katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Päättyy

Date: 2020-07-11 02:58

poimien hänen artikkelisarja huonoa sarjaa elokuvia, kirjoittajat eivät pidä todennäköisenä, että tämä prosessi on kiehtovat heitä niin. Tämän seurauksena jokainen meistä lisäksi katsoin pari tusinaa elokuvaa on kuvattu satoja, (yksi teki ja huomasi, 42 nauha), ja ei ne kaikki olivat ajan tuhlausta. Mutta kaikki päättyy ennemmin tai myöhemmin. Meillä meni yli kaksi kuukautta, tai pikemminkin yksitoista viikkoa (spin-off, jonka 1. huhtikuuta koskee myös välillisesti täällä). Meillä on valittu noin 250 elokuvaa ja vain 100 läpäissyt lopullinen "valu". Tänään edessä "voittajat" meidän luettelo kymmenen kaikkein tuhoisia elokuvia twenty-first century. Ajatella, mitä tällä kertaa yllättää rakas lukija, sinun nöyrä palvelija päätti hyödyntää testattuja ja toimivia kaava: nimi otimme kassakone kinokomiksa, mutta hieman myöhässä lähtö kallein TV-sarja aikamme. Muistutamme, että todelliset tappiot edellyttäen, nauhat, paljon enemmän kuin lainasi meille laskelmissa käytimme yksinkertaisin kaava, se ei ottanut huomioon, kustannukset edistäminen, elokuvia, tai myyntituottojen oikeudet TV, video jakelu ja niin edelleen. Onnellinen lukeminen.

10. "Hirviö kuorma-autot" (2016)


Talousarvio 125.000.000 DOLLARIA. Palkkiot – 64.000.000 DOLLARIA. Tappiot – enemmän 93.000.000 dollaria.Outoa hanke, jolla on outo nimi, outo paikannus, outo markkinoinnin Johtaja, joka on erikoistunut animaatio ("Ice age" ja "Eeppinen") ja joka koostuu löyhästi mukaelma historiaa Bumblebee (kaksi valinta), mutta sen sijaan keltainen Autobot autossa elää sprucegrove nyasha. Elokuva julkaistiin vuonna vapaapäiviä 2017 (eteenpäin, tämä ei ole ainoa kuva tässä luettelossa ei päivämäärää), iski yllättäen smashing kilpailijoita ei vain festivaaleilla, mutta myös teattereissa "La La land", ja oli kirotuksi. Lisäksi, se on ehdottomasti tapauksessa. Tämä on tyypillinen perhe-elokuva La "Beethoven", joka varmasti ei kannata rahaa ja jossa voit turvallisesti katsoa kotona perheen kanssa.

Vaikka se on parempi olla tuhlata aikaa ja mieluummin saman perheen-elokuvan todellisia eläimiä. Vasta viime kuukausina tämä genre meni "MIA ja valkoinen leijona", "Matkalla kotiin" ja "Koiran elämää 2" - viimeksi mainittu, kuitenkin, kun vain yhdysvalloissa, ensi-ilta Venäjällä järjestetään heinäkuun lopulla. "Hirviö kuorma-autot" yksinkertaisesti näyttää, lievästi sanottuna, vanhentuneita (monet kiitokset säveltäjä), että ei mitenkään nostalginen vanhaan. Johtaja hankkeen Chris Weju toivotamme menestystä jatkossa animaatio, jossa hän teki melko hyvin.

