katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia rakkaudesta

Date: 2020-07-08 02:26

Melodraama tai elokuva rakkaudesta, a priori, pitää olla "nainen". Asenne heitä kohtaan on hieman alentuvasti kuin vakava. Luultavasti, koska jos tarina koskettaa hermo, se on todennäköisesti liikuttui kyyneliin, ja se on vähän noloa. Ja tässä se on välttämätöntä ymmärtää, että positiivisia tunteita joskus auttaa uudelleenkäynnistys ja muistaa, että rakkaus tekee elämästä kaunis ja, lopulta, on avain jatkoa ihmiskunnan, joka on yksi sivistyksen perusta. Kaikkein lahjakkaita kirjailijoita ja Ohjaajia maailman elokuva, on tarpeen, ainakin kerran elämässä, mutta haluavat kertoa niiden tarinan kaikki vievää voimaa rakkaus.. tässä ovat kaikkein tunnettu ja aika-testattu elokuvia rakkaudesta.
"Tavallinen miracle" (1978)

Vertaus Eugene Schwartz rakkaudesta, joka tekee ihmeitä – tavallinen, vaatii vain vähän rohkeutta ja uhkarohkeus, - neljäkymmentä vuotta. Mark Zakharov ja toimijat "Lenkoma" on antanut meille hieman surullinen, mutta uskomattoman romanttinen rakkaustarina prinsessa ja komea nuoret miehet. Itse asiassa, nuori mies oli aiemmin karhu, ihminen kääntyi Velho, ja hän ehdottomasti ei voi rakastua prinsessa suudelma tuo hänet takaisin pedon kuva. Kaksi sarjaa, katsomassa koettelemukset hahmoja, näyttelijöitä Eugene Simon ja Alexander Abdulov, joka kerta me suudella, tämä tavallinen ihme. Kuten todellinen mestariteos elokuva ei ole vanhentunut, ja kaikki kauniimpi ilmaisi totuuden hänelle: "Kunnia rohkea sielut, jotka uskaltavat rakastaa!".


"koira seimessä" (1977)


Toinen mukauttaminen klassinen toimii rakkaudesta välillä epätasainen. Lope de VEGA kirjoitti Komedia, ja Jan paistettua otti energinen musikaali intohimoinen Välimeri-suhteiden jalosukuinen Kreivitär Diana (Margarita Terekhova) ja hänen Sihteerinsä, Teodoro (Michael Boyarsky), joka pidettiin alussa "konservatiivinen" seitsemästoista luvulla. Kaikki tietävät, että kielletty hedelmä on erityisen makea, joten mitään mahdollisuuksia onnellista yhteistä tulevaisuutta ja jotka kuuluvat eri luokkiin, rakastavaiset olivat tuhoon tuomittuja, jos ei asia. Huolimatta yleisestä humoristinen sävy elokuva on kärsimystä sankarit olivat aivan todellinen, kauniita kappaleita, joista vain lisätty öljyä tuleen – "Rakkaus, miksi kidutat minua?" Hyvästit kohtaus Diana ja Teodoro – "olen lähdössä pitkälle matkalle, mutta sydämeni pysyy sinun kanssasi" - pidetään yhtenä kaikkein romanttinen elokuva.


"Julma romantiikkaa" (1984)

Tahdon kohtalon ja kolmas elokuva luettelossa on mukauttaminen classic toimii - soittaa Alexander Ostrovsky "morsian" on kirjoitettu vuonna 1878. Kaupungin Volgan köyhä leski ilmoitti erottaa sellainen Ogudalova yrittää liittää naimisissa viimeinen hänen kolme tytärtä bespridannica, Larissa. Larisa (Larisa guzeyeva) komea ja rakastunut komea mies, se oli kylmä (Nikita Mihalkov), dandy rahaa, ja hän on rakastunut häneen. Äkillinen ja välitön lähtöä, se oli kylmä tapauksissa tuhoaa kaikki toiveet tyttö ja lopulta tuhoaa. Eldar Ryazanov on täynnä hänen elokuva romansseja runoja Akhmadulina ja Tsvetaeva ja liittyi kuuluisa runoilija hänen laulu "Love – magic maa".


"Station for two" (1982)

rakastua ei vain nuoria, kauniita ja onnistuneita. Rakastan kaikenlaisia – ei ole ensimmäinen nuorten ja tuoreuden, jossa rasituksesta erilaisia, pettyneitä ja kyyninen. Ehkä he tarvitsevat rakkautta enemmän kuin toiset, he takertuvat häntä, ymmärtämättä hänen todellinen arvo. Asema toi asemalle ravintolan tarjoilija Vera (Ljudmila Gurchenko) ja pianisti Platon (Oleg Basilashvili), kaksi levoton yksinäisyys. Ja te tiedätte, ne tallennetaan toisiaan, ja miten – alle raivoaa pelaa harmonikka, väittäen oikeuksiaan onnea.


