katsomassa elokuvaa

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1

Date: 2020-07-11 03:42

elämme parasta maailmassa, mikä tahansa vika liittyvä elokuva tai ei, ihmisiä paljon mielenkiintoisempaa keskustella kuin saavuttaa. Keksi se, valitettavasti, ei kirjoittajat tämän sarjan artikkeleita, se todella on. Miksi pitää keskustelua menestys, jos on vika, jonka syytä kaivaa syvemmälle, paljon enemmän viihdyttävä. Huuhtele siemenet, vaihtaa mielipiteitä, löytää joku syyttää lopussa. Koska kukaan ei tiedä, miten tarkastella mote muiden silmissä, ja tässä tapauksessa elokuvat ovat parempia kuin yleisö.

Moderni elokuva järjestetty siten, että tärkein (ja usein vain) menestyksen mitta hanke on box office. Se oli hän, tai pikemminkin hänen poissaolonsa, Studio on ajaa joitakin radikaaleja muutoksia. Kirkkain ja ehdottomasti polar esimerkki on viimeisen kahden aikaan julkaistaan tämän artikkelin elokuvan maailmankaikkeuden "Star Wars". Ja jos 45 prosenttia yleisö luokitus Rotten Tomatoes ja 6.4 portaali "movie news", perii miljardia kolmesataa miljoonaa talousarviossa on kaksisataa viisikymmentä miljoonaa dollaria, tilaa Saaga "Star wars 8: Viimeinen Jedi," Walt Disney se on lavastettu, kertyminen vähintään neljä sata miljoonaa dollaria spin-off "Han Solo: Star wars. Historia," huolimatta lämpimän vastaanoton yleisön, pakotti yhtiön hieman papanicolau, tarkistaa strategian edelleen kehittäminen ja tehdä useita henkilökunnan muutokset.

yhteenveto - suuret ja pienet studiot (Studio ei Johtaja), kriitikot ja yleisö taka-alalle . Tärkeintä - että valmistettu tuote on maksettu pois ja toi paljon rahaa. Ja kun vihreä joki, jossa monet kuvat George Washington virtaus voimakas virtaus, ei yritys, ja ei ole aikeita kutinaa ja muuttaa mitään. Luulisi, että et vain tiennyt sitä, eikö olekin? Joten päätimme koota luettelo satoja tuhoisin elokuvia twenty-first century, kaupallisesta näkökulmasta, jonka valmistelu on melko nopeasti tajusi, että jotta se "rehellinen" ei toimi. Mitä on olemassa useita syitä.

Ensimmäinen - suurin osa hankkeista ei tiedetä edes likimääräisiä tietoja kustannuksista, ja niiden mainonta ja muu markkinointi. Koska se on mahdotonta laskea tämä määrä, joitakin elokuvia, koska se on mysteeri, sitten heittää sen kaikille, jotta kaikki "onnekas", sisältyvät luetteloon, samoissa olosuhteissa. Toinen - kaikki elokuvat, käyttää yksinkertaista kaavaa: voitto-erityisesti kuvio - tämä palkkiot on jaettu tasapuolisesti vähentämisen jälkeen sen talousarvioon. Täällä myös, on yksi vastalause - monissa maissa, esimerkiksi Kiinassa, politiikka on aivan erilainen, jos elokuvantekijät palautetaan 50 prosenttia ja noin 30 prosenttia, mutta pohjimmiltaan se ei muuta. Näin ollen todelliset tappiot kunkin nauha luettelosta kymmeniä miljoonia dollareita (ja joissakin tapauksissa yli sata) ylittää nämä arvot. Se ei tee tyhjäksi sitä, että sarja on edelleen ulkona, koska web ei ole luettelo tappiollisia elokuvia, jotka ylittävät vähintään kaksikymmentä nimiä. Jonkun täytyy olla ensimmäinen, joten miksi ei tehdä sitä meille? Ei tarvitse vastata, miksi, koska meillä on vielä maalattu kaikki kymmenen osaa.

