katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia maniacs

Date: 2020-07-08 02:19

Lapset rakastavat pelottava tarinoita – vakuuttelut psykologit, joten he oppivat kokea pelkoa ja alitajuisesti valmistautua voittamaan tulevat konfliktit ja vastoinkäymiset. Mutta se on, miksi monet aikuiset rakastavat elokuvia tappajia, ei ole selvää – tuskin kukaan täysjärkinen aikoo tavata heidät matkalla. Joko niin, elokuvaa sarjamurhaajista on aina ollut jatkuva kysyntä keskuudessa vaikuttava osa yleisöstä, ja hirvittäviä rikoksia nämä psykopaatit ovat erityisen innokkaat fanit yrittivät jos ei perustella, selittää. Tuomme sinulle paras elokuvia maniacs tuotosten näytöt.
"uhrilampaat" (1991)
Aloitetaan suuri ja kauhea Hannibal Lecter alkaen kultti elokuva Jonathan Demme "uhrilampaat". Sankari sarjan romaaneja Thomas Harris, psykiatri huomattavaa älykkyyttä suorituskykyä Anthony Hopkins on tunnustettu paras cineslider kaikki aika, jonka American film Institute. Vapaa-ajallaan hän rakasti kuunnella klassista musiikkia ja valmistaa herkullisia aterioita ihmislihaa. Brändi unblinking tuijottaa Hopkins, tavalla puheen ja täydellinen ryhti tehty kuva kannibaali mieleenpainuva ja pelottava. "Uhrilampaat" tarjoaa viisi Oscar-kaikki suuret luokat – elokuva, käsikirjoitus, ohjaus ja kaksi johtavaa roolia.

"American psycho" (2000)
Toinen sankari kirjallinen työ sai kunnon kehon, mutta ei ole ketään joka tapauksessa, ja Christian bale. Puhumme Patrick Batman romaani Bret Easton Ellis. Elokuva, kuten romaani, ei anna ehdoton vastaus kysymykseen, onko verinen rikokset Bateman todellisia tai kuvitteellisia. Päähuomio säilyttäen kuvan menestyvä liikemies, kunniallinen ja tyyli tajuissaan nuori mies, yksi päivä, Patrick hajoaa ja antaa aloittaa verilöylyn. Henkinen ja moraalinen rappeutua, vailla perus empatiaa, päivä Patrick käyttäytyy kuin normaali ihminen, mutta illansuussa, mekanismeja lähestymiskielto hänen demonit, heikentää, ja lähiöissä Manhattan täyttää riipaiseva itkee uusia uhreja.

Upea fyysinen muoto, näkyy Bale elokuvassa kokonaan, hän olisi tullut käyttää hyvin pian toinen elokuva maniac – "Batman begins". Älä kiirehdi väittää: lapsuuden trauma, voittaa sisäisen kriisin, saatavuus alter ego, ja "work at night" laittaa Batman useita maniacs. Kuka tietää, ehkä siksi Ellis antoi Patrick hyvin samankaltainen nimi – Bateman.

"Näin: Peli selviytymisen" (2004)
"Luota minuun, säännöt ovat yksinkertaiset, mutta niiden rikkominen on täynnä kuolemaa." Uransa James WAN ja Leigh Wannell tunnetaan nykyään rakastavat kaikki "yliluonnollinen killers" (Annabelle, Musta morsian), joka käynnistettiin vuonna 2003 lyhyt elokuva "Saw" siitä, että sarja itsessään on melko "tavallinen ihminen". Lyhyt elokuva muuttui kokoillan kauhuelokuva "Saw: Peli selviytymisen", josta tuli yksi kannattavimmista elokuvia elokuvien historiasta (103,1 miljoonaa dollaria ja sen budjetti on 1,2 miljoonaa euroa).

päähenkilö sarjan jännitystä (vain kuvattiin kahdeksan elokuvia) on John Kramer tai Näin/Suunnittelija. Insinöörin koulutus ja psykologi, jonka harrastus, Kramer, selvisi henkilökohtainen tragedia ja sarja pettymyksiä, valitsi itselleen tehtäväsi – opettaa ihmisiä arvostamaan elämäänsä. Hänen uhrinsa on läpäistävä testi ja tehdä valinta sen lukuisia kuolettavia ansoja, jos he haluavat selviytyä. Näin ei pidä itseään murhaaja, hän on varma, että kun olet onnistuneesti päätökseen ja kulkee "testi tulee", ihmisiä on parempi.