9. "Alamo" (2004)


Talousarvio 107.000.000 dollaria. Palkkiot – 25.800.000 dollaria. Tappiot – enemmän 94.100.000 dollaria.Virallinen iskulause elokuvan - "Et koskaan unohda". Ja Kyllä, unohda lipputulot vika todella kova. Arvostella kuvia sodasta vakavasti ja ovatko he ansaitsevat sen harvoin, jos, tietenkin, Natsi-sotilaat eivät yrittää ruokkia Neuvostoliiton suklaata, jossa on kuva Führer. Elokuva on omistettu yksi suurimmista sotilaalliset yhteenotot Meksikolaiset ja Amerikkalaiset sotilaat ovat hyviä. Se on lähellä historiallista tarkkuutta, ehkä draama, jokainen puku historioitsijat ympäri maailmaa sulanut ja kehui luojat. Mutta hän on liian hidas, valtava määrä dialogue ristiriidassa hiljaista "eeppinen liinalla sodasta." Kritiikkiä elokuva sai heikko, ja elokuvateatterit laski alle "passion of Christ" Mel Gibson ja antautui ilman taistelua. Fanit historiallinen tarkkuus ja vain elokuvia sotilaallinen aiheista, kirjoittajat suosittelevat arvioida "Fort", jos ne jostain syystä eivät ole jo.

8. "Final fantasy" (2001)


Talousarvio 137.000.000 dollaria. Palkkiot – 85.000.000 DOLLARIA. Tappiot – enemmän 94.500.000 dollaria.mukauttaminen peli on tavallaan jo kirous elokuva. Muistaa pari käteisellä onnistuneita hankkeita tästä sub-genre, sinun täytyy huolellisesti kaivaa mind Palace. Paljon mielenkiintoisempaa, koska sen harvinaisuus, on tilanne, kun peli kasvaa animointia. Meidän tapauksessa oli utelias, koska kun luot "final fantasy" käytetään tietokoneanimaatio, ja sitten sitä ei tapahtunut usein. Ja, kuten luojat ovat työskennelleet kunniaa, antaa katsojille laadukkaita, vaikkakin aliarvostettu ammattilainen media tuotteen, antaa sekoitus "Ulko -" ja "edge of tomorrow". Ja piirustus näyttää olevan tehty korkeimmalla tasolla, (silti, kuten päähenkilö alkaen yksi kirjoittajista kopioitu). Ja tarina spot - yksinkertainen mutta samalla jännittävä. Kuitenkin, tämä sarjakuva epäonnistui.

Miksi? Valitettavasti aikaa miettiä tätä kysymystä ei ole tarpeen. Ensimmäinen, animaatioelokuva oletan, koska sen ydin yleisö lapsia. Sitten tärkein ehdollinen ovat aikuisia, jopa jossain määrin hämmentävää - miksi, että se oli mahdotonta kuvata koko elokuvan? Olisi tehnyt vahva science fiction, joka on viime vuosina kertaa-kaksi ja obchelsya. Toinen, erittäin huono julkaisuajankohta. Vuonna "final fantasy" armottomasti käveli korkokengissä "legally Blonde", röyhkeästi ajoi "fast and furious" hävyttömän raivoissaan "Kissa vs koira", istua takaisin viimeinen elokuva rooli Marlon Brando, ja loput yleisöstä tai juoksi viikko myöhemmin, dinosaurukset, tai olivat peloissaan pois vihreä Peikko ja puhuva aasi. Ja lopuksi, fanit alkuperäisen pelejä varmasti pettynyt, ei löytää mitään yhteistä alkuperäisen lukuun ottamatta muutamia nimiä ja viittauksia. Ja meidän on myönnettävä, että valtava potentiaali koko maailmankaikkeus, valitettavasti, oli tuhoutunut kaupallinen epäonnistuminen. Muuten, onko oli tämä vika niin runsaasti tuotesijoittelua?

