katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit

Date: 2020-07-08 02:29

Sinä ja minä, Kyllä olemme kanssanne. Kuinka moni meistä? Ne äänet, ne ajaa meidät hulluksi. Pehmeä kuiskaa muuttui kovaa ja lävistyksiä huutaa, ja näitä ajatuksia, ne ovat minun vai ei? Kuka omistaa elämäni? Onko se on minun elämäni? Laaja-elokuvan maailman omien sääntöjensä ja lakeja, sen poikkeuksia on jo pitkään hyödynnetty erittäin mielenkiintoinen, mutta melko monimutkainen korkea laatu täytäntöönpanoa aihe - kaksinkertaistaa/kolminkertaistaminen yksilön. Elokuvista kaksi yhteisöt väijyvä yksi mies - ei niin harvinainen, on olemassa joitakin tapauksia, jossa yksi näyttelijä pelaa kymmeniä eri merkki persoonallisuuksia, kansallisuuksia, ikään ja jopa sukupuoleen. Kunniaksi lähestyvä ensi-ilta elokuva "Lasi" (17.01.2019 g) on hypnoottinen Ohjaaja M. night Shyamalan, päätimme muistaa parhaita elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit. Huomiota, mahdolliset spoilerit!"Fight club" (1999)Päätimme aloittaa ikonin nauha David Fincher on 1999, sinä tiedät kaiken. Tavallinen virkailija on ajautunut harmaa rutiini, ja hänen näennäisesti arvoton elämä on sammunut, mutta murtautui hänen maailmassa muukalainen Tyler, kaikki muuttuu. Itsetuhon, että on, mitä elämä on arvoinen. Yksinkertainen filosofia ja utelias mieli ei voi syöstä maailman kaaokseen. Kipu - maailman huipulle. Tauolla nenään ja luut, tyrmätä hampaat. Tervetuloa klubi - Fight club. Mutta muista ensimmäinen sääntö on särkymätön. Anna elokuva kaksi persoonallisuuksia edustaa kaksi eri ihmistä, mutta ne on kytketty toisiinsa, ja jokainen lukea kuvan muut. Symbioosi näyttelijä brad pitt ja Edward Norton on hämmästyttävä. Ja miten pidät lopullinen kierre?

"minä, minä ja Irene" (2000)Jatketaan teema kertynyt epäkohtia, päätimme mennä nauha 2000, loistava ja verraton Jim Carrey nimiroolin. Lähes kultti nauha mestarit draama Farrelly Veljekset keskellä juoni, joka osoittautuu uskomattoman hyvä poliisi Charlie. Söpö, seurallinen, kunniallinen, noin ihmiset sanovat, ja ei tee pahaa kärpäsellekään. Mutta kuten käytäntö osoittaa, elämä, ja ne pyyhi jaloillaan, joten huijaaminen vaimo häät, niin ei kunnioita kukaan, ei edes pieni tyttö. Vuosi toisensa jälkeen hän tukahduttaa hänen katkeruutta, ja hänen toinen minä - Hank on kyllästynyt tähän vihaan. Nyt, kun joku yrittää painostaa Charlie, paikalle meidän huono kaveri.

Kaksi yhteisöt yksi on niin eri, ja mitään, voi olla, mutta he molemmat rakastua ihana Irene. Itse sota alkoi, koska sydän kaunis saavat vain yksi. Täällä on kuuma tarina odottaa meitä, yleisöä. Ja monet ovat voineet vastata yksinkertaiseen kysymykseen: ketä valita? Yleensä Kerry toistuvasti kuvataan ruudulla useita ihmisiä, joilla on erilaisia persoonallisuuksia ja tavoitteita elämässä, esimerkiksi elokuvissa "Mask" ja "numero 23".

"Split" (2016)Monet ihmiset voivat tehdä ihmisen mieli? 2? 8? 15? Johtaja "split" ja syyllinen ulkonäkö artiklan M. night Shyamalan vastasi meidän kysymykseen näin: 23! Ja se on se, hyvin pian, on valloillaan ja 24, kaikkein vaarallinen ja häikäilemätön. Ja anna kaikki ne persoonallisuudet elokuvassa näytettiin vain osa, mutta hyvä peli, James McAvoy on tehnyt meidät uskomaan, että jokainen niistä todella elävät erillistä elämää: heidän vaatteensa, on omat pelot, toiveet ja sairauden, jopa nauttii oma erillinen hammasharja. Jokainen niistä, onko se leikkisä lapsi, Hedwig, rauhoittaa hermostunut Patricia tai sissy, Dennis, on persoonallisuus, pakko jakaa yksi ruumis ollenkaan. Jos sinulla ei ole ollut aikaa tietää, mitä se tuntuu pikemminkin sitten saada sen toinen minä katselu tämä vaikuttava psykologinen Trilleri! Ja sen jälkeen hänen tulee jatkaa siitä, mihin identiteetti Kevin voivat näyttäytyä uudella tavalla.

"My bloody Valentine 3D" (2009)Kun olet välillisesti syyllinen kuolemaan viisi ihmistä, kun ystävät ja tyttöystävä, lähes ajattelematta, heittää sinut vaarassa pulaan, mielesi voi muuttua odottamattomilla tavoilla. Toinen henkilö, joka ilmestyi seurauksena tällainen henkinen myllerrys voi alkaa tappaa ja et edes tiedä siitä. Tämä ilmiö on kohdannut nuori Tom Hanniger suorituskykyä Jensen Ackles (tähti TV-sarjan "Supernatural").

