katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia Joulun ja uudenvuoden

Date: 2020-07-08 02:15

ennakoiden kaikkein värikkäitä festivaaleja ja iso lomien päätimme koota sinulle luettelo paras elokuvia Joulun ja uudenvuoden näistä päivistä tai jopa vain rakentaa mestariteoksia maailman elokuva tämän genren, tai oppia jotain uutta. Valmistellessaan tätä materiaalia, emme luottaneet teidän arvosanat ja kommentit, että jätit sivuilla KinoNews.ru. Mutta, kuten käytäntö osoittaa, jotkut saattavat eri mieltä kuin esitetty luettelo elokuvia, niin meidän lukijat on aina mahdollisuus mainita ja keskustella parhaista elokuvista noin Uusi vuosi tai Joulua kommentteja tämän artikkelin.


Yksin kotona (1990) ja "home Alone 2: Lost in new York" (1992)

Aloitetaan meidän rankingissa kaksi Komedia elokuvia, joka selaamisen varmasti tehdä sinut hymyilemään, kun et muista kuin pieni poika, soitti Macaulay Culkin, jäi yksin jouluaattona, vastusti kaksi eksentrinen ja naurettavaa gangsterit.

ensimmäinen elokuva, hän pelasi 10-vuotiaana, ja sai 100 000 dollaria. Valtava summa lapsi tuolloin. Mutta toinen elokuva, joka tuli ulos 2 vuotta myöhemmin, hänen maksu oli noussut tähtitieteellinen $ 4,5 miljoonaa euroa. Hän ennusti loistava ura. Mutta koska kyltymätön ahneus isänsä tähti hiipui muutaman vuoden kuluttua.

Ensimmäinen osa raivo ja vaatimaton budjetti on 18 miljoonaa kerännyt lähes 500 miljoonaa euroa ja sai kaksi ehdokkuutta "Golden globe" (Paras elokuva ja Paras näyttelijä) ja "Oscar" (Paras laulu, Paras alkuperäinen soundtrack).

Miksi katsella? Elokuva on täydellinen perheen katsottavaksi, ja lapsille voi olla opetus, koska hän voi opettaa, miten käyttäytyä kotona, kun he olivat yksin ja ovi täynnä oikeita rikollisia. Mutta silti parempi soittaa hätänumeroon 112 tai 02.


"Joululahja" (1996)

Mitä Jouluna voi tehdä ilman lahja? Oikein, ei. Mutta koska siellä on paljon kauppoja, lahja, voit ostaa milloin tahansa? Ajattelee ja sankari Arnold Schwarzenegger tästä Komedia. Hän on todella kiireinen töissä ja viivästynyt ostaa, kunnes viime hetkellä. Mutta kun lahja on jo pitkään ollut loppuunmyyty, sinun täytyy tehdä kova työ saada se. Ja jos on kilpailijoita kurssi menossa, kaikki keinot jopa rikos.

muuten, me kohtaavat usein tällainen huonomuistinen miesten jokapäiväisessä elämässä. Meidän verkkokaupasta FunkoPOP, jossa myymme toiminta luvut Funko Pop, usein soi kertomatta meille, että joku todella, ja hyvin kiireesti lahja. "Voit tuoda hänet tunnin kuluttua?" Valitettavasti tulla taikureita, meidän on vielä opittavaa, niin usein täytyy kieltäytyä niin kiireisiä isiä.

Elokuva on täynnä hyvää huumoria ja kirjaimellisesti täynnään karismaa Arnold. Ja pieni poika, soitti Jake Lloyd, rakasti George Lucas, ja muutamaa vuotta myöhemmin me kaikki näimme hänet roolissa nuori Anakin Skywalker "Star wars: Episodi 1 – pimeä uhka" (1999). Valitettavasti, tämä rooli oli tärkeä hänelle, koska samalla teki hänet hyvin kuuluisa ja tuhosi hänen uransa. Ja nyt Jake on käsitelty eri psykiatristen sairaaloiden skitsofrenia. Lisää tästä voi lukea meidän artikkeli "Kirous yksi rooli".

kuten elokuvan, se tuli kannattamatonta sen luojat. Kriitikot ensimmäinen tapasi hänet varovasti, mutta myöhemmin muutti antaa armon käydä oikeudesta, ja nyt hän vie arvoinen paikka luokitukset perhe-elokuva kotiin katseluun.

Miksi katsella? Me kaikki rakastamme saada lahjoja, ja joskus vielä selvittää, mitä saavat aikaan voi olla vaikeaa. Elokuva myös muistuttaa vanhempia, että se on välttämätöntä olla lähempänä hänen perheensä ja lapsia, koska työ ei koskaan korvata lämpöä ja mukavuutta kotiin.


