katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia merivoimien taisteluissa

Date: 2020-07-08 02:24

Elokuvia sotilaallinen teema on aina houkutella huomiota yleisön. Jotkut heistä kertovat dramaattisista tapahtumista, jotka tapahtuivat vuosina näitä tai muita aseellisia konflikteja, toiset esittelee katsojille kuvitteellisia, ja usein täysin fantastinen tarina. Mutta kaikissa tapauksissa, nämä hankkeet ovat erittäin monimutkaisia. Ei vain koska kysyntä luovat tarkkuutta ja huomiota historiallisiin yksityiskohtiin, mutta myös, koska tarve osoittaa käytännössä, että näytteitä puolustustarvikkeiden. Tässä mielessä suurimmat vaikeudet kohtaamat niille elokuvantekijöille, jotka pyrkivät kertomaan meri taistelut tai kuuluisa aluksia. Ja koska äärettömyyden nämä kamppailut, ja koska vaikeus kanssa vettä. Luettelo joitakin vastaavia maalauksia painos "movie news" esittelee lukijoilleen."pearl Harbor" (2001)
Kenties suosituin Hollywood-armeijan blockbuster, perustuu osittain tositapahtumiin ja kertoo Japanin hyökkäys laivastotukikohta ja YHDYSVALTAIN ilmavoimien Havaijilla vuonna 1941. Juoni pyörii sankarillinen rakkaus kolmio, joka koostuu kahdesta ystäviä-ohjaajat ja kaunis sairaanhoitaja tekemällä romanttinen suhde kanssa yksi, sitten toinen. Päähenkilöt olivat todella todellisia prototyyppejä, mutta niiden elämäkertoja on suuresti vääristynyt. Yksi niistä on Kenneth Taylor, asui jopa ensi-iltaan, oli hyvin onneton, niin vapaa tulkinta hänen kohtalonsa. In "pearl Harbor" ovat todella osallistuvien nämä dramaattiset tapahtumat laivat ja lentokoneet, ja ammunta tapahtui myös työ Hawaiian laivastotukikohta.

rakennettu useita laajoja maisemia, mukaan lukien kuvaa taistelulaiva "Oklahoma" (USS Oklahoma), torpedoi Japanilainen. Ammunta oli mukana lentotukialus "Lexington" (USS Lexington), jotka edustivat sekä Amerikkalaisen ja Japanilaisen lentotukialuksia. US Navy myös sallittua käyttää lentotukialus "Konsteleyshn" (USS Constalation), joka kuvaa hänen "big brother" - USS Hornetin kannelta, joka alkoi pommikoneet Everstiluutnantti Doolittle on B-25B.

tekemään elokuva osallistui Venäjällä. Niin, Orenburg elossa piirustuksia, oli rakennettu kaksi konetta "Mitsubishi Zero" osallistui hyökkäystä pearl Harboriin. Lisää aito Japanilainen ja Amerikkalainen lentokone löytyi eri sotilaallinen museot. Elokuva oli menestys lipputulot ja sai oscar-palkinnon erikoistehosteita.

"Thor! Tora! Tora!" (1970)
Hyökkäys Hawaiian pohja yhdysvalloissa oli omistettu useita kuuluisia elokuvia, mukaan lukien yhteinen Japanilainen-Amerikkalainen elokuva nimeltään "Tora! Tora! Tora!" 1970. Toisin kuin romanttinen versio, tarjotaan yleisölle "pearl Harbor", tässä tapauksessa, tapahtuma oli ollut mahdollisimman luotettava ja kaksi näkökulmaa. Neuvonantajat olivat mukana näissä taisteluissa veteraanit molemmin puolin.

Laiva Keisarillisen laivaston, josta alkoi lakko aviation group, kuvasi Amerikkalainen lentotukialus "Yorktown" (USS Yorktown) osallistuvat erilaisia todellinen merivoimien taisteluissa Toisen maailmansodan aikana. "Rooli" Japanilainen lentokone suorittaa koulutus "T-6 Texan", hieman "päivittää" fake levyt. Osa ilma-alusten, mukaan lukien "Curtiss P-40" ja "Boeing B-17" todellinen asia. Koska tuntematon Amerikkalainen katsojat nimen ja eivät ole liian eri mainonta kampanja "Tora! Tora! Tora!" kaatoi lipputulot, mutta oli erittäin arvostettu asiantuntijat, mukaan lukien American Academy. Aito tunnustus tuli kuva aikakausi massatuotanto VHS-nauhalle.

"puolivälissä" (2019)
Tapahtumia Tyynellämerellä operaatioalueella omistettu elokuva 2019 "puolivälissä", noin ratkaiseva taistelu Japanin ja yhdysvaltojen valta-asemaa merellä. Kuten tiedätte, Keisarillinen laivasto kärsi musertavan tappion, ja voi enää suorittaa sotilasoperaatioita, mutta vain suorittaa puolustava toiminta. Elokuva, josta tuli yksi kalleimmista riippumattomia hankkeita, ampui saksan Johtaja Roland Emmerich. Toisin kuin edeltäjänsä merellä ja ilmassa taistelu elokuvassa "puolivälissä" oli enimmäkseen luotu tietokonegrafiikkaa, joka lisää viihdettä, mutta ei realistinen.