"Ironia kohtalo tai kevyt höyry!" (1975)

Jos sinulla ei ole tädit... Jos sinulla ei ole luottamusta, valinnan ja pysyä naimisissa/naimaton siveetöntä, se on tarpeen joko mennä kylvyssä tai juhlia uudenvuodenaattona tuntemattoman kanssa. Niin sattumalta – väärinkäyttö viini-vodka tuotteita, häiriötekijä, mustasukkaisuus, itsepäisyys, riski – ja näin Uuden vuoden Moskovalainen, Senja (Andrei Myagkov) ja Leningradin Nadja (Barbara Brylska). Ne oli yötä harkita niiden tulevaisuuden suunnitelmia ja aloittaa aamulla uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Yli neljäkymmentä vuotta maamme, Olivier on 31. joulukuuta, että elokuva, joka rakasti jättää mahdotonta!


"Office romance" (1977)


rakkaudesta vihaan – yksi askel, mutta se tapahtuu ja päinvastoin. Joskus meillä ei ole kärsivällisyyttä tai halua nähdä alla maskin unsympathetic sielunkumppanin. Tai päinvastoin – me laittaa haarniska ja ei anna lähellä häntä pelkoa saada paloi. Kuuluisa Komedia melodraama Eldar Ryazanov houkuttele pomo Kalugin (Alisa Freundlich) ja hankala alainen Novoseltsev (Andrey Myagkov) hinnalla vaivalla onnistunut voittamaan omia estoja ja rakastua toisiaan korville. Tunnustaminen Novoseltseva Kalugina tunteita: "se on ollut pari päivää enemmän minulla ei ole yksi," että on, kuten he sanovat nyt, vain tilaa. Muuten, mutta Kalugin ei tiennyt, että hän harjoittaa suoranaista häirintää.


Zimnyaya Vishnya (1985)

"Sydän haluaa mitä se haluaa" on noin Olga, kaunis ja älykäs yksinhuoltajaäiti 30 MB. Hän (Elena Safonova) on suosittu miesten keskuudessa ja hänellä on mahdollisuus mennä naimisiin upea Herbert (Ivar Kalnynsh), älykäs, karismaattinen, huomaavainen ja lupaava kaikki aistit, myös ulkomailla. Kuitenkin, Olga on rakastunut Vadim (Vitaly Solomin), liian, Yleensä, älykäs ja viehättävä, mutta on täysin välinpitämätön kannalta järjestely perheen pesä, ja mikä tärkeintä, naimisissa. Ja mahdotonta koko elokuva peräkkäin ei nykiä – tule, tyhmä, Herbert – ja tuomittava välinpitämättömyys poika, itsekkyys ja epärehellisyys, koska se on aivan selvää, että vastaan tämä tunne ei ole polkea. Ja jopa selkärangaton anteeksi Vadim hänen ikonin takaa-Lada-Mercedes. Yksi surullisimmista ja toivoton rakkaus tarinoita venäjän elokuva.


"Kolme poplars at Plyushchikha" (1968)

sankarit ensi melodraama, taksinkuljettaja, Sasha (Oleg Efremov) ja tuli kylään myydä kinkkua Moskovan markkinoilla Nura (Tatjana Doronina) – ovat tuomittuja vuosia pitämään muistot rento tuttavuus. Kaksi eri ihminen, yhtäkkiä avasi toisiaan, hylkääminen tavallista varovaisuutta, yksi päivä miettimään elämääni. Lopullinen elokuva Tatiana Lioznova, alkaa melkein yhtä Komedia kylän nainen kinkkua matkalaukku, tulee voimakas draama rakkaudesta, joka ei ole mitään mahdollisuuksia jatkaa. Suosittu 60-luvulla kappaleen "Arkuus" on runoja Alexandra Pakhmutova on samanaikaisesti lopullinen sointu purkautui tunteita ja virta raitista ilmaa, joka herätti päähenkilöt rauhan uneen.


"Romeo ja Julia" (1968)

Loistava kirjallisia teoksia ovat tuomittuja lukemattomia elokuva sopeutumista, ja tarina Romeo ja Julia Shakespearen on yksi niistä. Lisäksi on hyvä elokuva Franco Zeffirelli kuvattiin vuonna 1968, kiitos lahjakkuus Johtaja, huolellista työtä meikkiä taiteilijoiden ja makuun, katoamaton musiikin säveltäjä Nino Rota. Nuoret näyttelijät Leonard whiting (Romeo) ja Olivia Hussey (Julia), elokuva debyytti, joka kuuluu elokuva, antoi tämä kuuluisa rakkaustarina teidän intohimoinen tunteita, luonnollisuus ja vilpittömyys, intohimo ja rohkeus, tyypillistä nuorten.


