katsomassa elokuvaa

Paras vampyyri elokuvia

Date: 2020-07-08 02:18

Vampyyrit mainittiin legendoja ja myyttejä ihmiskunnan ikimuistoisista ajoista lähtien. Kuva bloodsuckers, hallussa jano ihmisen verta, jonka avulla voit elää ikuisesti, on tullut olennainen osa maailman kulttuuria. Hän oli omistettu kirjallisia ja kuvallisia teoksia, jotkut niistä, kuten "Dracula" by Bram Stoker tuli klassikko ja perusta koko genreä. Luonnollisesti, elokuva voinut jäädä pois ja kynnyksellä hänen oli esitellä yleisölle aiheeseen. Tämä kokoelma tarjoamme lukijat muistakaa, paras vampyyri elokuvia, että koskaan tuli ulos iso näytöt tai sähköinen media.


"Nosferatu, Sinfonia kauhu" (1922)
sinun pitäisi alkaa tietenkin, sopeutumista edellä mainittu toimii, joka julkaistiin vuonna 1922 otsikolla "Nosferatu Sinfonia kauhu." Tällainen mielivaltainen kohtelu kirjallisia lähteitä on yksinkertainen: elokuvantekijät ei ole oikeuksia, ja heidän piti improvisoida muuttamalla nimet tärkeimmät näyttelijät ja juoni. Kuitenkin, tämä ei tallenna niitä oikeusjuttuja sukulaisten Bram Stoker, joka on tehnyt oikeuslaitoksen päätöksiä tuhoaminen nauhat, mutta onneksi meille kaikille, hän onnistui murtautua suuri määrä kopioita on säilytettävä jälkipolville. Vuonna 2015 tuli ja teki salaperäinen tapaus: tuntematon varasti haudasta johtaja Johtaja "Nosferatu", jonka Friedrich Wilhelm Murnau. Miksi hän otti ne, ei ole tiedossa.

"Dracula Bram Stoker" (1992)
Synkkä historia kuvaaja, joka terrorisoi ei vain Transylvania, mutta myös yksittäisten oppiaineiden Brittiläisen Imperiumin, kuvattiin monta kertaa. Yksi kuuluisimmista ja tyylikäs versiot oli elokuva "Dracula Bram Stoker", joka oli ohjannut Francis Ford Coppola. Hän oli paitsi erittäin onnistunut lipputulot, mutta myös voitti tunnustaminen ammatillinen yhteisö, joka on johtanut siihen, että peräti kolme oscar-palkintoa. Ja kuva Dracula ehdottama näyttelijä Gary Oldman, joka on aivan yhtä kanoninen genre, kuten kuvan Jokeri, luonut monia myöhään Heath Ledger hänen.

"Haastattelu vampire" (1994)
Joukossa hankkeita, jotka perustuvat kirjallisia teoksia aiheesta, erityinen paikka on elokuva "Haastattelu vampire" vuonna 1994, innoittamana samannimisen kirjan kirjailija Anne rice. Loistava valettu, joka sisältää Tom cruise, brad pitt, Kirsten dunst, Stephen Rea, Antonio Banderas, Christian Slater ja muut teki tämän maalauksen todellinen kultti. Viime vuosina, Hollywood huhuja, että uusi versio, ehkä muodossa tv-sarja, mutta se on vaikea kuvitella, että remake voi toistaa menestyksen alkuperäinen.

"Twilight" (2008)
No, tietenkin, puhuessaan elokuvan, puhumattakaan "Twilight", nostatti koko sukupolven katsojia, ja jaetaan se kahteen ristiriidassa leiriin, "hukkuminen" vampyyri Edward tai ihmissusi Jacob. Et voi loputtomiin epäillä etuja sekä romaaneja ja niiden ruumiillistumia näytöllä, mutta et voi kieltää sitä tosiasiaa, että tämä sarja Saga on tullut ilmiö maailman elokuva, mikä sen merkitys tässä ajassa menettänyt, ehkä, vain "potterian". Vaikka kaikki "Golden Malin", jonka hän sai julkaisun jälkeen viimeinen osa.

