katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 3

Date: 2020-07-11 03:46

se kävi Niin, että kolmas osa sarjan osoittautui hieman erilainen kuin edellinen. Ensinnäkin, kukaan ei lue, koska kaikki mahdolliset lukijat katsella alkaa tänään kahdeksannen kauden "Game of thrones" ja myöhemmin keskustelemaan kokemuksistaan foorumi. Ja se uusitaan seuraavan viiden maanantaisin, joten toivottavasti vapauttaa yhdeksäs osa syklin, ihmisiä, joille tämä aihe on mielenkiintoinen, kiinni tekijät. Ja Kyllä, yksi niistä juhlallisesti vannoo koskaan käytä sanaa "Peli" ja "Thrones" samassa lauseessa ainakin neljä seuraavaa artikkelin. Toiseksi, se on paljon todella hyviä elokuvia, jonka liikkuva elämä ei ole muodostunut syystä tai toisesta. No, kaikki kunnossa.
80. Children of men (2006)


Budjetti - 76.000.000 dollari. Palkkiot - 70.000.000 dollaria. Tappiot - yli 41.000.000 DOLLARIA.Ei ole väliä mitä genre ei toiminut Alfonso cuarón, se aina osoittautuu tumma ja synkkä. Alkaen kolmannen osan "Harry Potter", jonka lähde ei ole kaikkein kauhea kirja sarjassa, ja päättyy "Painovoima". Ja äskettäin julkaissut "Roma", sai kolme Oscaria, joista kaksi meni henkilökohtaisesti Alfonso kuten Johtaja ja operaattori, tulos ei ole kaikkein iloinen elokuva. Mutta jos kaikki edellä mainitut on kerätty paljon (tai hyvin paljon), suhteen palkintoja ja rahassa, sitten "Lapsi ihminen", jolla on vahva lähde Phyllis Dorothy James, yleisö oli huomiotta - hän ei vain ollut valmis maksamaan tällaisesta tuotteesta rahaa. Ja se on harmi, koska elokuva oli kamalaa, parhaassa merkityksessä, jos sana "kauhu" Yleensä voi olla hyvä kohta. Tunnelmallinen, surullinen, masentava, ja erittäin kova. Elokuva ei ole herättää kysymyksiä ja antaa vastauksia, se vain kertoo siitä, mihin ihmiskunta on menossa. Ja tuskin sillä kolmetoista vuotta, että on kulunut julkaisun jälkeen, aloimme liikkua oikealla tavalla.

79. "Jonah hex" (2010)


Budjetti - 47.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 11.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 41.500.000 dollaria..Sekoita Trilleri ja Länsi, vaikka monet yksi tärkeimmistä tehtävistä tähti niin suosittu "Transformers" Megan Fox ja laittoi Johtaja tulokas - se oli erittäin huono idea. Ja jos muistat kaikki toimijat, jotka olivat mukana tässä farssi, haluat itkeä. Michael Fassbender, Josh Brolin, John Malkovich, mitä olet viettänyt osan urasi? Anna elokuva koostuu kokonaan peräkkäin takaa-ajoja, ampumista ja räjähdyksiä, tyhjä, naurettavaa ja on peloissaan siitä huono pelata suosikki toimijat. Ehkä pahin kaikista sadoista hän ei ansaitse häntä, voit jopa samalla pois illalla, jos todella ei ole mitään tekemistä. Mutta sinun on parempi löytää jotain parempaa tekemistä - sama sarja nyt, laatua jokaisen jakson, joka on paljon suurempi kuin "Jonah hex", dime tusinaa.

78. "Kissa" (2003)


Budjetti - 109.000.000 dollaria. Palkkiot - 134.000.000 dollaria. Tappiot - yli 42.000.000 DOLLARIA.Menestyksestä huolimatta kävely iso näytöt elokuva "miten Grinch stole Christmas", jossa Jim Carrey, Universal studios on päättänyt olla lopettaa ja alkoi toinen elokuva mukauttaminen kirja-Dr. Seuss - "kissa", ja muuttaa tätä aikaa, meillä oli Mike Myers. Elokuva osoittautui upea kirkas, sokerinen, puuttui vain rainbow-ponit täydellisyyden vuoksi. Todennäköisesti, yleisö nostettiin kauhea epäilys viewer: onko nauraa tapahtumasta, tai itkeä, mutta ongelmana on, että siellä oli missään nauraa ja varsinkin, ei paikka itkeä. Ainoa halu, joka voi esiintyä tai olla kattavat heidän kasvonsa heidän kämmenet sanoilla: "Jumala, mitä täällä on tekeillä". Ja jos Kerry oli hyvä Grinch, sitten Myers on aivan kamala kissa, sopimatonta irvistäen ja liian hammy. Lapset katsella on vain viimeinen viesti, mutta hänelle tunnin...ei, ei ole sen arvoinen. Unohda. Ja kävellä ohi tämä maalaus on tehty vuonna 2003, jonka yleisö.

