katsomassa elokuvaa

Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee

Date: 2020-07-11 03:25

kuolema Stan Lee päättyi kokonainen aikakausi. Tarkemmin sanottuna nykyinen geologinen ajanjakso historiassa modernin kulttuurin, koska hänen ajatuksia, kuvia ja ideoita vaihtelevasti, oli tunkeutunut kirjallisuuden, taiteen, elokuva, televisio, videopelit jälkipuoliskolla 20. ja varhaisen 21. vuosisatojen. On vaikea löytää toista sama henkilö, joka oli suurempi vaikutus kehitykseen viihdeteollisuuden ja populaarikulttuurin Yleensä. Luettelo merkkiä luotu suoran osallistumisen Lee, miehittää ole yksi sivu. Mutta riittää mainita vain spider-Man, Hulk, Dr. Strange, Fantastic four, Iron man, Daredevil, Thor, X-Men, ymmärtää, että se oli titaani, jolla on suuri luova voima. Toivottavasti tämä hämmästyttävän energinen ja iloinen henkilö vain meni yksi niiden lukemattomia maailmankaikkeuksia, jossa hänen lahjakkuutta ja rakkaus liike-elämän, ei enää kahleissa lihaa, löytää sovellus on todella kosminen mittakaavassa.

"Kukaan ei ollut suurempi vaikutus uraani ja kaikki, että meillä Marvel Studios kuin Stan Lee. Stan jäänyt ylimääräinen perintö, joka elää kauemmin kuin me kaikki. Ajatuksemme ovat hänen tyttärensä, hänen perheen ja miljoonia faneja, jotka ikuisesti kosketti nero, karismaa, ja sydän Stan. Excelsior!". Pään Marvel studiosin Kevin Feige.

"Hän muuttaa meidän mielestämme merkkiä ja moderni sarjakuvia tulee aina kantaa hänen lähtemättömän jäljen. Hänen tarttuva innostus tarjoillaan meille kaikille muistutus siitä, miksi olemme aina rakastanut tarinoita. Excelsior, Stan". DC Comics.

"Toinen Stan Lee ei enää ole. Vuosikymmeniä se syötetään elämää nuorten ja vanhempi sukupolvi seikkailua, mukavuutta, luottamus, inspiraatiota, voimaa, ystävyyttä ja iloa. Hän säteili rakkautta ja ystävällisyyttä, ja oli valtava vaikutus lukemattomia ihmishenkiä. Excelsior!!". Chris Evans.

"Kiitos täyttö lapsuuden ilo. Meidän tulee olla hyvin, hyvin, hyvin ikävä sinua...". Anthony Russo ja Joe Russo.

"Hänen panoksestaan pop kulttuuri oli vallankumouksellinen ja ei voi liioitella. Hän oli todella, koska ne näyttivät, ja jopa enemmän. Olen vilpittömästi rakasti tätä miestä, ja koskaan lopeta puuttuu häntä. He sanovat, sinun ei pitäisi koskaan tavata minun lapsuuden idoli. Hänen tapauksessaan, tämä lausunto on täysin väärä." mark Hamill.

"Stan Lee oli niin ainutlaatuinen merkkiä, että hän oli luonut. Todellinen supersankari, ilahdutti niiden faneja ympäri maailmaa. Stan oli hämmästyttävä kyky innostaa, viihdyttää ja yhdistää. Laajuus hänen mielikuvituksensa oli toinen vain mittakaavassa hänen sydämensä.", jossa robert iger, johtaja Walt Disney.

"menetimme luova nero. Stan Lee oli edelläkävijä universumin supersankareita. Olen ylpeä siitä, että on ollut pieni osa hänen perintö, yritti elvyttää yksi hänen merkkiä." Hugh Jackman

,"olen niin kiitollinen sinulle. Lepää rauhassa, Stan", Robert Downey Jr.