katsomassa elokuvaa

Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat

Date: 2020-07-08 02:28

koko historiansa, ihmiskunta aina sodassa: kun idea alueella, ja kun hänen varastettu vaimo. Taistelut menneisyyden aina resonoi sydämissä monet Johtajat, ja taistelu tuhansia vuosia sitten poistettu paljon kauniita maalauksia. Kuitenkin, kun sanomme sanan "sota", ensinnäkin me muistamme, kauhu, mitä ihmiskunta joutui kestämään 20-luvulla: alkaen mutainen juoksuhautoja Ranskassa vuonna 1914 ja päättyy Vietnam metsiä tai Afganistanin vuoristossa. Tämä lista tarjoaa lukijoille portaali "movie news" tutustua silmiinpistävä ja epätavallinen elokuvia sodasta, että ihmiskunta käytiin vuonna 20-luvulla. On syytä huomata, että luettelo sisältää elokuvia sodasta vain ulkomainen tuotanto, koska kotimaan osuus tästä aiheesta tarvitaan erillinen artikkeli, ehkä ei edes yksi..

"pelastakaa sotamies Ryan" (1998)

Upea eeppinen draama Steven Spielberg, tunnettu historian paras, mukaan monet, elokuva Toisen maailmansodan, joka tässä nauha on kuin itsenäinen, täysin kosketeltavan hahmon. Sota on osoittanut, mitä se varmaan oikeasti on, onko se verinen jäsenyyden aikana Normandian maihinnousu kesäkuussa 1944, tai lopullinen epätasainen taistelu väijytyksessä. Kauhea luonnollisuutta pysyy ikuisesti muistissa katsoja. "Pelastakaa sotamies Ryan" - julma totuus sodasta, joka vahvistaa samalla kuin mitättömyys, ja kuinka tärkeää jokaisen ihmisen elämää teurastusta kauhein sota historiassa. Sankareita tämä koskettava ja surullinen tarina ole klassinen merkkiä taistelijat ovat tavallisia ihmisiä, joille tärkeintä – palata kotiin.

"Flags of our fathers" (2006)

Kaikki tunnetut valokuva world war II, kuten vangiksi muutamia Amerikkalaisia sotilaita kohottaa lippu mount Iwo Jima island. Tämä kuva tuolloin, kääntyi tavalliset sotilaat kiinni kameran linssi, yksi tunnetuimmista symboleista tämän aikakauden. Hankkeen Clint Eastwood on kaksi vuorotellen tarinaa: muistoja päähenkilö raskaiden taistelujen saari, joka huipentui kohtaus nostaa lipun yläreunassa, ja rauhallinen levottomuus ryhmä sotilaita ympäri maata, etsien innostaa kansalaisia investoida war bonds. Draama paljastaa katkeran totuuden totta suhteessa valtion sankarit ja veteraanit, sekä ihmisten elämää ja kohtaloita lainkaan, jossa hän, valitettavasti, älä välitä, jopa niin kohtalokkaana hetki.

"länsirintamalla ilman muutoksia" (1930)

Erich Maria Remarque, kirjoitti monia koskettava ja dramaattinen teoksia teemalla varastetut sukupolvet, epäilemättä olisi ylpeä joitakin muutoksia, hänen kirjoja. Ensinnäkin, maalaus Lewis Milestone, tunnustettu kulttuurinen aarre ja sisällyttää kansalliseen rekisteriin USA elokuvia. Elokuva kertoo tarinan, joka on täynnä illuusioita ja isänmaallisuus nuoria, jotka meni Inferno Ensimmäisen maailmansodan, kun ei tiedä, mikä heitä odottaa siellä. Katsoja voi jäljittää, kuinka nopeasti muuttaneet lähes lapsenomainen ajatus taistelut keinona saavuttaa kunniaa ja toteuttaa unelmansa kunnia toteutumista ankara todellisuus likainen juoksuhautoja. Sekä kuvan ja työ itsessään, on vahvin anti-sota propaganda, joka ansaitsi korkeat arvosanat kriitikoilta, mutta hänen tärkein viesti, valitettavasti, ei oikein mieltää aikalaisensa kirjailija.

"38. rinnakkain" (2004)

Aika harvinainen aihe sota elokuvia, Korean sodan, oli selvästi ilmi nauha Kang Jae-Gyu. Traaginen tarina kahdesta veljestä, vahingossa putosi Inferno sisällissota, jossa he, kuten viime aikoina pojat ovat hengissä ja taistella, eivät todella tiedä miksi. Likainen juoksuhaudoissa piilee todellinen kauhu tällaisia sotia, sen kattava suru, henkistä ja fyysistä kärsimystä ja, mikä tärkeintä, todellinen veljellinen rakkaus, joista kukin merkkiä valmis, ilman epäröintiä, antaa elämän. Elokuva on nähdä jokainen rakastaja laatu sotilas-elokuva, erityisesti, sanoa, klassinen teema.