Kuten tiedätte, tämä taistelu Japanin laivasto menetti neljä lentotukialus "Akagi", "Kaga", "Soryun" ja "Hiryun". Menetys Amerikkalaisille oli paljon vaatimattomampi - lentotukialus "Yorktown" ja hävittäjä "ja Hamann". Elokuvantekijät arvosteli historiallisia epätarkkuuksia. Niin, käytössä Japanilainen ei ole osoitettu maalaus-ilma-alusten "Mitsubishi A6M Zero" ja Amerikkalainen "Douglas TBD Devastator" ei samanaikaisesti kuljettaa pommeja ja torpedot. Elokuva "puolivälissä" ei palkata sama katastrofi, kun Japanin laivasto todellisuudessa.

"Julma meri" (1953)
suomi elokuva, kuvattiin romaani on sama nimi, ja kertoo vastakkainasettelu Britannian ja saksan laivastojen sodan aikana vuonna Atlantille ja Välimerelle. Useimmat kuvaamisen tapahtui Plymouth telakka ja erityinen keinotekoinen lampia. Britannian sota-alukset sodan aikana kuvataan Corvette "Coreopsis" (HMS Coreopsis), "Porchester linna" (HMS Portchester Castle). Myrskyinen Atlantin valtameren kuvattiin rannikolla alueella Portland, löytyy missä merivirrat aiheuttaa korkeita aaltoja. Malli vuosi, kuva tuli korkein bruttoutusmenettelyksi kansallisessa vuokra, ja voitti useita palkintoja, mukaan lukien ehdolla "Oscar" parhaan sovitettu käsikirjoitus.

"Saattue PQ-17" (2004)
kansallinen TV-elokuva kertoo surullisen, koska suuret tappiot Arktisen saattue toimittaa Pohjois-portit Neuvostoliiton aseistus ja strategiset tuotteet. Se on tiedossa, että alkaen-epäjohdonmukaisuus toimia ryhmää liittoutuneiden alukset 35 rahtilaivoja saattue, 22 upposi saksan ilmailu-ja alustaan. Vuonna laivue kansi oli osa Brittiläistä risteilijää Lontoossa ja Norfolk, sekä kaksi Amerikkalainen risteilijä "Tuscaloosa" ja "Wichita".

oli myös mukana sotalaivoja "Duke of York" ja "Washington" lentotukialus "u-vene, huomaamatta", kansi kuljettaa Neuvostoliiton sukellusvene "K-22" - ja "U-403". Saksan komento tarkoitus käyttää, lisäksi "wolf pack" sukellusveneitä, kuuluisa taistelulaiva "Tirpitz". Jälkimmäinen ei onnistunut ottamaan osaa taisteluun, mutta uskotaan, että koska tämä uhka, saattaja-alukset olivat hajallaan, ja tämä oli johtanut kauhea tappiot.

Kirjoitus perustuu työhön, V. Pikul "Requiem Saattue PQ-17". Koska osallistuvien näiden tapahtumien laivoja, useimmat taistelut pelataan käyttäen erittäin vaikuttava, kun tietokone grafiikka, luotu Studio SL-Studio. Kuten konsultit, mukana ei vain suunnittelijat ja insinöörit, mutta myös veteraanit, mukana tappavia tehtäviä. Täysimittainen ammunta tapahtui Arktisella alueella.

että"Moonzund" (1988)
"Saattue PQ-17" ei vain kuvattiin pala suolakurkkua. Vuonna 1988, sitten Neuvostoliiton näytöt julkaistiin tape nimellä "Moonzund", joka tapahtui viimeisessä vaiheessa Ensimmäisen maailmansodan, kun taistelut Keisarillisen venäjän Itämeren laivaston joutui kestämään paitsi hyökkäystä vihollisen, mutta vallankumouksellinen käydä. Juoni pyörii miehistö destroyer "Novik", jotka osallistuivat puolustus saaristossa, joka kattaa lähestymistapoja Pietarissa. Hanke, sekä kirjallisuuden lähde, kritisoitu liian mielivaltainen kohtelu tosiasiat, joka, kuitenkin, ei laita "Moonzund" tullut hyvin havaittavissa ilmiö kokee ole paras kertaa kansallinen elokuva. Sisustus ja ulkoa kuvattiin laivat Itämeren laivaston, ja taistelu "Novik" saksan hävittäjää "V-99" ja "V-100" täydellinen puuttuminen tietokone grafiikka luotu käyttämällä malleja ja trikkikuvaus.

