katsomassa elokuvaa

Vallankumous Venetsia

Date: 2020-07-11 03:03

tunne, että maailma ei koskaan olla sama. Että on oikein vain, kun Venetsian elokuvajuhlilla. Nämä muutokset eivät ole kaikkien ymmärrettävissä, ja todennäköisesti ilmenevät heti, mutta kellon mekanismi on jo avattu, lähtölaskenta on alkanut, ja radikaali laadulliset muutokset ovat jo väistämätöntä. Tietenkin, kun ainoastaan elokuva-alan. Ja kuka tietää, ehkä muutos olisi syvällisempi ja vaikuttavat kaikki siihen liittyvillä aloilla.

Tärkein tulos oli rakastettu luominen Benito Mussolini on, tietenkin, ei voitto elokuvan "the Joker", kuten haluaisin harkita hartaasti fanit DC comics, ja voiton Roman Polanski. Tietenkin, häpäissyt mestari ja oli saanut eniten palkintoja, mutta tässä tapauksessa on korostettu Yleistä taustaa tapahtuma. Ensinnäkin, jokin aika sitten, elokuva on siirtynyt uuteen aikakauteen nimeltä #MeToo, ja toiseksi, Amerikkalainen kollegansa erottaa hänet opistosta, teki selväksi, että ikä ja menneisyyden saavutuksia ei pelasta häntä edelleen syytteeseen synneistä 40 vuotta sitten.

lisäksi varsin loukkaavia huomautuksia pään Venetsia tuomaristo lähes johti siihen, että tuottajat vetäytyi elokuva-kilpailun. Mutta onneksi mitään ei tapahtunut, ja huolimatta kaikki maxims "naiset ja äidit", Roman Polanski yllättäen voitti Hopeaa Leijona tuomaristo. Ja sitten hupi alkaa.

Elokuva "Upseeri ja vakooja" on myyty osoittaa joissakin Euroopan maissa, ja sen jälkeen voiton, Venetsia, kiinnostus luonnollisesti kasvaa monta kertaa. Esimerkiksi Ranskassa, noin todellisia tapahtumia historiasta, jonka hän itse sanoo. Mitä tehdä American jakelijoiden tai streaming palvelut? Täysin sivuuttaa yksi tärkeimmistä voittajat maailman vanhin elokuvafestivaali, kuuliaisena yhtäkkiä nousee vastaan Polanskin elokuva-Akatemia? Elokuva, joka oli aiemmin myönnetty Ohjaaja-Oscarin, vaikka väittää yhdysvaltojen lainvalvontaviranomaisten? Tai teeskennellä, että ei hän, eikä motion #MeToo ei ole olemassa ja silti näytä kuva Amerikkalainen yleisö? Mitä tehdä, Academy awards, kun ehdokkaiden valinta nimitys "paras ulkomainen elokuva"?

joka tapauksessa, tuomariston päätös Venetsian foorumi oli erittäin demonstratiivipronominit, tarkoituksena on osoittaa MEILLE, että Italiassa on oma, erillinen transatlanttinen näkemys tapahtumista.

Toinen yllätys oli voitto elokuva "Jokeri", joka, kuten väitetään, jonka Ohjaaja Todd Phillips, "a new look at the Genesis hyökkääjä". Että tämä kuva väitti, arvostetun palkinnon tällä tasolla, ei ole mitään epätavallista: in loppuun paljon enemmän klassinen mukauttaminen sarjakuva "Musta Panther" on jo taistellut enemmän tärkeä elokuva, mutta esiintyjä roolin Jokeri oli jo myönnetty oscar-palkinnon, mutta Kultainen leijona - tapahtuma on varmasti ennennäkemätön.

Se viittaa siihen, että koko maisema elokuva-alan ollenkaan, jopa kaikkein konservatiivinen tasoilla peruuttamattomasti muuttunut. Elokuvat "kevyt genrejä", jotka ovat kaikki, poikkeuksetta, elokuva mukauttaminen sarjakuva missään muodossa, täysin täynnä osallistujia palkinnon vuodenaikoina. Heille, siellä tulee olla enää erillinen luokka, ja he eivät voi mieltää elokuvaa jonkun toisen luokan kansalaisia. Ja tässä mielessä Venetsia oli todellinen vallankumous, jonka seuraukset näemme lähitulevaisuudessa.

Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä kehitys opetukset ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.