"blade" (1998)
luettelo parhaat elokuvat noin vampyyrit, tietenkin, olisi epätäydellinen mainitsematta kaikkein kuuluisa metsästäjät niitä. Esimerkiksi elokuva "blade" 1998, joka perustuu Marvel comics. Hän ja hänen kaksi edelleen tulla huippu toimii ura, jonka pääosissa Wesley snipes. Vuonna 2015, alkoi levitä varovainen spekulaatiot mahdollisesta uudelleen sarjassa, kuin kolme vuotta aiemmin, Marvel on saanut takaisin kaikki oikeudet merkki, mutta kun edelleen keskusteluja liiketoiminta ei ole on mennyt. Hän snipes sanoi, että hän on valmis palaamaan kuva, vaikka se on crossover Twilight.

"van Helsing" (2004)
Tähän luokkaan voidaan katsoa johtuvan kuva "van Helsing" vuonna 2004. Vaikka ei liian vakuuttava palkata, tämä versio työuran taistelija bloodsuckers, soitti Hugh Jackman, oli ainakin ikimuistoinen ja kohtuuton seikkailu, joka yhdistää useita klassisia sankareita genre - Dracula, Frankensteinin hirviö, Jekyll ja Hyde ja muita. Van Helsing, elokuva nimeltään Gabriel, vaikka romaani, Stoker hän oli nimeltään Abraham. Aste suhde näistä merkeistä ei ole selvitetty. Mutta Gabriel vihjasi, että hän hämärästi muistaa taistelu, jossa hän osallistui aikana Rooman Valtakunta, joka viittaa hänen virkaikää.

"Toinen maailma" (2003)
Kuitenkin, taistellut vampyyreja elokuvassa paitsi rajat, valkosipuli ja haapa vaarnan ja, Yleensä, ei vain ihmisiä. Elokuvan sarja "Toinen maailma", joka käynnistettiin vuonna 2003, ja oli kotitalouksien sopimus Ohjaaja len Wiseman, ja hänen verhottu lateksi vaimo Kate beckinsale oli kehittää myytti kamppailu bloodsuckers ja ihmissusia. Aluksi erittäin alkuperäinen ja värikäs, mutta myöhemmin tuli parodia itsestään. Onneksi kaikki päättyi ei korkein huomautus vuonna 2016.

"30 days of night" (2007)
Toinen mukauttaminen sarjakuva oli nauha "30 days of night", joka oli ohjannut David Slade. On käynyt ilmi, että vampyyrit viihtyvät ole vain Vanhan maailman, tai suotuisat ilmasto-olosuhteet etelä-yhdysvalloissa, niiden toimintaa, jos tällainen termi on tässä paikallaan ollenkaan, ei ja Arktinen kylmä, ja kaamos, ja ei auta. On huomionarvoista, että kaikki "night scene" kuvattiin päivällä, ikään kuin elokuvantekijät olivat todella pelkää jotain. "30 days of night" lähti autolla ja jopa saanut useita palkintoja, kuten Teen Choice Awards.

"only lovers left alive" (2013)
On olemassa enemmän tuhlaavainen tarinoita verenimijöitä, joka on voidaan luokitella art-house. Tällaiset, esimerkiksi, on draama, jonka Jim Jarmuschin nimeltään "only lovers left alive", joka julkaistiin vuonna 2013. Elokuva esiteltiin useita arvostettuja festivaaleilla, mukaan lukien kilpailun Cannesin elokuvajuhlilla. Ainutlaatuinen ohjaajan tyyli Jarmusch, kerrottuna toimia kuten tähdet kuten Tom Hiddleston, Tilda Swinton, MIA wasikowska, John hurt, Anton Yelchin, teki matkan maailmalle iankaikkisen elämän ja jano todella unohtumattoman.

"Päästäkää minut sisään. Saga" (2010)
Yhtä mielenkiintoista on Amerikkalainen versio ruotsalainen kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna venäjän palkata alla outo nimi "Päästä minut sisään. Saga". Chloe grace Moretz näyttelee kuolematon vampyyri, osaksi kompakti runko, tämä nuori tyttö, joka niin laannuttaa tulee tiensä miesten kaikenikäisille, että he ovat valmiita hänen mennä kamala rikos ja milloin tahansa uhraamaan itseni, esimerkiksi kaatamalla ne happoa. Kuva ansainnut erittäin mairitteleva kuvaus suusta Stephen king, joka pidetään paras elokuva 2010.

