katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia Jumala

Date: 2020-07-08 02:22

Aihe uskonto on aina ollut akuutti ihmiskunnan historiassa. Muinaisista ajoista, ihmiset keskustella, Ilmaista mielipiteensä, taistelevat sitä, etsivät vastauksia, kysy kysymyksiä. Mutta kaikkein mielenkiintoista, jatkuvasti ja kiihkeästi väitellä Jumalasta, usein vaikuttavat elämän tarkoitus ja kuolema. Joten elokuvan maailma melkein heti sen ulkonäkö, kiinnittää suurta huomiota uskonnollisia kysymyksiä. Usein kinodely käyttää tätä teemaa, kun taistelu hyvän ja pahan välillä yhteydessä taistelu enkelit ja demonit, jossa ihmiset ovat lähes aina osoitettu tärkeä rooli. Mutta joskus kirjoittajat valita ja lisää teemoja, yrittää kuvata näytöt Jumala. Edessä mies. Kuvaksi ja kaltaiseksi, hyvät naiset ja herrat. Olkaamme koskettaa jumalallinen kasvot elokuvista ja miten hän esitetään katsojalle.


"Bruce Almighty" (2003) ja "Evan taivaanlahja" (2007)
Muistaa, jumalallinen esiintymisiä, mieleen, että tunti tulee, hän on hilpeä musta "pomo, sähköasentaja ja puhtaampaa" ja osa Jumalan suorittamat Morgan Freeman, joka yhtäkkiä halusi loma?! Saati Morgan todellinen ja katso hänen luonteensa. Hän on fiksu, viehättävä, pirullisen karismaattinen, miellyttävä, hän on todella mies, voimme kutsua Jumalaksi. Miten hän käyttäytyy, sanoo (kuten kopiointi ja alkuperäinen), kuten pelleily: kaikki todisteet sen viisautta ja ihmisyyttä. Kaikki nämä ominaisuudet menivät hänen luomuksia, että on, olemme kanssanne. Se ei ole ennen meitä mahtipontinen ja Kaikkivaltias yleisön nähtävillä Luoja, ei suinkaan; hän on enemmän avoinna kaikkitietävyys ja luominen käyttämällä paljon kärsivällisyyttä. Hänen jokainen puheensa on kyllästetty filosofinen ajatus, jonka kirjoittajat ovat epäilemättä yrittää välittää katsojalle. Mutta ei vain kommunikoida, ja piilottaa hänen syvemmän elämän konnotaatioita, jotka liittyvät kunkin henkilön erikseen.

- annoin kaiken, mitä he halusivat.

- kuinka Kauan he ovat tajunnut, mitä haluan?

"Päästä erosimme voimalla ajatellut aaltoja — se ei ole ihme, että se on temppu. Yksinhuoltajaäiti, joka työskentelee kaksi työpaikkaa ja löytää aikaa ottaa hänen poikansa jalkapallo käytännössä, että on ihme. Kun teini sanoo " ei " huumeille ja Kyllä koulutus on ihme. Te haluatte kaiken puolestasi tein. Samalla voit unohtaa voima, joka on sinussa. Haluatko nähdä ihmeen? ON ihme".

samaan aikaan, merkki Freeman on korostunut ihmisen tunteita: vihaa, hämmennystä, iloa, kipua, hauskaa. Ja se näyttää ruudulla, ja tämä edelleen endears hänet minulle, jälleen, koska henkilö. Näytön aika Morgan oli vähän käytettyä, mutta se oli aivan oikea, ja auttoi luomaan yleisölle yksi parhaista muotoja ruudulla.

TV-Sarjassa "Supernatural" (2005-2018)

Mitä tiedämme maailmankaikkeudesta ja lore tämä ääretön sarja? Voimme sanoa, että huutava hänelle hyvin paljon. Kausi toisensa jälkeen viimeisten 14 vuoden aikana olemme tietää, mitä on maailman Winchester veljekset. Ja mikä yllätys se oli muutama (muutaman miksi, se on, koska luojat ja näyttelijät ovat hyvin avoimia, kuten kävi ilmi, oli totta, hän totesi faneille, että Chuck 4-5 vuodenaikaa, ja se on Jumala), kun paikalle ilmestyi jälleen Chuck, mutta kuin Jumalan nimi.

Dual vaikutelman siitä, että hahmo ja hänen luonteestaan. Löytää jotain jumalallista istukkaan epäonnistuu hyvin usein, jos ollenkaan mahdollista. Hänen luonteensa on melko mennyt hyvin syvälle itse, "satuttaa" isä, joka on liian pettynyt hänen lapset ja hänen elämänsä. Syvällä sisimmässään hän piilottaa kaikki hänen viisas ja jumalallinen onko syyllisyyden tunteita tai vihaa. Suuren osan ajastaan hän on vain edelleen sama Chuck, vain joskus miettii, kuka hän todella on. Se on hyvin vaikeaa luonnehtia, koska yhden merkin. Se on vaikea kuvitella hänet sellaisena kuin Jumala. Liian monia ristiriitoja, liian paljon, perfektionismi, liian monia negatiivit, liian vähän vastuuta ja motivaatiota. Ehkä jonain päivänä kirjoittajat lopettaa pelaamista sen kanssa monimutkaisella tavalla ja näyttää meille Jumalan, joka ei ole on "jumalallinen."