"miten Grinch stole Christmas" (2000)

Uskomattoman koskettava tarina vihreä Grinch, joka lapsuudesta asti pitänyt ikäisensä. Koska aikuinen, hän valitsi elämän erakko. Ja yhdessä hänen uskollinen koira max asettui luolan korkein vuori. Ja eräänä päivänä hän päätti kostaa kaikille kaupungin asukkaille varastamalla heidän Joulu.

Koko elokuva lepää yksinomaan päähenkilö, soitti Jim Carrey. Hänen liikkeet, ilmeet ja valtava viehätys, tuskin joku ei jätä välinpitämättömäksi. Rooli päähenkilö tuolloin, väitti, Jack Nicholson, Eddie Murphy, ja Christopher Lloyd. Ja elokuvan kanssa ne voisi osoittautua täysin erilainen.

luulin, että malli ei voi kutsua yksinkertainen. Jim Carrey joka päivä vietetty meikki tuoli kolme tuntia, ja jossain vaiheessa hän voisi enää käyttää keltainen linssi ja hänen silmänsä oli korjailla myöhemmin käyttämällä tietokonegrafiikkaa.

koska suuri määrä sarjaa, puvut ja meikki työtä elokuva oli erittäin vaikuttava budjetti, että aika - $ 123 miljoonaa euroa. Mutta hän on enemmän kuin maksettu pois palkata, joilla kerätään 345 miljoonaa euroa, ja sai palkinnon "Oscar" for paras meikki.

Miksi katsella? Jopa kaikkein paha ja neodimom mies on aina hiukkasen hyvä. Vain hänen tarvitse kaivaa. Mutta eivät kaikki onnistu.


"Bad Santa" (2003) ja "Bad Santa 2" (2016)

Joulupukki on niin mukava, vanha, valkohapsinen miehet, se tuo lapsille Joulun lahjoja. Paremmin käyttäytynyt lapsi on, sen parempi lahja. Ja katsot niitä, et koskaan ajattele, että heidän joukossaan on niitä, jotka juo, polttaa, harjoittaa siveettömyyttä, kirosanoja, vihaa lapsia ja koskaan tuo mitään lahjoja, ellei muodossa tahansa sukupuolitaudeilta. Nyt tämä näyttää meille sankari nämä kaksi elokuvaa, soitti vailla Billy Bob Thornton.

Miksi katsella? Tonnia kirosanoja, musta huumori tekevät tästä kuvan täytyy nähdä uudenvuoden yhtiön läheisiä ystäviä. Kyllä, vain varmista, että kaikki alle 18 -!


die hard (1988) ja "die hard 2" (1990)

Jos olet kyllästynyt Komedia ja melodraama, jotka annamme vapaapäiviä, nämä kaksi elokuvaa miellyttää faneja militantteja. Tarina tavallinen POLIISI John McClane pelastaa Joulun hänen vaimonsa ja panttivangit ryhmä varkaita pilvenpiirtäjä, ja yksi vuosi toisessa osassa, paljastaa suuren terrori-tontin kansainväliseltä lentokentältä.

se on Vaikea löytää joku, joka en ollut nähnyt niitä elokuvia, jossa Bruce Willis, hänen paras vuotta, paljastaa enintään sen alkuperäinen lahjakkuutta. Mutta kaikki eivät tiedä, että hän oli vasta viides haastaja rooli sen jälkeen, kun Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Burt Reynolds ja Richard Gere. Ja käsikirjoitus oli alun perin kirjoitettu jatko legendaarinen Trilleri "Commando", 1985.

Miksi katsella? Nyt ruuduilla ylivoima supersankareita, ja joskus sinun täytyy ottaa askel takaisin ja katsomaan aivan tavallinen ihminen, joka, joilla ei ole mitään supervoimia, yksi kerrallaan "tekee" hyvin aseistettuja roistoja. Ja rehellisesti, meidän kesken, eikö vain kerran mennä hänen paikka?


Morozko (1964)

Epäilemättä yksi parhaista tarinoita Neuvostoliiton elokuva, jossa hyvä perinne voittaa pahan, Ohjaaja Alexander Rowe, kokoontuivat sen siipi parhaat näyttelijät aika: Alexander Khvylya, Natalia Sedykh, Inna Churikova, Georgi Millyar, Tatjana Peltzer, jne. Nähtyään tämä maalaus kuvia isä Frost ja Baba Jaga ikuisesti pysyvät muistissa sukupolven 70-ja 80-luvuilla. Ja Alexander Khvylya, koska tämä rooli vuosia, on tullut Tärkein Santa Claus Neuvostoliiton ja joka vuosi onnitella lasten uudenvuoden Kremlin turkis-Puut. Ja lause elokuvasta: "Pojat, se on meidän patukat!", nopeasti tuli puhuttua kieltä monia ihmisiä Neuvostoliitossa.

