katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2

Date: 2020-07-08 02:22

ensimmäinen osa artikkelin, hallitsi elokuvia menneisyydestä, kun käyttö tietokone grafiikka ei ole vain kallista, mutta lähes mahdotonta. Piti tehdä työtä, huolellisesti harkita kaikkia kohtaus, mitään pikku juttu voi johtaa traagisiin seurauksiin. Temppuja partaalla elämän ja kuoleman - valtava riski. Aikakaudella edistymistä ja massiivinen käyttö visuaalisia tehosteita, maailman elokuvan kohtauksia, jahtaa ovat paljon enemmän viihdyttävä ja haastava. Avain menestykseen on taitava yhdistelmä laukausta todellinen virtuaalinen, tässä se on, Kultainen keskitie. Finaalissa matkamme, tarjoamme sinulle modernin kuvan, jossa tämä sääntö on pantu täytäntöön ja tuhoutumaton. Vanhan koulun fanit, älä huoli, ammattilaiset realismia on myös merkitty.
"Terminator 2: tuomion päivä" (1991)
Varmaan jokainen oli sellainen, että siitä lähtien lapsuudesta, äitisi kertoo joitakin kyborgi tulevaisuudesta, jotka kapinoivat vastaan ihmisiä, ja olet vastarintaliikkeen johtaja, joka lopettaa tämä kauhea sota, sitten äiti laittaa psykiatrisessa sairaalassa, ja et enää usko kertonut hänelle täsmälleen päivä, kunnes tulet että tappaja kyborgi? Ei ole sitä? Ja päähenkilö elokuvan James Cameronin "Terminator 2", John Connor oli. Poika tulee kaksi terminator, mutta kaikkien yllätykseksi yksi heistä auttaa häntä ja yrittää pelastaa. Yrittää paeta kauhuissaan tästä kaikesta, John menee moottoripyörän konkreettinen kanava, toivoen, että paha T-1000 autoon kiinni hänen kanssaan siellä. Mutta onko hän tietää, että ainoa tarkoitus tulossa tämän Terminator oli tappaa hänet, ja se tarkoittaa, että hän ei pysäytä mikään, vaikka konkreettisia esteitä, jotka John oli. Johtaja on asetettu chase kohtaus niin, että ilmakehän toivottomuuden saavuttaa äärimmäiseen pisteeseen, kun sankari kapea kanava pihdit tehokkaampi ja myös auto. John joka toinen huolissani enemmän ja enemmän, juuri ennen saapumista T-800. Kohtaus on täynnä pelkoa, viileä musiikkia ja julma kasvot Terminaattoreita, mikä antaa sille erityistä väriä.

"Taxi" (1998)
se Tapahtui teille, mitä olet myöhässä tärkeä kokous tai työ huolimatta siitä, että sinulla ei ole henkilökohtaista kuljetusta, vain taksit voivat auttaa sinua ulos? Jos Kyllä, niin varmasti tässä vaiheessa-paikka sekä taksin, voit odottaa nähdä, että Peugeot 406 ja hymyilevä Daniel ratissa, jotka rodun kanssa tuulen oikeaan paikkaan laulu Miserlou - Dick Dale. Valitettavasti, miettiä kaikki, joka on elokuvan "Taxi". Päähenkilö, edellä mainittu Daniel, taksinkuljettaja, mutta eräänä päivänä hän melkein menetti hänen ajokorttinsa, koska niiden piittaamattomuudesta. Pitää hänellä oli oikeus yhdistyä Korean poliisi kiinni jengi Mercedes. Elokuvassa näet uskomattoman laadukas laukaus chase, tärkein kauneus valokuvaus, jotka ovat eri "dynaaminen" suunnitelmat, joiden nojalla toiminnanharjoittajan elokuva minun piti mennä ja jopa lentää lähellä autojen merkit. Koko asema on laimennettu, jossa on hyvä huumorintaju, karismaa toimijoiden ja suloinen soundtrack, joka hengittää jotain ranskan.

"the Bourne Identity" (2002)
Jason Bourne menettänyt muistinsa eikä muista mitään. Vähitellen hän oppii jotain mielenkiintoista itsestäsi – hän on jahtasi älykkyyttä, ja hän taistelee suuri, heti muistaa numero ja osaa ajaa yksi km, koputtaa hengitys. Mutta kuten on käynyt ilmi myöhemmin, Bourne on edelleen hyvä kuljettaja – itse asiassa päästä pois poliisit kasa Pariisin keskustassa nuhjuinen mini Cooper voi vain todellinen mestari. Kiitos laadukkaan tuotannon ja kamera työtä tämä chase näyttää hyvältä ja lisäksi koko elokuvan, ja saapumisen yhteydessä on suuri laulu Paul Oakenfold – Ready, Steady, Go.