100. "Stuart little 2" (2002)

Talousarvioon 120.000.000 dollaria. Palkkiot - 170.000.000 dollaria. Tappiot - yli 35,000,000 dollaria.Lopussa viime Vuosituhannella elokuvissa usein genre, joka käyttää sekä oikeita ihmisiä ja animaatio. Usein vaihtelevalla menestyksellä, koska sitten sisällyttää tällainen oli liian kallis, ja yleisö reagoi eri tavalla. "Stuart little" on tarina talking hiiri, joka oli otettu perheen nuorempi veli nuorempi poika. Hän oli erittäin naiivi, mutta ominaisuus perhe-elokuvat ovat menestyneet hyvin, että toi luojat 300 miljoonaa dollaria ja sen budjetti on 133 miljoonaa euroa, ja jopa yksi ehdokkuuden palkinnon "Oscar" kategoriassa "Best visual effects". Suhteellisen pieni voitto ensimmäinen elokuva kolme vuotta myöhemmin vielä tuli jatko-osa, joka ottaa vertailukelpoisia kustannuksia, keräsi lähes kaksi kertaa vähemmän ja tasoitti voitto alkuperäinen nauha.

Hyvä, helppo, ja vielä niin naiivi, tarina on otettava vakavasti, ei ole vain säilyttää vanha katsojia, mutta houkutella uusia. Ei auttanut tämä tai hyvä piirustus, Mimino eläimiä (ja viisi), tai pieni koko-pituus toimii kesto 70 minuuttia ilman hyvityksiä tai positiivisia arvosteluja (RT 81 prosenttia vs. 67 prosenttia viime-sarja). Kuitenkin faneille pieni perhe ja heidän eläintarha vuonna 2005, video julkaistiin animoitu trikvel, mutta se on toinen ja ei ole vaivan arvoista huomiota song.


99. "K-pax" (2001)

Talousarvio 68.000.000 dollaria. Palkkiot - 65.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 35.500.000 dollaria.Yksi niistä asioista, joka on mielenkiintoinen miljoonat ihmiset ympäri maailmaa - "onko ulkomaalainen elämän muodossa ja avaruusolentoja?". Yritti antaa vastauksen hänen romaanin "K-PAX" geeni brewer, elokuva mukauttaminen, joka pian tuli Johtaja Iain Softley. Juoni on salaperäinen Voitto (Kevin spacey), joka väittää, että hän saapui planeetalle Ka-pax. Mutta kuten usein tapahtuu, uskossa osa muita ihmisiä, se ei ole ansainnut, ja siksi lähetettiin psykiatriseen sairaalaan, jossa hän pian mukana psykiatri mark Powell (Jeff bridges).

Väkivaltainen lapsille, aikuisten satu - kävi ilmi, tämä elokuva. Kuitenkin, tämä ei estä tarinoita rakastaa tulevaisuudessa, suurin osa yleisöstä kiinni heidän värikkäitä hahmoja ja mysteeri tapahtuman lopussa, jota monet jäävät ajatus - mikä on Tulos - sellainen ulkomaalainen, jolla on ihmisen ulkonäkö tai henkisesti sairas, joka niin kipeästi tarvitsi apua asiantuntijoilta?

98. "Grimmin veljekset" (2005)

Talousarvio 88.000.000 dollaria. Palkkiot - 105.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 35.500.000 dollaria.
"Veljet" oli kaikki. Upea Cust kuohuviini vuonna 2005 Matt Damon, joka esiintyi kolme vuotta myöhemmin, rooli unia Heath Ledger ja Monica Bellucci. Epätavallista tuolloin, asetus ja käsite. Kiehtova niiden dynamiikka ja synkkyyden toimia. Tällaisia pienen budjetin elokuva. Valitettavasti tämä hyvä, ja että aika, ja aivan ihana elokuva, Terry Gilliam onnistui luomaan, mutta ei myydä yleisölle, joka pitkälti määrittää edelleen kohtalo tämän ylimääräisen Johtaja. Ehkä nyt, aikakaudella fani-palvelua, tämä kuva, viitaten meitä lukuisia ja helposti tunnistettavissa teoksia Grimmin Veljekset, olisi pystyä käteistä tunnustaminen. Lisäksi käytettävissä oli kuuma ja jaunty, vahva ja lähes itsenäinen luonne suoritetaan Lena Hedi, että tänään on trendi. Kuitenkin, tietäen nyt, että emme voi, ja remake nähdä, emme halua.

