katsomassa elokuvaa

Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä

Date: 2020-07-11 03:39

Perusti neljä veljestä Warner (oikea nimi Wanscaler) vuonna vuosisadan alkupuolen, yhtiö tuottaa elokuvia lähes sata vuotta miellyttää yleisöä erilaisia elokuvamainen tuotteita. Ihmisiä asuu tällä hetkellä siellä ovat ne, jotka eivät voi oppia tämän yksinkertainen mutta tarttuva Studio-logo on kilpi, jossa on lyhenne WB Kultainen väri, joka ympäröi sininen tausta.

Ja oletetaan, että koko ajan olemassa Warner Bros. Kuvia oli paljon misfires, kuitenkin, tämä Studio antoi meille, yleisölle, kuten kultti elokuvia kuin "manaaja", "blade Runner", "Tappava ase", "Unforgiven", "Henkivartija," "Karannut," "Maverick", "Haastattelu vampire", "ota Yhteyttä", "Green mile", "Last samurai", "million dollar Baby", "Gran Torino", "Troy", "the Departed" ja enemmän.

hän osoitti meille, miten näyttää myyttisiä olentoja gremlins ja täynnä mustaa huumoria Ghost Beetlejuice suoritetaan jäljittelemätön Michael Keaton, hän syöksyi meitä pää edellä uskomaton maailma seikkailuja School Noitien ja Velhojen Tylypahkan, ja jopa hetki miettiä, miten teidän todellisuutta elämme, tai kaikki ohjataan koneita. Ja lopuksi meillä oli usein odottamassa seuraavaa mestariteos tai jopa elokuva, josta voimme sanoa, että se oli hyvä. Mutta, valitettavasti, nykyaikaisissa olosuhteissa, jotta studios pysyä pystyssä, ottaa laadukkaita elokuva kapea ympyrä henkilöiden osallistuminen eri festivaaleilla, huolimatta alhainen lipputulot ei ole tarpeeksi, muuten he olisivat pian vaipua Unohduksiin.Näin syntyy välttämätön tarve erilaisia franchising, joiden avulla sen luojat sukeltaa kuin Roope-setä Golden vuoret ja vihreät joet. Vuoteen 2013, Warner Bros Pictures onnistui ajoittain säilyttää johtava asema globaaleilla markkinoilla film distribution, kuitenkin, kanssa päätökseen pitkään käynnissä sarja elokuvia ja auringonnousua "Olympus" Studio jättiläinen Buena Vista, hän uhkaa nyt jäädä varmuuskopio pelaajan joukossa iso liigaan, paras vain toiseksi vuodeksi. Johtuu siitä, että, kuten missä tahansa kilpailussa, kukaan ei tykkää katsella polttava jonnekin eteenpäin valot, ja meidän tapauksessamme - valot Neuschwansteinin linna (sama yksi, joka voi nähdä logo Walt Disney), tärkein tehtävä pomot yhtiö on kehittäminen franchising, joka voi voittaa sydämet yleisöille kaikenikäisille, alkaen kehitys animoitu yksiköt ja päättyen sarjakuva mukautukset.

Täällä Warner Bros. viimeiset viisi vuotta, ja on olemassa vakavia ongelmia, jotka eivät aina löytää pätevä ratkaisu.

