katsomassa elokuvaa

Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:20

mitä muuta voisi tehdä vitsi yhteydessä pitkän toukokuuta vapaapäiviä? Että ei kaikki vanha TV-ohjelmia katsoit? Sitten kiinni, osa uusia ja muista, että ne, mutta ei kokoillan hankkeita kirkastaa meidän vankilassa.

perjantai, toukokuu 1


"Hollywood" (Netflix) - ensi-ilta Ryan Murphy, ja Ian Brennan. Tarina ryhmä pyrkivä toimijat, jotka eivät pysähdy mitään hänen pyrkimys valloittaa "city of mauton glitter." Toiminta tapahtuu Toisen maailmansodan jälkeen Hollywoodin Golden age, ja nostaa verhon, paljastaen epäoikeudenmukaisuutta järjestelmään ja ennakkoluulot, jotka edelleen menestyä siellä tänäkin päivänä. Mikä olisi ollut toinen sarjassa Murphy, se on aina mahdollista löytää paljon tuttuja kasvoja ja nimiä aiemmista hankkeista.

"Lataa" - (Amazon) - ensi-ilta science-fiction satiirinen Komedia Greg Daniels, joista monet jumaloida varten "Toimisto" ja "Parks and recreation". Tarina sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa ihmiset partaalla kuolema, voi olla "ladattu" osaksi virtuaalitodellisuus. Kun Nathan (Robbie Amell) joutuu vakavaan onnettomuuteen, hänen tyttöystävä Nora (Andy ALLO) työskentely yrityksessä Lakeview, päättää ladata hänen tietoisuus hänen oma virtuaalinen maailma. Kaikki kahdeksan jaksoa on ladattu meidän todellisuutemme 1. toukokuuta.

"Ole ensimmäinen yritys" (Apple TV ) Komedia American-British tuotanto noin pari, jotka haluavat tulla vanhemmille. Kaikki haaveillut Jason (Rafe kun) ja Nikki (Esther Smith), on lapsi, mutta ne eivät, valitettavasti, ei toimi. Sitten he päättävät tehdä adoptiot, mutta matkalla on useita esteitä edessä häiriintynyt perhe ja ystävät, sekä maksun hyväksymiseen, että ei tee tilanteesta helpompaa.

"Betty" (HBO) - joku, joka arvostaa draama crystal Tien "Skate keittiö" 2018 pitäisi nähdä jatkoa, jossa tyttö luistelijat menevät valloittaa new York. Lähes koko valettu elokuva on siirtynyt osaksi sarja.

perjantai, 6. toukokuuta


"Kova panssari" (Ensimmäinen kanava) - Pääministeri tunkkainen hyllylle sarjan ajoitettu, tietenkin, Voiton Päivä ja ei ilman syytä, koska se kertoo miehestä, joka hädin tuskin valmistui säiliö koulussa ja sitten löytää itsensä keskellä yksi keskeinen taistelut historiassa Toinen maailmansota: Kurskin taistelu. On selvää, että yleisö odottaa täällä ja on melko perinteinen sellainen eeppinen rakkaustarina. Käsikirjoitus perustuu kirjan osallistuja suuren Isänmaallisen sodan Vasili Bryukhov, ja ammunta tapahtui, mukaan lukien sisällä kuuluisa Puisto "Patriot". Kaikki, joilla on perinne mennä vapaapäiviä toukokuu-elokuvat jotain Isänmaallisen suunnattu, tänä vuonna voi jatkaa tätä perinnettä kotona katsomassa tv-näytöt.

perjantai, 8. toukokuuta


"Aurinko vastakohtia" (Hulu): animoitu Komedia perhe ulkomaalaisten, jotka joutuvat pakenemaan Keski-Amerikassa. He eivät voi ratkaista - se on kauheaa tai hämmästyttävä. Luoda komediasarja oli käsi Justin Royland, co-author "Rick ja Morty".
"Baari "Eddie"" (Netflix) - musiikillinen draama, kuvattiin käsikirjoituksen Jack Thorne neljä Johtajaa, mukaan lukien Damien of Hazell ja Alan Paul. Omistaja Pariisin jazz-klubi Elliot Udo (André Holland) liittyy vaarallisia rikollisia, yrittää suojata liike -, ryhmä -, ja teini-ikäinen tytär.

sunnuntai 10. toukokuuta


"minä tiedän, että paljon tämä - totuus" (HBO) – draama-sarja perustuu romaaniin-bestseller Wally lamb Ohjaaja Derek Cianfrance. Tämä on tarina kaksi erillistä veljekset Dominick ja Thomas Bensi (mark Ruffalo), on keski-iän kriisi, suru ja tappio, pettämistä ja emotionaalinen kiinnitys. Dominique yrittää huolehtia skitsofreeninen Thomas rinnalla mietitään, totuuden heidän suvussa.

perjantai, 15. toukokuuta


"Suuri" (Hulu) - joukossa genrejä sarjan nousu Katariina suuri ovat Komedia, draama ja historiallinen fiktio, patriots voi hengittää ja ottaa sydän klovni, alkoi Tony McNamara. Lisäksi, äskettäin hän sai BAFTA ja melkein sai Oscar-ja Golden globe sama pelle "Suosikki", mutta osallistuminen englannin Kuningatar. Pääosissa TV-sarjassa näytteli Elle fanning ja Nicholas hoult. Kaikki jaksot on nähtävissä päivä ensi-iltaan.

"Toivottavasti" (Start) – tarkka päivämäärä ensi-iltaan draama sarja itsessään Alkaa olla ilmoitti, tiedämme vain, että se järjestetään toukokuussa. Niin, jokainen joka on ihailija Victoria Isakova, omistettu. Alkuperäinen sarja Johtaja Elena toimivat Hazanova ("One breath") ja käsikirjoittajat TV-sarjassa "Entinen", kertoo nainen, jolla on kauhea salaisuus. Päivällä hän on huolehtiva äiti ja vaimo, ja yö on palkattu tappaja. Hänen yrittää sitoutumaan menneisyyden sarjaa liikkeessä sarja väistämättömiä seurauksia, mutta vapauden vuoksi hän on valmis vaarantamaan kaiken. Meidän vuoro tuli näyttää jyrkkä, mutta samalla haavoittuvia ja harhaillut naisia, ja Isakov on sopiva tähän rooliin.

Ensimmäisellä puoliskolla touko-2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Miljardeja" (03.05), "Rick ja Morty" (03.05, jatkoa kauden), "Kaleidoskooppi Kauhujen" (04.05), "Kuollut" (08.05).

koska coronavirus, uusia ohjelmia ja edelleen vanha, jonka ensi-illan oli määrä tapahtua toukokuussa 2020, lykättiin tai viivästyy loputtomiin. Joukossa, "Archer", "takaisin", "Kolmantena päivänä" (siirrettiin syksyllä), "Nero".

Klikkaa Mikki hiiri | Miten tappaa seremonia "Oscar 2019" | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla Maaliskuun 2019 | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Kinganon. Elokuvat alkupuoliskolla. joulukuuta 2019 | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy" | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I)

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen , perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.