katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6

Date: 2020-07-11 02:53

Kuten on käynyt ilmi sen jälkeen, kun viisi viikonloppua peräkkäin, maanantai - ei niin paha päivä. Varsinkin kun muistaa, että tämän viikon "perjantaina" on perjantai, ja se tarkoittaa yhtä asiaa - meillä taas ei ollut aikaa saada väsynyt rutiini työtä. Mutta ei väliä kuinka pitkä viikonloppu, seuraava, kuudes artikla piti vielä kirjoittaa. Ja ei, emme edes maksaa niitä, emme voi vahvasti vihjasi manipulointi Voima ja kohtalo King of the Night, joka myös eivät ota meitä vakavasti. Unohda tämä uusin todiste siitä, koska kirjoittajat ovat huumorintaju ja saada, itse asiassa, epäonnistumisia – varsinkin tällä hetkellä on täällä elokuvia jokaiseen makuun ja väri: yksi parhaista sen tyylilaji (ks. kohta 46) täydellinen thrash ja polttaa (ks. kohta 49).
50. "Ja tuli myrsky" (2016)


Talousarvio 80.000.000 dollaria. Palkkiot - 52.000.000 dollaria. Tappiot - yli 54.000.000 dollaria.elokuva-katastrofi tuomittu korkeat kustannukset. Tsunami, pyörremyrsky, tulivuori, purkaus ei luo vähän verta - erityisesti, että sinun ei tarvitse vain maalata luonnonkatastrofi, mutta myös näyttää sen vaikutuksia vähän ihmisiä. Alle kuukausi tulemme näkemään toinen esimerkki tällainen katastrofi on todellinen, kohtuullinen, osaa sylkeä tulta ja vastaa "Gidora". Kuten spektaakkeli, miten ihmiset voittaa vastaan elementtejä, parempi kuin Emmerich hänen "2012" tai "ylihuomenna" ja Petersen bändinsä kanssa "Täydellinen myrsky" vielä kukaan ei ole keksiä.

elokuva Craig Gillespie ei "mystinen" elementtejä - on säännöllinen myrsky, joka iski valitettava alus. Tämä elokuva ei ole niin paljon häikäilemätön elementtejä, mutta noin ammattimaisuutta merimiehet ja rannikkovartiosto, jonka selkeät toimenpiteet ja ilman paniikkia auttoi pelastaa miehistönsä. Liikkuvan ja valitettava kohtalo maalaus, joka ei ansaitse sitä, on kehittynyt jo tavanomaisen tekijä on saatavuus henkilökohtainen haudankaivaja autoon, joka tuli "Kung fu Panda 3". Kuitenkin, olemme tottuneet tällainen kohtalo elokuvia, joissa merkittävä osa ajoitus on meren tutkimus. Kuitenkin "ääni myrsky" olisi syytä tarkastella, vaikka, koska se on harvinainen dramaattinen elokuva julkaistiin Disney Studio, vaikkakin ilman sen osuus satuja ole tehnyt.

49. "Son of the mask" (2005)


Talousarvio 84.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 57.000.000 dollaria. Tappiot - yli 55.500.000 dollaria.Siellä on näyttelijä Jim Carrey. Luultavasti kaikki hänestä ainakin kuulla taas, ainoa valopilkku tuleva "Sonic". Hän (näyttelijä, ei Sonic) on olemassa kaksi erittäin kuuluisa rooleja (tietenkin enemmän, mutta nämä ovat enemmän tunnistettavissa). Ensimmäinen ACE Ventura, toinen harjoittaja Naamio. Ja täällä, hanke 2005 on jotain, että vain loukkaa Jim, hyvin "Mask" ja kaikki, jotka olivat tuotantoon liittyvät alkuperäisen elokuvan. Useita ehdokkaita on Razzie (vihje - kahdeksan) vain todistaa tämän. Kauhea vitsejä, surkea käsikirjoitus ja vaikutukset, yhteensä huono.

