katsomassa elokuvaa

Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2)

Date: 2020-07-11 03:21

Jos olet kyllästynyt karanteeni ja surra kuihtuvat ilman sinua, puutarhaan, kuvitella hetken, että ei ollut kotona, ja juna on ylinopeus ei minnekään lumen läpi. Sen asukkaat eristys ei pääty koskaan, toisin kuin meille. Joten pyyhi kyyneleet ja lukea viihde-vuonna toukokuun jälkipuoliskolla 2020.

sunnuntai, toukokuu 17


"Keyptaun" (Starz) - agentti Kansallisten marine fisheries service, lesbo, tyttö Jackie Quinones (Monica Raymund) pääasiassa käyttää hänen aseensa ja virkamerkkinsä vietellä kohteessa Poikasia. Se toimii ilman paljon innostusta odottaa Liittovaltion eläke. Kuitenkin, kun Cape cod Bay, hän huomaa ruumiin nuori tyttö, hänen rauhallinen elämä päättyy. Tuottaja rikos draama Jerry Bruckheimer."Läpi lumen" (TNT) – lopuksi, fanit samannimisen elokuvan 2013 voi arvostaa vanha tarina uudessa muodossa, joka kesti kolme vuotta vihdoinkin TV. Näin ollen toiminta vuonna post-apokalyptinen draama tapahtuu vuonna 2021, seitsemän vuotta sen jälkeen, kun maailma oli tullut jäinen autiomaa, joka täydellä nopeudella jäänteitä ihmiskunnan kiitää juna jättiläinen. Elävät juna, kansalaiset eivät ole tasa – joku on naamioita ja käsineet, ja joku tällä hetkellä nauttia ostereita. Siellä on sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus ja meidän täytyy tehdä jotain. Kisa on jo uusittu toinen kausi, joka on Sean Bean.

maanantai, 18. toukokuuta


"stargirl verkossa nation" (DC Universe) – toinen nuori sankaritar viettelevä punainen ja sininen puku valmis taistelemaan pahaa vastaan. Sophomore Courtney Whitmore (Brack ja Basinger) huomaa, voimakas supersankari asu ja oppii, että hänen isäpuolensa Pat Dugan (Luke Wilson) käytetään olla siivet klo supersankari. Tyttö tulee tähtityttö on meille, ja hänen esimerkkinsä inspiroi uuden sukupolven supersankarit.

"Rodstvennichki" (STS) on toinen osti STS ukrainan Komedia tuottaja ja käsikirjoittaja, joka on työskennellyt sarjassa "palvelija ihmisiä" ja elokuva "8 eka kerta". Historia tuolloin voidaan tarkastella erikseen poikien kanssa heidän vaimonsa tulevat käymään hänen isänsä eläkkeellä oleva talo, jossa hän lukitsee ne turvallisesti, kunnes ne selvittää keskinäisiä suhteita ole sovitettavissa yhteen. Ammunta tapahtui kiovassa ja Kiovan alueella.

"Broken mirror" (Venäjä 1) - Trilleri nuoresta naisesta, joka yhtäkkiä huomaa, että pitkään elää jatkuvassa petosta. Hänen miehensä ei ole kuka hän väittää olevansa, paras ystävä ei ole mitä hän näyttää, perheyritys rakennettu rikos. Ekaterina Guseva johtaa valettu, ja käsikirjoitus työskenteli kirjoittaja "Kahdeksankymmentäluvulla".
"Rauhaa! Ystävyys! Purukumia!" (TNT) - nostalginen sarja on omistettu kaikille, jotka varttuivat 90-luvulla - jotkut reipas, toiset väkivaltaisiksi. Neljä teini-ikäistä ystäviä kaatua heidän autonsa paikallisen rikollisuuden pomo, ja nyt on jostain saada rahaa korvaamaan vahingon. Jos sinulle jäi ryhmä "Tarjous toukokuuta", aito autotallit ja markkinoiden tehty Tula, ja pikantti muoti, tämä sarja on sinulle tulee mitä tuli, sanoa, "Hyvin outoja asioita" Amerikkalaiset sukupolven 80-luvulla. Ei keinotekoisia yksityiskohtaisesti, vilkas huumoria, ja tuttu kaikille edes Turgenev ristiriita isien ja lasten, jotka ovat yrittää uudelleen ehdotetun arvo-järjestelmä.

