katsomassa elokuvaa

Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising

Date: 2020-07-11 03:00

Ongelma jatko Hollywoodissa jo pitkään, ja on epätodennäköistä koskaan menetä sen merkitystä. Tuottajat edelleen puristaa viimeiset mehut ulos vanha franchising. Vasta äskettäin kaulitaan "Men in black 4: kansainvälinen", "x-Men: the Dark Phoenix" ja "Godzilla 2: king of hirviöitä", ja jokainen, joka suututti ammatillinen kriitikot ja pettynyt sijoittajia. Havaittavissa paljaalla silmällä, että luovat kehittää jatko-osia tehdä vähemmän ja vähemmän vaivaa, ilman ymmärrystä, mitä he lopulta haluavat potentiaalisia katsojia.

tämä pätee Erityisesti vanhan ikonin franchising, joka on jo omat pitkän muodostunut fanikunta. Tietenkin voi olla poikkeuksia, mutta useimmiten tällä hetkellä hyvä nimi franchising käyttää markkinointi pala myytävänä toinen epäasianmukaisesti dummy, että kaipaa vanhaa materiaalia hyvin paljon, ja franchising "Terminator" sen kehittämiseen, kuvaa tätä täydellisesti.

"Terminator" (1984)
Ensimmäisen osan legendaarinen franchising oli todella vaatimaton henkilökohtainen projekti, noviisi Ohjaaja, joka oli ollut mukana vain muutamia hankkeita epäilyttäviä laatu, ja muukalainen, joka räjähdys, joka tapahtui juuri sen jälkeen, kun maalaus. James Cameron on onnistunut luomaan uskomaton sekoitus draama, Trilleri, science fiction, romantiikkaa ja psykologinen Trilleri. Elokuvasta tuli todellinen henkilöitymä taistelu koneen ja ihmisen elokuvassa, sen teemoja julkaisun kanssa kehittyneen teknologian hallinnassa ei todennäköisesti koskaan menetä sen merkitystä. Cameron on tehnyt uskomatonta työtä luoda uskomattoman voimakas tunnelma lähestyvästä kauhu, joka on sieluton tappokone. Tulevaisuudessa Arnold Schwarzenegger on ollut monia Herkkuja, kuitenkin, rooli armoton T-800 on pysynyt parhaiten hänen menestyksekkään uran. Mutta ei, tunnelma ei olisi voinut toimia ilman elävä merkkiä, ja sitten taas osui napakymppiin. Michael biehn ja Linda Hamilton on luonut kaikkein pakottavia kuvat plus heidän hämmästyttävä näytön kemia antoi heille hyvin ansaittua joukossa paras on-screen parit elokuvan historiassa.

perussäännöt franchising oli merkitty – tumma ahdistava tunnelma, alas-to-earth ja jännittävä toiminta, elävä merkkiä, voimakas ajatus siitä, että on merkitystä sci-Fi-filosofisia teemoja. Menestys oli mahtipontisia, yleisö ja tuottajat halusivat enemmän.

"Terminator 2: tuomion päivä" (1991)
Luoda onnistunut jatko-osa on oikeutetusti pidetään paljon vaikeampaa kuin luoda hyvä alkuperäinen elokuva. Jano suuri voitto mahdollisimman nopeasti, usein ei salli ihmiset selvittää loogista jatkoa ja vastaus peruskysymys: mikä on jatkoa lisäksi halu jälleen jättipotin, itse asiassa, perusteltua?. Valitettavasti, meidän aikanamme, tämä on erityisen totta, koska se on erittäin tärkeää tutkia yksityiskohtaisesti ansiot "tuomion päivä". Poistamalla "Ulkomaalainen", Cameron on jo osoittanut, että se voi toimia loistavasti alkuperäisen materiaalin, säilyttäen sen keskeinen perusta, mikä antaa katsojalle jotain täysin uutta, oikein kehittää franchising kokonaisuutena. Tässä tapauksessa, sinun on tallennettu Yleiseen synkkyyteen, mitä tapahtuu, maanläheisyys ja riittävyyttä merkkiä, niiden yksityiskohtia, ja samaan aikaan, Johtaja ei unohda kokeilla käsite ja kehittää merkkiä. Jo on jatkuva jännitys ennakoiden lähestyvästä kauhu, hahmot eivät ole vain käynnissä pois koko elokuvan, ja siirtää omia tehtäviä.

