katsomassa elokuvaa

Paras teini elokuvia

Date: 2020-07-08 02:17

Nuoruus on huoletonta ajanjakso ihmisen elämässä, ei rasiteta vastuuta ja ajatella jotain vakavaa. Se oli tällä kertaa meille ikimuistoisin muutokset, tulevaisuus näyttää niin kaukana ja en halua elää ikuisesti. Elokuvien väkivaltainen arki nuorten, se on mahdotonta laskea: jotkut niistä kuvaavat hullu puolueiden ja typerä tilanteita, muut, enemmän vakavia, puhua ensin asioita ja opettaa samalla vastuuta. Tämä kokoelma on kuuluisin elokuvia teini-ikäiset, ja kuka tietää, ehkä käyttäjät tulee tunnistaa itsensä näiden teosten taide-elokuva.
"American pie" (1999)
Haluan nähdä äärimmäisen mautonta, kevytmielistä ja hauskaa tarinaa? Sitten se on suositeltavaa tarkastella projektin Chris ja Paul Vicev on todellinen malli hullu teini elokuvia ja yksi kuuluisimpia komedioita moderni elokuva. Juoni pyörii Kvartetti onnettomat opiskelijat, jotka ovat nenä prom, mutta sankarimme eivät ole onnekkaita, rakkaudesta ja en tiedä miten käyttäytyä kanssa kauniimpi sukupuoli. Miehet, jotka kärsivät puute suhteita, mikä vannomaan toisilleen, että vuoden loppuun lukuvuoden he lopulta harrastaa seksiä ja on todella "kasvanut."

Elokuva kertoo tarinan noin hassu seikkailuista nuoria, täynnä mustaa huumoria ja hauskoja tilanteita, juurtunut teinien tyhmyys ja ylimielisyys. On huomattava, että menestys elokuva oli niin suuri, että sen jälkeen, kun ensimmäinen elokuva seurasi franchising, joista viimeinen julkaistiin ei niin kauan sitten – vuonna 2012.

"Project X: Dorval" (2012)
Vaikea olla luuseri: kukaan kunnioittaa sinua, et ole kiinnostava, ja ei tunnettu. Se on sääli, eikö olekin? Entä jos yrität muuttaa kaiken yhdessä yössä, kääntämällä itsensä sorrettuja ja tylsä kaveri, todellinen paikallinen legenda ja suosikki tyttöjä? Riski päättää mennä päähenkilö Komedia NIMA nourizadeh soittaa teidän syntymäpäivä muutaman tusinaa ystäviä, kun vanhemmat ovat matkoilla. Siitä hetkestä alkaa seikkailu, täynnä tupakansavua, litraa alkoholia ja erilaisia lääkkeitä, jotka kääntää puolueensa todellinen Vimma. Mielenkiintoisin asia kuvassa ei ole edes mitä tapahtuu ruudulla, ja se, että nämä tapahtumat oikeastaan tapahtui todellisessa maailmassa ja päättyi massa mellakoita ja saapuminen suuria voimia ylläpitää lakia ja järjestystä. Ja mikä on tulos holtiton juhliminen, katsoja oppii kaikkein katsomassa todellinen teini laittomuuden päivän aikana syntymän entinen häviäjä.

paluu tulevaisuuteen (1985)
aikamatkustus on aina kiehtonut ihmisen mielikuvitusta, kun kaikki, kuka ei haluaisi olla tulevaisuudessa tai menneisyydessä ja nähdä miten asiat ovat muuttuneet? Monet tutkijat vuosikymmeniä on paininut ymmärtää, mitä on aika ja miten hallita sitä, mutta kukaan ei käynyt. Mutta universumin Robert Zemeckis on loistava Tohtori Emmett brown ei ainoastaan luo laitteen matkustaa läpi vuosikymmenten, mutta myös erittäin tyylikäs kahvat, asettamalla "flow kondensaattori" sisällä DeLorean urheilu. Testi tämä hämmästyttävä laite on tulossa hauska mies-muusikko Marty McFly, joka vahingossa lähettää niin monta kuin kolmekymmentä vuotta sitten – samaan aikaan, kun hänen vanhempansa edes ollut tuttu. Tässä vaikeassa tilanteessa, huono Marty täytyy paeta vain nerokkuus ja samalla Doc brown, tietenkin, ei tietäen, että tulevaisuutesi nuori mies.

Puhumme legenda tämä elokuva ei ole edes järkeä, koska tämä kuva on todellinen kultti elokuva, ei vain luonut yksi kuuluisimmista ja rakkaan franchising maailmassa, mutta Uchwyt meille, että meidän pitäisi koskaan anna periksi ja pelkää puolustaa itseään.

"Kick-ass" (2010)
Luulen, että kaikki nuorena halunnut olla supersankari, pelastaa ihmisiä, tehdä oikeutta ja olla puolustaja heikko. Se on sääli, että tämä surullinen maailma, ei ole yliluonnollisia kykyjä, mutta säteilyaltistus ei ole mitään, mutta, lievästi sanottuna, epämiellyttävä seuraukset me ei tarjota. Mutta vaikka kaikki nämä surullisia ajatuksia, päähenkilö musta Komedia Matthew Vaughn, sarjakuvalehti tuuletin, Dave päättää, mitä oli tullut sankari ja auttaa ihmiskuntaa. Ja antaa uusia seikkailuja naiivi tyyppi liittyy pahoinpitelyt, solvauksia ja muuta nöyryytystä, itsevarma nuori mies ei koskaan lakkaa. Lisäksi hauska tarina, koreografia ja visuaalinen suunnittelu on merkittävä tässä kuvassa, ensinnäkin, että on yksi iso parodia kaikki supersankari elokuvia tekemällä pilaa niiden liiallista paatosta.

