katsomassa elokuvaa

Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa

Date: 2020-07-08 02:27

"tällainen On erikoisuus taivas: jokainen, joka katsoo häntä makeasti sydämeni särkee. Ehkä me todella tulevat jossain siellä?". Se on vaikea olla samaa mieltä, kirjailija Boris Akunin sekä muita taiteilijoita, kuvanveistäjiä, runoilijoita, maalareita, elokuvantekijät, joka ylisti työtä avaruudessa, kaukana ja houkutteleva. Seuraava luettelo sisältää elokuvia noin tilaa, joka aikoinaan nauttinut suurta suosiota yleisön joukossa, ja jotkut jopa ansaitsi kulttimaineen. Luonnollisesti, jokainen katsoja voi olla oma ranking parhaista tilaa elokuvia, ja toivomme, että saamme kuulla erilaisia mielipiteitä tästä.


"Armageddon" (1998)


Miten me pyri tilaa teemme parhaamme suojella Maan. Se teki niin sci-Fi-elokuva Michael Bay drillers johdolla Harry Stamper (Bruce Willis). Kun valtava asteroidi on matkalla kohti planeetan, he päättivät räjäyttää sen sisältä. Juurtuvat koko sydämestäni, rohkea Amerikkalainen pojat, me ei vähemmän jännitystä seurasi puoli romantiikkaa: voiko valkoisen R. J. (Ben Affleck) palaa täydellinen gracelle (Liv Tyler)? Vuoksi heidän onni kerralla, ja Willis lahjoittaa. Mutta huipennuksena tietenkin oli venäläinen kosmonautti Lev Andropov (Peter Stormare).


Inferno (2007)

Tietoja sankareita uhrauksia Sininen planeetta, tehdä elokuvia ei vain Amerikkalaiset, mutta myös ison-Britannian. Sci-Fi-Trilleri Danny Boyle edessä miehistö laivan "Icarus II" on elintärkeä tehtävä – toimittaa atomipommi kuoleva Aurinko ja räjähdys "reset" se. Boyle ampui visuaalisesti upea elokuva – tulinen, kova, tinkimätön, vahvat toimijat ja syvä filosofinen pohjavire, vie meidät takaisin myytti Icarus: on olemassa raja ihmisen kykyjä?


"2001: a Space Odyssey" (1968)

Stanley Kubrickin Elokuva perustuu tarina Arthur C. Clarke "Aika" puoli vuosisataa sitten, on tullut vallankumouksellinen läpimurto kinofantastike ja tämä päivä on tunnettu mestariteos sci-Fi-elokuvia. Suuren mittakaavan tutkimuksia, mahtavat näkymät ulkoavaruuden, realistinen malleja ilma, "älykäs" tietokone, ajatella Jumalaa ja rooli ihmisen nero maailmankaikkeudessa klassisen musiikin tehty elokuva Kubrick on ainutlaatuinen sen aikaa. Ja anna moderni katsoja joitakin kohtauksia voi tuntua kohtuuttoman pitkä, "Space Odyssey" on edelleen klassikko genren elokuva. Vuonna 2018 restauroitu versio elokuva, juhlii 50-vuotista taivaltaan, avasi 71 Cannesin elokuvajuhlilla.


"Star trek" (2009)

Yksi suosituimmista franchising tilaa seikkailuja, koostuu tänään useita sarjan 13 elokuvia, videopelejä, linjat leluja ja sarjakuvia, joka syntyi vuonna 1966 TV-sarja "Star trek". Jokainen uusi tarina seikkailuista miehistön starship enterprise Tähtilaivaston komennossa kapteeni James Kirk (William Shatner) ja hänen ensimmäinen upseeri, Luutnantti Spock (Leonard Nimoy) kertoi uusia maailmoja, opetti ajattomia arvoja, esille ajankohtaisia kysymyksiä – uskonnollinen, poliittinen, rodullinen. Vuonna 2009, JJ Abrams otti eräänlainen moderni esiosa noin alussa yhteistyön ja ystävyyden välillä kirk (Chris pine) ja Spockin (Zachary Quinto). Kuva tuli korkein bruttoutusmenettelyksi joukossa elokuvia franchising, lopulta väistymässä jatko-osa "star trek.: Retribution."


"Star wars: Episode 4 - a New hope" (1977)

kauan Sitten galaksissa kaukana, kaukana...
Toinen kuuluisa tilaa Saaga syntyi vuonna 1977 George Lucas alkoi hänen tilaa Ooppera neljäs episodi. Se kertoi sodan välillä paha galaktinen Imperiumi johtama armoton Lord of the Sith Darth Vader ja Kapinalliset, jonka johtaja oli prinsessa Leia. Lisäksi kierretty juoni, jännittäviä seikkailuja, erinomainen erikoistehosteet, puvustus, musiikki ja meikki, "Star wars" antoi meille käsite, Valon ja Pimeyden puolella Voima, Jedi, Sith, midichlorians ja, tietenkin, lahjomaton: "Luke, minä olen isäsi". Myöhemmin tuli toinen seitsemän numeroidut jaksot ja kaksi spin-off-yrityksiä, joista ensimmäinen, "Rogue-yksi: Star Wars. Historia", oli lämpimästi vastaan yleisö.