77. "Noidan oppipoika" (2010)


Budjetti - 150.000.000 dollaria. Palkkiot - 215.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 42.500.000 dollari.Disney ja yrittää tehdä jotain uutta - asioita viime aikoina lähes yhteensopimattomia. Ja se ei ole laatu maalauksia, ja että he jotenkin koskaan löytää yleisönsä. Ei ollut poikkeus ja tarina taikuri Balthazar on yrittää kouluttaa hänen seuraajansa kiire, jotta tuhota paha noita ja kuningas kaikki yli rauhaa ja hiljaisuutta. Tämä on viimeinen suuren budjetin projekti Nicolas cage, puhumattakaan animaatio. Sittemmin hän oli paljon asioita. Mutta lähes kaikki harkitsematonta. On vaikea sanoa, mitkä ovat syyt epäonnistumisesta käteisellä. Yksi niistä näkee kovan kilpailun, koska yhdessä "noidan Oppipoika" saapui teattereihin "Inception" Christopher Nolan. Lisäksi tämä kiinteä oli sarjakuva "toy Story 3" ja "Despicable me", "Twilight. Saaga. Eclipse" ja jopa "the last airbender". Kohtalaisen hauska, kohtalaisen jännittävä, kohtalaisen vakava tarina klassinen vastakkainasettelu hyvän ja pahan välillä, jossa mielenkiintoinen työ joukkue, joka jatkaa aina halunnut, ehkä, nähdä. Ja Kyllä, taas, Teresa Palmer, joka näyttää hyvältä joka tapauksessa, ja näyttelijä koristavat tahansa vika jos se tulee vankka hankkeen kustannuksista, sinun täytyy vain soittaa hänelle.

76. "Seitsemäs poika" (2014)


Budjetti - 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 114.000.000 dollaria. Tappiot - yli 43.000.000 dollaria.lukijat tämä elokuva saattaa kiinnostaa vain ne, jotka se otti venäjän Johtaja Sergei Bodrov. Voit olla onnellinen, meidän kaveri, että hän oli työskennellä näiden toimijoiden kuten Julianne Moore, Alicia Vikander, ja Jeff bridges. Kuten kuvan itse, se ei poikkea heidän ikäisensä. Keskiaikainen maaginen fantasia, jossa menossa "Grifoni". Venäjällä tämä on, tietenkin, johti maksujen yli miljardi ruplaa joululoman aikana ja helmikuussa, kun "Seventh son" julkaistiin maailmanlaajuisesti (Kyllä, meillä on vapauttamaan elokuvan katsoi niin paljon kuin kuukautta aiemmin), yleisö piti kukkarot at "Kingsman: Secret service" ja, tietenkin, pelkoa ja kauhua ja kaikki ihmiset planeettamme "Viisikymmentä sävyjä harmaa". Rakastava tämän tyylilaji, voit viettää aikaa ja nähdä loput ohi.

75. "Master and commander: far side of the Earth" (2003)


Budjetti - 150.000.000 dollaria. Palkkiot - 212.000.000 dollaria. Tappiot - yli 44.000.000 dollaria.Viettää sota-elokuva (jopa meri) 150 miljoonaa euroa ja sijoitetun pääoman tuotto, sinun täytyy olla Christopher Nolan, mutta jopa hän pakeni vain sata. Kuitenkin, Peter Weir oli mahdollisuus luoda upea kuva, jossa on uskomaton ääni, ansaitusti palkittiin "Oscar", ja Russell Crowe, harmonisesti vuorovaikutuksessa Paul Bettany, pelataan yksi hänen parhaista rooleja. Toisaalta, miksi pitäisi katsoja mennä luonnos elokuvassa, jos ei niin kauan sitten kuoli pois kevyempi sisältö ja viihdyttävä "pirates of the Caribbean: Curse of the Black pearl"? Tänään, koska meillä on valitettavasti myönnettävä, epäonnistuminen ja neuvoa lukijoita katsomaan seikkailuja "Äkillinen", jos ne jostain syystä vieläkään ei.

74. "Rakkauden aika" (2014)


Talousarvion 60.000.000 dollaria. Palkkiot - 31.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 44.500.000 dollaria..Mikä voisi olla parempaa romanttinen elokuva, julkaistiin ystävänpäivänä? Sinun on yllättynyt, mutta osoittautuu mitään, mutta itse. Ja anna tähdet kohtalosta päähenkilöt tämän nauhan ja ei ole lähentyneet, mutta lipputulot vika, he kirjaimellisesti yhdistyivät. Tärkein syy kelluu pinnalla kertoo yksinkertaisesti ei ole kiinni. Alusta alkaen me jo tiedämme, että ystäville on olla yhdessä, miksi, ja jo puuttuu juonittelua täysin tappoi ollenkaan. Lisäksi, lanka niiden suhde päättyy aivan kesken elokuvan, joten lisätoimia fantasia roskaa. Kuitenkin, osa fantasia (enkelit, demonit, Pegasi) on selvästi tarpeetonta ja häiritsevää alusta alkaen, puhaltaa ilman nimenomaista tarvetta talousarvioon. Kun skenaario on luotu todellinen kaaos, se ei pelasta, vaikka nimekäs näyttelijäkaarti, josta silmissä naisten puolet ilahduttaa Colin Farrell ja miesten Jessica brown Findlay.

