katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia hait

Date: 2020-07-08 02:16

Vaikka kuuluisa merentutkija Jacques-Yves Cousteau sanoi noin hait: "jopa nykypäivään, ilman tarvetta evoluutio, tuli antiikin tappaja". Ja se on vaikea väittää. Millainen ihminen koko elämäni kuullut niin monia kauheita tarinoita hain hyökkäykset ihmisiin? Erityisesti niille, jotka haluavat nähdä, että tällainen intohimo ruudulla, ei niin kauan sitten standardien mukaan elokuvan historia, subgenre kauhuelokuva, joka keskittyi nämä kylmäverinen kala killer. Tämä kokoelma tarjoamme käyttäjät voivat nähdä luettelon parhaista elokuvista noin haita, lisää heidän monimutkainen suhde, jossa kaksi-jalkainen "kings of nature".

1) "Tappajahain" (1975)

Legendaarinen toimi Steven Spielberg, kuvattiin samannimisen kirjan Peter Benchley, se on mahdotonta sisällyttää meidän luettelosta, koska tämä maalaus on kantaisä tämä subgenre. Se perustui kaikkien tulevien Johtajien ja että hän kiinnitti inspiraation hänen maalauksia. Kertoo samalla "kotona maailmassa elokuvan shark" on noin jättiläinen vedenalainen saalistaja terrorisoi rannikolla kuvitteellinen saari Ystävyys, ja yrittää paikallinen poliisi saalis tämä hirviö. Tässä vaikea ja verinen matka on mukana meribiologi ja ammatillinen shark hunter.Maalaus on nähtävä myös niille, jotka ei kuin "hai" teema elokuva, se ei ole ihme, että elokuvaa pidetään yhtenä suurimmista historiassa. Jopa legendaarinen "Takaisin tulevaisuuteen", "Jaws" on jättänyt jälkensä toisessa osassa franchising, joka osoittaa jälleen kerran upea menestys elokuva aikaan. On syytä huomata, että elokuva "Jaws" kääntyi lopulta sarja, mutta luomiseen muita elokuvia Spielberg ei ollut mukana, joten ne osoittautuivat hyvin keskinkertainen ja oli kylmästi hyväksynyt yleisön ja kriitikot.

2) "Sininen kuilu" (2017)
Eikö olekin mielenkiintoista, se olisi upottaa merenpohjaan, jotta nähdään kaunis vedenalainen maailma? Ajattelin, tärkein sankaritar elokuvan Johannes Roberts, mutta vain siihen asti, kunnes köysi tilalla häkki niiden kanssa, ei ole rikki, jättäen nuraldin yksi-vastaan-yksi luonnon kanssa. Voi sisaret ulos sininen painajainen kuiluun, tai kuolla ympäröimänä verenhimoisia haita? He ovat tarpeeksi happea, tai on se pelko, tulee loppuun jopa nopeammin? Miten sisaret voivat tehdä paeta tässä näennäisesti toivottomassa tilanteessa? Katsojat voivat tietää vastaukset näihin kysymyksiin, alas syvyyteen päähenkilöt.

3) "Matala" (2016)
Surffausta monille on todellinen harrastus, jolloin henkilö cleave aallot, tuntea tippa lämmintä vettä ja ihana merituuli. Päähenkilö kuva ohjannut Jaume Collet on Serra loma rannalla Meksikossa oli tullut taivaasta, kuitenkin, salakavala kohtalo on tuonut yksinäinen neschastlivaya valkohain kanssa. Tyttö on suuri valtameri paeta saalistaja, joka vie hänet kivinen matalikko ja kääntyä pois uhrin, kunnes aivan lopussa. Valitettavaa täytyy mennä läpi kauhu, tuska ja menetys, mutta se voi pysäyttää henkilö, joka haluaa elää?

4) "Deep blue sea" (1999)
Tiede on viileä varsinkin jos se auttaa pelastamaan ihmishenkiä. Täällä on jotkut tutkijat halusivat luoda lääkettä Alzheimerin tautia vastaan elokuva Renny Harlin, käyttämällä ote aivojen haita. Kuitenkin, sattumalta, he tehdä kriittinen virhe, jolloin aivot nämä saalistajat on paljon suurempi kuin odotettavissa luonto, joka teki niistä erittäin älykäs, nopea ja ovela olentoja, jotka voi helposti ovelampi tutkijat itse Verinen draama etenee vedenalainen laboratorio "Aquatica", ja katsoja ei vain katso taistella kuolemaan mies, jolla on erittäin älykäs kala.

