katsomassa elokuvaa

Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli

Date: 2020-07-11 03:26

Marvel studios on esitetty, liioittelematta, odotetuin video vuoden 2018 loppuun - traileri elokuvan "Avengers 4". Joka tapauksessa, kuten sitä kutsutaan virallisilla kanavan Youtubessa, vaikka sisältö oli enemmän kuin teaser, joka pääsääntöisesti, välttää mitään vihjeitä sisältöä ja esittää vain tärkeimmät toimijat ja tilanne. Mutta, mitä se oli, elokuva tuli ulos melko eeppinen ja sisältää useita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Keskittyä niihin enemmän.

ensinnäkin, en oikein ymmärrä, että manipulointi kotimaan lokalisaatioiden otsikko ja joitakin lauseita päähenkilöt. Kuin, esimerkiksi, totesi, että alkuperäinen leike "End game" oli pahempi kuin "Lopullinen"? Lisäksi, nämä ehdot ovat täysin eri merkitys.Mitä laittaa suuhun Kapteeni Amerikka että itse asiassa hän ei ole. Koska alkuperäisen leikkeen keskustelun Musta leski, väittäen, että "tämä toimii", CEP täyttää seuraavat vaatimukset: "Kyllä, minä tiedän. Joten ei ole hajuakaan, mitä tekisin, jos ei." Venäjän versio, hän sanoo ehdottomasti ei sovi hänen kuvaa lause: "Tietenkin. Tuloksesta en voisi koskaan antaa itselleni anteeksi".


Mutta laitetaan sivuun kepposia kääntäjien, ei paljon sukeltaa osaksi ydin tapahtumia, ja palata yksittäisiä osia rulla. Ensinnäkin, syyllinen kaikki tämä loma Thanos. Joka päätellen mitä he osoittivat meille, tuli tavallinen maanviljelijä. Lähes farkut ja paita, kuten asiaan maanviljelijä.


lisäksi, se on löytänyt hakemuksen, koska sen lähes Roman haarniska, kääntämällä ne upeat Scarecrow varmaan häädetty viljelykasvien variksia, tai mitä se voi lentää, kun ne järjestää kansanmurha.


Söpö sana. Samaan aikaan, kun stark on hengailua, ilman ruokaa ja pippuria Potts jossain reunalla maailmankaikkeuden.


Hieman kolhiintunut Hawkeye, ilmeisesti, ehkä jopa elvyttää vanha Chinatown, mutta hänen ilmeensä selvää, että hän ei oikein ymmärrä mitä tehdä tämän kaiken kanssa.


Näyttää siltä, että ainoa henkilö, joka ei silti menetä optimismi pysyy Scott lang. Mutta mielenkiintoinen asia tässä on, ei edes hänen ulkonäkö ja reaktio Korkki, joka välittömästi viittaa siihen, että "se on vanha ennätys." Ja se tarkoittaa.... No, ymmärrät.


Ja koska tämä on vasta alkua. Odottaa täyden perävaunu, joka todennäköisesti julkaistaan lähempänä super bowl. Yksi asia on selvä: spektaakkeli ja tarina odottaa meitä fantastinen. Ja, Bravo, Marvel, kyky lämmittää kiehumispisteeseen!

2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 1 | Paras video pelejä Dec 2018 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020 | Oscar-2019: Veto musta | Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus rooli suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.