7. "Mistä tiedät?" (2010)


Talousarvioon 120.000.000 dollaria. Palkkiot – $ 49.000.000. Tappiot – enemmän 95.500.000 dollaria.Komedia tähtien kanssa toinen johtoporras (Jack Nicholson ja Reese Witherspoon) ja sen budjetti on $ 120 miljoonaa. Ehkä tämä yksinkertainen lause on tarpeeksi selittää epäonnistumisen elokuva. Ehkä meidän oikeuksia tekijöille pitäisi antaa ainakin joitakin ulottuvuus, mutta olisi suuri ilo, me lukea tällaisia päässä pomoja "Columbia pictures" vuodesta 2010, yrittää ymmärtää, mitä Studio oli toivonut (ja että hän vietti saman verran). Yleensä, kuten laulaa, että vanha laulu, "Columbia pictures ei ole." Ja Kyllä, kotiin katseluun, elokuva ei ole paras vaihtoehto: tarina kolmiodraama vatkattu 3856 elokuvia samanlaisia aiheita kauan ennen vapauttamista "Mistä tietää...". Plussia mainita, on peli toimijoiden, (ne ovat todella hyviä), ja täydellinen puuttuminen mauttomuus, että nyt elokuvia tämän tyylilaji ovat harvinaisia.

6. "The adventures of Pluto Nash" (2002)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot – 7.000.000 dollaria. Tappiot – enemmän 96.500.000 dollaria.Päättää, mikä on tyypillinen Komedia melko tylsä massoja, Warner Bros päätti pelata genre, lisäämällä elementtejä fantasia ja avaruuden mittakaavassa, miksi vain eksponentiaalisesti lisääntynyt budjetin, mutta ei koskaan laatu itse elokuvan. Jos on hölynpölyä, mitä haluat nähdä juuri nyt, niin tämä nauha on täydellinen sinulle. Sammuta aivot ja nauttia. Muuten, "tehdä" elokuva on ehdottomasti aiheinen. Yllättävän, ja samaan aikaan surullinen, mutta vuoden 2002 Eddie Murphy ikuisesti "musta", kun kolme elokuvaa kolme hänen osallistuminen, epäonnistui yrityksessään, ja rooli "the Adventures of Pluto Nash" toi hänelle "Razzie" vuonna säädytön luokkaan "Worst näyttelijä vuosikymmenen".

5. "Laki night" (2016)


Budjetti – 108.000.000 dollaria. Palkkiot – 22.000.000 dollaria. Tappiot – enemmän 97.000.000 dollaria.Muista, puhuimme hieman korkeampi jotain pahaa Joulua vuonna 2017? Täällä olet, heidän toinen "uhri", Ohjaaja Ben Affleck. "Haudankaivaja" - sama musiikillinen Emma stonen kanssa. Tiedät, jos sinulla oli vahva elokuva, joka valittaa, että valtaosa yleisöstä, ovat investoineet hänen sielunsa, ja hän kaatuu on epäonnistunut, meillä on myös ollut ongelmia alkoholin kanssa. Ja huumeita. Ja laki. Ei ole yö, mutta rikoslain. Joten tässä mielessä, olemme johtava näyttelijä, (hän on Johtaja, hän on kirjailija, hän on paras Batman-elokuva historiassa, mukaan yksi kirjoittajista), hyvin eläytyä ja sääliä. Ja jos Affleck an-näyttelijä, meillä on muutamia kysymyksiä, Affleck on-Johtaja – ei. Loistava elokuva, ehdottomasti ansaitsee huomiota, mutta ei sulje pois sitä, että monia vakavia ajatteli nähtyään, mitä ja miksi se oli poistettu. Se oli liikaa viewer nojaa tietoa että tuntuu kuin se olisi tarkoituksenmukaisempaa luoda sarja, ei elokuva.