"Seitsemän" (1995)
Toinen psykopaatti ja hullu rakasti pelata pelejä, ottaa ohjeeksi Pyhän raamatun. Puhumme John DOE, suoritetaan Kevin spacey psykologisesta Noir Trilleri David Fincher n "Seitsemän." DOE, joka kuvittelee itsensä väline Korkeimman Herran vähitellen tuo hänen ideansa toteuttamiseen – johdonmukaisesti rangaistaan seitsemän kuolemansyntiä valittu syntisiä. Pysy spacey ruudulla, kuten Hopkins "uhrilampaat" ovat varsin rajalliset. Kuitenkin, osoitus hänen salamurhia, värejä ja äänitehosteet kaupunkien melu läpäisee elokuva, on luonut erittäin synkkä tunnelma epätoivon. Tarkoituksella peitettynä paikalle, tunne masennus ja klaustrofobia, kyvyttömyys murtautua ulos painamalla puolelta kaupunkia älä anna vapaasti hengittää ja ärsyttää. Avaaminen otsikko sivu päiväkirja tappaja asettaa katsojan oikealla tavalla jossain siellä tulee olla rikos.

"zodiac" (2007)
Toinen David Fincher elokuva kertoo sarjamurhaajasta, vaan perustuu todellisiin tapahtumiin. Rikoksia ei kiinni on edelleen hullu, joka kutsui itseään nimellä zodiac, tehtiin 1960-luvun lopulla San Franciscossa. Työskentelee elokuva, Fincher ja käsikirjoittaja James Vanderbilt vuoden ja puoli suoritti omat tutkimuksensa. Seurauksena, etsivä Zodiac on ollut neljä eri näyttelijä, mukaan lukien John Carroll Lynch, jonka luonnetta Arthur Leigh Allen oli pääepäilty. Elokuva on mielenkiintoinen, ensinnäkin, joukkue työtä niin loistava näyttelijät Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. ja mark Ruffalo.

"Simulaattori" (1995)
Mikä voisi olla parempaa kuin psykologinen Trilleri, ammuttiin 90-luvulla? Kysymys on retorinen, koska 90-luvulla antoi fanit jännitystä, etsiviä ja militantteja, jotka pystyvät tarkastelemaan enemmän kuin kerran, kokee paljon innostusta. Joten, psykologinen Trilleri, rikollisuus kohtaus on jälleen tulossa San Franciscoon. Poliisi tutkii-sarja julma murhia, joka, kuten on käynyt ilmi, kopioi samanlainen, aiemmin sitoutunut eri tappajia. Murhat ovat yksi toisensa jälkeen, vain toistuva sekvenssi, jossa ne on lueteltu työn asiantuntija psykologian sarjamurhaajat Helen Hudson (Sigourney weaver). Hänen neuvoa-osoitteen kaksi etsivä kumppani. "Jäljittelijä" ei ole vain viihdyttävä Trilleri, mutta myös varoitus siitä, että paha on tarttuvaa.

"Psycho" (1960)
Yksi kuuluisimmista ja suosikki maniacs – Norman Bates - antoi fanit kauhu Alfred Hitchcock. Ostamalla elokuva oikeudet romaanin Robert Bloch, Hitchcock osti kaikki kopioita kirjan, että voisin löytää, että mahdollisimman vähän mahdollinen yleisö tiesi päättyy. Muuten, Roman Bloch, joka perustuu todellinen tarina sarjamurhaaja ja nekrofiili ed Gin Wisconsinista. "Psyko" oli ja on edelleen yksi suurimmista psykologinen trilleri elokuvan historian. Kuvattu musta-valkoinen elokuva, hän antaa yleisön mielikuvitusta maalata itseni crimson jets verta täynnä kylpyhuone pahamaineinen Motel. Erityismaininnan ansaitsee musiikki kirjoittanut Bernard Germandom, joka Hitchcock itse pitää kolmasosa elokuvan menestykseen.

"Texas chainsaw massacre" (1974)
Verinen rikoksia ed Gina oli vaikuttunut paitsi Hitchcock, mutta myös yksi Johtaja, joka omisti uransa kauhut Tobe Hooper. Sarjamurhaaja, lempinimeltään leatherface ja hänen perheensä kannibaaleja, jotka omistaa teurastamon Texasin erämaassa, on monia lannistunut matkustaa läpi Texas elokuvan jälkeen. Elokuvassa ryhmä nuoria päättää käydä haudalla, ja samalla tilalla kuului kuolleen suhteellinen. Valitettavasti, he eivät ole tietoisia siitä, että lähistöllä asuu kannibaaleja, jotka, tietenkin, ei ole vastenmielinen syödä nuorta lihaa. Varten "Texas chainsaw massacre" seurasi useita jatko-osia ja uudelleenfilmatisointeja, kirjoja on kirjoitettu, julkaistu sarjakuvia, videopelejä ja leluja.