5) "Meg: Monster of the deep" (2018)
Jokainen on kuullut Megalodon, jättiläinen hai, sukupuuttoon noin kolme miljoonaa vuotta sitten? Mitä jos jotkut yksilöt ovat säilyneet meidän päiviimme asti, piilotettu syvä masennus? Ohjannut John Turteltaub kerron siitä, jakaminen yhdessä dramaattisen tarinan päähenkilö, soitti kukaan muu kuin Jason Statham. Hän on luonteeltaan kuin Statham ja kokenut pelastaja-sukeltaja suojaa rannoilla Tyynen valtameren vastenmielinen hirviö, pikemminkin kuin teknologian tai aseita, koska heidän henkilökohtaisia taistelutaitoja. Elokuva sai ristiriitaisen vastaanoton, oli kuitenkin varsin onnistunut lipputulot, joka teki ulkonäkö jatko-osa lähes väistämätöntä.

6) "12 days of terror" (2004)
Ytimessä tämä kuva on todellinen tarina, joka lisäsi öljyä tuleen massa hysteria liittyvät haita. Heinäkuussa 1916 rannoilla new Jersey lepäsi valtava määrä ihmisiä pakenee ennennäkemätön helleaalto. Kuitenkin oleskelun oli varjostivat hyökkäyksen valtava hai, joka tappoi 12 päivää muutamia ihmisiä. Ohjaaja Jack Sholder on kertoa yleisölle tarinan Alex, hengenpelastaja rannalla, jonka edessä ja paljastuu tragedia. Johtuen siitä, että tämä on yksi niistä harvoista elokuvista, hait, ammuttu todella menneisyyden tapahtuma, se on erityinen ja erittäin suositeltavaa katselu kaikille faneille tällaisia hankkeita.

7) "avomerellä" (2003)
Tämä mukauttaminen yksi todellinen traagisia tarinoita, mitä tapahtui pari ympäri coast Australia. Koska freak onnettomuus-ryhmään, jossa hahmot matkusti laivalla sukellus, unohda ne avomerellä. Tässä vaiheessa pari alkaa taistella olemassaolostaan, yrittää olla hulluksi pelosta ja epätoivosta. Kuvan ottanut Chris KOMENTOKESKUS, erittäin raskas ja masentava, se osoittaa, kuinka onnellinen perheen loma milloin tahansa voi muuttua todellinen draama. On syytä huomata, että he käyttivät todellista, ei keinotekoista hain.

8) "sharknado" (2013)
hullu elokuva eräänlainen thrash-kauhu on luotu Anthony Ferrante, pikemminkin vitsinä kuin vakava projekti. Kuitenkin ilmiömäinen menestys tämä hullu idea. seisoo yhtä hullu muodossa toi valtava suosio hankkeen, luoda koko franchising. Keskellä tarina valtava tornado nousi merestä tuhansia haita, että sade alas veden mukana Los Angelesissa. Päähenkilöt ovat hengissä pitkin tapa ratkaista perheen ongelmia ja tappaa kymmeniä haita ilmestyi matkalla. Tämä maalaus on alkuperäinen ilmiö nykyajan elokuva, jonka menestys on vaikea toistaa

9) "Olento Peter Benchley," (1998)
Toinen maalaus, kuvattiin käsikirjoitus: Peter Benchley, kuten "Jaws" Spielberg. Kertoo tarinan hullun Professorin Piispa, joka halusi luoda bipedal hai-killer sotilaallisiin tarkoituksiin Vietnamissa. Tämä hämmästyttävä olento kehittyy ja tulee uhka sen Luoja, lopulta käsistä. Ja sitten päähenkilöt yrittävät tappaa yhtäkkiä viisaampi predator, joka helposti ohittaa ansoja ja parantaa jatkuvasti.

10) "Hiekka hait" (2011)
Elokuva on hieman häiritseviä alkaen Yleinen ääriviivat, koska se on melko musta Komedia elementtejä kauhu. Elokuva tapahtuu vuonna nimeämätön kylpyläkaupunki, jossa yhtäkkiä Hiekka alkaa pop ulos jättiläinen kalaa ja tappaa ihmisiä. Se on myöhemmin kävi ilmi, että nämä olennot ovat tuntemattomia lajeja pystyy ole vain suuri uida vedessä, mutta turvallisesti liikkua hiekan alla, odottaa saaliinsa. Järjestäjä osapuolille rannoilla kieltäytyi lähellä niitä, koska ne tuovat hänelle valtava voitto. Hänen ahneus johti lukuisia uhreja, ja yleisö syöksyt kuiluun järjettömiä murhia mustaa huumoria ja tyhmyys päähenkilöt.

Tietenkin, tämä ei ole täydellinen lista elokuvia, jotka kiinnostavat terävä-hammastettu saalistajat. Siellä ovat kaikki tuhlaavainen vaihtoehtoja, kuten "Sharktopus vs Kitawala" ja vastaavat. Lyhyesti, jokainen voi löytää hänen yksi ja ainoa hain. Valinta on sinun.

Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019 | "Avengers 4" vs. Avatar. Viimeinen kierros | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Ikimuistoisin introja TV | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja!

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opit ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.