maanantai, 25. toukokuuta


"Metsurit" (National Geographic) – historiallinen draama perustuu samannimisen työhön, voittaja lukuisia kirjallisuuden palkintoja, kirjailija ja toimittaja, kirjoittaja "Brokeback mountain" Annie Proulx. Tarina sijoittuu 1690-luvulla pieni siirtokuntien alueella modernin kanadan provinssi Quebec. Katolinen Kirkko lähettää papit, Jesuiitat muuntaa alkuperäiskansojen asukkaat, ja yhdessä heidän kanssaan ratkaisun uusien alueiden mennä alempi kerrostumissa ranskalaisen yhteiskunnan. Luominen perheiden ja hyvinvoinnin tulevaisuus siirtomaita Ranska lähettää sen jälkeen, kun ne nuoret naiset, "Filles Du Roi" ("kuninkaan Tytär"). Tämä hajanainen joukko hylkiöitä, konnat ja viattomia täytyy voittaa käsittämättömiä vaikeuksia, palkka julma sota, jossa paikalliset heimot valloittaa niiden paikka auringon alla.Pilotti kymmenen sarja näytelmiä lentävät kaikkiin suuntiin, tikkuja, nuolia ja buckshot oli ohjannut David Slade. Mukana päärooleissa David Thewlis, Aneurin Barnard, Zann Maclarnon, Thomas M. Wright, Marcia gay harden, ja muiden toimijoiden kanssa.

perjantai, 29. toukokuuta


"Central Park" (Apple TV ) - jos olet fani animoitu sitcoms aikuisille, olet täällä. Lauren Cooper ja Josh Gad kertoo tarinan perheen ja huoltajien, jotka asuvat ja työskentelevät Keski-Puisto, ja kuka lopulta pelastaa Park, ja pitkin koko maailma. Päivä ilta, voit katsella kolme ensimmäistä sarjan.

"Kosmisten voimien" (Netflix) - Komedia-sarjan Greg Daniels ja Steve Carell noin ryhmä sotilaita ja tiedemiehiä, jotka ovat tehtävänä on luoda kuudes haara asevoimien yhdysvaltojen Tilaa voimia, yhdysvallat. Koska prototyyppejä päähenkilöt tuli oikeita ihmisiä, ja merkkiä elokuvan, on mahdollista, että Näytelmä on satiirinen. Pääosissa: Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana hopeaa ja Tawney Newsome.

sunnuntai 31. toukokuuta


"Quiz" (AMC) – ja jälkiruoka - kolmiosainen Brittiläinen mini-sarja, joka sai ensi-iltansa ITV huhtikuussa. Mutta jos olet fani voimakas draama, kirkas näyttelijä toimii ja tarinat perustuvat todellisiin tapahtumiin, mutta myös rakkaus Michael sheen ja vailla Matthew Macfadyen (yksi rakkaus, koska "Perilliset"), sitten laittaa rasvaa tarkistaa. Lisäksi arvioinnista ovat katon läpi. Joten, syyskuussa 2001, Britannian armeijan majuri Charles Ingram-sai miljoona kiloa voitettuaan TV-show "Kuka haluaa olla miljonääri." Myöhemmin, kuitenkin, hän, hänen vaimonsa ja heidän ystävänsä, linkki, joka ne kielsi, syytettiin petoksesta. Tarina sai laajaa vastakaikua, ja, päätellen perävaunujen, lupaa intohimoja. Poistaa, muuten, tuntee paljon sellaisista asioista, Stephen Frears, Johtaja, TV-sarja "Erittäin Britannian skandaali" ja "kovimman äänen huoneessa."

Vuonna toukokuun jälkipuoliskolla 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Palata kotiin" (22.05) ja "Agents of shield" (27.05 viimeinen kausi).

Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Paras video pelit. syyskuuta 2018 | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Elokuva. Odotukset 2019.

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä kehitys opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.