"pearl Harbor" (2001)

Mikä voisi olla parempaa kuin rentouttava lämmin valtameren rannat Hawaii? Mitä voi tapahtua liian kaukana sivilisaation paikka, jossa on vain keltainen hiekka ja sininen vesi? Kuitenkin, joulukuun 7. päivänä 1941 tämä idylli Paratiisissa päättyi, ja sen alkuperäiskansojen ja maahanmuuttaja-asukkaiden, vuosia ollut pois suuri konflikti, yhtäkkiä itse eturintamassa kaikkein väkivaltainen sota historiassa. "Pearl Harbor" on tarina parhaita ystäviä ja lentäjät, kenelle, velvollisuudentunto, hellyyttä ja rakkautta on tehtävä kauhea testi sodan. Elokuva oli yksi parhaista sotilas-elokuvaa sen aikaa, myös, koska lähes dokumentti tarkkuus, joka oli osoitettu aikana kuuluisa taistelu.

"Thor! Tora! Tora!" (1970)

Tämä oli signaali siirretään Japanilainen lentäjät alussa hyökkäys Amerikkalaisten tukikohtaan pearl Harborissa. Se olisi väärin mainita Michael Bay-elokuva, ohittaa viimeisen kuvan yhdessä Richard Fleisher ja Kindzi Fukasaku omistettu samat tapahtumat, vain siitä näkökulmasta, Japanin puolella. Nauha on erilainen kuin sen Amerikkalainen "veli" siinä, että se kertoo, ei niinkään tiettyjä merkkejä, mutta koko massa ihmisiä, joiden elämää, koska virheitä poliitikkoja on tuomittu rikkoa tai uppoamisen Arizona, tai putoamisen suurella nopeudella "nolla". Erittäin mielenkiintoinen näkökulma tuttuja tapahtumia toisella puolella edessä.

"full Metal jacket" (1987)

"Voit kirjoittaa "Born to kill" kypärä ja käyttää rauhan-painiketta. Onko se jokin sairas vitsi?" Viimeinen kysymys on mukana yleisö läpi elokuvan Stanley Kubrick, omistettu Vietnamin sodassa. Se on harkitsemisen arvoinen, että elokuva on hyvin erityinen, enemmän kuin iso psykologinen analyysi eri ihmisille samassa tilanteessa. Singulariteetti kerronta on jatkuva muutos: täällä yleisö nauraa kömpelö tavallinen "Porukka", mutta sen jälkeen 10 minuuttia, se on outo tunne katsoa hänen julma pelaajan hänen toverinsa, ja myöhemmin hän hymyili tyhmä, kaustinen huumoria "Jokeri", mutta sen jälkeen ne 10 minuuttia, tulee hänen olla alamaissa. Tämä epätavallinen nauha kyllästetty erittäin kirkas anti-war propaganda ilmeinen filosofisia sävyjä, piilossa massa lika ja likainen vitsejä.

Apocalypse now (1979)

"haju? Se on Napalmia, poika. Enemmän mitään maailmassa tuoksuu." Onko henkilö, joka ei ole kuullut ainakin kerran tämän lauseen? Se on upea psykologinen draama, Francis Ford Coppola, joka on omistettu sodan Vietnamissa. Joka jaksossa enemmän ja enemmän rapautuu ja niin liian hieno linjan välillä ihmisen ja hänen elävät vain vaistonvaraisesti sisäinen peto. Näyttää meille läsnä hulluutta, joka, kuitenkin, koska tämä hämärtää, loppuun elokuva ei tunnu niin hullu. Kuva on monimutkainen, pitkä, pelottava, outo, mutta brutaali ja rehellinen ja ajatuksia herättävä. Se on erittäin suositeltavaa lopettaa katsojan kysymään itseltään: "mitä minä tekisin tämän sijasta sankari?".

"omantunnon syistä" (2016)

"Sitten rukoilin Jumalaa vain yksi asia. Säästää ainakin yksi!". Sodan aikana siellä oli aina henkilöitä, jotka olivat erityisen mieleenpainuva ihmiskunnalle: Onko se olla suuria saavutuksia Fredrik Suuri tai kuuluisa taistelu Pietari suuri, mutta Mel Gibsonin elokuva kertoo tarinan hyvin erilainen tyyppi, mies, joka taistelee, mutta ei tappaa. Elokuva perustuu tositapahtumiin Amerikkalainen korpraali Desmond Doss, joka oli niin sanottu "asepalveluksesta omantunnon syistä", eli henkilö ei osallistu sotilaallisiin toimiin, mutta ei ota asetta. Patrioottina tämä nuori uskovainen mies meni eteen asennossa medic, jossa kuuluisa pelastaa haavoittuneita sotilaita, ja sai korkeimman sotilaallisen palkinnon yhdysvalloissa - "Medal of Honor". Kuva pitää katsojan jännityksessä koko ajan, kun Desmond yksin, ryömii mudassa toinen taistelija, ei näe eroa maanmiestensä tai vihollisia, luottaen vain valtaa Vapahtaja.