4. "47 Ronin" (2013)


Budjetti – 175.000.000 dollaria. Palkkiot – 150.000.000 dollaria. Tappiot – yli 100,000,000 dollaria.Ja jälleen, julkaistiin Uusi Vuosi – tällä kertaa 2013. Genre fantasia. Elokuvia, jotka laittaa kuva, toinen "the Hobbit" ja... ei. Vain toinen, "the Hobbit", se oli tarpeeksi. Kuitenkin "47 Ronin" on todella värikäs fantasia. Valitettavasti, veretön, jossa on paljon historiallisia virheitä, mutta katsomisen arvoinen valkokankaalla. Puhua siitä, se ei vaikuta tarinan, se on vaikeaa – olemme siis samaa mieltä siitä, että seuraavat. Jos olet katsonut "lentävien tikarien Talo" ja "Great wall", kuvitella, mitä voisi tulla niiden crossover. Esitetty? Tämä on "47 Ronin." Ystäville kauniita tarinoita ja kuvia omistettu. Ja Keanu Reeves melko hyvin harjoiteltu ennen "John Wick". Spoiler alert: se ei ole suositeltavaa katsella ihmisiä, jotka haluavat pysyä nähtyään elokuvan huoleton tunnelma, voi epäonnistua.

3. "Miekka kuningas Arthurin" (2017)


Budjetti – 175.000.000 dollaria. Palkkiot – 148.000.000 dollaria. Tappiot – enemmän 101.000.000 dollaria.Tämän elokuvan tai syyttää, tai vihaa. Johtaja tai parjata, tai kutsutaan nero. Ja se, että kriitikot - räikeä kohde tavallista katsojaa - objekti, joka olisi suojeltava. Elokuva mukauttaminen tarina kuningas Arthurin, selittämättömistä syistä, ovat veljiä, mukautukset noin Robin hood. Kuka vei heidät pois, lähes aina työ Sisyfoksen. Siksi ei ole yllättävää, että guy Ritchie on onnistunut pysäyttämään sarjan käteistä epäonnistumisia. Objektiivisesti, kurssille ei ollut tarpeeksi.

alkuperäinen Tarina, juoni - ylikuormitettu kasteihin - ei ole varaa vetää hankkeen satoja miljoonia, ja perävaunut - kolkko ja masentava. Ja kaikki lukuisat lykkäykset kuluessa ensi-ilta (viisi!) yleisö vain unohtanut olemassaolon nauha. Ehkä Studio jopa epätoivo päätti lopulta heittää "Miekka kuningas Arthurin" alla rulla toisen "Guardians of the Galaxy", niin kauan ei kärsi, mutta totuus on, emme koskaan tiedä. Kuitenkin, rakkaus kuva on. Todellinen elokuvan miesten, joka pystyy kiinnostaa ja naiset. Hieman huumoria, merkkituotteiden "pelimerkkejä" Richie, karismaattinen konna, erinomainen ääni ja jatkuva toiminta.

2. "John Carter" (2012)


Talousarvio 250.000.000 dollaria. Palkkiot – 284.000.000 dollaria. Tappiot – enemmän 108.000.000 dollaria.Jos valitset elokuvia sijoittui top, täydellisesti kuvataan niiden kappaleiden nimiä, täällä tulee ehdottomasti olla "Myöhemmin" Podolskissa. "John Carter" ei yksinkertaisesti yhdellä kertaa, on huomattavasti toissijainen jälkeen "Avatar". Ja jopa ankara totuus se, että alkuperäinen "Princess of Mars" tuli ilmi lähes sata vuotta ennen kuin fantastinen elokuvia James Cameron, jossa on useita tontin Yhtäläisyyksiä, se ei ole enää kiinnostava. Kirjoja olen lukenut, ei kaikki, mutta elokuvia on katsellut miljoonia. Kuten he sanovat, joka ensimmäisenä poistaa, ja lenkkarit (no, melkein).

valitettavasti, mikä on oikein meidän silmät menee unohduksiin potentiaalinen franchise, monet maat eivät ymmärrä. Ja täällä, jossain määrin, meillä on ylpeyttä siitä, mitä maamme on varmistettava mukauttaminen Burroughs $ 33 miljoonaa euroa maksuja, ymmärtämättä arvo tämän mittaluokan projekti. Lopulta menetimme Stanton (Johtajana elokuvia), Kitsch ja Collins (kuten rising stars Hollywood), Mars (kuten mahdollisuuden tarkastella planeetan epätavallinen valon kanssa, sen kasvisto ja eläimistö) ja soundtrack Giacchino, joka on niin ihanan kuin John Williams. Ansaitsematon hopea, joka on tullut panttivanki iso budjetti, ottaen huomioon, että se ei ole jatko/esiosa suosittu sarja.

