katsomassa elokuvaa

Paras zombie-elokuvia

Date: 2020-07-08 02:28

maailman loppu, sukupuuttoon ihmiskunnan seurauksena meteoriitit, tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset, hyökkäykset ulkomaalaisia. Kaikki tämä on hyvin tehokkaasti näkyy ruudulla kymmeniä elokuvia. Mutta on yksi, vaikkakin vähemmän laaja, mutta voimakkain, ja joskus varsin hauskaa, tuhoaminen meistä on ULKOMAALAINEN. Lihan himo, eläinten vaisto ohjaa jäänteitä mielesi ja silmät verestävät. "Kuollut" etsi joku, joka ei ole vielä saanut tartunnan, ja jotka voit syödä, kuin ikuinen nälkä. Esitettiin huomiota parhaita elokuvia noin zombeja tai walking dead, kuin haluat. Lähellä talon ovet ja Ikkunat, aloittaminen:

"dead Alive" (1992)

uusi-Seelanti teippi etevä Ohjaaja Peter Jackson avaa lista. Juoni kertoo tarinan siitä, kuinka uteliaisuus lähes tuoneet ihmiskunnan sukupuuttoon. Salaperäinen saari on salaisuuksia. Se vain kävi niin, että tutkijaryhmä onnistui ottamaan manner yksilöitä paikallista eläimistöä. Joukossa oli rotta-apina, tartunnan vaarallinen virus. Eläimiä tuotiin eläintarhaan, jossa ennemmin tai myöhemmin piti tapahtua jotain kauheaa. Romanssi yksi pari oli katalysaattori kaikki toiminta, kun yksi heidän päivämäärät päätti jäljittää nuoren miehen äiti. Liikkuvat läpi eläintarha, hän on vaarallisen lähellä häkin ja oli purrut lemmikki apina. Äiti ei ole kovin riittävä, ja tapahtuman jälkeen, alkoi muuttua aggressiivinen zombeja.

Jopa kaikkien näiden vuosien jälkeen, elokuva voi antaa kertoimet monille edustajille laatuaan kuten jännitystä kohtaus, ja tekninen komponentti, tämä ei ole CGI ja todellinen meikkiä ja puvut - klassikko.


"I am legend" (2007)

Iso-budjetin fantasia draama kuin koko ihmiskunnan synnit on maksettava yksi henkilö. Harjoittamisesta lääketieteellinen ihme tapahtui korjaamatonta, maailma muuttui lopullisesti. Ihmiskunta on lähes sukupuuttoon, ja ne, jotka pysyivät vaikea kutsua ihmisiä. Ne piilottaa pimeässä, ja silmänsä he parempi olla saada kiinni. Monta vuotta Robert Neville (will Smith), yksin, vuonna iso kaupunki, siellä on kiinnekohta, on oltava rokote. Hän voisi, hänellä on tarpeeksi voimia?

Ohjaaja Francis Lawrence osoitti meille, ei aivan tavallinen kuva zombeja, risteytys lihaa syövillä ja vampyyrit, mutta joka tapauksessa, meidän luettelo elokuva vie toisen sijan. Suuri toimiva, varsinkin yksi voimakas tarina, upea grafiikka ja maisemat mahdollista tulevaisuudessa, kaikki tämä vie paljon iloa katsellen.


"Zombie nimeltä Sean" (2004)

Se on ensimmäinen Komedia vuonna lista on niin herkkä asia, jonka on ohjannut Edgar Wright. Naurua pidentää elämää, ja elokuva-päättäjät uskovat, että kuolema on parempi purskahti ääneen nauraa kuin huutaa. Harmaa todellisuus, tylsää työtä, täysin kotimainen suhde tytön kanssa kuulostaa todellinen painajainen! Mutta meidän sankari on Sean ei ole valittaa, koska uskollinen ystävä ed tietää, miten piristää häntä. Tavalliseen tapaan kaupunki on muuttumassa nopeasti, kun hautoja kuollut, alkaa nousta. Taistelemaan tai pakenemaan? Tiimi rohkea sieluja yhdistää viimeinen ottelu, panoksena ei ole vain elämään paikallisten asukkaiden, ja koko ihmiskunnalle.