"Transporter" (2002)
Luulen, että monet ihmiset tietävät, Jason Statham ja hänen maineensa yksi rooli monia taistelijoita, kun esitettiin hyvin usein. Monin tavoin tämä on, miksi monet eivät ole tietoisia siitä, että Jason on hyvä track record, mukaan lukien työ kultti nauhat guy Ritchie n "snatch" ja "lukko, varastossa ja two Smoking barrels". Mutta kaikki tämä ei tee tyhjäksi sitä, että yksi hänen "kertakäyttöisiä" taistelijoita tavata ja suuri, ikimuistoisia elokuvia. "Kantaja" on yksi niistä. Elokuva kertoo entinen laskuvarjojääkäri Frank Martin, nyt kuljettaa lastia kaduilla Ranskassa. Kun Frank rikkoi hänen kolme käskyä harjoittaja, tietäen, että hänen auton hän on kuljettaa tyttö, koska tytär Kiinalainen mafia. Martin päättää auttaa tyttöä, ja sen kanssa sinun on otettava nähtävyyksiä ja jahtaa jokainen, joka menee hänen peräänsä ja tyttö. Nopea chase, ei-standardi sijainti, karismaa Jason Statham. Jos tarvitset jotain muuta?

"Matrix 2: assassins of kings" (2003)
Morpheus, vastarintaliikkeen johtaja, se oli sääntö, ei matkustaa maantiellä, kun kaikki, Matriisin jokainen on potentiaalinen vihollinen, mutta tällä kertaa sääntö oli rikki. Lisäksi hännän Morpheus ja Trinity he melkein ei tappaa kummituksia, heittää karkureita raskas sade, joten chase on edelleen kytketty, poliisi ja aineita, jotka ovat parempia voimaa ja nopeutta, ja voi olla missä tahansa autossa kuljettajan istuin. Mielenkiintoista laittaa taistella autossa ja sen ulkopuolella, no-shot auto jahtaa, aseelliset, mieleenpainuva soundtrack, ja sen jälkeen 16 vuotta ja kymmeniä tarkistuksia tämän chetyrnadcatiletnie chase näyttää jännittävältä kuin ensimmäisellä kerralla, ja vaikka kaikki viileys Morpheus ja Trinity, ja joka kerta huolissaan siitä, ovatko he voivat päästä pois tästä helvetistä valtatie aidattu korkeat seinät ja täynnä vihollisia.

"Bad boys 2" (2003)
Jengi Haitilaiset neljä tehokkaita autoja halusi-helppo leikata rahaa, mutta tyttö, joka oli suuri summa rahaa, onnistui pakenemaan ja roistoja meni hänen peräänsä. Pian jahdata liittyy joukko poliiseja, ja raivostunut Haitilaiset Hallituksen kuorma-auto kuljettaa autoja, ja alkaa heittää autoa oikealle ja vasemmalle hänen vastustajansa, lavastettu maantiellä hieman Armageddon. Niin joukkuetoverinsa Mike ja Marcus menossa täydellä nopeudella Ferrarilla, täytyy yrittää hyvin vaikea pysäyttää rikolliset ja ei törmää lentävät ja räjähtäviä autoja. "22 autoa ja vene tuhoutui. Miten uppoaa vene?!", kysyy lopulta, poliisi kapteeni, jos hän tiesi, mitä on Michael Bay elokuva, kaikki kysymykset häviävät itsestään.

"death Proof" (2007)
Stuntman Mike sai mielihyvää, joka kidutti ja tappoi naisten kanssa hänen "smartstorage" auto, joka saa hänet hengissä hänen driver jopa pahimmassa onnettomuuksia. Tällä kertaa Mike seurasi kolme tyttöä, jotka ratsastivat vuokra-Dodge Challenger 1970, ja yksi heistä oli mukavaa, että oli istua huppu auton, liikkuvat täydellä nopeudella. Se on täällä, että Mike ja astui sisään, ja sitten törmäys auton tytöt hänen Dodge Charger vuonna 1971, nauttia heidän huutonsa ja katsomassa, miten Zoe kärsii, yritän viimeinen ponnistus pitää kiinni huppu. Vosemnadtsatiletnie kilpailussa selviytymisen tulee olla katsojalle kerralla. Se ei ole yllättävää - Ohjaaja Quentin Tarantino post-operaattori poistaa chase parhaiden perinteiden vanha koulu, ja temppu ja viileä autoja, auttaa häntä tässä.

