katsomassa elokuvaa

Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa

Date: 2020-07-08 02:24

Roottori vertical take-off, joka tunnetaan nimellä helikopterit, debytoi elokuvissa lähes välittömästi, kun he alkoivat valloittaa taivas, mutta vasta sen jälkeen, kun puoli vuosisataa sen jälkeen, kun aloittaa niiden massatuotanto ne ovat olennainen osa lähes tahansa elokuvan siinä vaiheessa, luomisen, kun tarvitaan ammunta "ilmaa". Usein helikopterit olivat toisella puolella kamera, ja joskus jopa tuli tärkein "sankarit" episodi tai koko elokuvan. Paras elokuvia helikoptereita ja käsitellään tässä huomaa.Blue thunder (1983)
fantasia toiminta elokuva ohjannut John Bedema. Juoni lentäjä partio helikopteri poliisi Los Angeles Frank Murphy. Eräänä päivänä hän saa toimeksiannon testata uusia lentokoneiden nimellä "Blue thunder", varustettu uusimmalla tekniikalla. Avulla kehittyneet seurantajärjestelmät, hän tulee tahattomasti todistaja salaliitto, joissa korkea-arvoiset virkamiehet ja FBI. Hän on metsästänyt. Kuvaamisen oli ranskalaisen Gazelle helikopteri, joka on valmistettu potkuri muutoksia alkoi muistuttaa ensisijainen hyökkäys helikopteri YHDYSVALTAIN armeijan Apache Ah-64. Blue thunder tuli lipputulot osuma, mutta väitti, että oscar-palkinnon editointi ja lopulta tuli eräänlainen kultti elokuva fanit genren.

"Musta shark" (1993)
venäjän sotilaallinen toiminta, joka kuten nimi kertoo, suosituksi yhden Neuvostoliiton hyökkäys helikopteri K-50, joka sai epävirallinen nimi "Black shark". Tarina, joka perustuu yksi testi sivustoja, Keski-Aasiassa taistelevat ajoneuvo osallistuu toimintaa vastaan toimittajien suuria määriä huumeita. Piirre nauha on, että tärkein rooli on ei-ammatillinen taiteilija, ja sankari Neuvostoliiton Valeri Vostrotin. Cameo rooli oli soitti Eversti Tärkein tiedustelun Pääosaston pääesikunnan Vladimir Kvachkov. Ammunta tapahtui, nimeltään "ympäristössä lähellä torjumiseksi", että käytetään todellisia, ei pyroteknisten ampumatarvikkeiden ja temppuja suoritettiin erikoisjoukkojen sotilaita. Kaiken kaikkiaan hankkeessa arvioitiin vastaus kotimainen "Sininen salama."

"Taivas on mitattu kilometriä" (2019)
Tämän perusteella kotimainen elokuva elämäkerta kuuluisa Neuvostoliiton ilmailu-insinööri Mihail Mil, jonka johdolla oli luonut koko joukon sekä siviili-ja sotilashelikoptereita. Elokuva osoitti ole vain suosituin 2-moottori helikopteri maailmassa Mi-8, on paljon muutokset, joka toimi tähän asti, mutta on myös olemassa yksittäisiä kopioita, kuten raskain nosto maailmassa Mi-12. Tietenkin, ei ilman mainita, on tunnettu useita elokuvia, mukaan lukien Hollywood-tuotanto, "Krokotiili" - hyökkäys helikopteri Mi-24 osallistui monia sotilaallisia konflikteja. Joissakin tapauksissa, "recovery" - koneissa käytetty tietokonegrafiikkaa, koska olemassa olevia näytteitä, ei säilytetä.

"Palo linnut" (1990)
Hollywood toiminta-seikkailu, tärkein rooli, joka oli pelannut Nicholas cage. Tarina YHDYSVALTAIN armeijan avustaminen ystävällinen hallitus Etelä-Amerikan maa taistelussa huumekauppiaita. Rohkea Amerikkalaiset lentäjät täytyy käsitellä kokeneita vastustajia, jotka oli aikaisemmin toiminut ilmavoimien maiden sosialistisen blokin. Elokuvassa mukana useita helikoptereita, mukaan lukien hyökkäys Ah-64 "Apache" helikopteri OH-58D Kiowa Warrior -, viestintä-ja tiedustelu helikopteri, Boeing MD500 Puolustaja, joka pelasi "rooli" jotkut mahdollisille vihollisen ajoneuvoja. Nauha ei voinut ylpeillä suuri lipputulot, vaikka osallistuminen suosittuja toimijoita. Väistämättä se oli verrattuna "Paras ampuja", ja nämä vertailut eivät ole hänen hyväkseen.

"Airwolf" (1984)
Amerikkalainen science fiction tv-elokuva, joka käynnisti samannimisen sarjan. Hän puhui noin seikkailuista lentäjä nopeammat helikopteri, jonka kuva oli luotu pohjalta aiemmin kosmeettisia "tuning" Bell 222. Tietenkin, korkea-nopeus auto elokuvassa ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, koska rakenteelliset piirteet helikopteria voi lentää niin nopeasti. Kuvausten aikana käytin paljon autoja, mukaan lukien American multi-Bell UH-1 Iroquois ja Bell 206, Hughes 500-valo, ranskalainen Sud-Aviation Gazelle ja muut. Joissakin jaksot TV-sarja helikoptereita aseistettu lasereita, joka on myös fiktion luojat.