Kaikki muut osat onnistunut projekti ei joko toimi ollenkaan tai avoimesti veisaa. Jälkimmäinen koskee erityisesti Hans Zimmer, mutta hän oli hänen syy erottaa joka oli Rupert Gregson-Williams. Yleensä he sanovat - "pahin ensin". Ja se on ainoa asia, Akiva Goldsman, joka debytoi ohjaajana, osoittautui täynnä, niin paljon, että lisää elokuvia hän ei koskaan ottanut pois. Valitettavasti, hyvä talvi tarina, joka olisi tarkistettava läpi ajan, yleisö ei koskaan saanut, mutta kriitikot on hyvä tavoite, heittää mätä tomaatit. Kuitenkin, hieman piristämään romanttinen ilta "Romeo" ja "Julia", vaikka ei teattereissa, hän voi silti tämä itse oli luonut.

73."Mission to Mars" (2000)


Budjetti - 100,000,000 dollaria. Palkkiot - $ 111.000.000. Tappiot - enemmän 44.500.000 dollaria.Jos et tiedä, missä jalat kasvaa mielettömyydet "Prometheus" Ridley Scott, "Mission to Mars" on vastaus. Joka tapauksessa, yksi niistä. Mutta ei niin paha. Elokuva rescue mission Red planet rehellisesti tarkastella budjetin - on selvää, että kaikki rahat oli käytetty grafiikka. Jopa nyt elokuva on lähes kaksikymmentä vuotta vanha näyttää hyvältä teknisestä näkökulmasta, ja se on sanoa paljon. Ja seuraavat fysiikan lakeja, kuten käyttäytyminen tulipalo-nolla-painovoima, muuttaa painovoima ja laskeutuminen planeetan - ja kaikki fiktio tämän päivän vaatimuksia, jossa astronautti selviää, jossa on reikä puvussa ja kasvaa Marsin maaperään inhimillisen kulttuurin. Loput, juoni on tylsä, juoni ei ole vakuuttava ja toimijat ole mitään leikkiä, (okei, okei, yritetään vielä oli). Katsella fanit genren - varma, loput... no, loppu on valinnainen.

72. "Saari" (2005)


Budjetti - 126.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 163.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 44.500.000 dollaria.Mielenkiintoista, että tarina tapahtuu vuonna 2019. Ohjannut "aikaisin" Michael Bay, joka on viime vuosina enemmän ja enemmän kuin merkityksetön sekamelskaan erikoistehosteita. Joka tapauksessa, osallistuvat BAE, sanoi ainakin kunnon teknisen puolen projekti, ja joku, ehkä jopa nimeltään "Saari" on hänen paras nauha. Rooli nimi duetto suoritetaan sijaitsee sitten huipulla suosio Ewan McGregor ja Scarlett Johansson, jonka suosio oli odottaa menestystä Kynoselen marvel. Se on tunnustettu, että Näyttelijöitä ammunta Michael Bay elokuvia eräänlainen kohteliaisuus Johtaja niiden ruumiinrakenne. Se osoittautui nopeasti, ihana työ Jablonski, joka sen jälkeen, kun kuulin trailerin "Avatar", suuria toimijoita, yhdessä Sean "spoileri" Papu ja ei mieletön juoni. Se on sääli, että potentiaalia tulla uusi "Matrix" ja ei voida toteuttaa. Elokuva voisi ja pitäisi olla maksettu pois, jos ei saanut alle luistinrata "Fantastic four".

71. Astro boy (2009)


Budjetti - 65.000.000 dollaria. Palkkiot - 40 000 000 dollarin dollaria. Tappiot - yli 45.000.000 dollaria.Toinen sarjakuva zagremevshy sykli taloudellinen epäonnistuminen elokuva, sen rakenne ei ole. Hän tuli vain väärään aikaan, kun niiden pitäisi. Ja Studio Summit Entertainment oli suhteellisen vähän kokemusta edistäminen animoituja elokuvia. Hyvin käsite sarjakuva enemmän samanlainen kuin viime fantastinen elokuva "Alitan: Battle angel", totuus tapahtumien juoni tapahtuu "päinvastoin". Projektista perustuu suosittuun Japanilainen manga ja molemmat vaarassa jäädä ilman jatkuvaa niiden näytön tarinoita, mutta toisin kuin "Astroboy" u "Kansalaisuuden" vielä on mahdollisuus.

Ja meidän seuraavan kymmenen päättyi, ja tällä kertaa hän ei ole, että huono (ainakin elokuvissa, jotka olivat edellä mainittiin), kuten oli odotettavissa. Siellä on paljon enemmän kunnon elokuvia, eivät ansaitse tällaista kohtaloa rahaa kuin Frank "täyteaineita". Joten, kolme kirjoittaa seitsemän mielessä. Nähdään ensi viikolla ja sivuilla.

Tekijät: MiB ja Cassie.

Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Sarja. Uusi Nov 2018 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. Osa II | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1 | Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa | Paras elokuvia Jumala

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony opetukset ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.