katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia koirat

Date: 2020-07-08 02:27

ihmisen Paras ystävä - niin ylpeä soittaa nelijalkainen Lemmikki. Tuhatta vuotta ihmiskunnan historiassa liittyy erottamattomasti koirat, he vartioivat meitä, suojella, joskus heidän elämäänsä. Historia on täynnä tällaisia esimerkkejä. Tietenkin, Lemmikkieläimet vaikuttavat usein elokuvissa pienissä rooleissa, mutta se myös tapahtuu, että he saavat rooli on paljon enemmän ilmeikäs kuin heidän kaksi-jalkainen omistajat. Joten, ennen kuin lista parhaista elokuvista koirista, jotka ovat räätälöity luokitusjärjestelmä portaali "movie news". Aika tunteita alkaa."minulle, Mukhtar!" (1964)

Todellinen Neuvostoliiton klassikko! Elokuva kertoo ystävyydestä Luutnantti miliisin mukaan Glazychev ja paimen nimeltään Mukhtar. Esimerkki siitä, miten koira vaaransi oman henkensä, tulee tukea hänen master ja tavalliset ihmiset. Yuri Nikulin - legenda kansallisten elokuva, puhua hänen saavutuksistaan hyvin pitkän aikaa, mutta nyt se ei ole hänestä. Harva tietää, mutta prototyyppi Mukhtar on tullut todellinen koira nimeltä Sultan. Yli 10 vuotta palvelua hän osallistui viisi tuhatta operaatioissa on pidätetty yli tuhat rikollisia. Nukke sankari esillä Museossa Leningradin rikospoliisi.


"Valkoinen BIM Musta korva" (1976)

Toinen klassinen lista, joka on niin lähellä sydäntä, että yleisö vanhempi sukupolvi. Lyyrinen elokuva vaikea kohtalo koira, joka menettää hänen master. Elokuva tarkasti paljastaa yhteiskunnan ongelmat, jotka olivat olemassa sekä silloin ja nyt, suhde ihmisten koirat: joskus inhottava ja kelvoton. Ja jopa anteliaisuuden ja avoimuus tiettyjä merkkejä ei voi estää kaikki vääryys, että sattuu meidän lemmikkiä. Se on varoittava esimerkki.


"homeward bound: Uskomaton matka" (1993)

Syntynyt puolivälissä 80-luvulla viime vuosisadalla, tämä elokuva pitäisi olla tuttu. Koskettava ja uskomaton seikkailu kaksi koiraa ja kissoja. Heillä on yhteinen tavoite - löytää niiden omistajat. Ehkä heillä on ongelmia, ne on tallennettu, ja ei epäröi sekuntia, shaggy on osunut tien. Katse eteenpäin, toteamme, että omistajat eivät hylkää ketään, vain meni lomalla, uskomalla heidän Lemmikki ystäviä. Kuka tiesi, että istua yhdessä paikassa, he eivät. Mukava seikkailu, jossa tämä ei ole tavallinen yritys toimii sujuvasti. Se, että eläimet puhua, vain toistaa elokuvan käsillä, olet välinpitämätön, ei varmasti jäädä, tämä on todellinen perhe-elokuva isolla kirjaimella.


heart of Dog (1988)

Elokuva perustuu työtä Mihail Bulgakov, joka, huolimatta Neuvostoliiton maisemia, ei ole menettänyt merkitystään meidän päivinämme. Moskovan kaksikymppisenä. Yksi kokeita, Professori Philip Philipovich Kirkastumisen tekee sensaatiomainen löytö, todellinen vallankumous tieteessä. Elinsiirron jälkeen aivolisäkkeen kokeellinen koira Pallo muuttuu mies. Mutta iloa ei kestänyt kauan, odottamattomia seurauksia tuonut muutoksia. Elokuva Vladimir Bortko, kuten työ itse, häikäisee melko rohkeita hyökkäyksiä vastaan Neuvostoliiton hallituksen, ja hallitus Yleensä. Jokainen katselu paljastaa uusia puolia teoksia, jotka olivat aiemmin ole ollut paikalla, koska hänen nuoriso.


"Hachiko: uskollisimmat ystävä" (2009)

Todellinen tarina suuri ystävyys mies ja koira rotu Akina-ITUS. Kyyneleet onnistu, niin tehokkaasti, elokuva soittaa jouset sielu katsojan. Juoni, tarina, retell se ei ole mitään järkeä. Todellisuudessa, uskollisuus koira niin inspiroi ihmisiä, että hän pystytetty muistomerkki, jota pidetään symboloi rakkautta ja kiintymystä, ja tuli suosikki paikka päivämäärät ja kokouksia. Tämä nauha ei ole mitään, kuten remake elokuva vuonna 1987. Alkuperäinen on hyvä, mutta meidän maassamme tietää tarinan elokuvan tärkein rooli, joka pelataan todellinen romanttinen Richard Gere.