"fast and furious 8" (2017)
Harkita tässä artikkelissa olisi paljon oikeampi ensimmäinen elokuvia franchising, koska sitten kun kuvaamisen auto jahtaa älä käytä grafiikka ja kaikki oli kuvattu paikan päällä. Mutta on se niin hauskaa kuin viime elokuvan sarja "fast and furious", jossa vuoksi viihde VIN Diesel toimii periaatteella "ole Fysiikkaa"? Kyllä, ei koskaan. Rodun "hökötyksellä" kaduilla Kuuba, venäjä, lähetettiin pois lumivyöry autoja kohteessa new York, jossa on kuusi piipullisesta konekivääri; teroitus Dominic osoittaa ystäviä, jotka perhe on paras – kaikki kohtaukset ammuttiin korkea laatu ja mielenkiintoinen, mutta kaikkein eeppinen kuten aina kirjoittajille on luvassa finaali. Lopussa Dominic Toretto hänen panssaroitu Dodge Charger hyppyjä kalliolta käsittelee venäjän armeijan, ja jälkiruoaksi onnistuu päästä pois ohjuksia lämpöä etsien, samanaikaisesti käyttää sitä hyödykseen, pommitukset vihollisen sukellusvene, joka tässä vaiheessa oli kelluu pinnalla, murtaa jäätä. Eikö se kuulostaa typerältä? Mutta kuvitella, miten se näyttää! Älä unohda lisätä julma kasvot, jäähtyä autoja ja technomusic Brian Tyler – lähtö saat on naurettavan typerää, mutta samalla viileä kulissien takaa-ajoja ja kisoja.

"Pikku-asema" (2017)
Edgar Wright osoittautui, se on yksi kaikkein luova elokuvantekijät aikansa kiitos trilogia "On", ja siksi niin suosittu tekniikoita, kuten dynaamista asennus useita pitkän toiminta 5 toinen kohtaus. Vuonna 2017, Edgar oli mukana lavastus musikaali elokuva-chase "Vähän ajaa". Päähenkilö on nimeltään Poika jo pitkään takaisin mafia Asiak. Vauva auttaa vetää pois useita ryöstöjä, ottaen Kushin ja rosvot kohtaus. "Transporter" 2002 ja "Ajaa" 2011 on jo osoittanut meille, alussa elokuva kohtaus ryöstö ja hoitoon poliisi, mutta tästä huolimatta avaamisesta kohtaus "Poika" näyttää siistiltä – kaikki kiitos suuri toimija, ainutlaatuinen visio Edgar Wright ja iloinen soundtrack, jota ilman ei ole chase. Valmistumisen jälkeen chase, ajatus hiipii että Vauva voi helposti antaa kertoimet kokeneet kuljettajat samalla "Kantaja" ja "Ajaa", ja koska Lapsi kääntyy auto! racers Tokio drift on mustasukkainen.

"Ralph vastaan Internet" (2018)
Tyttö Minilop elää maailmassa, arcade-pelejä sen "Sokeri fast and Furious" on mestari kilpa; se on vasta äskettäin, hän pysähtyi nauttimaan kilpailuista – itse asiassa jo pitkään hän onnistui oppia kaikki kappaleet ulkoa, ja niin haluavat jotain uutta. Seurauksena viime racing arcade kone hajoaa ja tallentaa pelin, Vinalopo lähetetään suuri tuntematon Internet. Tyttö pikaisesti rahaa ja hän päättää varastaa kallis auto online-peli, "Tappava rotu"; se on vain auto kuuluu paikallinen mestari Varsi, joka ei aio vain antaa auton. Unelma Pinelopi vietetään: uudet kilpailijat, uudet autot, uusi maailma, uusi tunne! Mutta voi Vinalopo voittaa tämän kisan, jossa ei ole polkuja, jossa sinun täytyy improvisoida mennä, maailmassa, jossa en tiedä kaikkia sääntöjä ja jossa jopa kulkuaukko voi hypätä hain?

Reitti on ohi, olet saapunut perille. Kiitos, että käytät palveluja meidän pieni ryhmä.

Kokoelmia Venäjän ja IVY saattaa 9-14, 2019 | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Paras elokuvia maniacs | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Oscar-2019: Veto musta | Paras elokuvia Jumala | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opetukset ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.