1. Warner Animaatio Ryhmä (WAG). Ensimmäinen työ tämä Osasto oli julkaisu perustuu suosittu linja leluja nauha "LEGO. Elokuvan", joka tuotti maailmanlaajuisesti us $ 470 miljoonaa euroa. Näytti siltä, että nyt markkinoilla animaatio on uusi ja erittäin vakava kilpailija. Mutta tähti oli nopeasti syntynyt, paistoi kirkkaasti ja haalistunut niin nopeasti, että se näyttää ikään kuin hän ei olisi koskaan ollutkaan. Siksi seuraavat sarjakuvia, jos ei epäonnistui lipputulot, se tuskin saavuttaneet rajan hyödyntämistä. Pieni poikkeus oli vapautetaan vuonna 2017, "LEGO-Elokuva: Batman", 312 miljoonaa dollaria, joka helposti tukossa budjetista 80 miljoonaa euroa. Kuitenkin, arkkuun tämän sarjan syvästi teki pari kynnet "LEGO. Elokuva 2", joka on paljon heikompi kuin odotukset ammatillinen analyytikot, että yli myöhemmän kehityksen viihde jako Studio laittaa iso kysymysmerkki. Ovat siellä edelleen olemassaolon syyt tälle Osastolle? Tietenkin. Läsnäollessa valtava matkatavarat merkkiä varastossa, voit luoda ainakin tusina eri sarjassa. Onko mitään järkeä tässä? Tässä tapauksessa. Luultavasti siitä yksinkertaisesta syystä, että Studio ei ollut vielä oppinut kommunikoida niiden tuotteita yleisölle, myydä se niin, että rivissä valtava jono asiakkaita, tai ainakin valita päivämäärän, joka ei ole a priori kuollut vuokra-aikaa.Seuraava kuva yksikkö oli perustuttava suosittu tietokone peli "Minecraft", joka on miljoonia nuoria faneja ympäri maailmaa. Ei tiedä miten oikein rakentaa tämän sarjakuva, se oli päättänyt lykätä kunnes parempia aikoja, mutta ei ole varmuutta, että ne ikinä olla. Vielä HEILUTTAA kerääntyi mustia pilviä, ja nyt heidän viimeinen toivon pilkahdus valoa tulee ennen sen julkaisua toukokuussa ensi vuonna, "Scooby-Doo". Jos yhtiö tekee kaikkensa, jotta markkinat tämän tuotteen, se tappaa elokuvamainen tulevaisuus useita hänen kuuluisat hahmot ja koko animaatio jako Yleensä.

2. Christopher Nolan erillisenä maailmankaikkeuden. Pitkän aikavälin yhteistyötä Studion kanssa Christopher Nolan vuodesta 2002, jatkuvasti mukana suuri lipputulot menestys. Aikana yhteinen työ ne oli julkaistu kuusi elokuvaa ("Unettomuus", "Batman begins", "the Dark knight", "Inception", "Dark knight 2: legenda jatkuu" ja "Dunkerquen"), joista neljä kerännyt yli $ 500 miljoonaa aikaan palkata, ja kaksi yli miljardin. Venytys voidaan kohdistaa tähän luetteloon, ja seitsemäs - "interstellar", mutta tässä tapauksessa Warner Bros. toiminut vain jakelijana yhdysvalloissa. Mutta miten hankkeet Nolan toi yhtiö miljoonia dollareita voittoa, poistaa useammin kuin kahden vuoden välein, Johtaja ei pysty, ja viimeisen kerran hän tarvitsi tätä ja teki kolmen vuoden taukoja. Kuitenkin joka kerta hän loi elokuvia yleensä tullut tapahtuma, joka on osa kurki on vaikea arvostella, ja jotkut nousta taivaaseen.3. Maaginen maailma J. K. Rowling.To. Rowling. Ehkä tärkein voimavara Studio, joka päätti eräänä päivänä ryhtyä mukauttaminen lasten kirja "Harry Potter ja viisasten kivi", joka johti jopa 975 miljoonaa dollaria. Kanssa vapauttamaan elokuvan pääosissa saavuttanut armeija faneja, kirjan kirjoittaja alkoi myydä, enemmän kuin valtava määrä, ja yhtiö oli innokas hyödyntämään vielä toinen kuuma rauta. Lopulta siellä oli seitsemän enemmän jatko-osia, tuo aina säännöllisiä tuloja. Sarjan viimeinen - "Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset, Osa 2" tänä päivänä pitää otsikko katsotuin elokuva Warner Bros (1.34 miljardia dollaria), ja useita muita Studio kirjaa.