Ja, mikä tärkeintä, se levisi luominen (siellä pitäisi olla tiedossa gifka Loki, mutta formaatti ei salli) maksaa $ 84 miljoonaa euroa. Kahdeksankymmentä-neljä! Vain luottaa minuun (ja ei mitenkään älä tarkista!) se ei näytä ja kymmenen. Samoin, elokuva floppasi ja Maski jäi yksin. Me, valitettavasti, on tarpeeksi huono remakes ja jatko-osia. Ja ymmärtää, miten tämä alhainen Komedia, enemmän samanlainen vaikutus hallusinogeenisten sienien, tarpeeksi nähdä sen luokitus IMDb, yhtä 2.2 ulos 10. Muuten, Kerry oli mahdollisuus osallistua, mutta (Luojan kiitos) lukea käsikirjoituksen ja kieltäytyi, löytää elokuvan vika. Oh, Jim, toiset silmään.

48. "Tie El Dorado" (2000)


Talousarvio 95.000.000 dollaria. Palkkiot - 76.000.000 dollari. Tappiot - yli 57.000.000 dollaria.niinä päivinä, kun DreamWorks-Studio ei ole vielä saanut maailman suosiota ansiosta "Shrek", hän piti poistaa kaksi animoitu elokuva on kaksiulotteinen muodossa, joista yksi oli "Tie El Dorado". Valitettavasti polku johtaa rikas kultaa kaupungin on johtanut valtavia taloudellisia tappioita. Ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa ja vaivaa, koska luovat tämän hankkeen sen toteutuksen ja että yleisö sai lopussa, yksi on vain valittaa, kuinka vuokra on usein epäreilua. Ja siellä pitäisi valittaa kilpailijoiden läsnäolo tai huono laatu sarjakuva (ensimmäinen oli ei, ja toiseksi korkeimmalla tasolla).

Kaikki, koska vaatimaton etenemistä vyö ja pelko viettää rahaa sen edistäminen, kuten jopa isompi resurssien tuhlausta on todennäköisesti varmistaa, että rahaa ei. Lopulta, riski ei ole terästä, ja epäonnistua - on epäonnistunut, lopettamalla mahdollista jatkoa tarina, joka oli aiemmin suunniteltu. Mutta me korjata virheitä markkinoijat ja kannustaa sinua nähdä ei ehkä ole mestariteos, mutta ihan kiva sarjakuva, ikimuistoisia hahmoja, mielenkiintoinen tarina, hauska animaatio ja Zimmer kuin säveltäjä.

47. "Battleship" (2012)


Talousarvio 209.000.000 dollaria. Palkkiot - 304.000.000 dollaria. Tappiot - yli 57.000.000 dollaria.Vuonna 2012 on ollut liian monta vitsejä elokuva mukauttaminen "Tetris", "PAC-man", "Minecraft" ja "LEGO" (ja hauska asia on, että lähes kaikki se todella kuvattiin!). Syynä on edessä. Ottaa pelin käsite, joka usein tylsää opiskelijat, pelaa oppitunteja, lisää ulkomaalaisten ja tarjota tuotantoon kaksisataa ja yhdeksän miljoonaa dollaria – se oli hienoa. Kuitenkin asia, josta kukaan ei ymmärtänyt. Ja harvat ihmiset arvostavat. Se on palkkiot kolmesataa miljoonaa euroa on tietenkin paljon enemmän kuin kerätään muita elokuvia tämän kymmenen, mutta varmasti luojat eivät ymmärrä, mitä oli palattava puoli miljardia tämä nauha ei koskaan kerätä?

Varsinkin jos muistat, että YHDYSVALLOISSA elokuva julkaistiin jo kuukautta myöhemmin kuin muualla maailmassa, ja hyviä Amerikan markkinoille ja oli laskea luojat. Aivan sama fantastinen kuva ei uskalla kutsua sitä huono – se on jopa mitään, jos et unohda tylsä paatos rohkea Amerikkalaiset. Ei huonot vaikutukset eivät ole niin pahoja, näyttelijät (varsinkin pienet Loistaa Rihanna "boom-Boom"), mielenkiintoinen käsite ulkomaalainen hyökkääjät. Mutta kaksi sataa miljoonaa? Erittäin hauska. Kaikki paitsi ilmeisesti sijoittajat. Tee ei ole "transformers", vaikka oli suuri yrittävät korvata ne. No, "pelaa", jossa yleisö ei. "Mukaan. By. By."