Miksi katsella? vanhempi sukupolvi tämä on loistava tilaisuus palata lapsuuden, ja nuorista osoittavat, että elokuvia Neuvostoliitossa voisi ampua ole huonompi kuin Hollywood. Tässä kuvassa aika on ei ole valtaa.


"Miracle on 34th street" (1994)

Tämä ihana elokuva Ohjaaja Mayfield Woods kuin mikään muu, täynnä vilpitöntä lämpöä ja ystävällisyyttä, ja jokainen kehys on täynnä odotuksia ihme ja tulevista loma. Elokuva kertoo pienen tytön, joka tietää, että Joulupukki ei ole todellinen, mutta sydämeni silti toivoo ihmettä ja kirjoitti hänelle kirjeen. Ja ihmeitä, Uusi vuosi, kuten me kaikki tiedämme, joskus on...

tässä elokuva, Richard Attenborough on hyvin tarkasti osuma kuva. Ja katsot häntä rooli Santa Claus uskoa, että hän todella on todellinen. Söpö pieni tyttö oli ollut Mara Wilson. Tuolloin hän oli vasta 9-vuotias. Sitä ennen hän oli vain yksi merkittävä rooli elokuvassa "Rouva Doubtfire" (1993).

Hän sai tähän rooliin palkinnon "Young star of the year", kun hän huomasi, Danny DeVito, joka tarjosi hänelle päärooli elokuvassa "Matilda" (1996). Siitä se alkaa puhua, kutsua heidät haastatteluun, ennustavat loistava tulevaisuus, tarjota uusi rooli. Mutta hänen äitinsä kuoleman ja puute valmius iski hänelle mainetta saa hänet 12-vuotiaana vakava psyykkinen sairaus - pakko-oireinen häiriö, joka lopettaa hänen uransa.

Miksi katsella? Jokainen meistä lapsuudesta vanhuuteen, ja uskoo ihmeisiin. Vaikka ei kaikkia myönnä sitä edes itselleni. Mutta jos todella uskoa ihmeisiin, se tulee luoksesi. Mutta ehkä ei tässä elämässä. Niin iloinen, että tämä elokuva pikku tyttö, tietenkin se on, mutta että onni tulee sinulle, sinun täytyy työskennellä kovasti saada itsellesi.


"Painajainen ennen Joulua" (1993)

Söpö, musiikki, koskettava ja hieman surullinen animoitu tarina Tim Burtonin kanssa ainutlaatuinen tumma tunnelma, suuri masters, joka kertoo tarinan Jack Master Kurpitsaa, tärkein Johtaja Halloween. Mutta eräänä päivänä hän kyllästyi ja hän alkaa etsiä jotain uutta. Niin hän saapuu Maailmaan Joulua. Täynnä loma, hän päättää pitää oman, ottaa varastettu oikea Joulupukki...

Sarjakuva kuvattiin suuria vaikeuksia. Poistaa koko yhden minuutin kesto, tarvittavat viikolla, ja myöhempi asennus kesti kolme vuotta.

Ohjaaja oli Henry Selick, mutta käsikirjoittaja ja tuottaja oli Tim Burton. Monet ovat silti huolissaan siitä, miksi Tim ei ollut istui Ohjaajan tuoli ja on antanut hankkeen hallinnoinnista ei ole kovin hyvin tiedossa elokuvantekijä? Vastaus on ilmeinen. Tällä kertaa Burton työskenteli elokuvan "Batman returns" (1992) ja toinen iso projekti vain ei ota. Joten hän antoi suunnan hänen ystävänsä Celica. Hän loistavasti selvinneet tehtäväksi ja ehdolla "Oscar 1994" vuoden "Best visual effects" todisteita.

Miksi katsella? me Kaikki teemme virheitä joskus, mutta jos he korjata ja myöntää itselleen ja muille, niin elämä voi esittää sinulle lahja. Jack - uusi holiday ja rakkautta. Ja sinä?


"Loma" (2006)

Makea, koskettava ja romanttinen Komedia, jossa pääosissa Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude law ja Jack black. Elokuva on tehdä illalla nuoret parit ja yhden tytöt, jotka ovat odottaa edelleen hänen Prinssi.

juoni kaksi tuntemattomia naisia - Amerikkalainen ja englantilainen nainen, joka kokemus häiriö henkilökohtaiset suhteet, päättävät vaihtaa koteja Uuden vuoden aattona rentoutua ja unohtaa heidän ongelmia. Mutta siellä he huomaavat, mitä olemme etsimässä koko elämäni.

melko suuren budjetin elokuva tämän genren - $ 85 miljoonaa, elokuva nopeasti otti pois autossa, kerätä 205 miljoonaa euroa ja sai paljon positiivista palautetta. Kriitikot kehui toimii, hienovarainen huumori ja Ohjaaja Nancy Meyers, joka on onnistunut luomaan elokuvan, romantiikkaa ja rakkautta tunnelma.

