katsomassa elokuvaa

Paras TV-ohjelmia noin tilaa

Date: 2020-07-08 02:20

kun fantasia tilaa matka oli yksinoikeus iso näyttö. Kynnyksellä elokuva esiteltiin yleisölle elokuvia, jotka ovat nyt pidetään klassikoita. Tavata joitakin niistä meidän kokoelmat "Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa" ja "Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa". Mutta koska puolivälissä vuosisadan, tilaa alkaa aktiivisesti tunkeutua kirjaimellisesti jokaiseen kotiin, tietenkin, jos siellä oli ainakin yksi tv-vastaanotin. Meidän päivän serial hankkeita aiheesta kilpailla menestyksekkäästi, ja joissakin tapauksissa ovat parempia kuin niiden "vanhempaa veljeä". Muista merkittävin näistä kokoelma - "Paras TV-sarja noin tilaa."

"Star trek" 1966-1969 (NBC, kausi 3)
Aloitetaan meidän tarkastelun kanssa "raskas tykistö", "Star trek", joka myöhemmin tuli perustaja kuuluisa media franchising, joka sisältää elokuvia, sarjoja, pelejä, sarjakuvia, leluja, ja enemmän. On vaikea uskoa, mutta kohtalo tämän sci-Fi-sarja oli hyvin vaikeaa. NBC ei ole vahvistettu hänelle suuria toiveita ja yritti useita kertoja lähellä. Vain taistelu luojat osoittavat, johti Gene Roddenberry, sekä tukea faneja voinut häntä selviytymään kolme vuodenaikaa. Se tekee jokainen fani elokuvia ja sarjoja noin tilaa kapteeni James kirk (William Shatner) ja hänen ensimmäinen perämies, komentaja Spock (Leonard Nimoy), kuten perhe.

sarjassa toiminta tapahtuu kaukaisessa tulevaisuudessa - jälkipuoliskolla 23. vuosisadalla. Miehistön starship Yhdistyneiden planeettojen Liitto yritys suorittaa tieteellisen tehtävän, tutkia kaukaisiin kolkkiin linnunradan. Aikana retkikunta, astronautit tullut tuttu tuntematon maailmoja ja uusia sivilisaatioita, harjoittaa niiden kanssa kosketuksissa. Tietenkään sarja ei ole ihanteellinen - erityisesti nyt - se on mahdotonta. Mutta sitten, enemmän kuin 50 vuotta sitten, se nosti tärkeitä kysymyksiä ja kosketti uusimmat aiheet, ja tietenkin viihtyä. Hän synnytti 13-vuoden-täyspitkä elokuvia, kuuden pelin sarja ja yksi animoituja. Vuoden 2019 loppuun mennessä, saa ensi-iltansa uusi TV-show "Star trek: Picard", joka jatkuu tarina luonnetta Patrick Stewart "Star trek: the Next generation", Jean-Luc Picard.

Doctor Who 1963-present (BBC, 37 vuodenaikaa)
Toinen "survivor" tällä kertaa Britannian televisiossa, legendaarinen "Doctor Who". Tämä ikoninen scifi-sarja, joka on alun perin suunniteltu koulutus-kiertue historiallisia aikakausia, koostuu tällä hetkellä kirjoittaminen 37 artiklan vuodenaikoina. Tämä on lisäksi erityinen Christmas edition-versiot TV-elokuva "Doctor who", omistettu 50-vuotispäivää ssa. Ainutlaatuisuutta sarjassa on se, että rooli päähenkilö, ulkomaalainen matkailija aikaa ja tilaa, Lääkäri, Joka tähän mennessä oli ollut 13 toimijaa. Tällainen on erikoisuus tällä kertaa Herra - hän määräajoin uusiutuu ja saa uuden ulkoasun ja joitakin piirteitä oleskelevat sama henkilö.

Tohtori crisscrossing tilaa aikakone, TARDIS näyttää siltä, että Britannian poliisi laatikko, sekä kumppaneita, jotka ovat nimeltään kumppaneita tai kumppaneita. Yhdessä ne puolustaa oikeudenmukaisuutta, tuo vapautta sorretuille ja samanaikaisesti saada nautintoa kaikki, että on tapahtumassa. Muuten, kiitos siru liittyy time travel, Lääkäri voi tavata itsensä eri inkarnaatio, joka ei toistu. Lääkäri, Joka on moninkertainen voittaja erilaisiin television awards, hänen musiikillinen koostumus johtaa musiikin kaavioita, ja kunniaksi 50 vuotta vuonna 2013, oli julkaissut sarjan postimerkkejä. Mutta tärkeintä on, uskollinen fanikunta, joka koostuu useiden sukupolvien katsojia. On syytä huomata, että merkittävä osa tästä fanikunta ei arvostaa uusia Kolmastoista Lääkäri, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna naispuolinen tavalla.