"Alien" (1979)

- Voi Luoja! Avaruusolentoja! Älä syö minua. Minulla on vaimo, lapset. Syödä niitä! ("The simpsons")
Loistava Trilleri elementtejä kauhu Ridley Scott miehistön hinaaja "Nostromo" tuhosi ulkomaalainen olento happo veren – Muukalainen – monta vuotta on tullut klassikko kosminen kauhu. Suljettu tila, laiva, alien, repiminen rinnassa sisältä, kiinni kauhu musiikkia Jerry goldsmith, maisema H. R. Giger – jopa 40 vuotta myöhemmin se on edelleen pelottavaa katsella. Kun alkuperäinen "Alien", joka kääntyi Sigourney weaver päässä vähän tunnettu näyttelijä tähti julkaisi kolme elokuvien tyylilajeja toiminta, draama, Trilleri valmistettu James Cameron, David Fincher ja Jean-Pierre Jeunet. Scott itse palasi aiheeseen Ulkomaalainen 2012 elokuva "Prometheus". Jokainen näistä jatko-osia on sen faneja, mutta alkuperäinen "Alien" on edelleen maamerkki elokuva franchising: "avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi".


"Fifth element" (1997)


avaruusolentoja voi olla ei vain kauhea, mutta myös kaunis ja sisältävät voimakas salaisuus elementti on Rakkaus. Uskomattoman värikäs toiminta elokuva Luc Besson kirjava miehistö, joka koostuu pappi, taxi driver, viihdyttäjä ja upea punainen tukka kauneus, nousi Absoluuttinen Paha (Paha Pallo) ja Paikallisen Paha (Zorg) ja lopulta voitolle. Kaikki elementit maalauksia – karismaattinen sankari, erikois-ja äänitehosteet, suunnittelija puvut Jean-Paul Gaultier, musiikki suorittaa Lontoon Sinfoniaorkesteri, sekä toimintakohtaukset – rakastua niille, jotka rakastavat tilaa seikkailu.


"Moon 2112" (2009)

Mikä voisi olla pahempaa kuin yhteensä eristäminen kuun pohja, joka on, sanotaanko, kolme vuotta? – Oivallus, että et koskaan palata kotiin perheensä, koska sinulla ei ole kotia, ei perhettä siellä, ja, itse asiassa, myös. Hänen ensimmäinen pitkä elokuva, joka androids jatkaa uneksia elektroauto, Duncan Jones lähti kuin pisara meressä. Surullinen ja traaginen tarina Replicant Sam bell (Sam Rockwell) ja hänen klooneja, joilla ei ole eilen ja huomenna, mutta vain tänään, erottuu "energinen" elokuvia noin tilaa, ja saa miettimään ihmisen luonto.


Apollo 13 (1995)

Draama elokuva Ron Howard, jossa kuvataan todellisia tapahtumia, mukana lennon American avaruusalus "Apollo 13" edustusto moon huhtikuussa 1970 on yksi paras katastrofi elokuvia noin tilaa etsintä. Onnettomuus Aluksella kolmantena päivänä lennon, vaarantaa ole vain tehtävä, mutta kohtalo astronautit. Yli kaksi tuntia, yleisö jännitystä katsomassa tiimityö miehistön "Apollo 13" ja päämaja hallinta pelastusoperaatio, järjestetty mission control center Houston. Lause "Houston, meillä on ongelma" oli ensimmäinen suorittaa ei tässä elokuvassa, mutta sen jälkeen se on saanut maailmanlaajuista suosiota.


"painovoima" (2013)

Kuten tiedämme, pelastus hukkua – käsialaa hukkuvat. Tämä on mitä otti astronautti Ryan stone (Sandra Bullock) onnettomuuden jälkeen kaikki jäsenet hänen tiiminsä sai surmansa ja alus tuhoutui. Toinen tarina, tällä kertaa loistava, selviytymisestä karu tila vuonna 2013 oli kuvannut Alfonso cuarón. Kriitikot ylisti työtä operaattori, hyvä ääni ja erikoistehosteet, ohjaus ja pelata Bullock. Yleisö puolestaan oli sympatiaa sankaritar, jolla oli rohkeutta ei vain hengissä ja palata Maahan, mutta uudelleen paljon aloittaa elämä puhtaalta pöydältä.


Avatar (2009)


Tietenkin, tämä luettelo ei olisi täydellinen ilman mainintaa katsotuin elokuva elokuva historiassa. Täynnä elämää ja hohtavan kaikki maailman värit Pandora on niin iloinen katsojaa ympäri maailman, että he olivat valmiita nöyrästi odottaa vuosikymmenen päästä toinen mahdollisuus palata uuteen kotiin Jake Sully ja hänen nainen. Sanoa, jatkoa toiminta tapahtuu erilaisissa ympäristöissä, ja joitakin keskeisiä hahmoja alkuperäisen palata odottamaton tila. Onko niin, me oppia vuonna 2020, mutta James Cameron vie jotain todella uskomatonta voittaa oma fantasia vuosikymmen sitten, luovasti, ja lipputulot.

Paras elokuvia Jumala | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | Sarja. Uusia kohteita. elokuuta 2018 | Sarja. Uusi Nov 2018 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020 | Oscar-2019: Veto musta

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea kehitys opit ja tekninen , perus rooli täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.