"tahraton mieli" (2004)

muistoja mies, sinun on ensin rakastanut, ja nyt ei voi nähdä, eivät pääse elämään. Ja täällä tulla auttamaan ammattilaisia, jotka voi pyyhkiä nämä muistot muistista. Saatuaan tietää, mitä Clementine (Kate Winslet), ärtynyt, Joel (Jim Carrey) päättää seurata perässä. Vain vähemmän muistoja entinen rakastaja pysyy mielessä Joel, sitä vaikeampi hän piilottaa ne hänen sydämensä. Hämmästyttävä elokuva Ranskalainen Michel Gondry skenaarion Charlie Kaufman antaa meille mahdollisuuden ihailla Winslet ja Carrey epätavallinen rooli ja tuomio: et voi poistaa jotain muistista, mutta ei sydämestä.


"Titanic" (1997)

Romanttinen rakkaustarina rikas tyttö nousi (Kate Winslet) ja kerjäläinen Jack (Leonardo DiCaprio), koska kohtaloita asetus ilmestyi huono-onninen "Titanic", ei jätä välinpitämättömäksi edes karkaistu kyynikot. James Cameron onnistui ottamaan jännittävä rakkauden draama taustanaan historiallisia tapahtumia käyttäen nykyaikaisimpia ja erikoistehosteita. Ikoninen laulu "My Heart will Go On" suorittaa Celine Dion on edelleen yksi suosituimmista maailmassa.


"Dracula Bram Stoker" (1992)

Mukauttaminen Gothic romaanin Bram Stoker oli pakko katsoa vampyyrit eri näkökulmasta. Karmiva rikos kreivi Vlad Dracula (Gary Oldman) kalveta hänen kaipuu kuolleen morsiamensa Elizabeth (Winona Ryder). Kreivi oli kironnut Jumalaa hänen kuolemansa ja tuominnut itsesi ikuinen kärsimys, hänestä tuli vampyyri. Neljä vuosisataa myöhemmin, Dracula oppii, että Elizabeth oli elpynyt ja asuu Lontoossa. Ei ole esteitä, jotka voisivat lopettaa se ja estää yhdistymisen kanssa yksi, joka asuu hänen pitkä särkymätön sydän. Kuka voi syyttää ystäville heidän halu olla yhdessä? Rakkaus ei kuole koskaan.


"big kaupungin Valot" (1931)

Todellinen rakkaus vaatii uhrauksia, ja Kulkuri (Charlie Chaplin) valmis kaunis sokean kukkaistytön (Virginia Cherrill). Saada rahaa toimintaan tyttö on kulkuri on otettu liiketoimintaa: mukana taistelut rengas, ei tiedä, miten laatikko, hän pyyhkäisee kaduilla ja jopa palvelevat aikaa vankilassa. Huolimatta siitä, että useimmat elokuva on hilpeä ja jotkut kohtaukset kosketti kyyneliin. Ei ihme, että "kaupungin Valot" vie ensimmäinen paikka kymmenen parhaan romanttinen komedioita rekisterin American film Institute.


"what dreams may come" (1998)

Mihin me menemme, kun kuolemme? Vuonna Kristinusko, uskovat, että tämä voi olla helvetti tai taivas. Mitä jos kuolee kaksi ihmistä rakkaus on molemmin puolin riviä – yksi löysi itsensä maahan heidän unelmansa, ja toinen on mennä paikkaan, jossa "itku ja hammasten kiristys"? Uskomattoman kaunis elokuva, jonka Vincent ward, Chris (Robin Williams) päättää lähteä taivaan ja yrittää pelastaa hänen vaimonsa Annie (Annabella Sciorra) helvetistä, jossa hän päätyi tekemään itsemurhan. Jos hän epäröi, hän saattaa itse jäädä pysyvästi maassa unohduksiin.


"Pretty woman" (1990)

Täydentää meidän tarkastelun tarina Tuhkimo, joissa on moderni kierre. Vivian (Julia Roberts) makea, älykäs, avoin ja upea. Edward (Richard Gere) on rikas, komea ja ole ahne. Ongelmana on, että Vivian oli prostituoitu, ja Edward, taloudellinen isopää, ja niiden universumeista päällekkäin... lähes ole päällekkäisyyttä. Mutta rakkaus on hankala asia, hän ei välitä statusta ja sosiaalisia kuvioita, se pyyhkäisee pois kaiken tieltään. "Se On Ollut Rakkaus" - Roxette laulaa ja olemme täysin samaa mieltä!

Elokuva. Odotukset 2019. | Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Elokuva. 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opit ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.