Firefly 2002-2003 (FOX, kausi 1)
Seuraava projekti osoittaa, että voidakseen tulla ikonin, joskus vain yhden kauden. Se, kuinka paljon kesti Firefly, ohjannut Joss Whedon genren tilaa länkkäreitä. Yhdeksän epätoivoinen salakuljettajat (joista jokaisella on oma kierre) ovat FireFly-luokan aluksen tyyneys, tekee laitonta liikkumista ja Lipa eri tarinoita vuonna 2517. Sarja on pitänyt monet katsojat ja heti umpeen fanboy, kirjaimellisesti ihailla ja hieman melankolinen, mutta karismaattinen kapteeni Malcolm Reynolds (Nathan saat yhteiskuvan), rakastunut kaunis papitar rakkauden Inara Serra (Morena of Baccarin). Joillekin tiedossa vain johdon KETTU, koska "Firefly" oli suljettu, ja siitä lähtien, huolimatta kanneperusteet fanit, ollut yritetty elvyttää sitä. Kaikki voisin tehdä Whedon on tehdä elokuva "inglorious bastards".

"Lexx" 1997-2002 (Maailmanlaajuinen Tv-Verkon, kausi 4)
Jos edellisessä TV-tila, laiva hellästi kutsutaan "Firefly" TV-sarjassa "Lexx" avaruusalus - se on sudenkorento, jolla on syy ja kykenee tuhoamaan planeetan yhden laukauksen. Kuitenkin, huolimatta sen voima Lexx kauheasti pelkää hämähäkkejä. Toiminta sarja on asetettu kaksi maailmankaikkeuksia, Valo, Maailmankaikkeus ja Maailmankaikkeuden Pimeyden, jossa on olemassa tiettyjä lakeja ja sääntöjä. Miehistö Lexx hänelle - karkulainen, Stanleyn, johtaja robotti-drone 790, naispuolinen kasvi Lyekka, rakkaus orja Zev ja entinen salamurhaaja Kai. Sarjassa, joka on täynnä mustaa huumoria ja se on hyvin erilainen kuin useimmat sci-Fi-hankkeita.

"Stargate SG-1" 1997-2007 (Showtime/Sci Fi Channel, 10 vuodenaikaa)
Perustaja toinen kuuluisa "LP" sci-Fi-franchising on fani maailmanlaajuisten katastrofien ja ulkomaalainen hyökkäykset, Roland Emmerich. Vuonna 1994, joka perustuu romaaniin Andre Norton, hän teki fantastinen toiminta elokuva "Tähtiportti" matkustaa läpi Maailmankaikkeuden, joka tuli mahdolliseksi ansiosta antiikin laite, Tähtiportti löydettiin Egyptistä ja käytössä 1990-luvulla. Tuotannon budjetti on $ 55 miljoonaa euroa, elokuva ansaitsi lähes neljä kertaa niin paljon ja käynnisti multi-format laajennukset: kaksi elokuvaa, neljä peli osoittaa, ja yksi animoituja, puhumattakaan kirjoja, sarjakuvia ja videopelejä.

Toiminta TV-sarjassa "Stargate SG-1" tapahtuu vuoden tapahtumien jälkeen elokuva ja kuvaa seikkailuista jäsenet SG-1, jotka kulkevat porttien läpi ja tavata uusia sivilisaatioita, tutkia galaksia, löytää liittolaisia ja vastustajia. Luokitukset sarja oli korkea, juoni on jännittävä, erikoistehosteet laatu, ja hahmot on kirjoitettu. Sarjan fanit korostavat, että vuosien varrella, se ei ole vanhentunut, se näyttää moderni ja vaikuttava.

Babylon 5 1994-1998 (TNT, 5 vuodenaikaa)
Pääasiallista toimintaa seuraava sarja - avaruusasema "Babylon 5", suunniteltiin "ihmiskunnan viimeinen toivo paremmasta maailmasta". Sen tavoitteena oli vahvistaa yhteistyötä sivilisaatioiden välisen kaupan kehitykseen, diplomaattisia suhteita. Kuitenkin, hyvät aikomukset viitoittaa tie, tiedät missä. Ja asema tuli paikka sotilaalliset konfliktit, poliittiset pelit ja takahuone juonittelua. Perustaja ja johtava kirjailija tämän kosmoopery on John. Michael Strazynski, jonka lahjakkuus, kunhan ssa on korkea arvioinnista ja paljon palkintoja.

Sarja on erilainen kuin muut sci-Fi näytä vakavuus kysymyksistä. Ennen aloittamista Strazynski ennakolta koko tarinan, jolla oli alku, keskikohta ja loppu. Hahmon kehitys tapahtuu kasvavassa järjestyksessä, ne elää todellista elämää, jossa ne ovat täynnä kiusauksia, koettelemuksia, ja harvoin kuolemaan. Kun luoda erikoistehosteita käytettiin kaikkein moderni teknologia ja laatu meikki ja puku suunnittelu on edelleen kunnioitusta. Sarja on poikinut useita jatko-osia, video pelejä ja romaaneja.