Sarah Connor tavallista tarjoilijat muuttui todellinen taistelija, säilyttää ihmisyytensä, ja Linda Hamilton jälleen täydellisesti tulkitsee imago. Erittäin mielenkiintoinen tehtiin muutoksia ja T-800, yhä vankkumaton puolustaja John Connor. Uusi konna T-1000 Robert Patrick on pitänyt aavemainen kuva, robotti salamurhaaja, luotu ensimmäinen osa, saadessaan ainutlaatuinen kyky muuttaa, ilmeet, ja uskomattoman nopeasti. Mutta asia, joka teki Cameron, tämä saa franchising-ideoita on looginen ja mielenkiintoinen kehitys. Ensimmäinen osa keskittyi paremmuus koneen yli ihminen, jatko, me kuulemme todellinen hymni kunniaa ihmiskunnan. Liimaus John Connor, kone oppii arvostamaan elämää. Johtaja puhuu voitto mies yli koneen, ei vain sodan, mutta ideologisesti, mikä olisi täydellinen finaali franchising, mutta, valitettavasti, Hollywood ei ole niin hyväksytty.

"Terminator 3: rise of the machines" (2003)
Täällä, itse asiassa, ja alkaa klassinen ongelma Hollywood jatko-osia, joista tärkein on haluttomuus tutkia franchising, se yrittää jotenkin kopioida vain mitä on pinnalla, ilman sukeltaa osaksi ydin. Ja niin se tapahtui - kolmas osa, kuvannut Ohjaaja Jonathan Mostow ei ollut mitään muuta kuin toissijainen klooni tuomiopäivän, joilla ei ole mitään tuoretta ja mielenkiintoista, että olisi siirtymässä ajatusta eteenpäin. Toissijainen korostaa ensinnäkin, lähes täydellinen puuttuminen jännittynyt tunnelma, hyvin outoa liitetään huumoria. Uusi terminator tappaja suoritetaan Kristanna Loken on paljon huonompi kuin edeltäjänsä. Ei onnea, elokuvan päähenkilöt. Sarah Connor, tappoi häpeällisesti kulissien takana, John Connor suoritetaan nick oli ehdottomasti ei herätä luottamusta, älä usko, että hän voi olla perä komentaja "tuomion päivä".

Arnold Schwarzenegger suorittaa vain toiminto vieras houkutella ihmisiä elokuviin ja periaatteessa rehellisesti täyttää hänen maksu, ei kerroit yleisö kyllästy. Toimijoiden menestyi hyvin Claire Danes, kuitenkin, merkitys merkin franchising pysyi hyvin alhainen. Luotto Moskovan pitäisi laittaa, että hän onnistui ampua hyvä peli, mutta tästä huolimatta "rise of the machines" - ja pysyy muistissa typerä jatko-osa, joka vain haluaa mennä työhön aiemmat osat, mutta lopulta on hukkumassa oman toissijainen ja tarpeetonta.

"Terminator: salvation" (2009)
Jälkeen luova ja rahaa epäonnistuminen kolmas osa Studio Intermedia Elokuva päättänyt, että lopettaa niin paha huomaa-niin-kuuluisa franchising, joka oli aika hankkia tilan kultti, on väärä. Tuottajat alkoi meteli ja tajusin, että tyhjä kopio itsessään ei tuo uusia osia, että menestys, mitä on tehnyt Cameron. Koska se oli ottanut uuden suunnan useita mahdollisia jatko-osia, eli sodan Skynet jälkeen tuomion päivä. Cameron ei kaivaa tästä aiheesta hänen elokuvia, vain osoitti, hanko kauhea tulevaisuus, että ihmiskunta joutui kohtaamaan sodan jälkeen.

meidän on myönnettävä, että luojat ovat valinneet ainoan oikean suunnan kehittämiseen franchising. "Pelastus" ja sen mahdollista jatkamista, joka ei ole koskaan poistettu, voi saada tila ei ole vähemmän kultti elokuvia genre. Mutta ongelma oli, että lähes kaikki hyvät elokuva päättyi oikein valittu vektori kehitystä. Kuva McGee toistuva perus virheitä, hänen edeltäjänsä. Oli taas menettänyt ahdistava tunnelma alkuperäisen, vain nyt maailmassa, post-Apocalypse, joka jostain syystä ei ole täynnä Terminaattoreita tappajia.

Viimeisteli tämä ilmapiiri joitakin yksityiskohtia toimintaa, kuten heittää tärkeimmät toimijat, pikemminkin kuin välittömästi niiden tappaminen tai hiipivä äänettömästi 20-ton robotteja. Mutta suurin virhe oli täysin kasvoton uusi merkki Marcus etualalla. Kun hän oli maksanut enemmän kuin aikuinen, John Connor, joka tappoi mahdollisuus osoittaa hänen erinomaisesta ominaisuuksia kuin sotilaallinen johtaja ja paljastaa luonteensa eri näkökulmasta. Elokuva ei ole vailla sen etuja, kuten visual component tai suuri kasteihin Christian bale roolissa John, mutta paljon typeriä asioita, luonteeltaan erilaisia ja Yleistä lähestymistapaa, jossa uusi näyttelijä ei salli elokuva muistetaan jotain lahjakas.

