katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia epidemia

Date: 2020-07-08 02:24

Maailma kohtasi vuonna 2020 puhkeaminen coronavirus COVID-19, tule koskaan olemaan sama Tiukkoja toimenpiteitä, joita eri maiden hallitukset estämään taudin leviäminen, joiden joukossa oli myös osittainen tai täydellinen sulkeminen elokuvateattereita, pakottaa alan uudistaa ja löytää uusia tapoja vuorovaikutukseen yleisön kanssa. Se kestää useita vuosia ennen kuin uusi järjestelmä osoittautuu tehokkaaksi, niin kauan kuin kaikki ovat eristyksissä elokuvan ystäville kehotetaan muistaa kuuluisin elokuvia epidemiat, että elokuvantekijät ovat pelkää niiden ohi, ja vertailla tarinoita todellisuuden kanssa.

12 apinaa (1995)

Kesto: 129 min Budjetti: 29 000 000 $ Käteistä maksut: 168 839 459 $Loistava draama, joka oli ohjannut Terry Gilliam pääosissa Bruce Willis ja brad pitt. Lähitulevaisuudessa, parantumaton virus on pyyhitty pois osa väestöstä. Jäänteitä ihmiskunnan ovat järjestäneet jotain siirtomaa syvällä maan alla. Hänen opas tarjoaa vanki James Koksi paljon, hän menee ajassa taaksepäin ja yrittää selvittää syy epidemian, ja saavat vastineeksi armahduksesta. Caught in keskellä 90-luvulla, päähenkilö alkaa etsiä salaperäinen järjestö nimeltä "12 monkeys", joka, hän uskoo, mukana viruksen leviämistä. Kuva oli ehdolla monia arvostettuja palkintoja, kuten oscar-palkinnon, ja siitä tuli lipputulot osuma. Vuonna 2015 julkaistiin samannimisen TV-sarja "12 monkeys" (2015-2018).

"I am legend" (2007)

Kesto: 101 min Budjetti: 150 000 000 $ Käteistä maksut: 585 349 010 $Elokuvan on ohjannut Francis Lawrence, luotu motiivit romaanin Richard Matheson. Tarina tutkijat luoda universaali lääke syöpää vastaan, joka perustuu viruksen. Mutta kun se saa käsistä ja tappaa lähes kaikki ihmiskunnan. Muutama perhe muuttua eläin-kuin olentoja pelkää päivänvaloa ja tulossa ulos metsästää yöllä. Vain pieni määrä ihmiset ovat kehittäneet immuniteetin tautia, ja medical corps Everstiluutnantti Robert Neville on yksi niistä. Hän pysyi täysin eristyksissä new Yorkissa ja yrittää laboratoriossa löytää parannuskeinoa, joka palaa, kun tietokone on tartunnan ihmisen kasvot. Eräänä päivänä, kun hän on jo partaalla epätoivo ja valmis itsemurhan, hän löysi kaksi selviytyjää. Kuva oli onnistunut lipputulot, ja jossain vaiheessa oli huhuja halukkuutta studios tehdä jatko-osa. Mutta se ei koskaan tapahtunut.

"Ilmiö" (2008)

Kesto: 91 min Budjetti: 48 000 000 $ Käteistä maksut: 163 403 799 $

Ohjaaja M. night Shyamalan hänen tavallista kekseliäisyyttä toimitettu maailma, jossa tärkein uhanalaisten lajien oli mies. Eräänä päivänä outo tauti kattaa sivilisaation: ihmiset yhtäkkiä löytää itsensä sekaisin, ja sitten itsemurhan kaikkein hienovaraisia tapoja. Ensinnäkin, perhe epäillä, että syy biologiset aseet ovat käytössä jotkut terroristit, mutta sitten huomaat, että tilanne on vakavampi, koska sairaus vaikuttaa ei vain suurissa kaupungeissa, mutta joskus se ohittaa hänen uhrinsa vain avoimella kentällä. Pääosassa on mark Wahlberg. Elokuva oli onnistunut, ansaita maailmanlaajuiset lipputulot kolme kertaa enemmän kuin oli käytetty sen luomiseen.