Vakavasti, anna mennä hanhi, joka munii Kultaisia munia, joten yritys tehdä, että ilmeisistä syistä, ei. Erityisesti fanit maailmankaikkeus oli innolla uusia seikkailuja päähenkilöt, tai ainakin spin-off-muodossa, tausta tarinoita toissijaisia hahmoja, joiden elämä saattaa olla täynnä seikkailuja, ihanteellinen oivallus, iso näytöt. Hieman pohdintaa ja ottaa keskustelleet kaikki yksityiskohdat-kirjailija kirjoja, päätettiin laajentaa maailman "Harry Potter", jolloin päähenkilö tuntematon niille, jotka ei ole lukenut romaaneja, Maga-eläintieteilijä newt Salamander - kirjailija yksi kirjoista, joka on opetettu koulussa Harry ja hänen ystävänsä.Syynä ylimääräisen iloa oli, että JK Rowling itse sitoutui kirjallisesti käsikirjoituksen. Kirjailija on niin ihastunut uuden tarinan, että päätin venyttää se viiteen osaan, ja fanit olivat innokkaasti odottaa hetkeä, jolloin he voivat taas palata maailmaan, joka on täynnä taikaa ja ihmeitä. Ja nyt, vuonna 2016, mene "Fantastinen petoja ja missä he asuvat" johdolla David Yates, joka on luonut neljän viimeisen elokuvan poika, joka elää, saavat kriittistä suosiota, miellyttävä vanhat fanit ja houkutella uusia. Olen kerännyt 814 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, uusi työ menetti kannalta lipputulot kaikki elokuvat julkaistiin vuonna "Harry Potter ja Azkabanin vanki" (797 miljoonaa euroa), mutta se on helppo sulkea silmät, koska tärkein asia tapahtui - se oli onnistunut alku tulevaisuuden franchising viisi elokuvaa, joiden väli julkaisu kaksi vuotta.

Kuitenkin, ilo oli lyhytaikainen, ja jo ensimmäinen jatko-osa, "Fantastinen petoja 2: Rikos vihreä de Wald" - oli pettymys monille faneille. Ei välillä kameran ja kriitikot, arvostaa kuva on paljon huonompi kuin edellinen nauhat. Merkittävä haitta jatko-osa lähes joka kutsui sitä hukkua juoni haarautunut ulos useita rivejä ja lähti kymmenkunta kysymystä. Paljon väitteitä canonicity tiettyjä tapahtumia, joka pakotti yleisön ajattelemaan, ja ei Rolwing, että hän haluaa kertoa, ei se, että hän kirjoitti kerran, ja itse asiassa - oli se sen arvoista ottaa käsikirjoituksen elokuvan tai antaa tämä työ kokeneempi kollegansa.Massa tyytymättömyyttä lopulta kasvoi kaikkein niukka historia-sarjan edut 653 miljoonaa dollaria. Vielä huonommin kävi YHDYSVALTAIN lipputulot, jossa yhteensä kertymistä ei ole edes saavuttanut 160 miljoonaa euroa, kustannus arviolta 200 miljoonaa euroa, näyttää erittäin vaikuttava. Nyt Studio on mahdoton tehtävä päätös tulevaisuuden koko Velhojen maailmassa. Suunnitelmat alkuvaiheessa viisi maalauksia on tarkistettava alaspäin niiden määrä, ainakin sen jälkeen, kun kolmas elokuva. Vaikka Yatesin kanssa ja Rowling pystyy ottamaan huomioon kaikki heidän virheistään ja haluaa yleisön, palauttaa särkyneet luottamus on kova, mutta ei mahdoton.

Ei niin kauan sitten Warner Bros päätti lykätä ammunta trikvela loputtomiin, antaa tekijöille enemmän aikaa tuotannon todella hyvä maalauksia, jotka voi palata elokuva pettynyt yleisö. Kuitenkin, oikeudet on toinen virhe enää. Myönteisessä tapauksessa, kolmas "Fantastinen petoja" voimme nähdä kaksi elokuvaa noin newt Salamander, mutta ehkä se olisi parempi keskittyä siirtää valkokankaalle tapahtumiin, kuten luomiseen Tylypahkaan, tulossa Pimeyden Lordi tai, esimerkiksi, Ensimmäinen taika sota. Joka tapauksessa, tärkein etu Studio on vielä hihassa. Ja kun taas jotain menee pieleen, voit palata Harry Potter, joka vuonna epilogi viimeinen kirja lähes 36 vuotta. Daniel Radcliffe niin monta kierrosta kuin kertaa vuonna 2025. Annan historia yhdeksäs elokuva pojasta, joka asui, olisi täysin käsittämätön, se ei missään olosuhteissa on pakko onnistua, ainakin nostalgiaa.