46. "Keeper of time 3D" (2011)


Talousarvio 150.000.000 dollaria. Palkkiot - 185.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 57.500.000 dollaria.Mitä perävaunujen lupasi olla uusi "Harry Potter" osoittautui draama, joka maksaa kunnianosoitus elokuva. Ja jos ei tällainen valtava määrä talousarviossa, sitten se olisi ohi meidän sykli ja tekisi sen ilman omatunnon soimaamatta. Kuitenkin, mitä tapahtui. Ja olemme iloisia, että ehkä joku saa tietää tästä projektista kiitos meille. Teknisestä näkökulmasta, elokuva tehdään korkeimmalla tasolla ja jopa puolustella itseäni 3D-tehosteita. Jokainen dollari vietti ei mene hukkaan. Kussakin kehyksessä on upotettu hiukkasen sielu ja Johtaja ja säveltäjä, ja operaattori, ja taiteilijat, ja kaikki henkilöt, jotka osallistuvat luomiseen "time Keeper".

Kuitenkin, yritin vain teknikot, mutta myös toimijoita. Ja valtava jakaa vastuuta tällä alalla, oli nuoria esiintyjiä - "ikuinen teini" Asa Butterfield ja on esiintynyt luultavasti hänen paras rooli Chloe grace Moretz (ja Kyllä, älä sano tätä aseella alkaen yksi kirjoittajista). Todennäköisesti elokuva oli syytä vapauttaa Jouluna, missä jopa kaikkein epäonnistunut projekti voi saada takaisin, joko enemmän aggressiivinen mainoskampanja, edistää se, että katsoja voi nähdä, ja ei ole mitä hän odottaa ja saada.

45. "Robin hood: the Beginning" (2018)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 84.700.000 dollaria. Tappiot - enemmän 57.650.000 dollaria.


Tämä koko projekti, koska julkaisun ensimmäinen traileri ja suoraan elokuvissa (noin joka sekä artikkelin kirjoittaja pahoitteli), mukana oli tunnettu reaktio "lolshto". Onko Kuningas Arthur ja Robin hood pitkään kääntyvät haudoissaan väsynyt useita mukautuksia niistä. Tässä on viime aikoina "Hellboy", esimerkiksi, päätti hyödyntää teema Arthur (mutta ainakin lähestyi se aika luova) ja Otto Bathurst ties kuinka monennen kerran (kuka?) kertoi joka tunnetaan meille kasan mukautukset tarina, joka ei ole mitään uutta. Ehdottomasti, ei lasketa litran haltioitunut sekoitus keskiaikaista ja modernia teknologiaa, PUD "epälooginen", kolmekymmentä metriä skenaario impotenssi ja tylsä valu, joka jotenkin onnistuu vain otsikko Taron Edgerton (jopa Ben Mendelsohn, unohtamatta muuttaa sen jälkeen episodi "Rogue-yksi: Star Wars. Historia", kykene selviytymään).

Elokuva on hieman muuttunut modernilla tavalla, samalla kun säilytetään niiden maisemia, joskus voit jopa sanoa - "gisa". Tuomari itse - mies Robin elämää elävä, tapaa tytön, kunnes yhtäkkiä sai kutsun armeijaan, jossa hän on kasvaa ja haistella ruudin. Palattuaan oppii, että nainen ei odota, ja se oli johtanut Herra harmaa (no, mitä nainen ei rakasta "Viisikymmentä sävyjä harmaa"), mikä aiheuttaa huono huppu pois vaunun. Okei, okei. Älä sitten sano mitään. Meillä on, muuten, jatko-lupasi? Tällaisia maksuja? No, no, onnea.

