katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4

Date: 2020-07-11 03:47

maanantai - kuten tiedätte, kova päivä, joten meidän sykli tässä päivässä sisään ja ulos. Loppujen lopuksi, kun sinusta tuntuu pahalta, todistettu tapa nosta tunnelma on tietää, että joku on vielä pahempi. Ja kaikki sijoittajat elokuvia tämä luettelo, tietenkin, pahempi kuin lukijat, on epätodennäköistä, että jälkimmäinen on menettänyt miljoonia dollareita väärään investointeja. Mutta jos kadonnut - kirjoita PM tekijöille. Varmasti, meillä on asioita keskustella. Kun jatkamme luettelo häviäjiä. Elokuvia enemmän ja enemmän, määrä kaikki edellä mainitut, epäonnistumisista kaikki paino.

70. "Goyan aaveet" (2006)


Talousarvio 50,000,000 dollaria. Palkkiot - 9.500.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 45.250.000.

Elokuva, joka perustuu todellisiin historiallisiin tapahtumiin ja elämän yksi espanjalainen taiteilija? "Ei, ei", päätti yleisö. Ja hyvästä syystä. Jättänyt vaikutuksen kriitikot, joka tuhosi viimeiset mahdollisuudet ainakin jonkin verran taloudellista tukea, yhteydessä tulevan palkinnon kaudella.Anna maalaus olivat joskus ristiriitaisia, nimi ei ole täysin perusteltua itse, hahmot - "ohimenevä", heidän toimintansa aiheuttaa paljon kysymyksiä, ja yleensä liian monta "mitä ja miksi" voi kysyä, nähtyään elokuvan, kuitenkin käteistä uhrin onnea, hän ei ole sen arvoinen. Kuitenkin, valittaa täällä on liian vankka tällaiset nauhat talousarvioon, koska "paisunut", johon yleisö ei kykene arvostamaan erinomainen toimii trio Skarsgård/Bardem/Portman.

Ainoa positiivinen on, että vakuutena pidättäytyä "Goyan Aaveet" on säilyttänyt iloinen tunnelma, minkä elokuvan he haluaisivat "energian vampyyri", tietenkään lisätä ajoitus olisi mielellään ottanut, ja sitten pakko istua ladattu pää, täynnä ajatus ja surua, yhdessä pettymys. Kokemuksia jäsenten Academy award kuvia tämän sivuston käyttäjät voivat löytää luokkaan "Julkisuutta".

69. "Sin city 2" (2014)


Budjetti - 65.000.000 dollaria. Palkkiot - 39.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 45.500.000 dollaria.Yhdeksän vuotta julkaisun jälkeen yhteinen projekti kasvaa Tarantino, Frank Miller ja Robert Rodriguez on "sin City", ratsian sen jatko-osa. Trio Johtajat ovat pysyneet duetto, lisäsi budjetin, kaikki toimijat (paitsi että rooli Bruce Willis vähennetty muutaman heijastuksia peilit) ja lisätty uutta pääomaa, Eva green, mutta kulut palkkiot olivat naurettavia. Varsinkin taustaa vasten ensimmäinen osa, lähestyy 160 miljoonaa dollaria. Mikä on 39 miljoonaa euroa kinokomiksa anna Noir meidän aikanamme? Se on Jumalan vitsi. Vaikka Venäjällä elokuva on onnistunut kiinnostusta katsoja peräti seitsemän miljoonaa dollaria. Kuvitelkaapa - viidennes palkkiot Hollywood (peräti 18 prosenttia) tuli maassamme, ottaa huomioon, että tämä luku vaihtelee 2 4 prosenttia.

mielenkiintoisin on, että tämä vika villi eivät pysty selittämään, vaikka kilpailu: kun "sin City 2" "Guardians of the Galaxy" Marvel on kuussa Herra, se lipputulot, "teenage mutant ninja Turtles" Michael Bay - kaksi viikkoa, ja sen jälkeen, sarjakuvan tai toiminta elokuvia ruudulla ei ole jäljellä. Paitsi että se oli vielä "the Expendables 3", mutta vakavasti uskovat, että syy, miksi he Luultavasti yksi eniten selittämättömiä epäonnistumisia koko lista. Näin "Naisen tappamisen arvoinen" tuli "Nainen haluaisi ilmoitus", huolimatta siitä, että elokuva oli ammuttu ja teki samalla tasolla edeltäjänsä. Jos pidät hyvin harvinainen vieras loistava elokuva nimeltään "Noir" (miten trilogian, "John Wick" kanssa varauksia voi myös johtua genren) - muista kokeilla katsoa ensimmäinen osa ainakin kymmenen minuuttia. Ja siellä on heti selvää - onko tämä elokuva vai ei.

