katsomassa elokuvaa

Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia

Date: 2020-07-08 02:21

Historian sarjamurhaajia on aina ampui mielikuvitusta ja herättänyt huomiota, oli se sitten kirja, elokuva tai TV-sarja. Menestys näistä tarinoista oli riippuvainen useita tärkeitä tekijöitä: tarina, taito esitys, ilmapiiri, kuvia konna ja harjoittaa häntä kuin hyvä kaveri. Muista, että paras TV-sarja noin sarjamurhaaja, joka onnistui yhdistämään edellä mainitut osat.

Dexter 2006-2013 (Showtime, 8 vuodenaikaa)


Kultti TV-sarja noin sarjamurhaaja työskentelee Miamin, lähes täydellinen. Dexter Morgan, asiantuntija tippaa verta, tulee romaanin Jeffrey Lindsay "Lepotilassa demoni Dexter", joka sitten muodosti perustan ensimmäisen kauden kisa. Dexter sankari monimutkainen, monitahoinen ja dramaattisesti muuttunut kahdeksan vuodenaikaa. Kuka ei tiedä, hän on sarjamurhaaja kiinni erityinen koodi - "Harryn" - oli koonnut hänen foster isänsä, poliisi Harry Morgan. Harry näki Dexter on tulevaisuudessa hullu, kun hän oli lapsi, ja pystyi suoraan hänen täytyy tappaa enemmän tai vähemmän "hyödyllinen suuntaan". Dexter tappaa vain rikollisia, jotka onnistunut välttämään rangaistuksen syystä tai toisesta. Vailla empatiaa, vailla tarve viestintään missään muodossa Dexter elää elämänsä, yrittäen olla erotu ja taitavasti teeskentelee olevansa tavallinen ihminen. Ensimmäiset kahdeksan lukua Dexter neutraloi paljon rankin eri patruunoihin, joiden joukossa ovat tosi pahoja neroja, usein kävellä veitsenterällä, on ottaa kova menetys, mutta ei koskaan vaihda koodi.

Sarjan julkaisun lisäksi innostuneita arvioita ammattilaiset ja yleisö on rakkaus, joka ilmenee korkeita arvosanoja, on kritisoitu romantisoidaan ja ihannointi päähenkilö, sarjamurhaaja. Televisio vanhemman Komitea ilmaisi vastalauseen osoittaa sarjan kanavalla CBS vuonna 2008, väittäen, että tällainen esitys tulisi lähettää vain premium-kanavilla. Sarja, jossa sarjamurhaaja herätti sympatiaa, ja hänen toiminta on saanut henkistä tukea yleisö, eivät sovellu epäkypsä lapsen psyyke.
Tietenkin, Michael C. Hall tuli tähti ja lopulta saanut useita tv-palkintoja. Lävistyksiä katse, armon saalistaja, itsekuria, kyky nopeasti löytää oikea ratkaisu, ammattitaito, ja lähempänä finaali ja runsaasti erilaisia inhimillisiä tunteita, kehittynyt vuosien varrella - kaikki tämä Sali otettu hänen luonteensa. Mutta mikä tärkeintä, hän toistaa sen niin, että kaikki on selvää - jos olet puhdas ennen lain, Dexter ei ole tullut sen jälkeen, kun olet!

"Hannibal" 2013-2015 (NBC, kausi 3)
Harvat jotka eivät ole kuulleet kuuluisa kannibaali, oikeuslääketieteen psykiatri Hannibal Lecter. Luonne toimii Thomas Harris on esiintynyt perustuu romaaneja, elokuvia - "uhrilampaat" (1991), "Hannibal" (2001), "Punainen lohikäärme" (2002), "Hannibal rising" (2007). Ja vuonna 2013 tuli ensimmäinen tv-projekti, psykologinen Trilleri, jonka on kehittänyt Bryan fuller, jossa pääpaino oli suhde Lecter ja FBI-analyytikko will Graham. Sarjan fanit ei valehtele - nämä suhteet ovat olleet täynnä nestettä, jos ei rakkautta niin syvä keskinäinen kiintymystä. Kiehtoi lahjakkuus on (Hugh Dancy) ymmärtää psykologian sarjamurhaajat, Lecter (Mads Mikkelsen) halusi tehdä hänestä tappajan.