44. "Battlefield Earth" (2000)


Talousarvio 73.000.000 dollaria. Palkkiot - 29.700.000 dollaria. Tappiot - enemmän 58.150.000 dollaria.Tarinoita avaruusoliot ovat aina mielenkiintoisia ja odotettavissa, koska niiden rajoitettu määrä. Olemme vilpittömästi rakastaa vilpitön satu "Alien," nauttia hyökkäykset La "independence Day", melkein itku yli "District 9", ja silti pelkää näyttää "Ulkomaalainen". "Battlefield: Earth", liian, ei pelkää, mutta muista syistä. Tämä on näkyvin painajainen, joka oli luetteloon. Ja olemme pahoillamme, että hän on jättänyt kiivetä korkeammalle, ainakin ensimmäisellä rivillä. Jos luulet, olemme valehtelee, sitten katsomaan luettelo film awards. Niistä yksitoista ehdokkaita palkinnon "Golden raspberry" fanaattinen nauha onnistunut voittamaan peräti yhdeksän kappaletta, mukaan lukien "Huonoin elokuva vuosikymmenen." Ja mukaan IMDb, se ei ole kovin paljon jäljellä alkaen aiemmin mainittu "kauhuelokuva" "son of the mask" (joo, alkuun oli erinomainen).

Ainoa valopilkku elokuvassa on ääniraita, mutta vuosien saatossa se on jättänyt paljon asioita tällä kertaa parempi kuin se, joten vaikka hänelle "battle Field" ei ole katsomisen arvoinen. Silmät kärsii pahasta kuvia, väri korjaus, joka on tehty tyyliin "Näki" (mutta et muista kuinka paljon se oli sen arvoista.) Korvat tulee häivyttää "Shakespearen" vuoropuhelua. Kasvot punastua häpeästä kaikille toimijoille osallistua tähän hulluutta, erityisesti John Travolta, jonka kuva on otettu, ehkä, mistä Saalistaja. Silloin, kun elokuva ei katso raha, kuitenkin, hän ei aio tehdä sitä, koska osa rahoista meni joku on taskut, jopa onnistunut todistamaan oikeudenkäynnissä. Joten seurata esimerkiksi yleisölle vuonna 2000, ja jättää tämä hanke.

43. "The Chronicles of saalistushinnoittelua kaupungeissa" (2018)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 83.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 58.500.000 dollaria.


Markkinoijat Universal merkitystä edistäminen elokuva – burn in hell... tarkoitan, pahoja ihmisiä, ei vain työn palkat. "Kohtalokas moottorit" - tämä on dystopia, joka ansaitsi jatko-osan. Mittakaavassa, käsite, hyvä CGI, ei huonompi "Transformers", ja se oli mahtava. Ei "fury Road", mutta tarpeeksi lähellä sitä. Sen tasolla, vaikka epätavallinen, ampui hyvin vähän rahaa. Nimi Ohjaaja sinulla ei ole mitään sanottavaa, mutta tuottaja Peter Jackson. Ja jos hänen nimensä ei myöskään ole se, mitä sanoit, niin emme oikein ymmärrä, mitä teet verkkosivuilla elokuvasta. Kyllä, kuten mikä tahansa muu dystopia, joka perustuu kirjan, on olemassa primitiivinen hahmot käyttäytyvät ja sironta soittimia kadunkulmissa. Vain täällä muita dystopian, kuten hunger games ja jopa "Poikkeava", että Studio Lionsgate arvata, mainonta, sillä seurauksella, että he ottivat irti vuokra. Ja "Chronicles of saalistushinnoittelua kaupungit" ei ole mainostettu lainkaan. Kaksi perävaunut, pari leikkeet viikko ennen vuokra - ja kaikki tämä on kaikkein laiskasti koottu ilman pohdintaa kymmenen prosenttia potentiaalia elokuva. Erittäin kivulias ja säälittävä. Vielä Junkie XL ei väärennetty.

42. "Kissanainen" (2004)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 82.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 59.000.000 dollaria.olipa kerran kauan sitten, ennen vapauttamista hyötyä Warner. "Wonder woman", jossa Gal gadot, ja tukenut häntä, kun kinokomiksa KVM - "Kapteeni marvel" brie Larson, legendoja, että superheroine omistettu luonnetta heikompi sukupuoli, on hyödytön. Julkaistiin vuonna 2005, ELEKTRA (maksut 56 miljoonan budjetti 43) Jennifer garner, ja vuotta aiemmin - "Kissanainen" Halle berry, tämä näkemys on vahvistettu. Sen jälkeen (ennen rullattu nauha Amazon DC) naisten superheroine antoi joko vähäinen merkitys tai he ilmestyi vasta vuonna all-stars-elokuvia ("Iron man 2" "Avengers", "Guardians of the Galaxy", "Guardians", "Dark knight 2: the legend jatkuu", "Kick", "Fantastic four"). Mutta jos "Kissa" oli vähintään epäselvä, ja parhaimmillaan, erittäin huono.

