katsomassa elokuvaa

Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus

Date: 2020-07-11 03:21

fanit elokuva mukautukset DC comics juhlivat voiton taistelussa ns "Versio Snyderin" elokuva "justice League", ilmeisesti odottaa nähdä jotain hyvin erilainen kuin mitä ilmestyi valkokankaalla, ja varmasti erinomainen. Mitä on antanut heille tällainen luottamus ei ole täysin selvä, kuten esitetty aiemmin siderovski "Batman V Superman: dawn of justice" tähdet taivaalta ei riitä, ja teki paljon odotettua heikompi Studio. Mutta nyt se ei ole tärkeää. Paljon tärkeämpää - luodaan vaarallinen ennakkotapaus, joka luo uusia ongelmia, ei vain Warner Bros. muut Hollywood studios.

ensinnäkin, hieman historiaa. Ei yksi, joka on yhteydessä suspension Zack snyder hänen työstään "Liiga", Superman on viikset, suurten tiedostojen kuvamateriaalia, hirviömäinen talousarviosta, ja muut dramaattinen ja hauskoja tapahtumia. Kaikki muistavat, että pian epäonnistumisen jälkeen elokuvan kaikilla rintamilla on tullut ilmeinen online-ja offline alkoi laajamittaisen kampanjan, jonka iskulauseena oli "Vapauttaa Snyderin Leikata", joskus ottaen kaikkein outoa muotoja.

Fanit maksettu katu julisteita suurissa YHDYSVALTAIN kaupungeissa, palkkasivat yksityisiä lentokoneita, jotka oli vedetty yli asutuilla alueilla liina puhelut, pommitetaan sosiaalinen verkosto virkaa eriasteisia riittävyyttä ja kirjoitti tonnia vetoomuksia. Jossain vaiheessa tämä kampanja liittyi esiintyjät tärkeimmistä tehtävistä, ja vuoden 2019 toiminta alkoi näyttää, ja Ohjaaja itse. Nyt Warner Bros. antautui.

siitä, että Studio ei ole vain tunnustettu tämän melko aggressiivinen tuuletin flash mob, mutta lähti hänestä, osoittaa ei vain ole minkäänlaista selkeää kehityksen strategia, mutta myös täynnä piilotettuja edelleen uhka.

Koska nyt se on täysin selvää, että melko vähän vaikeampi "push" kovempaa "shout box", ja Studiossa vuotta ennen, että unohdetaan tämä melu tulee mennä takaisin alas, myöntää tällainen paine ei ole vain hyväksyä, mutta laillista. Fanit olla täysin varma, että he voivat kysyntä vaihtoehtoisia versioita elokuvista ja niiden retoriikka on yhä haastava. Jos johto Warner Bros. uskoo, että he onnistuivat tuomaan alas intensiteetti tunteita, se on syvästi virheellinen. Joten, vain antamalla rahaa naapurimaiden kiusaaja, se on vaikea odottaa, että hän ei tarvitse niitä uudelleen.

Tietenkin, sen päätöksen, Studio todella avoimesti halveksittu paitsi toimia Joss Whedon, mutta lukemattomia taiteilijoita, teknikot, meikki taiteilijat, erikoistehosteita luojat, jotka työskentelivät päivä ja yö hallita mahtua alkuperäisen liikkuvan aikataulu "League of justice". Lisäksi hän laittaa hyvin hankalassa asemassa Ohjaaja Matt Reeves on esittää katsojille hyvin erilainen tulkinta Batman. Hänelle siderovska versio piti jäädä menneisyyteen, ja ei tullut kilpailukykyinen ympäristö, jonka kanssa hän tahtoen tai tahtomattaan on otettava huomioon.

surullisinta on, että Warner Bros ja DC-Elokuvia ei ole aavistustakaan siitä, missä he haluavat ottaa heidän uskollisia faneja. Ja ole tietoisia vierauden uusi mainoslause, "Versio Snyderin", ikään kuin että, vuokra versio elokuva, allekirjoittanut joku muu nimi.

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Paras video pelejä keväällä 2020 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Paras elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2018 | 2019 Sarja. Uusi heinäkuussa

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen , perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.