katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 2

Date: 2020-07-11 03:45

vaikka jotkut ihmiset yrittävät nyt harvoin mennä, sosiaaliset verkostot ja muita julkisia, pelosta törmätä spoilerit tulevista sarjan finaali "Game of thrones", alkaen tällä viikolla, sinun nöyriä palvelijoita jatkaa sykli käteistä kaikkein eeppisiä epäonnistumisia in the twenty-first century. Myös harkita, se on meidän velvollisuutemme muistuttaa, että laskenta tappiot elokuvia käytettiin erittäin yksinkertaistettu kaava, olemus, joka on kuvattu ensimmäisessä osassa sykli.90. "Sucker punch" (2011)


Budjetti - 82.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 89.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 37.500.000 dollaria.Zack snyder... kuinka paljon tämä nimi. Johtaja vuonna 2011 muodostunut oma fanikunta hyvä, mutta yksin se ei riitä, ja kiinni loput yleisö oli käytännössä mitään. Valitettavasti "Kielletty vastaanotto" kiehtoi vain julisteita. Nuoret ja kauniit tytöt tiukkoja vaatteita joitakin futuristischen aseiden taustalla Orgiat menossa taustalla, johon kuului hirviöitä, lohikäärmeitä ja zombie-Natseja - kaikki mukaan käskyt sarjassa "Resident evil". Näyttää siltä, että tällaiset elokuvat ovat nimeltään "trash". Kuitenkin, budjetin hankkeita tämän tyylilaji ovat yleensä kymmenen kertaa pienempi. Kuva kännissä kriitikot (alle 20% RT), yleisö (huonoin elokuva vuoden mukaan a. noire the complete edition), ja ne harvat, jotka pitivät voiton muodostaa yli ainetta, kattamaan epäonnistui. Kuten oli ytimekkäästi totesi yksi portaalin käyttäjien tietoja elokuva "Pötypuhetta, hölynpölyä, mutta kauniisti suunniteltu".

ei snyder oli todella hämmästyttävä yhdistelmä yhteensopiva yhteensopimaton. Eräänlainen clip yrittää olla sekä vakava draama vaikea kohtalo sankaritar kuoleman jälkeen hänen äitinsä ja värikäs fantasia eri vaihtelut ja paikkoja, mutta ei todellakaan ole merkittävä tarina paeta, matkailu käsittämätöntä yleisö syyt kolme juoni alueilla. Kyllä, joskus surullinen. Kyllä, tausta on upea ääni. Kyllä, grafiikka paikoin vaikuttava. Ja Kyllä, Carla Gugino iässä neljäkymmentä on edelleen hyvä. Mutta ei, ajatus tanssia, joka on edelleen mysteeri - kerran. Ei ota nauha yhteydessä yhtenäisyyden puute juoni vaikeaa. Ei, traileri koskaan vieheet mieltä. Ja ei, tämä erityisesti elokuva taloudellisia vaikeuksia avosylin odotti alusta alkaen.

89. "Watchmen" (2009)


Budjetti - 130.000.000 DOLLARIA. Palkkiot - 185.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 37.500.000 dollaria.Hei taas, Herra Zack Snyder. Luulen, että olemme viime aikoina tavannut... Ai joo, olet Johtaja, mukana ei joki kahdesti, ja, näin ollen, meidän top liian. Miten se ei tunnu oudolta, kun kinokomiksa vaje oli paikka olla ja seuraavat maalauksia Amerikkalainen, joista jälkimmäinen on täynnä haasteita kaikissa tuotannon vaiheissa ja lopussa mukulakivisiä yhdessä eri kappaletta savi "justice League". Anna "Pitäjät" myöhemmin tuli kultti kuva, on hankkinut armeija faneja, mutta missä olivat nämä ihmiset, kun useita aiemmin julkaissut "Iron man" ja "the Dark knight" on kerännyt kolme ja viisi kertaa enemmän vastaavasti? Se ei ole selvää. Se on vaikea sanoa, mikä lopulta on syy käteistä epäonnistumisia. Olipa pitkä kesto, onko runsaasti hahmoja ja niiden kyvyttömyys kaapata ihmisen huomiota, onko aikuisen luokitus kuvia, tai ei monimutkaisuus ja sekavuus kerronta. Aluksi, elokuva monet ei ymmärretty, että tulevaisuudessa kiinteä extension versio, mutta se oli liian myöhäistä.