97. "Aeon flux" (2005)

Talousarvio 62.000.000 dollaria. Palkkiot - 52.000.000 dollaria. Tappiot - yli 36.000.000 dollaria.- Charlize.... olimme iloisia, sinä ja upea muodossa "Räjähtävä blondi", olimme kiehtoi sinua Trilleri elementtejä science fiction, "fast and furious 8", olit ainoa valopilkku tarina "lumikki ja metsästäjä" (no, siellä on vielä Kristen Stewart pelataan yksi hänen parhaista rooleja), mutta me, valitettavasti, ei voi unohtaa olet roolissa erikoisagentti kaukaisesta tulevaisuudesta. Verrattuna tämän elokuvan, käsikirjoituksen tahansa osien "resident evil" ansaitsevat ehdokkaita "Oscar", asennus ensimmäisen sekunnin verilöyly ensimmäinen "hunger games" on kaikkein luettavissa asennus maailmassa, ja toimii otsikko pari "Viisikymmentä sävyjä harmaa", kuten Kate ja Leonardo alle Celine Dion. Kuten kirjoitin minun tarkistaa yhden portaalin käyttäjien "movie news" - "se on Parempi kaivaa häneltä silmät päästä ja purista korvaan rummut". Tämä on luultavasti yksi niistä harvoista elokuvista luettelo, joka, mielestä kirjoittajat, on kerännyt liian paljon.

96. "Scott pilgrim vs. the world" (2010)

Talousarvio 60.000.000 dollaria. Palkkiot - 48.000.000 dollaria. Tappiot - yli 36.000.000 dollaria.Ehkä, sarjakuva-ja geek-elokuva julkaistiin sarjakuvan historiassa. No, for the twenty-first century varma. Käsitelty ystävällisesti kriitikot (81 prosenttia RT), suosima yleisö (83% on), mutta, valitettavasti, ei ole käsitelty ystävällisesti heidän huomionsa. Mahdollinen syy epäonnistumiseen tämän tuotteen kutsutaan huono release date paljon, kuten elokuva - "Kick", joka ilmestyi vain neljä kuukautta aiemmin. Yksi useita hankkeita tällä listalla, että epäonnistumisesta huolimatta, katsella ja tarkistaa jopa nyt, kun hän menee viidestä kymmeneen kinokontrol vuodessa, ja laatu hänen huumoria ja ääretön määrä ampumisen katsojan aforismeja muistetaan pitkään aikaan. Kun kaikki runsaasti tällaista sisältöä, ei ole mitään edes etäisesti samanlainen tarina Scott ja Ramona ei ole vielä pois. Lähin jättämistä oli viime sarjakuva "spider-Man: universumiin". Kun viimeinen sai kriitikot, yleisö ja palkintoja, tiedät.

95. "Fantastic four" (2015)

Talousarvioon 120.000.000 dollaria. Palkkiot - 168.000.000 dollaria. Tappiot - yli 36.000.000 dollaria.Ole elokuva, mutta anekdootti. Ehkä ensimmäinen historiassa elokuva Kinomax kun budjetti on enemmän kuin satoja miljoonia dollareita, jotka osoittautui huono, lähes kaikki osat. Valu. Grafiikkaa ja tehosteita (muista, vain Tohtori doom, ei, et muista se!!!). Taustatietoa ja skandaalit ympäröivän elokuvan julkaisu. Juoni. Script. Joshua Goldstein kuin Johtaja, joka voisi muistaa hyvä "Aikajana", mutta muista, että "tuote". Elokuva, joka ei ole halunnut, kaikki paitsi Kate Mara faneja, mutta myös hänen sue Storm Jessica Alba, joka on myös väärin sen aikaa, hyvin, hyvin kaukana.

94. "Mortdecai" (2015)

Talousarvio 60.000.000 dollaria. Palkkiot - 47.000.000 DOLLARIA. Tappiot - enemmän 36.500.000 dollaria..Jos yhtäkkiä tullut tylsä haluavat rentoutua ja samalla pois illalla yli valon henkinen Komedia naamioitumisen mestari Jack Sparrow johnny Depp. Jos posket ei ole revitty runsaasti kuohuviini ja laadukkaita huumoria. Jos olet kiinnostunut viihdyttävä tarinoita, vinkkejä etsivä ja odottamattomia juonenkäänteitä. Ja lopuksi, jos haluat todistamaan koskettava rakkaustarina päähenkilön luonnetta Gwyneth Paltrow. Ajaa ohi tämän elokuvan! "Mortdecai" ei ole niin paha, hän on todella huono kaikissa sen näkökohdat. Parasta, mitä meillä on nauhalla on traileri ja viehätys Olivia Munn, teema, joka ei ole vielä täysin paljastettu. Röyhtäily alkaen useimmat toimijat annetaan sinulle. Jos näkymä-ota pieni kori, sitten voit poimia karpaloita. Ansaittu ehdokkaita näyttelijää "Razzie". Ansaitsi sylkeminen ja rotten tomatoes kriitikoilta. Ansaittu negatiivisia kommentteja katsojilta. Epäoikeudenmukaisesti korkea tämä "mestariteos" maksuja. Ja jyrkkyys viikset Charles Mordechai voidaan verrata vain, että likainen viikset Superman. Ei vakuuttunut? Sitten katsella omalla vastuullasi. Teitä on varoitettu.

