katsomassa elokuvaa

Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa

Date: 2020-07-11 03:21

. heinäkuuta 2020 miellyttää faneja animoitu sitcoms aikuisille, joilla on kaksi uutta hanketta, ja fanit historiallinen fantasia lopulta löytää draama "Kirottu". Ne, jotka pitivät elokuva "Teksti" voi, katso hänen "serial" - versio, ja ystäville dystopia – uusi mukauttaminen kuuluisa romaanin Aldous Huxleyn "uljas uusi maailma". Liitä luettelon päivitykset ja valita pidät!

perjantai 3. heinäkuuta


"the babysitters Club" (Netflix) – uusi projekti streaming-palvelu keskittyy lapsille ja nuorille. Jotkut tyttöystäviä järjesti päiväkoti, kasvaa ja voittaa oma komplekseja, auttaa toisiaan. Sarjan toinen elokuva mukauttaminen sarjan kirjoja Ann M. Martin, joka kuvattiin elokuva "Funny lapsenvahti" ja samannimisen HBO-sarja.

"Teksti. Todellisuus" (Käynnistä) - haluaisin sanoa jotain ymmärrettävää tästä sarjasta, mutta mitä on menossa näyttämään luojat, on mysteeri. Tiedämme vain, että se on todella serial versio elokuvan Klim shypenko romaani ja käsikirjoitus Dmitri Gluhovski. On väitetty, että luojat merkittävästi rewired käytettävissään käsissä materiaalia ja lisätty monia, jotka eivät sisälly teatteri versio kohtauksia, sillä seurauksella, että misadventures päähenkilön mielletään eri tavalla. No, fanit tarina keskustellaan.

maanantai, 6. heinäkuuta


"tule." (STS) - Fjodor Bondarchuk, se näyttää, lujasti otti television sisältöä CTC, koska tämä on kolmas sarjassa, luotu hänen suoran osallistumisen. Juoni muistuttaa hieman kaunis Amerikkalainen elokuva "Little miss sunshine". Suuri perhe menee matkalle Krasnojarsk Minsk antaa nuorempi tytär mahdollisuus suorittaa kansainvälinen laulukilpailu. On helppo kuvitella, että matka ei mene suunnitelmien mukaan. Pääosissa Mikhail Trukhin, ystävä, erityisesti sarjan "Ivanov-Ivanov."

torstai 9. heinäkuuta


"Tarpeeksi lähellä" (HBO, Max) – animoitu komediasarja aikuisille, luotu kautta ponnisteluja John.John. Quintela. Juoni pyörii moderni pari, jossa on viisi vuotias tytär ja heidän eronnut ystäviä, joiden kanssa he jakavat duplex Los Angeles.

perjantai, 10. heinäkuuta


"Hänen äänensä" (Apple TV ) – draama elementtejä Komedia on esitetty uskomattoman romanttinen tarina löytää todellinen ääni ja rohkeutta käyttää sitä. Musiikin projekti kirjoitti Sarah Bareilles.sunnuntai Heinäkuun 12. päivänä


"Valley of kiusaus" (Starz) – eroottinen draama Trilleri elementtejä noin strip club "Dirty Delta", sen asukkaat ja kanta-asiakkaita. Yleensä lähellä glamour ei ole sitä, miltä se näyttää kaukaa, erityisesti Mississippi Delta. Sarja perustuu pelata "Pillua Valley", jonka Amerikkalainen toimittaja ja näytelmäkirjailija Katori Hall.

perjantai, 15. heinäkuuta


"United we fall" (ABC) – toinen komediasarja aikuisille, jossa aviopari ja lapsia on vastustaa painetta aktiivinen ja tuomitseva äiti-in-law yhtäkkiä päättänyt elää niiden kanssa.

"Brave new world" (Riikinkukko) – uusi mukauttaminen kuuluisa dystopia-Aldous Huxley, joka on lähes 90 vuotta. Sarjassa esitellään utopistinen yhteiskunta, joka on saavuttaa rauha ja vakaus, koska kielto yksiavioisuus, yksityisyys, raha, perhe, ja itse tarina.

perjantai, 17. heinäkuuta


"Kirottu" (Netflix) – Frank Miller ja Tom Wheeler, jonka graafinen romaani perustuu uusi draamasarja, tarjota uudelleentulkinta kuuluisa legendoja Kuningas Arthur, kertoi silmin Nimue, nuori sankaritar kanssa salaperäinen lahja. Kuoleman jälkeen hänen äitinsä hän on antaa muinainen miekka Merlin ja löytää odottamattoman kumppanin edessä nuori palkkasoturi, Arthur. Sarjassa käsitellään ajankohtaisia ajankohtaisia asioita: luonnon tuhoamisen, uskonnollinen kauhu, järjettömän sodan.

perjantai, 31 heinäkuu


"tänään Muppetit" (Disney ) – vanhan kunnon Muppets takaisin. Kymmenen minuutin sarja on tärkein johtava – Kermit ja Miss piggy – mix Studio, joka järjestetään ruoanlaitto, pelejä tai keskusteluohjelmat.

Heinäkuussa 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Hannah" (03.07), "Amnesia" (17.07), "Psykiatri" (19.07), "Akatemia "sateenvarjon" (31.07).

Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Paras elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2018 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | American cinema vastaan Universal studios | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 3 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Sarja. Suurin pettymys 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.