88. "A Christmas Carol" (2009)


Budjetti - 200.000.000 dollaria. Palkkiot - 325.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 37.500.000 dollaria.Se on ihana Joulu sarjakuva Robert Zemeckis osallistuminen vertaansa vailla Jim Carrey, joka esiintyi täällä kerran kahdeksan rooleja, jotka ovat tuomittuja taloudellinen romahdus. Tuomittu sen uskomaton animaatio, erityisesti animaatio vuosikymmen sitten, talousarvio ja sen artsy elkeet, kiihtyvän lasten elokuvissa. Noin murskaus epäonnistuminen tällainen hanke voi vain pahoitella neuvoa sinua katsomaan sitä, jos yhtäkkiä jostain syystä et ole jo. Vaikka liiallinen synkkyys, tämä tarina ei ole vailla ystävällisyyttä ja pouzitelnosti, jolloin kokonaismäärä päälavalla perhearvoja.

87. "Aallonharjalla aalto" (2015)


Talousarvion 105.000.000 dollaria. Palkkiot - 133.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 38.500.000 dollaria.Hyvin outoa remake maalaus 1991, yritti pelata taustalla suosio "fast and Furious". Se on sama - konflikti vartijat ja rikollisia, hulluja temppuja ja jopa kilpa-komponentti. Mutta ei ollut VIN Diesel, ei tyhjennä historia, ei markkinointi, lopulta. Lisäksi kaikki elokuva tulossa ulos Uusi Vuosi, on saanut alle luistinrata tilaa "Star wars: Episodi 7 - Awakening Voimat", jotka veturi kuljettaa tarinaa "holtiton", ei edes huomaa. Lisäksi kauniit maisemat ja äärimmäisen komponentti, toteutetaan korkeimmalla tasolla, katsoja ei yksinkertaisesti ole mitään muuta katsoa. Teresa Palmer? Voi Kyllä, hän tuli tänne viisi minuuttia, luultavasti ssa, koska jopa "lisävaruste" päähenkilö se voidaan kutsua venyttää.

86. "Oliver Twist" (2005)


Talousarvion 60.000.000 dollaria. Palkkiot - 42.000.000 DOLLARIA. Tappiot - yli 39.000.000 dollaria.Tämä elokuva mukauttaminen on tuotettu, ei ole Hollywood, kuten yleensä tapahtuu tämän talousarvion, ja useissa Euroopan maissa. Johtaja Oscar-palkittu kirjailija "Pianisti" Roman Polanski. Voimakas lähde Charles Dickens. Ja elokuva osoittautui suuri - arvoinen mukauttaminen legendaarinen tarina. Mutta Euroopassa, toisin kuin Pohjois-Amerikan kollegansa, ei voinut (eikä voi toistaiseksi) myydä elokuvia yleisölle. Valitettavasti, "Oliver Twist", hän, liian, ei myydä.

85. "Oceans" (2009)


Talousarvion 80.000.000 dollaria. Palkkiot - 82.000.000 DOLLARIA. Tappiot - yli 39.000.000 dollaria.Haluan nostaa hieman verhon mysteeri vedenalainen maailma, joka kattaa useimmat Maapallon? Hienoa! Tämä nauha, noin 90% dokumentti, auttaa sinua tekemään tämän. Tietenkin, talousarvio tapauksessa "Oceans" on uskomattoman suuri, koska harvat ihmiset, kuten "tavaraa" katsomaan elokuvaa. Mutta tämä on yksi niitä harvinaisia kertoja, kun hanke on suunniteltu enintään näytön koko todella nauttia näyttää. Täällä näet Atlantis esitetty kenogamissi "Vesimies" ja voi ajatella jotain enemmän kaunis, uskomaton, todella on olemassa, mitä jakaa ja mitä ihailee. Todellinen "hunger games", ja todellinen, ja yleensä traaginen. Se on, kuten "finding Nemo" vain aikuisen kanssa rating. Jos et ole koskaan ollut akvaario, rohkeasti katsomaan tämä elokuva ja nauttia siitä, joten se on täysin ilmainen ja verraton musiikki. Vaikka siellä oli, se on todennäköisesti pettynyt.

84 "Peter pan" (2003)


Budjetti - 100,000,000 dollaria. Palkkiot - 122.000.000 DOLLARIA. Tappiot - yli 39.000.000 dollaria.Mukauttaminen tarina James Barrie pojasta, joka haluaa pysyä lapsi ikuisesti ei ole helpoin asia. Mutta PJ Hogan tuli ulos suuri. Kuitenkin, katsoja vuonna 2003 tästä tiennyt. Syyt ilmeinen epäonnistuminen elokuva on tasan kaksi. Ensimmäinen on nimeltään "taru sormusten Herrasta 3: Kuninkaan paluu", julkaistiin samanaikaisesti "pan" ja vei kaikki rahat, kaikki mainetta ja kaikki palkinnot. Toinen ei ole niin selvää on, että Hogan kääntyi tumma elokuva (joka on tässä kirjassa), kun Disney on jo tottunut siihen, että peli sopeutumisen pitäisi olla hauska ja värikäs. Ja tummat värit yleisö halusi nähdä talon. Muistaa elokuvan, joka julkaistiin 13 vuotta myöhemmin, olen ymmärtänyt, että itse asiassa "pan", joka on sopivampi synkkä asetus "Pirates of the Caribbean" kuin klassinen disney. Mitä tapahtuisi, jos laitat merkit Barry toiseksi, me kaikki näimme vuonna 2015. Mutta elokuva palaamme myöhemmin artikkelissa, koska hän ei paljon vahvempi.