"From dusk till dawn" (1996)
Älä jää syrjään vampyyri teema ja Quentin Tarantino. Yhteistyössä Robert Rodrigesa hän esitteli yleisölle hänen versio yhteenotto vampyyrit - "From dusk till dawn". No-tunnustettu "Tarantino" - tyyliin, ja vain alkaa tiensä huipulle Hollywood Olympus George Clooney. Hanketta ei ole erityisen onnistunut lipputulot ja Tarantino ei ansainnut ehdokkuuden "Razzie" pahin näyttelijä. Mutta muuten, kuten "kultti" tänään nimeltään "From dusk of dawn" on mahdotonta, ja joitakin sen jaksot, kuten tanssi suoritetaan Salma Hayek ja kaikki sinun täytyy osoittaa noviisi Johtajat ja opiskelijat ohjaavat kursseja. Mitä ehdottomasti ei voi sanoa ensimmäisen elokuvan jatko-osaa.

"Vampire in Brooklyn" (1995)
Erityismaininta ansaitsevat ja Komedia hankkeita noin vampyyrit. Esimerkiksi elokuva-elementtejä kauhu vuonna 1995, on "Vampire in Brooklyn", jossa hän soitti, joka oli silloin huipulla hänen fame, Eddie Murphy. Juoni muistuttaa hieman "Matka Amerikkaan", jossa hänen osallistumista, ja ero makasi että päähenkilö ei Afrikkalainen Prinssi, mutta luonnollinen verenimijä, joka saapui YHDYSVALLOISSA, jossa on sama tavoite - etsiä morsian. Tietenkin, ei ole hyvä kaikille, jotka oli mukana prosessissa ei ole ohi. Mutta joka tapauksessa, klaanin vampyyrit, Eddie Murphy ei ole keskeytynyt.

"Dracula: Dead and loving it" (1995)
Toinen Komedia on peräisin 90-x oli parodia romaanin Bram Stoker nimeltään "Dracula: Dead and loving it", johon osallistuvat tähteä "Naked gun" Leslie Nielsen. Että tämä on parodia, todisti, julisteita muistuttavia julisteita kuuluisa elokuva mukauttaminen Francis Ford Coppola. Puhua joitakin lipputulot menestys lipputulot tässä tapauksessa ei ole välttämätöntä, mutta elokuva on aktiivisesti julkaissut ensimmäisen VHS-nauhat ja Dvd-levyjä, ja, varmasti, tuttu kaikille faneille tämän teeman.

"oikeat vampyyrit" (2014)
Niistä moderni irvistää vampyyri pitää erityinen paikka pseudo nauha "oikeat vampyyrit" esiteltiin vuonna 2014. Tämä on tarina kolme vampyyrit Vladislav, Viago, deacon, elää Uudessa-Seelannissa, ja vaikka hänen vuosisatojen kokemus oli suuria vaikeuksia sopeutua nopeasti muuttuvaan todellisuuteen. Todennäköisesti tämä rohkea elokuvallinen kokeilu, muuten, oli ehdolla "Crystal bear" - Berliinin elokuvajuhlilla, ja herätti johto Marvel studios henkilö, Johtaja Salaisuus Waititi, että pian ensi-illan jälkeen olen saanut tarjouksen ampua kolmas sarja "Thor."

Tietenkin, jokainen elokuva harrastaja voi tehdä listaa parhaat elokuvat noin vampyyrit, joka sisältää kymmeniä muita kohteita, kuten pelottava maailma näitä olentoja, jotka ovat olemassa (kuten me uskomme), koko historian ihmisen sivilisaation, houkutteli, epäilemättä houkutella Ohjaajia, näyttelijöitä ja tuottajia eri maissa. Ja, joskaan ei kovin usein, mutta niiden yhteisiä ponnisteluja on luoda elokuvia, jotka on tullut klassikoita ei vain sen genre, mutta kaikki elokuva.

Paras video pelit. marraskuuta 2018 | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Sarja. Uusi Nov 2018 | Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Paras elokuvia epidemia | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Batman Syksyllä | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.