68. "Game Ender" (2013)


Talousarvio 110.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 125.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 47.500.000 dollaria."Game Ender" täytyy chipaway alussa kymmenes aalto dystopia tuottama sarja "Hunger games" ja sen käteistä ilmiö. Studio Lionsgate, "oshalev" numeroita palkkiot matkijanärhi, oli elokuvan kaikki enemmän tai vähemmän suosittuja romaaneja peräkkäin. Kasaan hänen kaveri "Game Ender" on erilainen kuin ensimmäinen, ajatteli lähde, jossa kirjoittaja oli jotain sanottavaa lukijalle, ja toiseksi, tila-asetus, joka poikkeaa rauniot muut franchising jälkeen Apocalypses kaikki tyypit ja koot, kolmanneksi tärkein rooli oli soitti Asa Butterfield, paljon enemmän kuin teini-ikäinen (ja, itse asiassa, ne ovat koko elokuva) kuin Jennifer Lawrence, ja joka, toisin kuin Shalin Woodley hänen toinen ja kolmas Luku "Poikkeavia", oli se, että pelaa. Kyllä, ja paina Yleisesti pidetty elokuva.

valitettavasti elokuvantekijät ovat sylki niin tärkeä asia markkinoinnissa, ei kiinnitä riittävästi huomiota kuvan ja unohtanut tehdä traileri se ainakin mielenkiintoinen. Seurauksena, lähes ainoa pysyvä dystopia koko sarjan elokuvia tulee ulos ja sitten ei saanut valoa päälle toinen elokuva. Se on sääli, koska toisin kuin "Oma", "Poikkeava" ja muut "Käynnissä" se ainakin tekee katsojan ajatella, ja jopa ennen kuin lopullinen kierre on elokuva ja ei lähes kukaan ei arvannut.

67. "Storm Valkoinen talo" (2013)


Talousarvio 150.000.000 dollaria. Palkkiot - 205.000.000 dollari. Tappiot - enemmän 47.500.000 dollaria.Valkoisen talon. Terroristit. Uhka elämän Puheenjohtaja. By onnellinen yhteensattuma, satuin olemaan lähistöllä paikallinen "Rambo". Pelastuksen Presidentti. Valkoinen talo. Terroristit. Uhka elämää... STOP! Meillä oli "Groundhog Day" tai näit jotain sellaista, joka julkaistiin vain pari kuukautta sitten nimeltä "Fall of Olympus"? No, kai aiheuttaa käteistä epäonnistumisia ja on se, että hanke on Roland Emmerich oli vain "kala toinen tuoreus", joka ei ole YHDYSVALTAIN lippu lähikuva ja kansalliskiihko ei pelasta . Kyllä, talousarvion täällä kaksi kertaa enemmän, ja siksi luonnostaan toimii Ohjaajan mittakaavassa paikassa (hi "2012", "ylihuomenna" ja "independence Day"). Silti kriitikot olivat hieman enemmän innoissaan (jos näin voi sanoa noin 51 prosenttia tuoretta RT) kuin Trilleri, jonka on kirjoittanut Antoine Fuqua. Kuitenkin, miksi maksaa sama asia kahdesti, kun se myös laatu ei ole paras.

Ja siksi julma Gerard Butler helposti voitti lähes brutaali Channing Tatum, jättäen edelleen yrittää maksaa itsensä ja palaa jatkoa. Jos haluat nähdä, miten eeppinen "pilkkovat" Presidentin asuinpaikka yhdysvalloissa sen jälkeen, kun pieni ilmainen katsojan tours, miten taitavasti käsitellä roistoja (yksi kohtaus, jopa John Kramer kateus), sitten antaa tämä elokuva kaksi tuntia elämästäsi. Jos katastrofi elokuvia (se on, tietenkin, genre, vaikka "storming Valkoinen talo", tämä käsite voi olla siinä mielessä siirto soveltaa) et ole kiinnostava, tärkeä ja tiukka juoni, joka pitää huomiota, kunnes lopullinen opintopistettä ja paljastamatta tärkein antagonisti puolitiehen, tai hyvää vuoropuhelua (ei "Olet kuollut. Kuolla. Bute ei mene pois. Ulos, rotta. Voi, sinä raakalainen" karikatyyri roistoja), sitten tietenkin, et ole täällä.

66. Supremacy (2014)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 103.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 48.500.000 dollaria.Yksi epäonnistunut kuva, pääosassa jolla oli johnny Depp. Mielenkiintoinen ajatus kiteyttää hyvin huono täytäntöönpano ja suuria odotuksia. Ja syy se on nimi, päällikkö, Johtaja. Tarkemmin sanottuna, ei Johtaja, jota et välttämättä edes muista (Wally Sormettaja), ja mies, jonka kanssa hän työskenteli useita vuosia ennen lähtöä riippumaton uinti. Mies nimeltä Christopher Nolan, jonka Sormettaja toiminut operaattori. Ja "Huippuosaamisen", osoittaa jälleen kerran, miten eri ammatti "Johtaja" ja "operaattori".

