katsomassa elokuvaa

Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä

Date: 2020-07-11 02:52

elokuva "Avengers 4: Finaali", tietenkin, on tullut yksi parhaista mukauttaminen sarjakuvia sen aika, vielä pelaajan kaikenlaisia levyä maailmanlaajuisesti, mutta se on aika jo miettiä muita vaihtoehtoja kehittämiseen kynoselen Marvel. Joku näyttää asianmukaista käyttää mahdollisten palaamassa kotiin, X-Men, joku on odottamassa muita tarinoita, uusia hahmoja, kuten Deviants. Mutta, se voi tuntua oudolta hakea kaukaa, sillä tarinoita ei ole tarpeen, koska Avengers, ohjaavat paras aikomukset, laita asuu maailmankaikkeuden katastrofin partaalla. Kuten kävi ilmi, he eivät aio täysin poistaa seurauksia Klikkaamalla Thanos.

Ongelma on, että ihmiskunnan (ja muiden älykkäiden lajien maailmankaikkeus) on jatkanut vuosien olemassa typistetty muoto, kunnes muut Kostajat ovat kehittäneet tavan palata kaiken normaaliksi. Takaisin melko hankala, alle yksi tärkeä edellytys on, että kaikki, mitä on tapahtunut vuosien varrella, pysyi ennallaan. Se on ymmärrettävää, koska jotkut supersankareita todella tapahtui paljon tärkeitä ja hyviä, että he eivät olleet valmiita luopumaan.

Tietenkin, perhe vietti paljon aikaa sopeutua uuteen todellisuuteen, joka ei vain mennyt lähelle, mutta on muuttunut, jos ei ole romahtanut, koko talouden aloilla, tavalliseen tapaan, ja jopa ajatuksia maailmankaikkeudessa. Ehkä joku onnistunut siinä paremmin kuin toiset: edelleen opiskella, tehdä työtä, rakentaa suhteita, saada lapsia ja kasvattaa ne, jotka jäivät. Valtion laitokset joutuivat uudelleen alla huomattavasti veronmaksajien lukumäärä, siivota roskat ja teknologiset katastrofit, tehdä uusia suunnitelmia. Pari ensimmäistä vuotta, varmasti, se oli painajainen, mutta sitten vähitellen palautui normaaliksi ja meni uuteen suuntaan. Sivilisaatio oli sopeutunut, oppinut tekemään ilman, että puolet itse. Lopulta ihmiset yksinkertaisesti ovat iältään nämä muutaman vuoden, ja monet kuolivat varsin luonnollisista syistä. Ja sitten Kostajat löysivät tavan "otselot".

Maahan hetken kuluttua tuli useita miljardia ihmistä lisää. Miljardeja kädet, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miljardeja suuta, että ei ole mitään ruokkia miljardeja, että ei ollut muuttunut ihmiset, joista suurin osa ei edes ymmärrä, että todella tapahtui. Koska heille, Klikkaamalla Thanos ja Napsauta Avengers - täysin vastaava näkökulmasta tapahtumien aikajärjestystä: vain, että he ovat hiljaa menee noin liiketoimintaansa, esimerkiksi, ryösti Pankin ja sitten tapahtui jotain, ja he... jälleen kerran mennä heidän liiketoimintaa.

tämä avaa suuria mahdollisuuksia mielikuvitusta tulevaisuuden elokuvantekijät sarjakuvia, ja myös antaa mahdollisuuden palata näytöt suosittuja merkkejä, ja hankkeissa eri genre. Esimerkiksi, katastrofi elokuva, tai sosiaalinen draama, tai jopa kauhua, koska äkillinen ilmaantuminen useita ihmiset väistämättä aiheuttaa paljon kuohuntaa tasot vain arvoinen supersankareita.

Niin, ei tarvitse keksiä mitään ylimääräistä. Tarpeeksi aloittaa tarina on lähes empiirisiä tyyliin: "palaa, kun mies ja hänen vaimonsa... viimeiset neljä vuotta asuu toisen miehen kanssa ja synnytti kaksi lasta." Kaikki Taivaalliset ja Deviants kateus.

Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta | Oscar-2019: Veto musta | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea kehitys tiede ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.