katsomassa elokuvaa

Tulevan 2019 vuosi!

Date: 2020-07-11 03:28

niin hiljaa ja pehmeästi kuin lento luminen pöllöt talvella yö, lentävät vuonna 2018. Jäljellä melko vähän: tick-tak, rasti-tak laskee alas dial viime tuntia ja minuuttia lähtevän vuoden. Ajattele, kuinka kauan me onnitteli toisiaan täällä suosikki sivusto kotona, perhepiirissä. Halusi hyvää ja onnea. Totta joku jotain hyvää? Täällä on mielenkiintoista.

ikkunan ulkopuolella, kiertää Lumimyrsky, lentävät valkoinen lumi. Ja joku on harmaa ja ei kovin juhlava. Ravista se pois, hymy – pian Uusi vuosi! Vuosi keltainen savi sika (villisika). Toivon, että hän ei liittää sika. Koska lemmikki ystävällisyys ja taistelevat oikeudenmukaisuuden. Sika velvoittaa kaikki tekemään rauhaa ja ratkaista konflikteja, antaa vähän optimismia, onnea ja hyvinvointia. Joka tapauksessa, niin lupaamme, horoskoopit. Ja jopa yksittäisten uskoa tai ei. Lähtevän vuosi oli täynnä ihmeitä: oli useita kantaesityksiä, festivaaleja ja vain hyviä tapahtumia (noin huono tänään, ei sanoja – loma!).

olen Läpäissyt seuraava palkinto kausi: Golden globe -, Saturn -, BAFTA -, Oscar (vaikka vähän on menettänyt entisen kiilto, mutta silti arvostettu), sekä itsenäinen palkinnon KinoNews ja ei vähemmän suosittu "Ruosteessa donitsi". Palkinnot löysivät voittajat. Merkittävä tapahtuma vuonna 2018 Kinokunia tapahtui 8. elokuuta – 10-vuotisjuhlaa sivuston. Mutta toistan, meillä ei, jotta ei pitkästyttää lukija kuin toveri Ogurtsov alkaen "Carnival night", koska ihmiset ovat nälkäisiä leipää ja sirkushuveja numeroiden sijasta ja kuiva tosiasiat. Kaikki tulokset ovat tiivistää vuosipäivä artikkelissa.

Vuonna 2018, syttyi tuleen taivaankannen Kinonews toinen tähti -"star verkkosivuilla 2017". Meillä on nyt kaksi tähteä. Sitten se on "kolme tähteä, neljä tähteä, mutta mikä parasta, tietenkin viisi tähteä".© Mutta vitsejä syrjään, katsotaanpa jatkaa meidän kunnianosoitus. Tänään haluamme onnitella kaikki tulossa Uusi vuosi melko epätavallinen tavalla. Tämä on meidän ensimmäinen yritys luoda sarjakuva, jossa ääni toimii.

Prosessi oli vaikea, toivottavasti pidät siitä. Yritimme! Ja Kyllä, ei löytää itsensä elokuvassa, en sanoa,"Oh, minulle, suosikki, unohdin." Et ota pahalla James Cameron ei hukkuminen Titanicilla. Ei, en usko! Olemme lähellä yritä rinnastaa itseäni kuuluisa bestseller. Vain sanomalla hänen elokuva ystävällinen tiimi haluaa toivottaa jokainen asukas ja vieras Kinokunia ja ei vain osallistujat Joulun fantasia. Kaikki, muista, että! Toivotamme kaikki miellyttävä katsella ja positiivisia tunteita! Kaikki energia, hymyilee ja hyvällä tuulella! Haluan olla onnellinen? Olla! Kaikki on meidän käsissämme ja sydämemme. Meissä.

2019 hyvää Uutta vuotta, ystävät! Happy new year, elokuva-fanit! Hurraa-Ah-Ah!

Tekijät: Angelina, S3S, Mono, SAP,