Contagion (2011)

Kesto: 106 min Budjetti: 60 000 000 $ Käteistä maksut: 136 515 867 $Katastrofi elokuva, jonka Steven Soderbergh. Jossain määrin tämä kuva voidaan pitää profeetallista, koska se kertoo, tappava tauti, joka saapui Pohjois-Amerikkaan ja eurooppaan Aasiasta. Elokuvassa kietoutuvat useita tontti linjat edustavat näkymä taudin leviäminen, menetelmiä käsitellä häntä ja etsimään rokotetta eri näkökulmista. Hanke on saanut korkea arviointi asiantuntijat, kuten olivat varsin realistinen kuva taistelua pandemian, on saanut useita ehdokkaita ammatillinen palkinnon, kuitenkin, ei liian onnistunut lipputulot. Se veloittaa tuskin tarpeeksi takaisinmaksuaika.

"Epidemia" (1995)

Kesto: 127 min Budjetti: 50 000 000 $ Käteistä maksut: 189 859 560 $Kuva on ohjannut Wolfgang Petersen. Se mukana paljon kuuluisia toimijoiden,kuten Morgan Freeman, Dustin Hoffman, Kevin spacey, Cuba Gooding Jr., Rene Russo, Donald Sutherland ym. Käsikirjoitus perustuu kirjan, jonka Richard Preston. Löydetty Afrikassa, tappava virus, joka aiheuttaa parantumattoman verenvuotokuume, on yhdysvalloissa yhdessä sen harjoittaja - pieni apina, Betsy. Eversti Sam Daniels yrittää estää taudin leviämisen, mutta kohdatessaan vastustusta hänen esimiehensä, joka aikoi käyttää virus luoda biologisia aseita. Nauha ansainnut palkata yli 180 miljoonaa dollaria, jonka budjetti on 50 miljoonaa dollaria.

"Andromeda Strain" (1971)

Kesto: 121 min Budjetti: 6 500 000 $näytön Mukauttaminen science fiction-romaani Amerikkalainen kirjailija Michael Crichton. Amerikkalainen kaupunki kuuluvat sotilaallinen satelliitti mukana etsiä maapallon ulkopuolisesta organismien luoda biologisia aseita. Lähes kaikki asukkaat kylässä kuoli, selvisi vain lapsi ja mies. Maanalainen lab nimeltään "Fire", tutkijat yrittävät löytää tapa selviytyä taudinaiheuttaja, joka aiheutti ihmishenkien menetyksiä ja estää pandemian. Pian he tulevat siihen tulokseen, että "Andromeda strain" - muoto maapallon ulkopuolista elämää, voi muuttaa energiaa väliä. Elokuva väitti kaksi oscar-palkinnon. Vuonna 2008 julkaistiin sarja nimeltään "Andromeda Virus", joka perustuu samaa työtä.

"maze Runner" (2014)

Kesto: 113 min Budjetti: 34 000 000 $ Käteistä maksut: 348 319 861 $Dystopia nuoriso, joka perustuu kirjan James Dashner. Ryhmä teini-ikäiset on keskellä outo sokkelo, lähdöt, jotka ovat vartioi hirviöitä nimeltään saattajat, jotka tappaa ketään, joka ei ole aikaa saada takaisin keskelle labyrintin ennen pimeän tuloa. Vähitellen he ymmärtävät, että he ovat ilmestyi osallistujat kokeilun tarkoituksena on löytää parannuskeinoa virus nimeltä "Flash", vahingoittamatta aivoja. Ensimmäinen elokuva oli erittäin onnistunut lipputulot, joten se seurasi kaksi jatko-osaa, joista viimeisin esiteltiin yleisölle vuonna 2018.

Luonnollisesti, kunkin elokuvan ystäville on lista parhaista elokuvista noin epidemioita, jotka voivat olla tarjotaan kommentteja tämän artikkelin.

Paras elokuvia koirat | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa 2) | Kinosalona romuttuneet toivoo, | Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Paras elokuvia maniacs | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.