katsomassa elokuvaa

Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa

Date: 2020-07-11 03:21

. kesäkuuta 2020 on melko vaatimaton telenowyny, mutta joukossa halu on mahdollista löytää timantteja. Lisäksi, uusi vuodenajat tulevat takaisin, "Yellowstone", "Country Christmas" ja "Pimeys".


maanantai, kesäkuu 1


"Musta portaat" (NTV) - tarina keski-ikäinen etsivä, ja kiinnostunut parkour nuorukainen, vahingossa, piti kohtalon. Yksi tutkii murhan liikemies, muut näkyy se pääepäilty. Pian etsivä avaa hänen etsivätoimisto ja kutsuttu töihin ei valloittaja Moskovan pilvenpiirtäjiä. Niiden yhteistyö johtaa epätavallinen ystävyys.

perjantai, 2. kesäkuuta


"Likainen John" (USA) – toinen kausi antologia kanssa alaotsikko "Tarina Betty Broderick" kertoo dramaattinen tarina rakkaudesta ja petoksesta, ja miten se kaikki päättyi, perustuu tositapahtumiin. Rooli uskollinen kumppani ja petetty vaimo vie Amanda Peet ja aviomies-konna ei pelaa Christian Slater. Aukon yö on saatavilla kaksi ensimmäistä jaksoa.

perjantai, 3. kesäkuuta


"Alue ahdistus" (Käynnistä) - toinen yritys venäjän elokuvaohjaaja, purista mehu pois romahti yllättäen pandemian coronavirus. Tällä kertaa pääosissa Anna Shepeleva, tuttu äskettäin julkaissut TV-sarjassa "Viimeinen Ministeri". Lyhyt, kymmenen minuutin jaksot puhumme suosittu Instagram malli, joka kärsii taloudellisen romahduksen keskellä laskussa mainonnan integraatio.

"Vaikutuksia" (OKKO) - draama Johtaja elokuvan "Brest fortress" ja "valkoinen" Alexander Kott, Alexander Samoilenko ja Alyona Babenko vuonna päärooleissa. Juoni kuitenkin kuulostaa hyvin melodramaattinen: syöpä-taistelut liikemies on nostaa kolme tytärtä yksin, mutta päätti siirtää huoltajuuden ex-vaimo ja lasten äiti, tajuaa, että rakastaa häntä yhä. Mielenkiintoista, hankkeen tehdas oli mukana tuotantoyhtiö Alexander Tsekalo "Ympäristö", joka antoi meille sellainen sarja kuin "Menetelmä" ja "Trotski".

sunnuntai 7. kesäkuuta


"voin tuhota teidät" (HBO) – ensi-iltansa draama sarja siitä, kuinka nykymaailmassa, kysymys suostumuksen intiimi suhteet – missä on linjan välillä emansipaatio ja käyttää. Varma Arabella (Michaela Koel) ura pyrkivä kirjailija, joukko ystäviä ja poikaystävä Italiassa huoleton juhlia. Mutta hänen lasi jotain, sekoita, ja hän tarvitsee kysymykseen ja palauttamaan jokainen osa elämääsi, ymmärtää, mitä tapahtui.

perjantai, 19. kesäkuuta


"rakkaus, Bob" (Hulu) – innoittamana menestys elokuva "love, Simon", Elizabeth Berger ja Isaac Aptaker päätti ampua teini sarja samasta aiheesta (tutkimus seksuaalinen suuntautuminen) sama todellisuus. Pääosissa elokuvassa Nick Robinson toimii kertojan sarjassa. Päivä ensi-illan tulee olla käytettävissä kaikki jaksot.

sunnuntai 21. kesäkuuta


"Perry Mason" (HBO) – draama mini-sarja otetaan käyttöön uusi versio kuuluisa asianajaja Perry Mason, soitti Matthew Rhys. Los Angeles, 1931. Maa on toipumassa great depression, ja kaupunki kokee puomi: öljy, Olympialaiset, ääni, elokuva, kiihkeä, Evankelis saarnaa! Ja se ei auta lapsen sieppauksesta. Mutta se vie legendaarinen Perry Mason, ja sitten paha rangaistaan. Lisäksi brändi, Perry Mason, sarja houkuttelee nimet – Timothy van Patten, John Lithgow, Tatiana Maslany, Shi Wigham ja muut.

Kesäkuussa 2020, uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "13 syytä miksi" (05.06), "Poliitikko" (19.06), Yellowstone (21.06), "Country Christmas" (21.06), "twilight zone" (25.06), "doom patrol" (25.06), "Pimeys" (27.06).

Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019 | Sarja. Uusi Dec 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Klikkaa Mikki hiiri | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Paras elokuvia Jumala | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekniikka , perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.