"Scream" (1996)
Elokuvia maniacs tappajat hyvin paljon, mutta tuskin mitään voi verrata todellinen vertailukohtana genre - "Scream" Wes Craven. Idea ei ole erityisen omaperäinen: merkki naamio metsästys söpö tyttö matkalla ja tappaa muita ihmisiä. Mutta tarina ei ole kiinnitetty elokuva on niin suosittu, ja täytäntöönpano - ikimuistoinen kuva "naamioitu Henki", se vaatii uhrin, Kyllä, ja "kevyt" slasher ilman kinks. Kaikki tämä erottaa Huutaa muita teoksia tämän tyylilaji. Kulttiklassikko, joka synnytti koko sarjan ja monia jäljittelijöitä.

"scary movie" (2000)
koska me mainita "Scream", se on yksinkertaisesti mahdotonta sivuuttaa tärkein parodia se, joka oli alussa kaupallisesti onnistunut Komedia franchising. Tarina on pitkälti sama alkuperäinen luomus, mutta kaikki jaksot on esitetty yksinomaan humoristinen tavalla, jossa seksuaalinen pohjavire, joka luo mielenkiintoisia ympäristössä tämä typerä, yksinkertainen, mutta ihan hauska musta Komedia. Jotkut kohtaukset olivat niin kirkas, että se voisi kilpailla suosio jaksot "Scream", joka jälleen kerran korostaa, että onnistuneen alkuperäinen käsite. On myös syytä huomata, että aluksi hän "Huutaa" olisi pitänyt kutsuttu "scary movie", mutta myöhemmin nimi muutettiin.

"Hunger games" (2012)
Elokuvat-dystopia on aina ollut suosittu, koska emotionaalinen tausta, he ovat usein hyvin vahva, ja tunnelma epätoivon ja lohduttomuuden on outo valitus. "Hunger games" Gary Ross, joka perustuu romaaniin Susan Collins, on tullut yksi silmiinpistävä näytön inkarnaatioihin post-apokalyptinen maailma, jossa vain vahvimmat selviävät, ja ainoa mahdollisuus kiivetä sosiaalisen tikkaat on tappaa kaikki vastustajansa. Ihana Jennifer Lawrence pelaa nuori, mutta virkeä Katniss, löytävät itsensä tappava peli, jossa voi olla vain yksi voittaja, mutta kohtalo on laatinut monia yllätyksiä, jotka hän on tekemisissä, ja hänen tapa tavata yhtä epätoivoisia nuoria miehiä valmis taistelemaan tuntematon kirkkaampi huomenna.

"Poikkeavia" (2014)
Jos muistat Teini dystopias ja postapokalipsisa, kuva Neil Berger, kuvattiin romaani Veronica Roth, vain mahdotonta välttää. Elokuva on noin futuristinen Chicago, joka selviytyi jälkeen maailmanlaajuisen sodan. Päähenkilö on valmis liittymään yhden ryhmittymiä tässä yhteiskunnassa, valitsevat itselleen elämän tien, Mutta se on täysin uusi tapa katsoa tätä maailmaa ja ymmärtää, kuka hän todella on, joka voi muuttaa koko tapaa modernin totalitaarisen valtion. Käsite kuvaa, kuten "hunger games", ongelma selviytymiskamppailua julma rakenne tulevaisuudessa, jossa asiaa yksinkertaista kaavaa - "joko ne tai he sinut." Huolimatta siitä, että hanke on varsin naiivi hyödyntää teema teini-näytelmiä, kuten "miten ei olla kuin kaikki muutkin", emme voi sivuuttaa äärimmäinen suosio alkuperäisen ja sen ensimmäinen elokuva mukauttaminen.

"Twilight" (2008)
Yksi kuuluisimmista ja suosikki elokuvia ja tyttöjen kaikenikäisille. "Twilight" Catherine Hardwicke jälkeen samannimisen työn Stephanie Meyer, on luultavasti toiseksi suosituin teini Saga, menettää vain "Harry Potter". Juoni pyörii koulun tyttö Bella, joka elämänsä täyttää salaperäinen perhe, Cullenit, yksi, johon hän rakastuu. Kun käy ilmi elokuvan aikana, kohde hänen ihailun Edward on vampyyri, kaikki voimat yrittää suojella elää yhä otdyhatelnoe kaikenlaisia vaaroja. Lisäksi nykyisessä työssä ja klassinen kolmiodraama, yksi nurkka, jonka edustaja toinen outo klaani, kilpailevat vampyyrit vuosisatojen ajan. "Twilight" on tarina todellisen rakkauden, voi tehdä jopa tämä verenimijä voittaa niiden baser vaistot.

"Harry Potter ja liekehtivä pikari" (2005)
Täydentää lista parhaista elokuvista noin teini smart elokuva Mike Newell, neljännen kurssin koulun taikuutta Tylypahkan, Harry Potter, hänen ystävänsä ja vihollisensa. Aikana kilpailuja, joissa hän saa mahdollisuuden, hän täytyy taistella paitsi nimi, kuten omasta elämästään. Tämä kuva tuo lopun "fabulous" osa sarjasta, jolloin yleisö edes täynnä vaarallisia seikkailuja, mutta kevyt fantasia vaikeaa aikaa kasvaa. "Poika, joka elää" kohtaavat rakkautta, petosta, tappava testit, salaperäinen salaliittoja ja ensimmäistä kertaa tavata hänen pahin vihollinen face-to-face Lordi Voldemort.

Oscar-2019. Soita Bryan singer | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Paras elokuvia epidemia | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus rooli täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.