katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti

Date: 2020-07-08 02:23

suuri ja hyvin monipuolinen genre "sotilaallinen draama" erityinen paikka oli aina käytössä, elokuva omistettu tankkitaisteluita tai vaikea arjessa säiliö. Esittelyn eri armeijan ajoneuvoja ja niiden murskaus teho oli toistuvasti käytetty elokuvantekijät välineenä antaa tarinan mittakaavassa. Tietenkin, tämä herättää erilaisia vaikeuksia, sekä tekninen ja luova luonto, koska se oli tarpeen ei vain tehokkaasti näyttää yleisölle crawler hirviöitä, mutta myös yrittää saavuttaa mahdollisimman historiallinen tarkkuus. Uusin on aina ollut hyvin vaikeaa, koska se usein käy niin, että tarvittavat koneet oli olemassa vain muodossa Museon näyttelyitä, ja jos he olivat liikkeellä, oli tarpeen löytää joku, joka voi hallita niitä. Ohjaajia, kuvaajia ja tuotannon suunnittelijat kokeillut eri tapoja ratkaista näitä ongelmia turvautumalla erilaisia temppuja, kuten naamiointi tai yhdistettynä ammunta. Tässä artikkelissa tarjoamme luettelon parhaista, meidän mielestämme, elokuvia säiliöitä ja säiliö taistelut, sekä kotimaan ja ulkomainen tuotanto.


"Liberation: Tulinen kaari" (1968)
Luonnollisesti, sinun pitäisi aloittaa, ehkä kunnianhimoinen hanke - Neuvostoliiton eeppinen "Liberation", tai pikemminkin, hänen ensimmäinen sarja nimellä "Fire arc". Kuten otsikko kertoo, että elokuva on omistettu Kurskin taistelu, joka tapahtui kesällä 1943, jossa oli ennennäkemätön panssarivaunutaistelu. Se oli aidosti kansainvälinen hanke, koska sen luomiseen mukana paitsi Neuvostoliiton taiteilijoita, mutta myös toimijoiden Saksa, Puola, Italia, Romania ja muut maat. Konsultteina olivat suorat osallistujat näiden tapahtumia.

Johtaja Juri Ozerov vaati korkeinta mahdollista noudattaa kaikkia yksityiskohtia aikakauden. Niin, Stalinin yhtenäinen oli ommeltu sama räätäli, että huolehditaan "johtaja kaikkien kansojen", ja laitteet sotilaat löysivät varastoissa, missä se oli varastoitu sodan jälkeen. Toinen asia - säiliöt. Jos kotimaisia autoja ei ole ongelma, saksan kanssa oli vaikeampaa. Kun kuvaamisen ei Neuvostoliiton tai DDR: ssä ei ollut toimiva Tiger säiliö tai Pantteri, joten alustan T-34(85) käyttämällä vaneri-ja muu romu-ajoneuvojen tehtiin useita fake kopioita saksan autoja lähikuva yleissuunnitelma kuvattiin Neuvostoliiton tankit T-55 hieman muutettu ja maalataan. Yhteensä puolustusministeriö on varattu kuvausten 150 säiliöt, ja se puhuu puolestaan.

valitettavasti, luojat "Palo-arc" ei saada lupa kuvaamiseen historiallisia paikkoja varsin triviaali syistä: Prokhorovka ja muissa paikoissa maan päällä oli niin Täynnä räjähtämättömiä pommeja ja kuoret, että myöhään 60-luvulla pysynyt todellinen vaara, räjähdys, koska käytössä pyrotekniikkaa. Elokuva nautti suurta suosiota Neuvostoliitossa, vaikka yksittäiset jaksot ovat arvostelleet veteraanien säiliö. Esimerkiksi Neuvostoliiton säiliö Assou Vladimir Bochkov ei, kuten kohtaus, jossa polttaminen saksan ja Neuvostoliiton tankit liikkuvat jokeen, ja niiden miehistöt liittyä nujakka. Hänen mukaansa tämä voisi olla, koska säiliöalukset ensimmäinen paikka ryntäsi laittaa ulos heidän autot.