"Halloween" (1978)
"Psyko" Hitchcock teki monia neizgladimoe vaikutuksen, mukaan lukien John carpenter, joka vuonna 1978 kuvattiin myöhemmin tuli legendaarinen "Halloween". Uskotaan, että "Halloween" ja "Texas chainsaw massacre" ovat progenitoreja genren slasher - kauhuelokuva, jossa joku hullu tappaa nuoria yksi kerrallaan. Päähenkilö "Halloween" ja yksi tunnetuimmista tappajat, valkoinen naamio suurempia reikiä varten silmät ja valtava keittiö veitsi, ase hänen verisiä murhia, Michael Myers. Tappaa kuusi vuotiaana, hänen aikuinen sisar, Michael viettää 15 vuotta sairaalassa, ja sitten pakenee häntä ja Halloween-iltana alkaa massa murha nuorilla. Michael Myers on ruumiillistuma "pure Evil", joka on mahdotonta tappaa. Ei ihme, se on nimeltään Ghost – se menee aina rangaistus kaikkein salaperäinen ja käsittämätön tapa. Elokuva "Halloween" sisältää 10 elokuvia Michael Myers kirjoittanut kirjoja ja sarjakuvia. Hän on elossa, hän on jossain lähellä, näyttää omaan valaistu Ikkunat, puristi kiiltävä terävä veitsi.

"Tunnistus" (2003)
Kaikki hänen halu soittaa tuomari Lawrence Toronto kuuluisa romaani Agatha Christien "Kymmenen pientä Intiaania" sarjamurhaaja on luultavasti vielä ole sen arvoinen – hän annostellaan oikeus, vaikka se ei ole täysin laillista. Mutta kirja itsessään oli innoittamana Michael Cooney ja James Mangold luomiseen samanlainen tarina parhaiden perinteiden etsiviä englanti kirjailija: fates 10 vieraista löytää itselleen tienvarsien Motelli, jonka yhteydessä huono sää on mahdotonta jättää, ja alkavat kuolla yksi kerrallaan. Elokuva Mangold on täynnä käänteitä, devilry, ja, ensi silmäyksellä, joitakin hämmennystä. Kuka on tämä psykopaatti tappaja juustohöylää lepakko, sitten veitsellä, aseen? Viimeinen kuva on niin arvaamaton ja pelottava, että Christie itse olisi kadehdittu. Joukossa tähdet Trilleri - John Cusack, Amanda Peet, ray Liotta, Jake busey ja Alfred Molina. Luuletko yksi heistä soittaa hullu?

"perfume: Tarina murhaaja" (2006)
Päähenkilö historiallinen draama perustuu romaaniin saksalainen kirjailija Patrick Suskind, Jean-Batiste Grenouille tuskin kutsua itseäni julma, joilla ei ole mielessä hieno mies. Luonto on lahjoittanut hänen ilmiömäinen hajuaisti, hän sai hienovarainen makuja, saavuttamattomissa kuolevaiset. Kuten Jean-grenuya oli kiinnostunut vain haisee, hän halusi hallita taito säilyttää ne, ja myöhemmin luoda ainutlaatuinen tuoksu, että tekisi ihmiset palvomaan häntä. Tämä kunnianhimoinen tavoite, perfumer otti "uhrattavissa" nuoria ja kauniita tyttöjä, jotka Ranskassa XVIII vuosisadalla.se oli tarpeeksi. Sisäänkäynnin jälkeen elokuvan Ben whishaw, melko tunnettu näyttelijä, tuli elokuvatähti.

"Talo, joka Jack built" (2018)
Täydellinen katsaus viimeisin elokuva sarjamurhaaja – psykologinen Trilleri ohjannut Lars von Trier on "Talo, joka Jack built". Mukaan Trier, luoda maalauksia, että "elämä on paha ja sydämetön asia," innostui Donald trump. Elokuva, joka sai ensi-iltansa pois kilpailusta Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2018, se on erittäin epäselvä. Joku järkytys ja inho niiltä kuvassa julmuuden, joku näki paljon metaforia kuuluisa kirjallisuuden, taiteen. Tarina sarjamurhaaja Jack (Matt Dillon), ovat osoittaneet, korkea estetiikka, ikään kuin syrjään, mutta samalla jatkuvasti houkutteleva katsojalle. Harjaantumaton yleisö todennäköisesti arvostaa ajatus triera, kuitenkin mielipuolen Dillon kääntyi jalo.

Paras video pelejä Dec 2018 | 2019 Sarja. Suurin pettymys (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | Paras teini elokuvia | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.