"transformers" (2007)
elokuva, perustuu sarjan suosittuja leluja, ja kertoo siitä, että vastakkainasettelu kaksi ryhmää jättiläinen ulkomaalainen robotteja Decepticonit ja Autobotit, joka taitavasti naamioitu maan alla siviili-ja sotilaallisia välineitä. Kuten elokuvan Ohjaaja Michael Bay pystyi nauchitsya tukea Yhdysvaltain armeijan, hänen hallussaan oli eri combat ajoneuvoja, mukaan lukien helikopterit. Se oli muodossa raskas joukkojen kuljetus helikopterin Sikorsky CH-53 elokuvassa ensiesiintymisensä Decepticon Blackout, jotka syyllistyvät alussa hyökkäys YHDYSVALTAIN armeijan base. Tulevaisuudessa, hän on toistuvasti esiintynyt runko. "Transformers" oli erittäin onnistunut lipputulot ja käynnistänyt useita jatko-osia.

Apocalypse now (1979)
draama, joka kuvattiin Francis Ford Coppola, joka sisältää yhden kuuluisimmista ja suurten kohtauksia, joissa helikopterit - massiivinen RATSIA Vietnamilainen kylä, kun musiikki Richard Wagner. Kun Yhdysvaltain hallitus oli tukea hanketta, koska sen selkeä anti-sodan suunta vuonna ampumista mukana asevoimien Filippiinit. On huomionarvoista, että samaan aikaan, Filippiinit olivat vastaan taistelevien kapinallisten kanssa, joten usein lentäjät palasi ammunta hyvin todellisia taisteluita. Tämä oli suurin ongelma, kuten usein Filippiiniläinen kenraalit lähetti muut lentäjät, jotka oli uudelleen kouluttaa runko. Käytettävissä miehistö oli enimmäkseen koneita Bell UH-1 Iroquois. "Apocalypse now", merkitty lukuisia palkintoja korkein testi, pidetään tärkein anti-sota elokuva myöhään vuosisadan.

"Mission impossible 6: Seuraukset" (2018)
Seuraavan sarjan suosittu franchising, adventures of Ethan hunt ja hänen tiiminsä. Yksi vaikuttava kohtauksia elokuva oli takaa-ajo helikopterilla, joka oli ammuttu mountain canyon Uudessa-Seelannissa. Pääosissa Tom cruise, jonka aika oli jo kokenut lentäjä, mutta hän oli junassa 16 tuntia päivässä kuukausia halutun tarkkuuden tehdä vaikuttavia ja vaarallisia liikkeitä. Kaikki tämä auttoi luomaan kohtaus tehdä ilman tietokonegrafiikkaa. Cruisen hahmo lensi helikoptereita Airbus H125, kehys esiintyi myös H145 ja H225.

"Terminator 2: tuomion päivä" (1991)
fantasia toiminta elokuva James Cameron, jatkuva tarina vastakkainasettelu ihmiset ja kapinallisten koneita. Viimeinen osa kuvaa Terminaattori T-1000 kaappaa helikopteri Bell JetRanger ja poliisi jahtaa auto, joka yrittää paeta päähenkilöt. Aikana chase, hän on tarkkuus kone suorittaa erittäin monimutkaisia liikkeitä, ja jopa lentää täydellä nopeudella alle ylikulkusilta. Tämä temppu oli uskottu veteraani Vietnamin sodan, Charles A. Tamburro, joka on aiemmin osallistunut monia Hollywood-elokuvia, kuten "Predator", "blade Runner" ja muut. Varsinaisen kuvaamisen kohtaus oli niin vaarallinen, että Cameron ei salli operaattorit riskeerata elämäni ja juoksi kamera on asennettu autoon, joka muutti vieressä oma helikopteri. Temppu oli toistettava useita kertoja kaapata eri näkökulmista.

"Tosi valheita" (1994)
Toinen elokuva James Cameron osallistuminen Arnold Schwarzenegger, joka osallistui myös riskialtista temppuja kanssa helikoptereita Bell 206B JetRanger II. Se on ensisijaisesti episodi chase päähenkilö autot terroristeja, kiinni hänen vaimonsa. On huomionarvoista, että naisten johtava rooli Jamie Lee Curtis kieltäytyi ottamasta apua stunt double ja oli todella ammuttu episodi, jossa sankari Schwarzenegger roikkuu helikopterista, vetää hänet reipas koko sillan limusiini viime hetkellä ennen hänen pudota mereen. Lisäksi, tämä temppu kuvattiin syntymäpäivä näyttelijä.

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Paras elokuvia rakkaudesta | Paras vampyyri elokuvia | Oscar-2019: Veto musta | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.