katsomassa elokuvaa

Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:14

Ja taas tammikuussa käynnistää kuukausittain aikataulu televisio hankkeita. Ensimmäisellä puoliskolla. tammikuuta 2020 nähdä mystinen Trilleri Messias, kauhu, "Dracula", jatko suosittu Neuvostoliiton elokuva "Green van", rikos draama "Lincoln rhyme: Metsästää Keräilijä luut," etsivä "Vieras" ja draama Paolo Sorrentino "Uusi Paavi".

perjantai, 1 tammikuu


"Messias" (Netflix) – uusi Trilleri CIA: n upseeri (Michelle Monaghan) tutkia tapausta, johon liittyy salaperäinen mies Lähi-Idästä (Mehdi Dehbi), väittäen että hän on eskatologinen paluu ISA (Jeesus) tai Mahdi. Hänen äkillinen ulkonäkö ja näennäisiä ihmeitä houkutella kansainvälistä huomiota ja tehdä sinusta ihmetellä: kuka on hän todella?

"Kierto" (Netflix) – lupaava ammatillinen luistelija singleä, kat Baker (Kaya Scodelario) palaa velvollisuus, kun huono-onninen syksyllä tapahtuma. Kun on mahdollisuus, kat tarttuu mahdollisuus jatkaa uraa parin kanssa "paha poika", vaikka riski, että hänen salainen voidaan luovuttaa. Kat ja hänen kumppaninsa täytyy mennä läpi paljon matkalla toteutumista heidän Olympic unelmia.
"Dracula" (BBC/Netflix) – kolme-osa kauhu-draama luotu Stephen Moffat ja mark Gatescom kuuluisa työtä Bram Stoker. Kuten Moffat ja Gatiss, niiden näyttää Dracula (Claes Bang) on sankari oman historiansa - se oli hän, ei perinteinen sankareita hänen polkee, on painopiste kerronta. Kuten on tapaus, jossa "Sherlock" versio "Dracula" Moffat ja Gatiss samaan aikaan lähellä lähde, mutta sisältää myös jotain uutta.

torstai 2. tammikuuta


"Sijainen" (Fox) - poliisi draama, joka yhdistää hengen klassinen Western, jossa moderni realiteetit ja karkea aitous. Kun Sheriffi Läänin Los Angeles kuolee, hänen viesti on "Keeper of law" viidennen sukupolven, jolle taistella pahiksia tulee ensin ja poliittista peliä toisen. Johtava sama joukkue kuin hän on uskollinen ammatin ihmisiä, hän ei lepää, kunnes, kunnes oikeus toteutuu. Sarjan on luonut ja bill ja David Ayer pääosissa Stephen-herra schlondorff.
"Vihreä pakettiauto. Toinen tarina" (kanava 1) on jatkoa elokuva mukauttamista romaanin Alexander Kazachinskoe noin post-vallankumouksellinen Odessa julkaistaan ensimmäistä kertaa vuodesta 1983 lähtien. Poika-koulupoika, joka haaveili Sherlock Holmes, kasvoin näyttelijä suorittamista: Dmitri Kharatyan. Hän jatkaa edelleen taistella rikollisuutta vastaan, jotka tutkivat monimutkaisia rikosasioita ilman apua uuden sukupolven, jota edustaa Simeon Treskunova. Yhdessä he menevät etsimään varastettu Skyyttien kultaa, joka yrittää viedä Turkkiin. Muuten, prototyyppi sankari Kharatyan, kun oli co-kirjailija romaanin "12 tuolia" Evgeny Petrov. Se on tarina hänen nuoriso-ja muodosti perustan tarina Kazachinskoe.

perjantai, 7. tammikuuta


"FBI: n Most wanted" (CBS) – rikos draama on spin-off sarja "FBI" ja on omistettu division FBI, joka käsittelee seuranta ja kaapata halutuimpia rikollisia FBI: n listalla. Tärkeimmät roolit pelataan Julian McMahon, keisha castle-Hughes, Kellan Lutz ja muiden toimijoiden kanssa.

perjantai, 10. tammikuuta


"Lääketieteen poliisi" (Netflix) – Komedia-Trilleri kahden Amerikkalainen lääkäri toimimasta vuonna Sao Paulo, Brasilia, havaitsee viruksen, joka uhkaa sivilisaation. Pian he ovat palvelukseen hallituksen agentteja, ja ne on kilpajuoksu aikaa löytää parannuskeinoa ja paljastaa tumma salaliitto. Pelastaa ihmiskunnan Jamar Hayes ja Rob Huebel.
"Lincoln rhyme: Hunt Collector of bones" (NBC) – rikos Trilleri perustuu kirjan Jeffrey Sukeltaja "Keräilijä luut", joka vuonna 1999 tuli hardboiled etsivä Phillip Noyce on "the Power of fear", jossa Angelina Jolie ja Denzel Washington. Sarjassa rooli Lincoln rhyme on, nero alalla forensics, vie Russell Hornsby ja hänen avustajansa, poliisi-aloittelija POLIISIN Amelia Sachs, joka pelaa Ariel Kebbel. Yhdessä he etsivät julma sarjamurhaaja, joka heittää jopa rikospaikalle "avain" todistusaineistoa.

sunnuntai, 12 tammikuu


"Muukalainen" (HBO) – mini-sarja, joka perustuu samannimisen bestseller Stephen king alkaa näennäisesti mukavalta murhan tutkintaa yksitoista-vuotias poika. Mutta kun tutkimuksen häiritsee yliluonnollinen voima, kokenut poliisi ja ominaista ei-triviaali lähestymistapa työtä etsivä alkaa kyseenalaistaa kaiken, mitä he uskovat. Pääosissa sarjassa suoritetaan Ben Mendelsohn, Cintia Erevo, Jason Bateman, bill camp, Julianne Nicholson ja muiden toimijoiden kanssa. Bateman on myös tuottaja ja Ohjaajat useita sarja.

maanantai, 13. tammikuuta


"Uusi Isä" (HBO) – toinen Luku uusi nimi on paluuta yksi silmiinpistävä ja tyylikäs sarja vuonna 2016, "Nuori Isä". Vastavalittu Paavi Johannes Paavali III (John Malkovich), on nauttia uuden San, kun taas Pius XIII, maailmassa - lenny Belardo (Jude law) näyttää värikäs unia, kun taas koomassa. Toisen kauden Sharon stone, Marilyn Manson ja venäjän näyttelijä Yuliya Snigir. Kausi ensi-ilta järjestetään 10. tammikuuta Sky Atlantic ja vain 13 HBO.

perjantai, 15. tammikuuta


"68 Viski" (Paramount) – käsikirjoittaja ja tuottaja "rikkaruohot" ja "vain Vitsailin" Roberto Benabib on tumma Komedia, tällä kertaa siitä, sotilaallinen lääkärit työskentelevät tukikohdassa Afganistanissa. Tuottajien keskuudessa Ron Howard ja Brian Grazer.

Tammikuussa 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Doctor Who" (01.01).

Oscar-2019. Soita Bryan singer | Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | 2019 Sarja. Uusi heinäkuussa | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-07 - 11. marraskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi opit ja tekniikka , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.