Ottaa ollut kolme vuodenaikaa, show on kasvanut fanikunta, joka edelleen haaveilee, että jonain päivänä sarja elvyttää, varsinkin kun tärkein valettu toistuvasti ilmaissut haluavansa palata niiden kuvia. Kuvia, tosin, oli menestys. Dancy oli syntynyt pelata ihmisiä, joilla epävakaa mentaliteetti altis hallusinaatioita ja mielen pelejä. Recall-sarja "the Way", jossa hän pelasi psykopaatti vedetään. Kuten Mikkelsen, hän varmasti oli vaikeaa, minulla oli toistaa Anthony Hopkins. No, hän ei ole iski lika henkilö - ulkoisesti moitteeton, tyylikäs, taiteellinen aesthete-foodie-teollis-ja herättänyt huomiota. Mestarillisesti juustohöylää keittiö, hän voisi kilpailla tunnettuja kulinaarisia bloggaajia, saada se ruokia. Joku kritisoi sarjan eräänlainen yksitoikkoinen ja hidas, mutta mahdollinen dynamiikka vaeltaa läpi sokkeloita ja katakombit tietoisuus hullu?

"Romahdus" 2013-2016 (BBC 3 kausi)
Jamie Dornan kääntyi harmaa peräti 50 sävyjä, sen merkitys on mustempi kuin noki. British-Irish-sarjassa "Kaatua" oli Dornal ollut sarjamurhaaja, "Belfast Kuristaja", valitsemalla uhreina onnistunut keski-ikäiset naiset. Koulutettu, varovainen, fyysisesti hyvässä kunnossa aviomies ja isä kaksi lasta Paul Spector voi päätyä elävät tunkeutua asuntojen yksinäinen hyvät ja tehnyt rituaali murha, jos ei Lontoo ylikomisario Stella Gibson (Gillian Anderson). Jos Dornan ja Dakota Johnson Duo surullisen eroottinen draama ehdottomasti ei ole määritelty, niin välillä Dornan ja Anderson, huolimatta siitä, että yhdessä he olivat lähes ole tuntenut lämpöä.

oma Anderson loistavasti selviytynyt rooli kylmä ja ylimielinen "pääoman Hallinta". Gibson hänen älykkyys ja seksuaalisuus vain sotkee ympäri. Trilleri tuli jännittynyt, pelottava, hiljainen ja, niin sanoakseni, mietiskelevä, kun hän Spector. Yksi tärkeimmistä kappaletta sarjassa, että maniacs elää keskellämme ja sisällämme kotona, kasvattaa lapsia ja kuulla niitä "kuuma linja".

"Rillington place" 2016 (BBC)
päähenkilö seuraava sarja myös kuristi uhrinsa, vain hän, toisin kuin Paul Spector luku on todellinen. John Reginald Christie on yksi kuuluisimmista British serial killers myöhään 40 aikaisin 50-luvulla, jotka tekisivät rikoksensa seksuaalisen maaperän. Wielded hänen talo Rillington place, 10, missä ja piilotti kuristi ja raiskasi naisia kaapissa, kellarissa, sitten haudattu puutarhassa. Viskoosi, ahdistava, täynnä likainen harmaa sävyjä rikos draama Craig Viveiros hyvä kansalainen ja hirviömäistä hullu oli ollut hyvä Tim Roth, ja hänen onneton vaimonsa Samantha Morton. Väkivalta ruudulla ei ole, mutta se ei auta - tunnelma vastaa mielialan tappaja: hän on etsiä, tunnistaa uhri kuin hämähäkki kutoo sen lovchuju verkkoon, ei päästä, joka auttaa on ihme. Lisäksi toimii pitäisi myös mainita työn Ohjaaja, meikki mies ja asiakastuki. Tiedä miten Britit ovat vain yksi väri pelkoa.

"Bates Motel" 2013-2017 (

Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 25-28 huhtikuu 2019 | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 | Paras teini elokuvia | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.