Zhavoronok (1964)
Joukossa venäjän elokuvia säiliöalukset miehittää erityinen paikka vaihtelevassa määrin tositapahtumiin perustuva tarina paeta saksan vankeudessa, joista näkyvin edustaja on draama "Lark", 1964 painos. Toiminta tapahtuu Saksassa vuonna 1942. Juoni pyörii kuljettaja nimeltä Ivan, jonka Saksalaiset pakko osallistua testaukseen uusia panssarintorjunta-aseita käyttäen, koska tavoitteet vangiksi taistelussa Neuvostoliiton tankit vetämänä miehistöjen vankeja. Päähenkilö kerää leirillä on oma kansainvälinen joukkue, joka sisältää puna-armeijan ja osallistuja ranskan vastarintaliikkeen. Yhdessä he onnistuvat pakenemaan "kolmekymmentä" kaatopaikalta. He yrittävät taistella tiensä lentokentälle, matkalla tuhota laitteita vihollisen ja tuo kauhua asukkaille pieniä kaupunkeja, joka sijaitsee takana. Yksi sankareita kuolee, viimeinen heistä - Ivan, joka pelastaa pieni poika melkein ajaa yli tankilla.


"T-34" (2018)
Vuonna 2018, jo venäjän elokuva oli yrittää uudelleen tämä kohtaus elokuvassa "T-34". Dramaattisia tapahtumia Toisen maailmansodan, se kuihtuu henkilökohtainen vastakkainasettelu kaksi ässää: Neuvostoliittolainen säiliöalus Nicholas Ivushkina ja saksan Klaus Jaeger. Heidän kaksintaistelu alkaa vuonna 1941 Moskovan lähellä ja päättyy vuonna 1944 Saksassa, kun miehistö komennossa Ivushkina tekee rohkea paeta kanssa testi sivusto, T-34(85). Aikana kuvaamisen, käyttää uudelleen säiliö todella osallistuu taisteluihin. Kuitenkin monet jaksot nauha, erityisesti, säiliö taistelu täynnä upeita yksityiskohtia, ja tapa tekee enemmän kuin nykyajan myyntihittejä perustuu sarjakuvia. Kuitenkin elokuva oli hyvin vastaan venäjän yleisöä, tulossa yksi korkeimmista bruttoutusmenettelyksi elokuvia sen aikaa kotimaan lipputulot.


"Säiliö "Klim Voroshilov-2"" (1990)
Toinen elokuva, arvoinen mainita tässä luettelossa, nauha on nimeltään "Tank "Klim Voroshilov-2"" (1990). Tämä on yksi viime Neuvostoliiton elokuvia aiheesta, joka voi olla luokiteltu "viimeinen taistelu". Käsikirjoitus perustuu - romaani Valeria Zalotuhi. Vetäytyvän Puna-Armeijan lehdet heavy tank KV-2, joka sattui löytämään eilisen kadetti äiti ja hänen seuralaisensa. Ne tuovat säiliö torjumiseksi-valmis kunto ja päättää napata sen vetäytyvät. Mutta kun yrität ylittää joen, säiliö putoaa veteen. Avulla paikalliset asukkaat voidaan vetää maihin. Kommunikoida heidän kanssaan joukkojen sotilaat muuttaa suunnitelmiaan: he pysyvät rajalla torjumaan lähestyy Saksalaiset. Lopulta he kaikki kuolevat. Työ-säiliö malli, tämä elokuva ei ole. Hänen "rooli" pelasi säiliö on-2M, elin, joka oli asennettu fake torni KV-2.


"Fury" (2014)
Suunnilleen sama juoni suunnittelu käytetään Hollywoodissa. Esimerkiksi, jos elokuva "Fury" (2014), jossa tärkein rooli oli soitti brad pitt. Toiminta tapahtuu lopussa Toisen maailmansodan Saksassa. Juoni pyörii miehistö Sherman ja hänen alokas, joka on pakotettu mahdollisimman lyhyessä aikaa hallita tieteen hengissä ja tappaa. Elokuva, melko totuudenmukaisesti osoittanut tankki taistelut, erityisesti, arvioitu tappio-suhde, joka oli kuljettaa liittolaisia ristiriidassa saksan raskaita säiliöitä. Kuvausten aikana käytettiin näitä taistelu koneita löytyy säiliö museot, mukaan lukien vain on-the-go Tiger kiinni Tunisiassa 1943 ja toimitetaan alueelle Englannin käyttökunnossa. Muuten, tämä on myös ainoa jäljellä oleva sotakone, kaikki osat, joista viimeinen niitti aito. Sotilaallinen asiantuntijat ovat arvostelleet maalaus lavastus lopullinen taistelu. Heidän mielestään saksalainen pataljoona, ja aseistettu sinko, tuhoaisi liikkumattomaksi säiliö paljon nopeammin.