Brittiläinen musta huumori jokaisessa kehyksessä, todellinen pilkkaa koko genre, jokainen klisee on pelannut hienovaraisesti, sulavasti ja veren maku. Loistava valettu englantilainen täysiverinen (Simon Pegg, bill Nighy, Matt Lucas, Nick frost, Martin Freeman, Garth Jennings ja muut) vain koristella tämä mestariteos.


"world War Z" (2013)

me Nauroimme, ja se riittää. Sinun huomiota edellyttäen, todellinen pitkittynyt modernin elokuvan, ensi-ilta, joka oli lykätty, ja budjetti kasvoi harppauksin ($190 miljoonaa euroa). Kaikki tämä, elokuva onnistui valloittaa yleisö ja kerätään hyvä käteisellä määrä $ 540 miljoonaa euroa. Syitä on kaksi: ensinnäkin, brad pitt ja toinen. Tarina, yksi parhaista työntekijöistä YK: n lähtee etsimään rokotetta tappava virus, joka tekee ihmisistä zombeja. Aikaa on hyvin pieni, joten älä tuhlaa sitä. Lisäksi tärkeimmät tähdet, elokuva miellyttää alkuperäinen erikoistehosteet, hyvä toimiva kokonaisuus ja melko voimakas tarina.

Vuonna 2020 pitäisi saada jatko-osa, jos elokuva yhtiö ei ole tarkistaa heidän suunnitelmat.


"dawn of the dead" (2004)


Tässä on yksi parhaista versioita viime vuosina. Kuva "dawn of the dead" 1978 alkaen kuuluisa Ohjaaja George A. Romero, harvat ihmiset ovat tuttuja. Moderni katsoja tietää vain päivitetty versio Zack snyder. Paikallinen asukas pikkukaupungin jälkeen tavallista rähinä oli sairaalassa, hänen tilansa on huonontunut. Lääkäri sekaannusta, yksityinen purra ja seuraukset ovat arvaamattomia. Pian kaikki uutiset kanavat puhaltaa noin usein aggressiivinen hyökkäykset ihmisiä siviilejä. Tilanne karkaa käsistä ja sitten kaikki ymmärtävät, että tämä ei ole sattumaa, "elävä" kuolleet ovat jo kynnyksellä. Ne on lopetettava, muuten dawn ihmiset voi tavata. Mikä erottaa tämän kuvan muut sukulaiset parempi selvittää itse, sinun tulee olla tyytyväinen: julma, kiehtova, dynaaminen, ja verinen.


"Tervetuloa Zombieland" (2009)

Erittäin hyvä sekoitus kauhu elokuva ja Komedia. Hanke oli erittäin arvostettu kriitikot ja toivonut yleisö, mutta jatkoa ei aloita työtä. Vasta hiljattain selvisi, että kehitystä tehdään ja projekti elossa. Alkuperäisen kuvan toiminta tapahtuu Amerikassa, kun zombie hyökkäys on lähes autio. Perhe piileskelee ja yrittää pysyä yksi. Miten selviytyä tässä maailmassa? Tavallinen koululainen tietää, miten, kehittämällä yksinkertainen mutta erittäin tehokas joukko sääntöjä, hän oli hengissä ja on kohti tavoitettaan. Vähitellen hän täyttää useita kumppaneita, jokainen niistä on valoisa persoonallisuus ja tulla toimeen vain ei toimi.

Kirkas, kuohuviini ja joskus pelottava elokuva, jossa on suuri valettu: Jesse Eisenberg, woody Harrelson, Emma stone, amber heard, Abigail Breslin, bill Murray. Kyllä, alan veteraani on näytellyt upea jakso. Neuvoja kaikille: jos olet sitä mieltä, että on parempi kirjoittaa säännöt yhtäkkiä tulla kätevä.