4. Maailmankaikkeus jättiläinen hirviöitä. Jälkeen palaamassa valkokankaalle vuonna 2014, Japanilainen hirviö Godzilla, Studio päätti ottaa riski ja tuottaa paitsi useita jatko-osia, vaan pikemminkin luoda "World of hirviöitä" yhteistyössä Legendaarinen Kuvia. Kuitenkin jälkimmäinen pian yhtäkkiä lakkasi yhteistyötä Warner Bros., ja luojat, heräsi kysymys siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Ratkaisu piti odottaa, ei niin kauan. Huolimatta kiista, Legendaarinen on jatkanut työtään yhtiön kanssa ja kolme vuotta myöhemmin tuli "Kong: skull Island", maksuja, jotka oli $ 566 miljoonaa euroa, jopa enemmän kuin oli "Godzilla" (529 milj. euroa). Tänä vuonna yleisö esitellään seuraavan Luvun historian kaiju in "Godzilla 2: king of hirviöitä", ja seuraava tulee olemaan eeppisiä mittasuhteita "Godzilla vs. king Kong". Myöhemmin vektori kehitystä on vaikea määrittää, mutta se on epätodennäköistä valtava lipputulot tämä sarja päättyy.5. Maailmankaikkeus On "Kirous". Vapauttaa vuonna 2013, "Conjuring," Luoja niin suosittu sarja kauhuelokuvista kuten "Saw" ja "Salakavala" James WAN ei odota, että hänen uusi elokuva tulee olemaan valtaisa menestys. Perustuu tositapahtumiin elämästä tutkijat yliluonnollisia ilmiöitä, Lorraine ja ed Warren nauha vuokra-harvinainen genre 319 miljoonaa dollaria. Ei ole yllättävää, tämän jälkeen seurasi kolme spin-off-yrityksiä ja yksi tiedostotunnistetta. Budjetti 6,5 40 miljoonaa elokuvat ovat tuotti alkaen 257 365 miljoonaa, tuo valtavia voittoja. Lähitulevaisuudessa he ovat valmistautuneet vapauttamaan "Kirous Annabelle, 3" ja "Loitsu 3". Epäilemättä heidän käteisellä potentiaalia on, huolimatta siitä, että "Kirous nunnat" teki yleisö sekoitettu vaikutelman. Mutta täällä, sinun ei pitäisi rentoutua, koska aihe demonit taloja, nuket, kirkot ovat pikkuhiljaa voittaa, ja kirjoittajien on vaikea luoda mielenkiintoinen tarina, joka voi tuoda franchising uutuus vaikutus, jotta ei menettää kaikki heidän fanit.6. Laajennettu DC universe Innoittamana työtä Cinematic universe, marvel, Warner Bros päätti luoda oman maailman supersankareita, joka alkoi "man of steel" . Ensimmäinen yritys oli erittäin onnistunut. Elokuva on Zack snyder uudelleenpyydetyistä merkittävä osa sen budjetista jopa ennen virallista alkamista lipputulot. Mutta sitten johto Studio teki harha-askel. Sen sijaan, edelleen luoda erillisiä elokuvia muut merkit, päätettiin nopeasti poistaa kuvan, joka tuo yhteen useita kuuluisia supersankareita kiire kiinni sen kilpailija. Ennen kuin Zack snyder, joka on luotettu harjoittaa tuotantoa "justice League" oli takaisin-breaking tehtävä rakentaa koko maailmankaikkeuden kanssa tarttuva tarina ja elävä merkkiä. Jos onnistuu, Warner Bros. jo kaksi vuotta voi saavuttaa, että sarja sarjakuva elokuvia Marvel on mennyt monta vuotta. Studio pomot vakavasti ja maksoi virheestään. Tappion jälkeen kriitikoiden ylistämä elokuva "Batman V Superman: dawn of justice", Snyder oli rajoitetusti aikaa rakentaa alkuperäisen suunnitelman, siirtyminen tummat sävyt kerronnan entistä kevyt, ja yksinkertaistaa hänen on tarkoitettu historiaa.- Kentässä menestys "Wonder woman" päätettiin tehdä Keskeinen hahmo maailmankaikkeuden merkki soitti Gal gadot. Pian perhesyistä snyder on lähtenyt Ohjaajan tuoli elokuva "justice League", ja hänen paikkansa on ottanut Joss Whedon, joka oli jo laaja kokemus luomiseen joukkue elokuvia. Kuitenkin, tämä yritys ei onnistunut. Kritiikkiä ei ollut onnellinen, yleisö järkyttynyt, ja yhtiö oli vuonna syvää surua taloudellisia menetyksiä. Jäädyttämällä suurin osa sen projekteista, sarjakuvia, Studio on päättänyt rajoittaa sen toimintaa James WAN on "Vesimies" on seuraava elokuva maailmankaikkeuden, antaa Johtajalle paljon suurempi toimintavapaus. Ja se on vuokra-hankkeen riippui kohtalo tulevaisuudessa kinokontrol yksikköä.