"Battlestar Galactica" 2004-2009 (Syfy Universal, 4 vuodenaikaa)
Seuraavat fantastinen maailmankaikkeus ei ole yhtä laaja ja kattava. Vuodesta 1978 tv-elokuva "Battlestar Galactica", josta tuli lentäjä episodi osoittaa, se lopulta laajeni useita elokuvia, TV-sarjoja, tietokone-ja lautapelejä, ja romaaneja ja sarjakuvia. Ne ovat kaikki arvoinen ystävällisistä sanoista, mutta elvytettiin vuonna 2004, sarja ansaitsee erityistä huomiota. Luonut ihmisiä, robotic Cylonien rotu nousee ylös tarkoituksenaan tuhota ihmiskunta. Julma tuhoaminen planeetat ja laivaston yhdessä hallituksen kanssa. Täpärästi pakenemaan tuhoaminen yksi vanhimmista battle cruiser "Galaxy" otetaan huomioon kaikki perhe ja lähtee etsimään kauan kadoksissa Maan päällä, kolmastoista siirtomaa.br />
sarjan fanit verrata jännittävä seikkailu romaani, jossa hahmot käyttäytyvät kuten tavalliset ihmiset eri tavoin. Kaikki neljä vuodenaikaa voi ylpeillä odottamattomia juonenkäänteitä ja looginen loppu, jotka vastasivat kutakin prosessia. Näyttelyssä esille vakavia filosofisia ja uskonnollisia teemoja, erityisesti suhde ihmisten välillä ja niiden luomuksia, Cylonit, ja katsella kuka selviää voittajana tästä vastakkainasettelua, uskomattoman mielenkiintoisia. Sarja on voittanut arvostettuja palkintoja, kuten "Emmy", "Hugo", "Saturn" ja muut.

"Star wars: clone Wars" 2008-läsnä (Cartoon Network/Netflix, 6 vuodenaikaa)
Kymmenen vuotta sitten, kun elokuva franchising "Star wars" ei ole julkaissut joka vuosi, uutisia animaatiosarja, tapahtumia, jotka tapahtuvat välillä toinen ja kolmas täyspitkä jaksot Saaga on iloinen fanit kuuluisa maailmankaikkeuden. Juoni pyörii tuttu ja suosikki merkkejä: Yoda, Obi-WAN Kenobi, Padmé Amidala ja C-3PO, R2-D2, Anakin Skywalker ja Ahsoka, vastakkaiset yhtä tuttu ja suosikki roistoja Darth Dooku, Darth Sidious, Kenraali Grievous, Boba Fett sekä Darth Maul. Tässä voimakas konflikti, sankareita auttaa klooneja animaatiosarja tehtiin erityinen korostus. Näitä vakavia rohkea soturit olivat ensin esiteltiin ihmisiä, joista jokaisella on oma luonne ja, surullista sanoa, nimi! Kun he kuolivat, hän murehti minun sieluni.

Sarja on tarkoitettu laajalle yleisölle, mutta tietenkin, sen tärkein yleisö on lapset. Mutta aikuisten Disney ja Lucasfilm poistaa pelejä sarjassa "Mandalorians" noin seikkailuista palkkasoturi reunalla galaksin kaukana, kaukana, joka julkaistaan marraskuussa 2019. Pääosissa Pedro Pascal.

"Tamar" 2017-läsnä (Fox, kausi 2)
Artikkeli paras TV-ohjelmia noin tilaa käynnisti "Star way", jossa parodia se, dramaattinen Komedia "Tamar". Seth MacFarlane, suuri fani Star trek, on kirjoittanut käsikirjoituksen ja pelaa tärkein rooli - rooli kapteeni keskiluokan "Tamar", ed Mercer. Yhdessä hänen kirjava miehistö, mukaan lukien hänen ex-vaimonsa, Mercer suorittaa selvitysvaltuuskunnan. Näyttää etuja ovat helppous tarinankerronta, viehätys hahmot, tunnelma kaunokirjallisuus 80-luvulla ja hyvä erikoistehosteita. Joku näyttää jopa muistutti henki "Firefly." Kuten huumoria, mielipiteet vaihtelevat - paljon arvosteltu liiallisesta mauttomuus, enemmistö kuitenkin myöntää, olemassaolo ja laatu ohut vitsejä, hauskoja tilanteita ja pelata genren kliseitä. Näyttelyssä on jatkettu jo kolmas kausi, ja siksi, FOX näkee siinä potentiaalia. Muuten, 17. heinäkuuta tänä vuonna, Dark Horse julkaisee sarjan painettu sarjakuvia, jotka kertovat kaksi tarinaa, joka tapahtui ensimmäisen ja toisen vuodenaikaa sarja.

Luultavasti edellä mainittujen hankkeiden joku lisää sarja "Kaukana Maailmankaikkeudessa", "Laajeneminen", "Killjoys", "Pimeä aine", "Legend of galactic heroes" ja jotkut muut. Koska space adventures on loputon.

Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.