1. "Mysteeri punaisen planeetan" (2011)


Talousarvio 150.000.000 dollaria. Palkkiot – 39.000.000 DOLLARIA. Tappiot – enemmän 130.500.000 dollaria.laita pois valo, leikkaa fanfaari ja tervehtimään meidän voittaja, joka yllättäen tuli "Mysteeri punaisen planeetan"! Taas Mars, taas animaatio, joka suosii Robert Zemeckis, ja taas epäonnistui. Näyttäisi siltä, on jo pitkään ollut mahdollista ymmärtää, että tällainen tyyli yleisö ei selvästikään ole kiinnostunut. On jo pitkään ollut mahdollista oppia omista virheistään. Mutta rake "ja kutsuvat Hotties". Pois Studio on säännöllinen sarjakuva (tai vielä parempi elokuva) samassa tilanteessa, todennäköisesti, tilanne ei olisi niin vakava. Kuitenkin, minulla on mitä minulla on. Tämä luominen ei ole vailla arvoja, jotka täytyy opettaa lapsille, niin nuoret katsojat ovat todennäköisesti jopa nähdä tämän nauhan. Aikuiset kyllästy, anna ne ja yrittää antaa viittauksia "Star wars" tai, esimerkiksi, "toy Story". Käsikirjoitus tuntuvat hankalia paikkoja ja hauska (huonossa merkityksessä). Äidit etsivät terveellistä ruokavaliota pojat, täällä sataa kirouksia.

Miesten varhaisesta lapsuudesta, heittää pois, ja rakentaa maailman vain täydellinen puoli. Ja naiset voi pakottaa lapsesi ottaa roskat ulos, varastaa ja pyyhkiä heidän muistonsa. Typerää, eikö? Mutta tämä, kun kaikki, sarjakuva . Näin ollen, väite on todennäköisesti tarpeetonta. Vaikea kuvitella, että animaatio pystyy niin paljon tuhota niiden tekijät, mutta se on vain, että se osoittautui hyvin. Yhtä kaikki, sinun pitäisi nimi nauha Simon wells ei ole "Mars Needs Moms" ja "Me tarvitsemme rahaa, yleisö, mennä katsomaan meitä", ehkä on kyydissä.

tämä, valitettavasti, meidän listalle on päättynyt. Voi olla jo 2019 muuttaa häntä, työntää muutaman viime paikoissa ja korvaamalla ne muiden epäonnistui maalauksia. No, kirjoittajat ovat tehneet työnsä ja odottaa palkita evästeitä ja muita välipaloja teetä. Mutta vakavasti, rakkaat lukijat, kiitos paljon teidän huomiota portaali. Ilman tämä sarja ei olisi koskaan ilmestynyt.

Ja lopuksi haluaisin mainita, viisi elokuvia, vähiten ansaitsevat sen epäonnistumisia, mukaan jokainen kirjoittajista.

Cassie: "treasure planet", "K-19", "riemukas Robinsonin perhe", "Keeper of time 3D", "Watchmen."
MiB: "John Carter", "children of men", "Cloud Atlas" "Tie Eldoradoon", "In the heart of the sea".

meidän Tulee olla iloinen tietää, sama viisi ja käyttäjien portaalin. Meidän kello on päättynyt.

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | American cinema vastaan Universal studios | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Paras video pelejä Dec 2018 | Batman Syksyllä | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Klikkaa Mikki hiiri | Kokoelmia Venäjän ja IVY saattaa 9-14, 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogony opit ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.