83. "Kosto" (2010)


Talousarvion 80.000.000 dollaria. Palkkiot - 81.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 39.500.000 dollaria.Historia, jonka me kaikki olemme nähneet toistuvasti, tällä kertaa ei toimi, mutta huono se silti soittaa. Pikemminkin keskimääräinen. Mel Gibson on edelleen uskomattoman jyrkkä. Liiallinen jäykkyys, mitä tapahtuu, joskus niin tyypillistä nauha näyttelijä, joka on saatavilla. Mutta ensimmäisen luokan etsivä voisi olla tarpeeksi etsivä, haastavia pulmia ja uskomaton vihjeitä, jotka, yhdistettynä tarpeettomasti paisunut budjetti, joka saa katsojan vain seistä syrjään.

82. "Hercules: Alussa legenda" (2014)


Talousarvion 70.000.000 dollaria. Palkkiot - 61.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 39.500.000 dollaria.Elokuvissa on aina ollut suosittu genre "historiallinen eepos". Vuoden tai kahden välein vaihtelevalla menestyksellä jotain menee esillä yleisölle. Tässä genressä oli kuin elokuvaa, joka kokosi yhteen paljon rahaa ja palkintoja, kuten "300", "Gladiator" ja "Troy" ja elokuvat ovat keränneet vain pilkan muutaman katsojaa. Jälkimmäiseen kuuluu luoda Renny Harlin. Alkeellinen juttu, hirveitä erikoistehosteita, heikko kasteihin, inhottavaa lausunto (muista vain legendaarinen "tikari kainalossa" ja lennot in uni ja todellisuus), ja käytännössä kaikki tämä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, Hercules ja hänen tekojaan, joiden kyky heittää salama tietokone "kateus" Thor itse. Mutta ne urotekoja voidaan kutsua vain toimia kirjailijoita. Se on sääli, että päinvastainen järkeä. Eläköön puute verta ruudulla, uudistumista hahmot ja niiden teleportaatio paikasta toiseen kirjaimellisesti napin!

Erillinen "kiitos" ansaittu toimijat, mutta ylittämään kaikki onnistui näyttelijä tärkeimmät naisen roolia - Gaia Weiss. On epätodennäköistä, että joku voi pelata samalla draama haava olkapäähän, aivan kuten se tapahtui. Tämä tapahtuu genre melko usein, mutta yleensä kerää jotain. "Hercules" on julkaistu uusi vuosi, ei mitään. Ja oikeutetusti niin, tämä roska ei ole nimensä arvoinen. Katsella kanssa äänen pois!

81. "Lyhyesti" (2017)


Budjetti - 68.000.000 dollaria. Palkkiot - 55.000.000 dollaria. Tappiot - yli 40.500.000 dollaria."Tehdään loistava elokuva, joka on mielenkiintoista koko perheelle teema maailman tupakoitsijat nuorten kanssa, elää sopusoinnussa?". Anna on. "Tai ehkä tehdä Komedia hauskoja tilanteita kohtaamaan pieniä ihmisiä ja heidän vuorovaikutus ihmisten kanssa normaalia kokoa?". Miksi ei. "Mitä jos saat pelata vakava draama teema löytää oman paikkansa elämässä ja pelastaa sivilisaation sukupuuttoon, koska pilaantumisen planeetan?". Voit kokeilla. "Tuli! Katsotaanpa kytke se kaikki yhdessä, jotta saadaan tunnustaminen ehdollinen yleisö?". No, luojat lopulta teki viime hetken päätös, jonka toteuttaminen ei voida ottaa vakavasti, ja katsella näitä asioita, kovaa työtä, varsinkin jos et saa tarpeeksi unta ennen katsomassa. Se on vaikea sanoa, että lopulta halusi välittää yleisölle, koska tuskin onnistui välittää jotain. Ottaa alun perin ajatus, jossa voit mennä ja suuri fiktio, ja murtaa nauru, Komedia, ja koputtaa kyyneleet draama, valitettavasti, se ei voi tehdä, ei ole ensimmäinen eikä toinen eikä kolmas. Täysin kohtuuttomia odotuksia hankkeen enemmän kuin maksettu pois käteisellä vika, negatiivinen reaktio kriitikot ja haluttomuus yleisö tuoda elokuviin heidän "verta".

Ja me sanoa hyvästit. Nähdään ensi viikolla ja sivuilla.

Tekijät: MiB ja Cassie.

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.