"Valkoisten vankina" (2005)

Toinen tarina on tosi siirretty valkokankaalle. Valkoinen autiomaa, salaperäinen ja vaarallinen paikka - Etelämantereella. Jyrkkä muutos sää pakko rajoittaa retkikunta, ihmiset evakuoitiin ja koirat ovat käytännössä oman onnensa nojaan. Elokuva on siitä, miten 15 koirat taistelivat henkensä edestä. Tietenkin, näyttö todellisia tapahtumia koristellut hieman, poistaa liiallinen draama ja salannut sitä, että kuuden kuukauden 15 koirat valkoinen vankeudessa selvisi vain kaksi.


"K-9: Koiran työ" (1989)

Kävimme elokuvissa esille sukupolven 90-luvulla. rautaesirippu romahti, ja video alkoi levitä tarinoita siitä, miten Länsi lainvalvontaviranomaisten on pelastaa tavallisten kansalaisten. He tekivät sen heidän tavallista kiihkeys ja tietenkin huumoria. James Belushi jonka ilmentymä ruudulla neuvokas ja pahasuinen poliisi, joka vaivaa kaatamalla kuin runsaudensarvi. Käsitellä kaikkia ongelmia he voivat auttaa sinua vain luonnollista nokkeluutta ja erittäin karismaattinen koira nimeltä Jerry Lee. Tandem-ikäisille. Hauska ja dramaattinen.


"Turner ja Viinaa" (1989)

Toinen elokuva samanlaisia teemoja, julkaistiin samana vuonna, ja löysi yleisönsä. Korvataan rashlebyvay upseeri tuli pikkutarkka, huolellinen etsivä (Tom Hanks). Järjestys kaikessa, jokainen teko oli suunniteltu, ja kaaos edessä suttuinen koira, hän ei selvästikään ole odotettavissa,. Unmanaged "ystävä" on hänet hulluksi, mutta asian ratkaisemiseksi heidän täytyy haudata kirves ja ehkä ystäviä.


Beethoven (1992)

Yllättävää, valmistelee tämän luettelon, olimme varmoja, että tämä elokuva sai korkeimmat arvosanat käyttäjien portaalin "movie news", mutta kävi ilmi, että palvelukseen hänen pisteet ei voit syöttää jopa viisi. Perhe-elokuvia jokaiseen soluun, joka viimeksi vähän herkullinen koiranruoka. Vakiintunut perheen idylli yrittää puristaa valtava koira nimeltä Beethoven (musiikki hän kirjoittaa). Kiva talo ja valtava St. Bernard, ja siksi helppo korjata, ei todellakaan voi tehdä. Lisäksi koira, Paistaa näytöt David Duchovny, Stanley Tucci, Joseph Gordon-Levitt, jokainen kanssa jotain alkoi.


"Koiran elämää" (2017)

Uusi luettelo. Melko monimutkainen syöte, joka alusta asti mukana skandaaleja. Puolustajat eläimet eivät ole unessa. Mutta tämä on etääntynyt. Yritys näyttää maailmalle silmin meidän lemmikkiä, joiden elämä on fiksoitunut meitä, ihmisiä. Meillä on toivoa ja tukea. Elokuva saa ajattelemaan mikä on todella tärkeää, asioita, jotka tekevät meistä ihmisiä. Vastaus yleisö oli saatu, ja nauhan pystyi ottamaan sille kuuluvan paikan meidän listalle.


"101 Dalmatialaista" (1996)

Klassinen tarina, jossa ei mainita. Adventures of suloisia Dalmatialaista, että paha rakastaja mechs huutaa nimi Cruella halusi laittaa räätälöintiä. Tietenkään se ei tapahdu, paha on voitettu, ja erittäin vaikuttava, jopa viehättävä, toinen sana.

jokainen sukupolvi on sen paras elokuva koirista. Joillekin se on klassinen "heart of Dog", toiset, nostaa Länsi elokuva "Beethoven" ja "K-9: Koiran työtä." Sillä ei ole väliä. Tärkeintä on, että ihmiset eivät ole unohtaneet, miten tehdä elokuvia, jotka eivät voi kertoa meille mitään, mutta jota me rakastamme, ja joka ei anna meidän lähteä. Joten kunnioittaa ja vaalia niitä, jotka ovat kesytetty, koska olemme vastuussa niistä.

Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Sarja. Uusi tammikuuta 2019 | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019 | Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.