katsomassa elokuvaa

Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli

Date: 2020-07-11 03:26

Marvel studios on esitetty, liioittelematta, odotetuin video vuoden 2018 loppuun - traileri elokuvan "Avengers 4". Joka tapauksessa, kuten sitä kutsutaan virallisilla kanavan Youtubessa, vaikka sisältö oli enemmän kuin teaser, joka pääsääntöisesti, välttää mitään vihjeitä sisältöä ja esittää vain tärkeimmät toimijat ja tilanne. Mutta, mitä se oli, elokuva tuli ulos melko eeppinen ja sisältää useita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Keskittyä niihin enemmän.

ensinnäkin, en oikein ymmärrä, että manipulointi kotimaan lokalisaatioiden otsikko ja joitakin lauseita päähenkilöt. Kuin, esimerkiksi, totesi, että alkuperäinen leike "End game" oli pahempi kuin "Lopullinen"? Lisäksi, nämä ehdot ovat täysin eri merkitys.Mitä laittaa suuhun Kapteeni Amerikka että itse asiassa hän ei ole. Koska alkuperäisen leikkeen keskustelun Musta leski, väittäen, että "tämä toimii", CEP täyttää seuraavat vaatimukset: "Kyllä, minä tiedän. Joten ei ole hajuakaan, mitä tekisin, jos ei." Venäjän versio, hän sanoo ehdottomasti ei sovi hänen kuvaa lause: "Tietenkin. Tuloksesta en voisi koskaan antaa itselleni anteeksi".


Mutta laitetaan sivuun kepposia kääntäjien, ei paljon sukeltaa osaksi ydin tapahtumia, ja palata yksittäisiä osia rulla. Ensinnäkin, syyllinen kaikki tämä loma Thanos. Joka päätellen mitä he osoittivat meille, tuli tavallinen maanviljelijä. Lähes farkut ja paita, kuten asiaan maanviljelijä.


lisäksi, se on löytänyt hakemuksen, koska sen lähes Roman haarniska, kääntämällä ne upeat Scarecrow varmaan häädetty viljelykasvien variksia, tai mitä se voi lentää, kun ne järjestää kansanmurha.


Söpö sana. Samaan aikaan, kun stark on hengailua, ilman ruokaa ja pippuria Potts jossain reunalla maailmankaikkeuden.


Hieman kolhiintunut Hawkeye, ilmeisesti, ehkä jopa elvyttää vanha Chinatown, mutta hänen ilmeensä selvää, että hän ei oikein ymmärrä mitä tehdä tämän kaiken kanssa.


Näyttää siltä, että ainoa henkilö, joka ei silti menetä optimismi pysyy Scott lang. Mutta mielenkiintoinen asia tässä on, ei edes hänen ulkonäkö ja reaktio Korkki, joka välittömästi viittaa siihen, että "se on vanha ennätys." Ja se tarkoittaa.... No, ymmärrät.


Ja koska tämä on vasta alkua. Odottaa täyden perävaunu, joka todennäköisesti julkaistaan lähempänä super bowl. Yksi asia on selvä: spektaakkeli ja tarina odottaa meitä fantastinen. Ja, Bravo, Marvel, kyky lämmittää kiehumispisteeseen!

Kinosalona romuttuneet toivoo, | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2019 | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2 | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Paras vampyyri elokuvia | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Elokuvat 2018: Avain herkkuja | Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa | Paras elokuvia hait

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä kehitys opit ja tekninen instituutti, perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.