"28 päivää myöhemmin" (2002)

Yksi parhaista täysiverinen Brittiläinen kauhuelokuva noin zombeja Danny Boyle. Ei ole paikkaa naurua, ei mitään toivoa, vain doom ja pelko tulla syödyksi. Jim heräsin yksin sairaalassa. Ulos Lontoon kaduilla, hän oppii, että hänen maa oli hyökätty. Vihollinen on ihmisiä naapurissa asuu viereisessä talossa, naapurimaiden pihalla. Ei läpäise myös viisi minuuttia, kun hän hyökkäsi mieletön ihmisiä. Keitä he ovat, mitä ne ovat? Jim oli pelastettu, hän kertoi, kuinka kaikki alkoi.

Erittäin kirkas esimerkki siitä, että joskus taistelevat laki kääntyy vastaan koko ihmiskunnan. "Hyvät aikomukset viitoittaa tie helvettiin", älä unohda, koskaan. Kirkas toimijoiden (Cillian Murphy, Naomi Harris, Alex Palmer, Noah HUNTLEY, ja muut), veriset tapahtumat ja kostoa.


"Resident evil" (2002)

Luettelo ei olisi täydellinen ilman mainintaa menestynein mukauttaminen tietokone peli. Viittaus on ensimmäinen osa. Vaikka se ei ole täysiverinen kauhuelokuva, mutta sekoitus science fiction-ja Trilleri, kuva on saavuttanut armeija faneja. Menestys ensimmäinen elokuva johti siihen, että 15 vuoden aikana olemme nähneet opposition sateenvarjo Oyj: n ja Alice on suorituskykyä malli Milla Jovovich. T-virus pääsi ulos putkesta, laajamittainen onnettomuus johti siihen, että ovi muurahaiskeko on suljettu, kaikki haudattu syvälle maan alle. Selvittää, mitä asia lähetettiin eliittiryhmä, joka ei odottanut tavata laboratoriossa ovat todellisia zombeja. Asukkaat kaupungin raccoon city ja eivät epäillä, että sen alla oli kova taistelu, palkinto, joka on tulevaisuudessa.


"Juna Busan" (2016)Suhteellinen uutuus lista on kotoisin Koreasta. Melko tuore, ja joskus alkuperäisen tavallista hyökkäys lihaa syövillä. Sivuston toiminta valitun juna Soul Busan. Matkustajat eivät epäillä, mikä tekee tämän matkan. Tartunnan Aluksella, ja siksi vaarassa. Lyhyen aikaa myöhemmin, zombie armeija on jo kiinni lähes koko juna, ja eloonjääneet joutuvat piilottaa ja kirjaimellisesti hakata tiensä pelastukseen.

elokuva tarjosi vaikeita kysymyksiä: onko yhden ihmisen elämä on pelastus, tai se voidaan jättää huomiotta, mukaan heikko enemmistö.


"Lämmin elimet" (2013)


Tällaisessa vaikeaa aikaa, kun koko maailma romahti jälkeen invasion of undead jäänteitä ihmiskunnan värjötellä hyvin piilotettu leirejä, joskus tekee kokeiluista säännöksiä, saattaa olla aika rakkauden. Mutta miten reagoit pari, jossa yksi ystäville on zombie? Täällä on yllätys mahdollinen isä-in-law. Zombie "R" ja Julie, tyttö pitäisi kokeilla, koska ehkä rakkaus on avain pelastukseen. Varsin mielenkiintoinen kuva, erityisesti viihde tapahtumia, mutta kiehtova sen yksinkertaisuus ja huumoria. Elokuva on suositeltavaa, romanttinen päivämäärät ja illalla illanviettoihin.

ystäville paahdettua lihaa ja verta on vielä monia kuvia, joissa on samanlainen sisältö. Valittuna olivat suosituimpia, ja jos olet eri mieltä, auttaa suosikki elokuva liikkua luettelossa, yksinkertaisesti äänestämällä hänen sivulla.

2019 Sarja. Suurin pettymys (Osa 2) | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta | Paras teini elokuvia | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Paras elokuvia maniacs

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogeneesi tiede ja tekniikka , perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.