Sormettaja, yrittää matkia hänen kollegansa yritti ahtaa elokuvan kanssa mahdollisimman paljon ideoita ja merkityksiä, sillä seurauksella, että elokuva romahti nämä merkitykset ja ei poluchivshij vankka pala. Yrittää olla itsenäinen ja rohkeutta (kuusi kuuluisat näyttelijät ja budjetti on sata aluksi tällainen joukko Hollywood, harvat voivat ylpeillä) - kiitosta, mutta täällä, valitettavasti, ei tapahdu. "Excellence" on suositeltavaa fanit mielenkiintoisia ajatuksia ajatella ja pohtia, mitä he näkivät, jos mitään, karkaistu fanit Nolan - hänen opiskelija valitsi master paljon. Mutta koko elokuvan voi odottaa.

65. "Big friendly giant" (2016)


Talousarvio 140.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 183.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 48.500.000 dollaria.Hämmästyttävää, mutta jopa tällainen Titan elokuva, kuten Steven Spielberg, he epäonnistuivat. Tunnetuin näistä oli mukauttaminen lasten tarina "Big friendly giant". Elokuva osoittautui liian yksitoikkoinen ja lapsellinen, ja mitä tapahtuu magic kaatui vastaan logiikka itse kuva. Kyllä, näyttelijä ruby Barnhill (valitettavasti, tämä on hänen ainoa elokuva rooli) osoittautui kaunis vauva, mutta ehkä se oli argumentti aikuisille mennä maksamaan leffalipun. Plus 140 miljoonaa elokuva, jossa grafiikka ei ole kaikkein realistisin, ja näyttelijät ensimmäisen johtoporras, jossa on todella suuria maksuja ei ole vielä liian kalliita.

- Ei tarina, ei visuaalinen komponentti, ei peli ei salli voit laittaa tämän elokuvan, yksi rivi, jossa kirkkain "Silta salaiseen maahan", joka on kaksi kertaa pienempi, kun budjetti ylittää "Big friendly giant" kaikessa. Yhden kotiin katselu kuva sopii loppuun, jossa voit vielä nähdä puhaltaa kaasua Elizabeth II, mutta se ei ole vahvin edustaja genre. Siinä tapauksessa, mastodontit, kuten Spielberg, harvinaisia epäonnistumisia vain vahvistaa niiden suuruutta ja halu poistaa vain heidän näkemyksensä tietyn maalaus, älä kiirehdi jahdata trendejä. Tin-tin ei valehtele.

64. "Deepwater horizon" (2016)


Talousarvio 110.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 122.000.000 DOLLARIA. Tappiot - yli 49.000.000 dollaria.Miksi Peter Berg jälkeen raikuva epäonnistuminen "Sea battle", johon palaamme muutamia artikkeleita, meni takaisin mereen kuvastoa, kirjoittajat eivät ymmärrä. On tunnettua, että tällainen kuvaaminen on kallein, vain kalliimpaa tilaa toimijoiden ampua. Ja, jos et mene ulos tuotemerkin kuuluisa disney ratsastaa noin merirosvot ja ei poisteta noin valtava laiva soundtrack, Celine Dion, maksaa takaisin tällainen kuva olisi hyvin vaikeaa. Kyllä, "Deepwater horizon" on rakennettu todellinen malli alustan. Kyllä, se tehtiin todellisia tapahtumia. Joo, hän on kaunis, joskus jopa pelottavan realistinen. Ja jopa hyvä edustaja genre - toiminnan toinen puoli tapahtuu tämä tulinen helvetti.

Mutta onko tällainen elokuva mahdollisuus maksaa pois lipputulot? Luultavasti oli, mutta mitat tämä mahdollisuus oli sama, olet todennäköisesti ihme. Ihmettä ei ole vielä tapahtunut. Ehkä katsojat yksinkertaisesti voi odottaa, miksi he tulivat - tragedia ja mittakaavassa, että alkaa tapahtua vasta sen jälkeen tuntia lukemassa, ja on mennyt kun ei suositella nauha heidän ystävät ja tuttavat. Lippu yhdysvallat taajuudella lähes kerran minuutissa, ja siellä ei auta.