"Tanks" (2018)
Joukossa yrittää uudelleen keskeisiä tapahtumia kotimaan säiliö, tai pikemminkin, tehdä niistä helpommin käsitys moderni nuori yleisö, se on syytä huomata, että nauha "Säiliöt". Se on seikkailu versio historia luominen legendaarinen T-34 tankki hengessä propaganda kuvia ennen sotaa. Toiminta tapahtuu myöhään 30-luvulla aikana ajaa prototyyppejä taisteluajoneuvoja Kharkov Moskovaan ja mukana on lähes täysin fiktiivisiä tapahtumia. Tämä elokuva voi tuskin kutsua onnistunut, ja ehkä hänen ainoa ansio on hyvin maininta nyt lähes unohdettu nimi suunnittelija T-34 Mihail Koshkin. Luotto ohjaajat, he yrittivät tarkasti luoda kuva autoja, jotka osallistuivat tutkimuksiin. Perusteella otettiin löytyi at "Mosfilm" traktorit akseliväli T-34, joka oli "muunnettu" tarvittaessa.


"28 Panfilov" (2016)
Paljon enemmän mielenkiintoinen projekti tässä genressä oli elokuva "28 Panfilov", joka oli käsi toimimasta "Säiliöt" ohjannut Kim Druzhinin. Ainutlaatuisuus tämä elokuva on se, että aloite sen perustamisesta tuli, niin sanotusti alhaalta, ystäville historiaa, sota -, ja säiliöt. Aluksi, "28 Panfilov" oli sijoitettu niin "kansallinen elokuva", luominen, jossa rahaa kerättiin menetelmällä joukkorahoitus, ja vasta myöhemmissä vaiheissa rahoitukseen osallistuvat valtion rakenteita Venäjän ja Kazakstanin, ja yhtiö Gaijin Entertainment, kehittäjä kuuluisa military-historiallinen peli "Sodan Thunder". Jälkimmäinen oli luojat ei vain taloudellinen, mutta myös organisatorista ja teknistä tukea. Erityisesti, se oli luonut traileri.

Luojat "28 Panfilov" haetaan maksimaalisen realismia, joten päätti käyttää simulointi ja eri tyyppisiä yhdistetyn kuvaamisen kaikki kohtaukset, missä se oli mahdollista tehdä ilman tietokonegrafiikkaa. Suuria suunnitelmia käytettiin täysikokoinen malli saksalainen Panzer IV, ja keskipitkän ja pitkän aikavälin suunnitelmia - alennettu malleja säiliöiden Panzerkampfwagen III. Kaikki tämä auttoi uudelleen legendaarinen taistelu risteyksessä Dubosekovo kanssa aiemmin ole tarkkuutta ja yksityiskohtia. Jotkut kriitikot ovat panneet merkille, että kiehtoi teknistä puolta elokuvantekijät eivät kiinnitä riittävästi huomiota dramaattinen komponentti, mutta Yleensä, tämä ainutlaatuinen kokeilu on saanut myönteisen arvion yleisö. Meidän julkaisu KinoNews.ru oli tiedot kumppani tämän hankkeen, kuten raportoitu lopullinen opintopistettä.

"Libanon" (2009)
Elokuvien ulkomaisten valmistus tärkeä kehitys oli Israelin draama "Libanon", julkaistiin vuonna 2009. Hän puhuu jaksot Libanonin sotaa vuonna 1982, ja se on perustuu henkilökohtaisia muistikuvia Johtaja Samuel Maosa, jotka osallistuivat taisteluihin. Piirre hanke on, että toiminta tapahtuu yksinomaan säiliön sisällä, Sho t, ja maailmaa katsojat ovat katsomassa yhdessä merkkiä läpi säiliön näky. Koska keskellä juoni tapahtumista ei niin kaukaisessa menneisyydessä, luojat ei ollut mitään ongelmaa näkökulmasta realistinen kuvia sotatarvikkeita. Elokuva, sijoitettu niin anti-sota on leimannut monia arvostettuja palkintoja, kuten Golden lion Venetsian elokuvajuhlilla.

Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1 | Paras elokuvia Jumala | Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019 | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa 2) | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Oscar-2019: Veto musta | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä kehitys opetukset ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.