katsomassa elokuvaa

Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla

Date: 2020-07-11 03:19

Vahinko, joka aiheuttaa maailman elokuva-alan pandemian coronavirus, on vielä arvioitava, mutta se on jo selvää, että puhumme suuria summia. Ja se ei ole vain peruttu ensi-iltaa, lopetti kuvaamisen ja menetys satoja tuhansia työpaikkoja. Voidaan pitkälti heikentää nykyisen järjestelmän palkata, kun yhä useammat ihmiset mieluummin kotiin katselu. Ei paeta kielteisiä vaikutuksia ja festivaaleja ja palkintoja järjestelmä. Ja, muuten, kaikki, että hänelle tapahtui ensimmäisellä puoliskolla 2020 ansaitsee huomiota fanit eri salaliittoteorioita.

Esimerkiksi, jos oletetaan, että virus ei näy seurausta luonnollisia mutaatioita, ja oli ihmisen ja vapautuu lab tiettyyn aikaan hyvin tiettyä tarkoitusta varten. Mitä? Kyllä, vanha kuin maailma kuvataan tilava antiikin kaava "hajota ja hallitse".

Kuten tiedätte, "uhreja" coronavirus on tullut useita kansainvälisiä tapahtumia luokan"". Ensin oli peruutettu "Cannes Lions", sitten Moskovan elokuvajuhlilla, ja sitten menettänyt hänen hermo ja järjestäjät arvostetuin Euroopan film festival. Tietenkin, kaikissa tapauksissa, se väitti, että festivaaleja järjestetään myöhemmin, kun tilanne selkiytyy kanssa karanteenin, mutta se on vaikea uskoa. Kesä harjoittaa tällaista toimintaa on epäkäytännöllinen, ja alussa syksyllä on merkityksetön, koska siellä tulee olemaan ei ole vielä poistettu Venetsialainen ja muita.

Jos tarkastellaan historiaa, voimme muistaa, että viimeisen 60 vuoden aikana samalla, Cannes film festival on peruttu vain kerran. Ja tämä ei tapahtua samana pandemian "sikainfluenssa" vuonna 2009 ja 2010, ja vuonna 1968, kun Ranska oli pyyhkäisi aalto opiskelijan massa mellakoita ja lakkoja. Lisäksi itse voi tapahtumat eivät vaikuta lumoava yleisö Croisette, festivaali alkoi. Mutta sen jälkeen se alkoi solidaarisuutensa kapinalliset julistettiin Hallituksen niin kutsutun "uuden aallon", joka osallistui kilpailuun. Ja se oli lopussa.

kuten Moskovan festivaali, 1959, kun se oli jälleen säännöllisesti, se myös oli peruttu vain kerran - vuonna 1998 ja myös puhtaasti kansallisista syistä, jotka eivät liity kansainvälisen asialistan. Tämä vuosi oli yksi kaikkein vakavia taloudellisia kriisejä maassa johti radikaaleihin muutoksiin ei ole vain taloudellinen järjestelmä, mutta lopulta poliittisella näyttämöllä. Sen jälkeen mitään ei ole tehty muutoksia aikataulut pääkaupunki film forum, jopa ennennäkemätön helleaalto kesällä 2010, ja paksu savusumu metsäpalojen verhoutunut koko Moskovan ja Moskovan alueella. Vaikka silloinkin se oli selvää, että tällaiseen toimintaan ei ole liian hyväksi terveydelle.

Sana, niin raskas nosto on tärkeää, että maailman elokuva tapahtumia ei ole tapahtunut koskaan. Sattumaa? Ehkä. Mutta on yksi mielenkiintoinen seikka - "Oscar vuonna 2020." Se on hyvin tiedossa, että seremonia Academy awards, pidetään yleensä helmikuun loppupuolella. Tai Maaliskuun alussa, jos tämän vuoden talviolympialaiset. Esimerkiksi vuosina 2010 ja 2014. Mutta vuonna 2020, outo asia tapahtui: ssa lykättiin helmikuun alussa. Ilman mitään näkyvää syytä.

syy oli? Esimerkiksi pelkää, että kuukauden lopussa, se vain voi tapahtua, koska maailmanlaajuinen kriisi? Ja varmasti ei voi ottaa vaikuttava lasku Etelä-Korea, joka viime vuonna keräsi kaikki mahdolliset palkinnon. On myös syytä muistaa, koska he olivat tyytymättömiä tulevaisuudessa YHDYSVALTOJEN hallinnon kanssa voitto "Loisia". Ja tietäen vilpitön "rakkaus", joka on merkittävä osa Akatemian kokemusta nykyinen johtaja Valkoinen talo, ei ole vaikea arvata, niiden halu ärsyttää Donald Trump käytettävissä olevin keinoin. Sanoa, kiirettä seremonia.

Mutta kaikki tämä on vain arvailua, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Ehkä olemme tekemisissä uskomaton olosuhteissa.

Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Ikimuistoisin introja TV | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018 | Paras video pelit. huhtikuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä kehitys tiede ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.