63. "Arthur ja kaksi maailmaa sota" (2010)


Talousarvio 90.000.000 dollaria. Palkkiot - 30.000.000 dollaria. Tappiot - yli 50,000,000 dollaria.Jokainen toimittaja haluaa kirjoittaa romaanin. "Kompromisseja", Sergei Dovlatov. Mutta Ohjaaja, jonka nimi ei voi vain kirjoittaa kirjan, mutta myös elokuva hänestä. Tapaus on hyvin harvinainen, mutta Luc Besson teki sen kirjoittamalla lasten tarina neljä kirjaa ja ekraniziroval hänen kolme elokuvaa. Lasten pelata elokuvia, joista jokainen epäonnistui lipputulot. Se vaatii tuskin lainkaan analyysi tämä trilogia julkaistiin vain, koska hän oli unelma sen Luoja. Ja jokainen elokuva on kerännyt vähemmän ja vähemmän, vaikka kaikki alentaa kustannuksia talousarvioon. Yhteenlasketut tappiot kaikki kolme elokuvaa jopa alle yksinkertaistetun järjestelmän kirjoittajat tehnyt enemmän kuin satoja miljoonia dollareita, itse asiassa - noin sata. Mutta me syyttää kirjailija kultti science fiction elokuva "the Fifth element" siitä, että hän tajusi hänen unelmansa? Luultavasti ei. Kuten koko trilogiassa - puhtaasti lasten tarina kerrallaan, juoni ja animaatio, joka aikuisten rikkoa hänen kasvonsa, kiiruhtivat piilottaa takana käsi.

62. "Jos wild things onko" (2009)


Talousarvio 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 100,000,000 dollaria. Tappiot - yli 50,000,000 dollaria.Valitettavasti se ei ole vaikea ymmärtää, mutta tärkein hirviöitä joskus elää meissä. Tästä syystä, itsekäs olento henkilö päähenkilö - poika nimeltä Max ja on sen suurin vihollinen. Mitä hän todennäköisesti ei ymmärrä elokuvan lopussa. Tämä tapahtuu harvoin, mutta se on yksi niistä tapauksista, joissa se ei ole huolissaan kohtalosta päähenkilö, ja joskus jopa päinvastoin, haluavat nähdä hänet pian "ahmineen" hirvittävän piirretty eläimiä (Joffrey, sinulla on kilpailija). Jälkeen kaikki, miten positiivinen voit ryhtyä varmistaakseen, joka estää äiti perustaa henkilökohtaisen elämän ja ratkaista ongelmia työssä, puree, ei kuuntele, jatkuvasti haluaa pelata, sitten pelata sääntöjen, mutta suuttuu, jos joku muu rikkoo niitä, ja sitten juoksee pois kotoa tuntemattomaan suuntaan, ja sitten kaikki kelluu "kolme yhdeksän mailla/kolme yhdeksän meren", jättäen heidän perheilleen shokissa.

Huonompi max tässä kuvassa on vain animaatio. Ja että, mielenkiintoista, vasen sata miljoonaa dollaria? Yllättävää kyllä, tämä kuva ei koskaan tuli venäläinen elokuva, mutta ehkä se on paras, koska aikuisia, ei ole mitään nähtävää, ja lapset ovat peloissaan. Vaikka jälkimmäinen ei todennäköisesti ole tarpeen suositella elokuvan katseluun. Yhtäkkiä tulee ottaa esimerkiksi päähenkilö. Sitten voit sanoa hyvästit talon, että on särkeä pirstaleiksi. Jos Ohjaaja yritti sanoa jotain, niin tee se, että ymmärrettävää kieltä selvästi epäonnistui, jonka seurauksena on tullut valtava taloudellinen menetys.

61. "Basic instinct 2: risk addiction" (2006)


Talousarvio 70.000.000 dollaria. Palkkiot - 38.000.000 dollaria. Tappiot - yli 51.000.000 dollaria.jatkoa kultti nauha, kerätään aikaan kymmenen kertaa enemmän budjetti. Mikä voisi mennä pieleen? Kyllä, jopa seksikäs päähenkilö on jälleen pelataan Sharon stone, joka tuolloin oli aivohalvaus, kärsivät diabetes ja vain valitettavasti vanha. Se, että 33, näytti hämmästyttävä, ei näyttänyt 48. Ja se oli tuoretta vuonna 1991, tuskin olisi yllätys, vuonna 2006. Tämän seurauksena - täydellistä piittaamattomuutta yleisö, seitsemän prosenttia RT, neljä palkintoa "Golden raspberry" ja kolme muuta ehdokkuutta ja yhteensä viisi miljoonaa dollaria yhdysvalloissa sata ja seitsemäntoista vastaan alkuperäinen. Jälleen kerran todistettu, riski ruokahalu ei aina johda maaliin juominen samppanjaa. Tällaisia tappioita, ehkä vain vodka odottaa.

seuraavan kymmenen päättyi. Nähdään ensi viikolla ja sivuilla.

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony opit ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.