katsomassa elokuvaa

Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa

Date: 2020-07-08 02:27

Neuvostoliiton elokuvantekijät voinut välttyä globaalit trendit ja aktiivisesti mukana tuotannon fantastinen elokuvia avaruustutkimuksen ja seikkailuja tähtienvälinen tilaa. Huolimatta pitkälti huonompi Hollywood-tekninen pohja ja paljon vaatimattomampi budjetit, yksityinen kotimainen teoksia tämän tyylilaji on saanut korkea arviointi maailmassa ja jopa katsoi, elokuvamainen, klassinen. Joten, paras tilaa elokuvia, jotka on merkitty "made in NEUVOSTOLIITOSSA ja Venäjällä."

ensimmäinen ja tärkein on, tietenkin, mykistää fantastinen elokuva "Aelita", 1924 kysymys, joka perustuu teoksia A. N. Tolstoi oli ohjannut Jakov Protazanov. Ensi-ilta tämä tarina rakkaudesta, mustasukkaisuudesta, flight of engineering ajatteli, melko kaareva ideoita väistämättömyyden luokkataistelun ja vallankumouksen edelsi ennennäkemätön mainoskampanja paljon edellä aikaansa. Käytetään niin muodikasta nykyään "virus" menetelmiä edistämisen, johon osallistui jopa sanomalehti "Pravda". Neuvostoliiton kriitikot tavannut "Aelita" on viileä, nuhteli hänen puute luokan tietoisuutta ja sekaannusta. Länsi-Lena on tunnustettu ja on nyt mukana Kultainen Rahastoon maailman elokuva.

se on Syytä huomata, että Aelita odotettavissa monia suosittuja meidän aikanamme elokuvamainen tekniikoita. Niin, elokuva oli tarkoitus sisällyttää animoituja inserttien, kuten ne alussa luvulle oli käytetty monet Johtajat, esimerkiksi Zack snyder mukauttaminen watchmen. Mutta koska kunnianhimoinen ajoitus tästä ajatuksesta oli luovuttava ja sarjakuva nimeltään "Planeettojen vallankumous" julkaistiin erillisenä tuotteena.

"Space flight" - elokuva 1935, ainutlaatuinen erottava piirre on se, että sen tieteellinen Neuvonantaja, on itse, Tsiolkovsky tehty, mukaan lukien monet piirustukset raketti lentokone on odotettavissa tällä kertaa nimi "Stalin". Elokuva kertoo Neuvostoliiton retkikunta kuuhun, joka laatijoiden mukaan, oli pidettävä lopussa 40-luvulla. Aikana kuvaamisen luoda vaikutus painottomuuden oli käytetty useita ainutlaatuisia mukautukset, paljon edellä aikaansa, mukaan lukien liikkuvat synkronoidusti kamerat, maisema -, kumi-ripustimet ja vastaavat. "Painottomuus" näyttö oli niin mahtava, että katsomassa elokuvan muutama vuosikymmeniä, Neuvostoliiton kosmonautit olivat hämmästynyt sen realismi.

40-s ja 50-e vuosina kiinnostus fantasia elokuva ilmeisistä syistä, lähti alamäkeen, ja uusi aalto tapahtui puhkeamista avaruusajan. 60-luvulla vuokra oli julkaissut useita mukautuksia teoksia Neuvostoliiton kirjailijoita, joista merkittävin oli "planet of storms", joka perustuu romaaniin Alexander Kazantsev ja "Andromeda", joka perustuu romaaniin Ivan Efremov. Ensimmäinen puhui yhteisen Neuvostoliiton-Amerikkalainen retkikunta Venus, toinen noin kaukaisessa tulevaisuudessa, jossa ihmiskunnan yhdistymiseen perusteella Kommunistisen ideoita - on pitkään ollut tosiasiana.

täyden version "Andromeda" vuonna 1967 siitä tulee voitto kommunismin se on todettu oikein Johdannossa, mutta alussa 80 vuotta kuva on muokattu ja kaikki mainita kommunismin, joka, jota vakuutus Neuvostoliiton johtajat, tällä kertaa se oli tulossa, oli takavarikoitu. Huolimatta ilmeinen ideologinen näkökulma, molemmat elokuvat ovat täynnä mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja, mutta ruuhkaa kotimaisia elokuvia tämän tyylilaji niiden ulkomaisten kanssa on tulossa enemmän ja enemmän ilmeinen.