Yksi kirjoittajista, kuten fani sarjakuvia, koskaan unohda, kiristellään hampaita ilmoitus naispääosan roolit ja ensimmäinen esityksiä, hänen puku. Plus debutant Johtaja. Yleensä, tämä elokuva - unelma kriitikko. Voit kirjoittaa valtaisa mannual kymmenen pistettä, ei koskaan toistu. Huono toiminta (elokuva, hetkeksi, Kissa, jossa suorituskykyä akrobatiaa on oltava täydellinen) jopa kaikkein vakuuttava Hathaway näytti pää ja hartiat edellä. Kyllä, mitä Hathaway, Bikondoa ja "Gotham" sata tuhatta kertaa enemmän orgaanista, vaikka se ei ole jotain, joka on "Oscar" - hän ei ole elokuvia muut roolit. Kauhea kamera työtä, muistuttaa viimeinen "Resident evil". Taistelu marja-ja kivi - se on kaikki anekdootti aiheesta torjumiseksi koreografia, koulun luokkatoverit, koska kaunis poika brutaali taistelu. Merkki marja hetkiä animaatio kuin kukaan muu - toukka, monni, beetle - mutta ei kissa.

Mutta se oli elokuva ja jotain hyvää. Esimerkiksi kissat – ne, jotka elävät. No, rakastan kissoja, Hanhi ei anna valehdella. Silti mukavaa, että "Ihme, että nainen" tuhosi epämiellyttävä malli, ja siellä on melko vähän solo merkkiä, että halusimme nähdä lapsuudesta. Vaikka,, jos et mennä ulos yksi huijaus 2004 tasoilla, jopa putoaa helvettiin.

41. "Happy feet 2" (2011)


Budjetti - 135.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 150.000.000 dollaria. Tappiot - yli 60.000.000 dollaria.monet studiot, miksi joskus on stereotypia, että jos yksi päivä heidän hankkeensa jostain syystä, laukaus lipputulot, se varmasti olisi jatkettava. Jotkut niiden toimet ovat enemmän kuin ymmärrettävää - paljon rahaa ei tapahdu. Mutta jos ne ovat harjoittamisesta "kulta" unohtaa tuotteen laatua itse, joista kumpikaan ei katsojat rakastavat olla pitää. Puhumattakaan siitä, että vaikka alkuperäinen sarjakuva "Oscar", erityistä mieleen, häntä kurki ei ole vielä olemassa.

Nyt lisätä viiden vuoden tauko, steriili ja mielenkiinnoton tarina, erotettu tuntemattomasta syystä pari juoni oksat, ja useita kilpailijoita, joista edelleen kerätä Kultainen munia "saapasjalkakissa", on odottaa sen julkaisua muutaman päivän enemmän temaattisia, "Salainen palvelu Santa Claus", puhumattakaan siitä, että kaikki tytöt ovat onnistuneet pakenemaan katsella toiseksi viimeinen Tarina rakkaudesta iäkkään ihmisen ja vampyyrin suu auki. Seurauksena, meillä on huomattavasti kasvanut verrattuna edellisen sarjan, budjetti ja yksi vahvimmista rahaa takaiskuja 2011. Sano kiitos, että vadelmat eivät tarvitse kerätä, että ei ollut edellytyksiä. Jos tämä animoitu elokuva ja katsomisen arvoinen, vain hänen kuvia, joista en sano edes, että rahat heitetään tuuli.

Ja tämä meidän kuudes artikla päättyi. Sinun täytyy sietää meitä vain kuukauden, iloita. Vaikka sitten keksimme jotain, älä huoli.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Päättyy | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä kehitys tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.