"Fury" (2014)

. huhtikuuta 1945 Saksa on partaalla tappion, antautua ei ole kaukana, mutta loput saksalaiset sotilaat ja kansalaiset edelleen vastustamaan Liittoutuneiden joukot. Lopullisessa episodi sodan osallistu ja äskettäin lyödyt nuori kuljettaja säiliön "Fury". Se ei ole vielä ollut vääntynyt sodan maailma on virittää ilmapiiri ympärillä julmuudesta, häikäilemättömyydestä ja päättäväisyyttä. Kuva on täynnä haastavia pulmia, roolit pelataan ihana toimijoita, ja halu elokuvantekijät realismia on kiitettävää. Riittää, kun sanon, että kuvaamisen oli käytössä maailman ainoa jäljellä oleva kurssi säiliö "Tiger". "Fury" ensinnäkin, noin ihmiskunta ole niin inhimilliset olosuhteet ja tarve hyvin nuoria sieluja usein huonoja valintoja crucible of war.

"windtalkers" (2002)

Mitä tulee mieleen, kun kuulemme, että elokuva on noin Intiaanit? Character classic westerns kanssa maalatut kasvot ja höyheniä päätään? Pääsääntöisesti se on, mutta nauha John Woo on rikkoa tämä vakiintunut stereotypia, osoittaa meille, Navajo, Ben Yahzee muodossa YHDYSVALTAIN merijalkaväen taistelevat Japanin Tyynenmeren Saarilla. Elokuva perustuu todellinen tarina siitä, special forces, joka koostui Intiaanit, jotka käyttivät kielen tiedostojen koodaus radio-viestejä. Tällaisia arvokkaita sotilaita oli aina osoitettu yksi, kaikki voimat suojella toimija, ja sillä on velvollisuus tappaa hänet, jos saavat kiinni. Kuva kertoo monimutkainen suhde kahden hyvin eri ihmiset toisistaan, kyse ennakkoluuloista, ja miten voittaa ne ja tulla todellinen ystävä.

"Guns of Navarone" (1961)

Lämmin Egeanmeren, hiljainen aalto, huudot lokkeja: eikö se taivaaseen? "Ei", vastasi et merkkiä draama Lee Jay Thompson, osallistuvat salaisuus RAID valloittamaton asema saksan rannikko-akut saarella Navarone. Vaikeissa olosuhteissa "commando" on kiivetä jyrkkiä kallioita tunkeutua todellinen linnoitus ja Paha isku aseet. Suuria toimijoita, kamera työ, ympäristö ja upea kiehtova tarina, joka muuttuu kuvan osaksi genren klassikoita, että on mitä odottaa katsojan tässä dramaattinen "risteily" Egeanmeren.

"Platoon" (1986)

Harvinaisia elokuvia sodasta palkitaan ominaisuudet hengessä "sota oli osoittanut, mitä se todella oli." "Platoon" Oliver stone tähän luokkaan elokuvia, joita voi pään notkahdus katsojan painajainen kuuma, sotkuinen ja tappava viidakoissa Vietnam. Kuva on hyvin erilainen kuin muiden elokuvien aihe tämän järjettömän sodan, joka keskittyy katsojan huomion enemmän sota Vietnamin ja YHDYSVALTAIN armeijan, ja sisäiset ristiriidat sotilaat "platoon". Draama on kauniisti täysin eri hahmoja, joista katsoja tarkasti määrittää henkilöitymä käsitteet "paha" ja "hyvä", älä sekoita armoton tappaja, joka on edelleen mahdollisuus ymmärtää ja sympatiaa. Sodan "Joukkue" - ei ole yleinen syy valtava kasvoton massa ihmisiä, ja ongelma kunkin yksittäisen merkin.

"Empire of the Sun" (1987)

Mikä voisi yllättää ihmiskunnan toinen elokuva Japanissa world war II? Ja miten olisi tarina siitä, Amerikkalainen poika, joka asui Shanghaissa ja loukkuun Japanilainen keskitysleiri? Suuri draama Steven Spielberg, muistutus traaginen kohtalo miljoonia lapsia erotettu perheen painajainen sota, joka on tuhonnut käsite "lapsuus" ja pakotti kasvamaan heti, unohtaen peli, opetusohjelmia, ja yhteisen lapsuuden ongelmia. Loistava toimiva nuori Christian bale, joka onnistui päästä luonnetta sankari, partaalla olemassaolo slummeissa ja "death camp".

"Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Elokuva. 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. Osa II | Kokoelmia Venäjän ja IVY 25-28 huhtikuu 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogony opit ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.