"Deja vu" (1990)
Chicagon mob ei anna anteeksi petosta ja valmis rangaista syyllisiä, vaikka hän pakeni ulkomaille. Se on vain Odessa, 1925 se ei ole Chicago. Mafian tappaja John Pollack ei ollut onnekas, hän tuli ensimmäinen matkustaja-ensimmäinen lento "new York - Odessa", ja siksi se on keskittynyt huomiota julkisuuden henkilöitä ja muita kansalaisia, jotka kaikkialla olisi kiusata Amerikkalainen. Task killer, joka piti mennä hiljaa, muuttuu kilpailu bikes, viinan kanssa Armenialaiset, ammunta elokuvan "Panssarilaiva Potemkin" ja useita muita utelias seikkailuja. Lisäksi näyttää siltä, että jokaisen vahva isku päähän John sitten katoaa, palaa sitten muistin, ja päähän se saa enemmän kuin kerran. Joten aika ajoin Amerikkalainen ei käyttäytyä kuin murhaaja, mutta yksinkertainen eläintieteilijä, joten se vielä vaikeampi tehtävä ja lisätä eksplisiittisesti, mitä tapahtuu.

"majava" (2000)
Eniten aliarvioitu elokuvan genre varsin pitkän ajan. Johtaja Oscar-palkittu jodie foster on jätetty huomiotta kaikki, ehkä, koska hän oli pelkää antaa tärkein rooli häpäissyt näyttelijä Mel Gibson. Menestyvä liikemies, onnellinen aviomies ja isä. Näyttää siltä, että ei elämä, mutta satu, mutta syvä masennus myrkyttää olemassaolon hänet ja hänen perheensä. Sankari löytää pelastuksen outoa muotoja muodossa nukke majava. Laitat sen hänen käteensä, Walter musta on löytänyt toinen tuuli. Elämä alkoi parantua, perhe -, yhtiö - kaikki kukkaan. Mutta kuka hallitsee? Walter tai majava? Hyvä toimiva, ja miettiä mikä on todella tärkeää elämässä.

"Psycho" (1960)
Kultti elokuva Alfred Hitchcock, tämä teema on täydellinen, koska mestari Hitchcock tietää hänen liike kuin mikään muu. Jakaminen ihmisen persoonallisuuden palasiksi, kun ei tiedä, mitä toinen tekee ja päinvastoin. Millainen ihminen voi kaapata kehon lopullisesti? Ohut viiva, joka erottaa ihmisen koko hulluus. Maailman klassikoita, kirjoittanut kaikki totta, elokuvan ystäville.

"Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde" (1986)
Romaaniin Robert Louis Stevenson noin taistelu hyvän Dr. Jekyll hänen paha kokonaisuus, Mr. Hyde, kuvattiin yli 20 kertaa. Ja kuka olisi uskonut, että tämä tumma ja surullinen tarina voi mahtua lasten stä "0 "? On käynyt ilmi voit, ja Australialaiset, hoitaa todella hyvin. Niinpä, vaikka totesi, arvostelut, elokuva pystyi välittämään kalpeus alkuperäisen ja tilanteen tragedia, joka osoittautui Jekyll, joka ei voi voittaa hänen paha puoli, joka haluaa vain tappaa ja aiheuttaa kärsimystä. Suuri soundtrack luo tarvittavat tunnelmaa; ja Johtaja, vaikka varmasti soveltamisalaan luokitus voi näyttää itse suoraan murhaan, silti onnistuu tarjoamaan katsojalle kaikki pimeys täyttää sieluni Herra Hyde.

"pandorum" (2009)
Pelko on voimakas ase, voi rikkoa tahtoa jopa kaikkein paha ihminen, jopa kaikkein väkivaltainen, jopa kaikkein älykäs. Avaruusalus pitkän hypersleep Herää muutamia ihmisiä, jotka ovat tietoisia siitä, että heillä on mitään itsestäsi muistaa, ja ole kiirettä niitä selvittää asioita, esimerkiksi, mistä loput miehistöstä. Kaikkia muita ongelmia, ne täytyy käsitellä aluksen korjaaminen, ja myös käsitellä outo matkustajille, jotka haluavat käyttää herännyt herkku. Mutta ei siinä vielä kaikki. Yksi merkkiä piilottaa tärkeä yksityiskohta hänen menneisyyttään, muistaa, että hän löytää hänen todellisen itsensä. Mutta hinta on hyvin korkea sekä aluksen ja miehistön. Hyvä, synkkä ja joskus pelottava tilaa Trilleri, joka varmasti löytää yleisönsä.

Lista genren levyissä ei rajoitu tähän luetteloon, se on valtava, ja jokainen henkilöitä löytää, mitä hän todella "kaunis mieli", "shutter Island", "Lord of the rings", "Kuka Olet, Herra Brooks?" - on loputon. Mutta muista, etsiessään elämän tarkoitusta ei ole menettää todellinen minä, joka alkoi se kaikki. Mene peilin eteen, katso itseäsi, ehkä seuraavana aamuna et koskaan olla sama, ehkä sinulla on mennyt.

Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. lokakuuta 2018 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Päättyy | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Klikkaa Mikki hiiri

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.