Nyt, kun "Vesimies" ansainnut yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti, "Warner Bros päätti lopulta keskittyä erillinen nauhat ("suicide Squad 2" kuin poikkeus) kanssa mahdollisuus muutaman vuoden vielä liittyä supersankareita, kun taas yhteisessä kuvassa. Samaan aikaan lyhyessä ajassa odotamme vain tiettyjä tarinoita, kuten "Shazam!", "Jokeri", "birds of Prey", "Wonder woman 2". Ja ehkä Studio pitäisi luoda komento elokuvia, ja laajentaa maailman yhden, mitä nyt esimerkiksi, ovat luojia "Vesimies".Mitä seuraavaksi? Kuusi kuukautta jäljellä ennen vapauttamista jatkoa ylistämä kauhuelokuva "Se" - elokuva mukauttaminen toisen puolen romaanin Stephen king. Kuitenkin, se ei ole lähde, seuraava sarja noin pelle pennywisen kunniaksi voi tuskin odottaa. Siksi, ei väliä kuinka paljon "Se: Osa 2" ole ansainnut vuokraa, sinun täytyy tarjota katsojalle jotain muuta, joka voi saada merkittävää menestystä. Esimerkiksi jatko-osa "Shining", perustuu myös työn king - "Tohtori Uni", jonka käynnistäminen on suunniteltu tämän vuoden marraskuussa. Mukava tehdä tuottajan velvoitteet ovat toistuvasti aiemmin mainittiin, James van. Niin, "siinä menee valo..." kertynyt, jonka budjetti on 5 miljoonaa dollaria 149 miljoonaa euroa.

Enemmän tulossa pian "Kirous itku", joka on pienin kustannuksin on yksinkertaisesti tuomittu rahaa onnea. Viivästynyt julkaisu iso näytöt "Sherlock Holmes 3", alkuperäinen sarja, joka julkaistiin vuonna 2009. Kaksi ensimmäistä osaa oli onnistunut lipputulot, ansaita 524 ja 545 miljoonaa dollaria, vastaavasti. Ei pitäisi olla huonompi ja trikvel, kuten esiintyjät tärkeimmistä tehtävistä - Robert Downey Jr. ja Jude law ovat huipulla suosio, pitkälti kiitos kuvausten marvel Cinematic universe.

se Voi olla alku pitkään käynnissä franchising "dune", joka käsittelee Denis Villeneuve. Ei ihme, jos Studio viettää valtava määrä varoja edistämisen elokuva, koska se voisi korvata sarja "Fantastinen olentoja" sen valmistumisen jälkeen. Siellä on mahdollisuus yksi päivä palata keski-maahan, joka vielä jatkuu tv-sarjassa. Edelleen keskeneräinen tarina elokuvan "Matka Maan keskipisteeseen" ja "journey 2: the Mysterious island". Studio ilmaisseet kiinnostuksensa jatko elokuva "Vika San Andreas" ja "Mad Max 4: fury Road", vaikka jälkimmäinen oli myös pidetty ja spin-off-yrityksiä, esimerkiksi noin reipas Furioso suorituskykyä Charlize Theron, lähes savinovo-alalle päähenkilö.iloinen fanit jatko-osa viime vuonna "ensimmäinen pelaaja saada valmis". Enemmän iloa faneja, aiheuttaen mahdollista vapauttaa fantastinen elokuva "edge of tomorrow 2", huolimatta siitä, että ensimmäinen sarja lipputulot osuma ei tullut, mutta on saavuttanut armeija faneja. Ja jos onnistuu rullattu nauha "Pokemon. Etsivä Pikachu" ei sulje pois vapauttamista useita muita osia ja luoda samassa hengessä muiden hankkeiden, esimerkiksi, joka perustuu Hello Kitty, Tom ja Jerry tai Barbie.

Joskus saadakseen uusia lipputulot osuma, studios on otettava riskejä. Koska ilman riski, se on vaikea saada jotain uutta ja pitkäkestoinen. Ja julkaistaan Warner Bros. saada takaisin ylös aina ensimmäinen paikka, särmäys ulos kilpailijoiden, meillä näyttää aika.

Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Paras vampyyri elokuvia | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1) | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira kehitys tiede ja tekninen , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.