93. "Cloud Atlas" (2012)

Talousarvio 102.000.000 dollaria. Palkkiot - 130.000.000 DOLLARIA. Tappiot - yli 37.000.000 DOLLARIA.Veljet... uh-uh-uh... sisaret.... joten, lyhyesti... Wachowski. Niin paljon, näyttää siltä, että taika tämä nimi! Mutta kaikki taika käytetty, vain "Matrix". Muita elokuvia yhdessä, ei väliä kuinka epätavallinen ne saattavat tuntua kunnon johtaa vuokraus ei saavutettu. "Cloud Atlas" oli monia asioita - loistava valettu, kiehtova käsikirjoitus, huono ajoitus ja miljoona feyspalm, jossa yleisö marraskuussa 2012 murskasi hänen kasvonsa. Paradoksaalinen elokuva, joka on sekä mielenkiintoinen ja mahdotonta nähdä, kun katsot sitä samalla nukahtaa ja jännittynyt kuin merkkijono. Tuolloin kaikki oli peloissaan tämän kuvan ja päätti olla viettää rahaa. Tosin aihetta tehdä, joten hän oli. Venäjä kuitenkin, jossa elokuva oli nähnyt 2,2 miljoonaa ihmistä, tietenkin, ei ole poikkeus.

92. "Murtuma aikaa" (2018)

Budjetti - 103.000.000 dollaria. Palkkiot - $ 132.000.000. Tappiot - yli 37.000.000 dollaria.- Luulen, että Studio "Disney" on minimi raja käteisellä epäonnistumisia. Vuonna 2018 he ovat liian monta, ja ne voi kaikki tasaantunut yksi kuva "Avengers 3: infinity War", kysymyksiä on kuitenkin. Päällikkö, joka on, "miksi tämä on otettu?!" Käteistä koska kohtalo "Lands of the future" lue enemmän, kun ensimmäinen traileri. Riittää sanoa, että tämä elokuva tarttui KOLMETOISTA ehdokkaita "Ruosteessa donitsi", joka kesti neljän kierroksen palkintoja (mukaan lukien tärkeimmät yksi - pahin ulkomaisen elokuvan). Ja jos edellä mainittu "Aeon flux" voit löytää tekosyitä, kuten itse asiassa tulokkaita kirjoittajat ja Ohjaaja, joka oikeuttaa "Tauko" ei ole eikä voi olla. Pahin elokuva vuonna 2018, suhde talousarvioon laatu, joka ansaitusti floppasi lipputulot. Mutta koko pino cons yksi etu vielä tämä kuva on terve ja hyvän unen, joka voi myöntää. Joka tapauksessa, ei ole mitään menetettävää, mutta ainakin saada vahvempi suuria asioita, hyvin, tai tarkastella hankkeita paremmin

91. "Rohkea pippuria" (2011)

Talousarvio 49.900.000 dollaria. Palkkiot - 25.000.000 dollaria. Tappiot - enemmän 37.400.000 dollaria.Itse asiassa, elokuva, jonka David Gordon green saman kohortin elokuvia, joka sisältää "scary movie" ja muita erilaisia parodioita suosittuja maalauksia. Mutta jos kaikki tähdet taivaalta tuli yhdessä jotain aivan kiero. Kuten koomikot täällä, ja Natalie Portman nuuka asuja, ja eeppinen musiikki, kuten seikkailu-sarja "pirates of Caribbean", ja vitsejä vyön alle suuri määrä, joista osa todella osuma "haha!". Mutta jotain meni pieleen ja kuva teattereissa ei katso enää ollenkaan. Ilmeisesti parodia genre on kiellettyä viettää tuotanto kuten suuri määrä. Vertailun, "Hyvin hunger games" oli arvoltaan alle $ 5,000,000.

Ja meidän avaaminen TOP 100 katsotuin epäonnistumisia twenty-first century kymmenkunta tämä päättyi. Heidän toiveitaan edelleen muodossa kirjoittaa kommentteja. Ja uskokaa minua, jos näit luettelo elokuvia, jotka jostain syystä tällä kertaa jäi - ei ne kaikki ansaitsevat katselu jopa ssa. Nähdään ensi viikolla ja sivuilla.

Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Oscar-2019: Veto musta | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2019 | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Oscar-2019. Soita Bryan singer | American cinema vastaan Universal studios

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opetukset ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.