Sarjakuva sarja "the Simpsons" (1989-2018)

maailmankaikkeudessa Simpsonit uskonto on yksi tärkeimmistä aiheista. Ja sen jälkeen suuri määrä sarja liittyy uskon, perhe, Simpsonit, sekä niiden läheisiä ystäviä ja tuttavia, huomaamme, että suhteellisen pienessä kaupungissa Springfield, osallistui monia uskontoja – Buddhalaisuus, Juutalaisuus, Hindulaisuus ja niin edelleen. Kuitenkin, eniten usein keskustelleet niistä jää aina Kristinusko. Ja, kuten monet muut jumalat eri uskonnoissa on niiden fyysinen kuvia maailman keltaiset ihmiset – ja Kristittyjen Jumala näyttää meille täsmälleen, miten se näkyy kirjoittajat: valtava, epäinhimillisen mitat hyväluonteinen vanha mies valkoisiin kaapuihin, sandaalit ja pitkä harmaa parta. Vanhempi, puhuminen äänellä Harry Shearer, jotka rakastavat johtaa intiimi keskustelu, jossa ihmisiä tilapäisesti astuisi toiseen maailmaan, ja laittaa ne oikealla tiellä. Erityisesti, jokainen ulkonäkö Jumalan ruudulla, hänen kasvonsa on aina kulissien takana. Lopeta yhden käden sormilla laskea kuinka monta kertaa me näimme Jumalan Simpsonit kokonaisuutena."

"Dogma" (1999)

Perinteitä ja tapoja synnyttää malleja. Kun tällainen yksinkertainen, mutta erittäin tärkeä sääntö perustuu, Ohjaaja Kevin Smith paljasti maailmalle, jos ei ihme, se on hyvin rohkea hanke. Satiiri sen puhtaimmassa muodossa, joka sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet eri lajityyppien kanssa tavanomaista sääntöjä. Ainutlaatuinen saarna, että vaikka edessä on Maailmanloppu pysyä positiivinen ja iloinen. Uskon ja naurua - kaksi voimaa, joka liikkuu juoni. Kaksi langenneet enkelit, Loki (Matt Damon) ja Bartleby (Ben Affleck), yrittää päästä taivaaseen. Siitä tarina. Tässä paradoksaalinen mestariteos yhtä paradoksaalinen Jumalan kuva. Jumala ei istuu ikuisesti pilvi, roikkuvat jalat, ja ei katso meitä, suihkussa armo, antaa anteeksi ja antaa elämän.

Joskus hän laskeutuu meille maan päällä, pelata dominoa. Yksinkertainen teko oli katalysaattori kaikki toiminta, jota seuraa: ambulanssi, tajuttomuus, muistinmenetys, ja, ensi silmäyksellä, kaavamaista, mutta ei yhtä hauska LOPPUUN maailman. Elokuvantekijät tietoisesti muuttanut tavallista Jumalan kuva Vapahtaja ilmestyi ennen yleisö muodossa tyttö, Kyllä, olet ymmärtänyt oikein, lisää tämä valkoinen mekko, sandaalit ja millaisia käyttäytymismalleja on rikki. Ja monet eivät pysty hyväksymään sitä, viha virtasi kuin joki. Mutta toisaalta, me tiedämme, että Jumala on ilmiömäinen huumorintaju. Tie valo piilee kautta piikkejä oman elämänsä, tärkeintä on vain uskoa. Tämä ei ole kanoninen kuva on ilmentymä ruudulla laulaja Alanis Morissette - kirkas, mehukas, hauskaa. Ihmisille, jotka ovat unohtaneet, mikä on todellinen ihme, hänen tekonsa ymmärrettävää, enemmän mielenkiintoinen, ja siksi ajatus piilotettu niitä, ei päästä perille paljon nopeammin. Jumalallinen energia on toimettomuus.

"paras elokuva" (2007)Keskinkertaisuus, tai yksinkertaisen ihmisen kieli, epäpätevyyttä, mutta vaikka tämä elokuva on todella kirkas hetki, koska Armen Dzhigarkhanyan jonka ilmentymä ruudulla kuvan Jumalasta, joten se ei huonompi kaikki samat Freeman. Huolimatta järjettömyys ja hölynpölyä ns. "huumoria" maalauksia, Dzhigarkhanyan näytti erittäin mielenkiintoinen ja ansaitsee yrittää saada katsojan uskomaan, mitä on ennen heitä on todella Jumala. Hän, tietenkin, onnistui. Hänen luonteensa sisältää samanlaisia piirteitä Jumala-Freeman. Mutta toimittamista Dzhigarkhanyan se näytti harmonisesti ja osittain uutta. Mutta silti näytti Freeman. Ehkä tämä on yksi ja sama Jumala? Kyllä, ei, ei tyhmä, luulen.

Kuten näemme, Jumala ei halua näkyä ruudulla, onko se on paholainen. On selvää, että kirjoittajat eivät tiedä, miten liikkua niin vastenmielinen hahmo suuria ja pieniä näyttöjä. Ja se ei ole fanaatikkoja, uskollinen tai usko itse. Se on Jumala itse. Sen jälkeen, kun kaikki, hänen kuvansa on vaikea välittää, ja luonnetta on vaikea kuvitella. Hänen toimet ovat usein sukua juonitteluun paholainen, mutta suun kantoi aito viha. Mutta joissakin käsittämättömällä tavalla, Jumala antaa anteeksi ja rakastaa meitä. Niin sanoo Raamattu. Hyvin ja meille katsojille, voimme vain olla iloinen, jos tämä kuva on jälleen näytöllä.

Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019 | Batman Syksyllä | Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019 | Paras video pelejä keväällä 2020 | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opit ja tekninen instituutti, perus delegointi täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.