"Amiraali" (2008)
Toinen venäläinen elokuva, omistettu tapahtumia alussa XX vuosisadan, juoni, joka upseeri venäjän laivaston, ja myöhemmin komentaja laivaston, yksi johtajista Valkoinen liike ja Venäjän Ylin hallitsija. Huolimatta siitä, että juoni lähinnä rakkaustarina ja tapahtumat sisällissodan, on kohtauksia merivoimien taisteluissa, esimerkiksi, avaamisesta kohtaus taistelun destroyer "Siperian ampuja" komennossa Kolchak saksan risteilijöitä. On huomattava, että todellisuudessa tämä taistelu oli ollut, ja apt osuma ammuksen matkustamossa lippulaiva vihollinen on puhdasta fiktiota. Kuitenkin, se on hyvin tiedossa, että ryhmä hävittäjää Itämeren laivaston, joka sitten toimi kuin päähenkilö, todella onnistuneesti laittaa miinoja, jotka on räjäytetty saksan risteilijä "Augsburg", "Gazelle" ja "Friedrich Karl". Luoda jaksot käytettiin sarjaa ja pyrotekniikkaa ja CGI-kuvia laivoista.

"Yamato" (2005)
sotilaallisen merivoimien perinteet olivat ylpeitä, ei vain yhdysvalloissa, isossa-BRITANNIASSA ja Venäjällä, mutta myös Japanissa, laivasto, joka kerran oli yksi vahvimmista maailmassa. Hyvä esimerkki voidaan pitää draama "Yamato" 2005 julkaisu, joka mainitaan kuuluisa Imperial taistelulaiva Toisen maailmansodan aikana. Toiminta tapahtuu meidän päivinämme ja alussa 1945, kun taistelulaiva sai sen viimeinen taistelu. Elokuvantekijät pyrkivät saavuttamaan maksimaalisen luotettavuuden, joten Hitachi telakat rakennettiin lähes täysikokoinen näppäimistöasettelu laivan "Yamato" ja ilmapuolustuksen järjestelmät. Kokonaiskustannukset koristeet oli vaikuttava 600 miljoonaa jeniä. Studio oli aktiivisesti käytetty pyrotekniikkaa ja tietokoneella luotuja erikoistehosteita. Kulut olivat perusteltuja, koska lipputulot menestys elokuva oli suuri - yli viisi miljardia jeniä. Uudemmat mallit olivat avoinna yleisölle, ja houkutteli valtava määrä turisteja.

"taistelulaiva" (2012)
Joukossa elokuvia merivoimien taisteluissa miehittää erityinen paikka, fantastinen malleja, kuten eksoottisia mukauttaminen suosittu lautapeli. Elokuvassa enimmäkseen esillä modernia hävittäjää luokan "aegis", erityisesti "Benfold", mutta eräänlaisena "kirsikka kakun" tulee viimeinen taistelulaiva yhdysvaltain Laivaston - "mo" (USS Missouri). Se oli silloinen Hallitus allekirjoitti teko antautumisen Japanin toisessa maailmansodassa. Luojat "Sea battle" sai luvan osallistua todellisia sotilaallisia harjoituksia, ja kahden viikon voisi ottaa kuvan ympäristössä, lähellä taistelut. Sisustus oli rakennettu paviljongit. Tietenkin, oli paljon kovaa työtä ja asiantuntijat tietokonegrafiikkaa. Vaikeinta ei ollut ulkomaalainen hyökkääjät ja niiden aseita, ja simulointi vettä: aallot, roiskeet ja murtuu monissa kohtauksissa on täysin piirretty. Mutta, vaikka kaikki temppuja ja spektaakkeli, "taistelulaiva" ei ole aiheuttanut suurta innostusta yleisön joukossa, ja hänen maksuja jätti paljon toivomisen varaa.

"Sukellusvene" (1981)
saksan elokuva-elokuva mukauttamista romaanin. Toiminta tapahtuu vuonna 1941, pääasiassa Hallituksen combat-kampanja saksalainen sukellusvene "U-96". Esituotanto kesti useita vuosia, koska konsultti oli tehnyt entinen komentaja sama sukellusvene. Tehdä grafiikka, realistinen kohtauksia sisustus veneen kuvattiin erityinen säiliö, joka roikkui erityistä ripustimet, joiden avulla voit simuloida väkivaltainen rocking aikana pommitukset syvyyspommeja. Siellä oli myös rakennettu muutamia ulkoasuja, leikkaus, ja miniatyyri layout, jota käytettiin vedenalainen kohtauksia. Täyden mittakaavan tutkimuksia tehtiin säilynyt sodan bunkkereita saksan sukellusveneet La Rochelle. Elokuva "Sukellusvene" sai kriittistä suosiota ja kilpaili kuusi palkintoa "Oscar". Hän on nyt pidetään yhtenä parhaista edustajat niiden genre.

Paras video pelit. marraskuuta 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2 | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 17 - 20. lokakuuta. Maleficent - emännän vuokra! | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Klikkaa Mikki hiiri | Paras elokuvia koirat | Elokuvia 2019. Tulokset | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.