"Terminator: Genesis" (2015)
Kolmas yritys elvyttää franchising "Terminator" tuli tuhoisin sarjassa. Tuottajat päättivät olla ottamatta riskejä käsite ja kuten luojat kolmas osa päättää kääntää "tuomion päivä" sisältä ulos, lisäämällä, että valtava määrä kaatamalla sinua joka paikasta hölynpölyä.

Jos neljäs elokuva oli täynnä pieniä-tontti hölynpölyä ei ole kovin suuri määrä ( jos muistat samalla kolmas osa), "Genesis" on täynnä valtava, saa lyödä itseäsi päähän hänen kämmen toistuvasti. Yksityiskohdat kuten "ytimeen Skynet", joka poistaa kaikki Terminaattorit, lisäksi lähetetään menneisyyteen murhaamaan Sarah Connor, puhuu ei vain skenaario, impotenssi, mutta myös täydellinen haluttomuus lue huolellisesti materiaalia, johon on kirjoitettu käsikirjoituksen jatko-osa. Kirjoittajat myös onnistunut saamaan vanhoja hahmoja, pilaa ikonin kuvia ja suututtaa faneja.Heti sopeutua torjumiseksi tilanteissa Kyle Reese esitti vakuuttavia sankari on hysteerinen. Sarah Connor ei ole vähemmän kuin urhea sotilas kääntyi eräänlainen vaatimaton hauska tyttö. Tunteeton Terminator esitteli irvistäen pelle. Kemian merkkiä haudattu valu, ennen kaikkea, se koskee tappaja franchising - Jay Courtney. Laukaus saavutuksia Cameron tekee kyseenalainen huumorintaju, La, "Olet jo pariutuneet?". Ohjannut Alan Taylor, on puhtaasti Studio käsityöläinen pohjimmiltaan, ei mitään vetää pois heikoin skenaario, ja lopulta, Genesis oli hyvin surullinen valinta huonot puolet kolmannen ja neljännen osat ovat kerrottuna 10, välissä typerin innovaatioita, jotka voi vain pelottaa pois potentiaalisia katsojia katsomassa elokuvan elokuvateatterissa. Elokuva tuli ruumiillistuma kaikki synnit modernin Hollywood on aika banaali laiskuus, kun kirjoitat käsikirjoitus, puute uuden riittävä ideoita, naurettavaa flirttailee nostalgiaa, schlock luoda erikoistehosteita, Johtajat, nuket ja niin edelleen. Kaikki alkuperäiset vahvuudet franchising oli pilalla Alkuunsa.

Kuitenkin, peli palasi James Cameron, joka oli läsnä traileri totta jatkoa "tuomion päivä", "Terminator: Tumma kohtalo", joka tuntuu ei ole suunniteltu ollenkaan, mutta silti tulossa tänä vuonna. James ja perävaunun vihjasi, että tontti on rakennettu noin ryhmä tyttöjä, iältään Sarah Connor, joka tuskin liittyy feminismi, koska itse Luoja joitakin parhaista naisten kuvia elokuvassa. Torjua ne hätäisesti käyttöön uusi järjestelmä, joka on lähes sama kuin Skynet-ja neste-kiinteä Terminator. Miksi oli luoda järjestelmä, mikä on perustelu ja valinta tyttöjä etualalla, se on huono valu uusi Terminator, missä elokuva ei mies, tai robotti ulkonäkö T-800, ei onnistu, jos vanha James, ei ole, onko elokuva on toinen yritys voittoa luojat brändi – kaikki lyhyessä ajassa, me opimme elokuva, vaikka, useimmat katsojat jo reilun epäilystäkään.

Silmiinpistävää on, että vaikka kaikki epäonnistumiset Hollywood pitää yrittää mitään puristaa ulos tästä franchising jatkamalla investoida tuotantoon satoja miljoonia dollareita, kun vielä pitää mielessä ajatus - "ehkä tällä kertaa se toimii?". Se voi aina, jos lisäksi laskelmat paisunut markkinoinnin budjetit uhrata aikaa yksityiskohtaisen tutkimuksen kaksi ensimmäistä elokuvaa. Yleisö ei koskaan olla riittävä jatkamista vastaan niin suosittu franchise. Ja nyt franchising "Terminator" edustaa pudota alkaen voimakas toimii laiska markkinointi roskaa, joka, valitettavasti, nyt kukaan ei ole immuuni, koska Hollywood on edelleen haluton oppimaan virheistään. Kun katsot uusi traileri suosikki elokuva, kysy itseltäsi kaksi kysymystä: "mitä minä todella rakastan, että elokuva?" ja "onko mitään tästä?" ja sitten sinua ei ole petetty.

Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Sarja. Uusi Nov 2018 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.