Miksi katsella? elämä ei ole aina huono. Tämä joskus riittää muuttaa junan kohtalo vihdoin muita kappaleita.


"carnival night" (1956)


Yksi mestariteoksia Neuvostoliiton elokuva päässä Eldar Ryazanov, jonka jälkeen kirjaimellisesti rynnisti elokuva näytöt suosikki näyttelijä monien sukupolvien - Ljudmila Gurchenko. Ja lähes 20 vuotta, tämä elokuva vei TV-ruuduissa vuonna uudenvuodenaattona. Ja "Song noin 5 minuuttia" kanssa Gurchenko uudenvuoden pöydän lauloi miljoonia ihmisiä ympäri Neuvostoliittoa.

Yllättäen Ljudmila Gurchenko, ei aluksi hyväksytty tähän rooliin, koska hän epäonnistui näytteitä vika kokematon operaattori. Rooli hyväksytty Ljudmila Kasjanov, joka kolmen päivän jälkeen kuvaamisen hylkäsi Eldar Ryazanov ja Ivan Pyryev. Mutta jos on toi takaisin muutaman päivän käytävillä "Mosfilm" Gurchenko ja Pyr. Ja uusia näytteitä Ryazanov oli kyky nähdä lahjakkuus nuori näyttelijä.

muuten, Eldar Ryazanov - se oli ensimmäinen kuva, hän kuvasi isot näytöt. Menestys tämä elokuva oli upea. Hän tuli kiistaton johtaja Neuvostoliiton elokuvien levitys vuonna 1956, yhteensä sitä on myyty lähes 50 miljoonaa euroa. liput. Esimerkiksi istuntojen kaksi korkeimman bruttoutusmenettelyksi elokuvien historiassa maailman "Avatar" (2009) ja "Titanic" (1997), US on myynyt 97 miljoonaa euroa ja 135 miljoonaa lippua, vastaavasti. Ja se on melkein $ 760 miljoonaa kotimaan maksut ensimmäisessä tapauksessa, ja 660 miljoonaa dollaria toisella.

Miksi katsella? Yllättävän lämmin ja sydämellinen elokuva, joka pysyvästi antaa hyvällä tuulella ja positiivinen.


"Ironia kohtalo tai kevyt höyry!" (1975)


Toinen mestariteos Neuvostoliiton elokuva, Eldar Riazanov, joka oli otettu "Carnival Night" olennainen Joulun aikaan, ja on edelleen ainoa elokuva näytetään joka vuosi jo yli 40 vuotta. Miljoonat ihmiset tämä elokuva liittyy uudenvuoden salaatti Olivier, samppanjaa ja nostalgiaa kulkee vuotta.

Ryazanov oli mahdollisuus kerätä tämän kuvan paras toimijoille aika: Andrei Myagkov, Barbara Brylska, Juri Jakovlev, Alexander Shirvindt, Georgi Burkov, Liya Akhedzhakova, ja monet muut. Lause elokuvan heti tuli siivekäs ja elää kanssamme tähän päivään, ja lauluja suorittaa Alla Pugatšova on edelleen laulaa kitaran kanssa.

Elokuva on tullut todella ikoni ja se on todennäköisesti lähivuosina jotkut elokuva projekti voi toistaa tämän menestyksen. Timur Bekmambetov yrittänyt tehdä sen ja otti vuoden 2007 jatko-osa elokuvan kanssa puhuja nimeltään "kohtalon Ivaa. Jatko-osa". Mutta se oli puhtaasti kaupallinen hanke. Budjetti on 5 miljoonaa dollaria kuva on kerännyt $ 55 miljoonaa euroa. Koska tämä, se on edelleen yksi eniten rahaa venäjän elokuvia. Mutta monet katsojat nähtyään, tunsi itsensä petetyksi. Suosikki toimijat vanhaa ja uutta ei voi luoda ihana tunnelma. Ja tämä elokuva oli nopeasti unohdettu, koska: "Mitä sonta, tämä teidän jellied kala! "...

Miksi katsella? Koska tämä on aikakone, joka vie takaisin aikaan, jolloin olimme paljon nuorempi ja katseli tämän elokuvan kanssa perheen ja ystävien, joista monet ovat nyt poissa. Ja on todennäköistä, että tämä elokuva voi selvitä meille kaikille.


ps Neuvoo lue edellinen artikkeli aiheesta "Paras Joulu elokuvia", joka oli kirjoitettu meidän käyttäjille.

Paras elokuvia epidemia | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Sarja. Suurin pettymys 2018 | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Sarja. Uusi Nov 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Paras elokuvia Jumala | Sarja. Uusi tammikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogony opit ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.