katsomassa elokuvaa

Star wars 9. Lopullinen, joka ei

Date: 2020-07-11 03:15

Elokuva "Star wars 9: Skywalker. Sunrise" on ansainnut maailmassa palkata yli miljardi dollaria ja sai alin luokitus kaikki täyspitkä jaksot Saga, menettää jopa ei liian rakastama fanit "Piilotettu uhka". Studio Lucasfilm on vielä laskea voitot ja yrittää ymmärtää, että yhdeksäs episodi "Star wars", lievästi sanottuna, ei, mitä se olisi sama kuin nähdä merkittävän osan faneja. Ja ehkä myöntämään, että päätös kieltäytyä yhteistyöstä Ohjaaja Colin Trevorrow, keskeytyy joitakin "taiteellisia erimielisyyksiä" oli virheellinen.

Ei niin kauan sitten, Verkko ilmestyi olla palasia elokuvan käsikirjoituksen, jonka hän aikoi poistaa, ja vaikka se oli tarpeeksi, jotta monet fanit huolellisesti löysi heidät mielenkiintoisempaa kuin se, mitä he lopulta näkivät ruudulla. Ja kun siellä oli "sink" käsite taidetta peruutettu "Star wars 9" tunne menetys jotain todella arvokasta on vain lisääntynyt. Varsinkin kun Trevorrow itse vahvisti aitouden nämä kuvat ja totesi, että heillä todella on suorin suhde hänen versio lopullinen kolmas trilogia.

Tuomari itse.


Luke opettaa ray


ray valosapelin kanssa kaksi terää, joka oli luotu hänen, joka perustuu legendaarinen terä Luke Skywalker, seisovan voitti taistelussa hyökkäys, Ensimmäinen Tilaus.


Mystinen Sith Thor Valum, joka tuli ohjaaja Kyle Wren.


Taistella Kyle Wren kanssa Ghost Darth Vader, jonka mukaan elokuvan käsikirjoitus, Ren menetetty.


Ensimmäisen Kertaluvun valmistautuu hyökkäys Coruscantiin


C3-PO ja R2-D2 vaeltaa läpi slummeissa Coruscantiin, missä he saapuivat, jonka tehtävänä on elvyttää majakka, entinen Jedi-Temppeliin.


Asukkaat Coruscantin korjata vanhan Imperiumin kävelijät, antaa taistelu Ensimmäinen Tilaus.


Taistelu Coruscantin


C3-PO ja voitti R2-D2


ray on taistelevat hirviö planet of the Sith


lopullinen taistelu ray, ja Kyle Wren


Luke käsi pysähtyy isku valosapelin hänen entinen oppilas.


prinsessa Leia kirjaa holografinen viesti. Kohtaus täsmälleen toistetaan kohtaus Uutta toivoa.

ei ole väliä Kuinka menestyksekäs oli elokuvan "Star wars 9", jos tämä käsite ei ole aiheuttanut valituksia management Studio, voimme vain arvailla. Yksi asia on selvä: historian kuuluisa klaani truserv in a galaxy far far away oli loppuun ei päättämän Kathleen Kennedy, J. J. Abrams.

Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019 | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II | Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | Paras video pelejä Dec 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 17 - 20. lokakuuta. Maleficent - emännän vuokra! | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Sarja. Uusi tammikuuta 2019 | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä kehitys opetukset ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.