70-e-ja 80-e vuotta korvata useita bravura elokuvia saavutuksia Neuvostoliiton järjestelmää etsintä tilaa tulevat elokuva-heijastus -, elokuva-vertaus, yrittää ymmärtää eettisiä ja moraalisia ongelmia ihmisen sivilisaation yhteyttä maapallon ulkopuolista älyä. Nämä ovat "Orionin Silmukka", "kuu rainbow" ja, tietenkin, "Solaris" Andrei Tarkovski. Muuten, tässä elokuvassa ei ollut ensimmäinen yritys siirtyä näytön romaanin Stanislaw LEM.

Vuonna 1968 tuli tv-versio, joka oli mukana koko galaksin tähdet Neuvostoliiton näyttö: Vasili Lanovoy, Vladimir Etush, Victor Zazulin ja muut. Mutta mainetta, mukaan lukien maailman saadut versio Tarkovskin, huolimatta siitä, että tekijän kirjallisen työn uskoi, että Johtaja vääristelty hänen suunnitelmansa. On huomionarvoista, että elokuvia tämän kauden "tulevaisuuden kaupunki" usein kuvattiin Japanissa.

erityismaininta annetaan useita hankkeita, jotka earthlings auttaa ulkomaalainen sivilisaatioiden, puhuminen roolissa vanhempi ja "viisaampi" veljet mielessä. Tämä teini elokuvan sarja "Moskova-Kassiopeya" - "Teens maailmankaikkeudessa", ja draama ympäristöasioissa "Läpi piikkejä tähtiin", ja, tietenkin, elokuva "kin-DZA-DZA!", jota seurasi todella värikäs mestariteos Neuvostoliiton elokuva tämän genren, ja ehkä ainoa Komedia vakavasti, keskustele kuvan asioista. Nauha oli kirjaimellisesti revitty lainauksia, joista useimmat ovat suosittuja tänäkin päivänä.

on yritetty luoda elokuvia Neuvostoliiton conquerors of space, joka tunnetaan oletukset luokkaan "perustuu tositapahtumiin". Tämä oli eeppinen "kuinka fire" vuonna 1972, esittelee yleisön kollektiivinen kuva sitten luokiteltu isät Neuvostoliiton kosmonautiikan, kuten Sergei Korolev ja draama vuonna 1983 "Palata kiertoradalla", josta tuli todella profeetallinen. Se kertoi onnettomuuden avaruusasemalla, osana kuvaamisen tehtiin todella tilaa asemalle "Salyut-7", pelastuksen, joka tasan kaksi vuotta, jouduin tekemään kosmonautit Vladimir Dzhanibekov and Viktor Savinykh.

Yllättävää, ennen kuin uusi aika maailman elokuva on huolellisesti huomiotta tarinan ensimmäinen ihminen avaruudessa - Juri Gagarin, vaikka onkin tärkeää, että hänen persoonallisuutensa ja sankaruutta kuin valtion propagandaa ja koulutus nuoremmille sukupolville. Ensimmäinen täysimittainen biopic esiteltiin yleisölle vasta vuonna 2013. Elokuva "Gagarin. Ensimmäinen avaruudessa" luotiin suoran osallistumisen tyttäret Juri, joka auttoi täydentämään tunnettu lapsuudesta kuvan yksityiskohtia ja yksityiskohtia tiedossa vain lähinnä yksi.

Teema kotimaan tilaa mahtipontisuus jatkui elokuvat "ensimmäinen Kerta" ja "Salyut-7", kertoo ensimmäinen mies kävellä avaruudessa ja poistaminen onnettomuus avaruusasemaa, joka oli edellä. Huolimatta vaikuttava valettu, ja kuten fiktio, mutta todellista historiaa, nämä elokuvat eivät ole myyntihittejä, mutta niiden merkitystä venäjän elokuva on vaikea yliarvioida. Lisäksi he pystyivät osoittamaan, että tekninen jälkeenjääneisyys meidän elokuvia tämän tyylilaji, joka oli niin ilmeinen viimeisessä vaiheessa elämää Neuvostoliiton järjestelmä oli laskenut lähes nollaan. Ja nyt suurin ongelma parhaista venäjän elokuvia noin tilaa ei ole erityisiä vaikutuksia, camerawork, läheisyydessä tai editointi, hän on, niin sanotusti, universal - puute hyviä ideoita ja hyviä skriptejä.

Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Paras video pelit. syyskuuta 2018 | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus tavoite täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.