katsomassa elokuvaa

Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:10

lopulta, käyttäjät portaali "Movie news" perinteisesti jakaa turhautumista ja innostus, että he toivat sarjaan. Aloitetaan pettymyksiä ja muistakaamme, että luettelossa ei välttämättä huonoin hankkeita 2019, ja ne, jotka olivat odotettavissa hieman enemmän kuin hän on. Ja älä unohda Ilmaista mielipiteesi, joka on yhtä ainutlaatuinen ja subjektiivinen, koska mielipiteitä kirjoittajat.

"Mitä teemme shadows" (FX)


Sarja perustuu "oikeat vampyyrit" 2014. Mutta jos Salaa Waititi ja Jemaine Clement, hahmot olivat viehättäviä, ja huumori on mehukas, episodi on tylsä ja mielenkiinnoton uudelleen. Miksi se oli tarpeen ottaa ja pilata? En ymmärrä, mutta nyt, ilmeisesti, tällainen muoti.

Puhutaan sankareita. Kolme vampyyrit luojat ei riitä. Tarina esitteli vampyyrin (kuten meidän "milosne" aika ilman naisia?). Ja se olisi vieläkin mahtavaa, jos peto oli viettelevä kuin Monica Bellucci ("Dracula Bram Stoker"), hienovarainen, kuten Tilda Swinton ("only lovers left alive") tai pelottavaa kuin suosikkini huoneistohotelli gella ("Mestari ja Margarita"). Mutta, valitettavasti, Natasia Demetrioun rooli Nadi, muistuttaa täti lähimmästä markkinoilla, joka myy silliä. Mutta me kaikki tiedämme (me ole nähnyt heitä, mutta tiedän!), mikä on tärkein ase yön verenimijät - cuteness.

Kolme "ritari sorrowful countenance" kirjaimellisesti ja kuvio aistit: Nandor Armoton (Kayvan Novak), Laszlo Ravenworth (Matt berry) ja Colin Robinson (mark Proksch). Kaksi ensimmäistä pöhöttynyt ja tyhjä kaverit. Tässä on viimeinen näistä, vaikka, ja vihaan kauhea, mutta erittäin alkuperäinen. Linja sen kanssa ainakin vähän maustettu liemi uncool sarjan kevyt tuoksu... no, ei pippuria, mutta jotain hauskaa-inhottava.

Mutta tärkein haittapuoli tässä ei-hauska ei-musta, ei-lokomedia eivät osallistu mauton Orgiat (vaikka tämä on tärkeää). Tosiasia on, että jos alkuperäisen elokuvan näemme parodia kuuluisan vampyyri Saaga ja genren mocumentary, sarja remake puuttuu mustaa huumoria. Tai on hän, kuten he sanovat, "ulkorakennus" laatu. Ja tässä neosale ja oversalt kaikki kuolleet loppuun. Anteeksi, ghouls, joka uskalsi arvostella sinua. Toivottavasti et tullut minua pimeässä yössä? Olisin mieluummin Lestat. Hän antaa minulle valinta, joka ei ollut hänen! (Angelina)

"twilight zone" (CBS Kaikki Access)


Uutinen, että jatko-ikonin "Twilight zone" ei jätä välinpitämättömäksi fanit hankkeen, monta vuotta seurannut kohtalo merkkiä sarja, tuli sattumalta alueelle ", mitä me kutsumme mielikuvitusta." Mutta, kuten usein tapahtuu, meidän halut eivät vastaa niiden tuottajille. Yksi näistä tuottajista, ja yhdessä kertojan, tehty Jordan Joi, usein kutsutaan "Vyöhyke" rakastettu sarja. Tom puhuu hänen elokuva "Me", idea skripti, joka on otettu yksi jaksot alkuperäisen hankkeen. Mutta ensimmäisen sarjan uusi jatkaa näyttelyissä menetys erittäin vaikeasti komponentti, jossa sarja tuli suosittu. Ole suuri, mutta pieni rooli tässä pelataan huomattavasti keston ajan jakson, joskus kaksi kertaa verrattuna siihen, mitä se oli ennen.Historia kunkin sarjan usein tuli aiheuttaa samopovtory. Katsoja jo tietää ydin lopullinen, ei saa ominaista hankkeen vaikutus odottamattomia loppuja. Omaperäisyys tarina ideoita voi ylpeillä alle puolet sarjan. Loput ovat täytetty ja silmämunat kanssa feminismi, kysymyksiä erottelua ja rasismia päinvastoin, tahallinen ja peitellyn, ainakin mukaan luojat, tyytymättömyys nykyisen hallituksen. Ja koska ongelmat esillä etualalla, joka on vain masentavaa. Ja tässä tapauksessa ei voinut tyydyttää edes vahva valettu, yksi harvoista plussia sarja. Myönteisiä puolia kuuluu myös viimeinen jakso, kausi, maksaa kunnianosoitus legendaarinen hankkeeseen ja sen tekijä, Rod Serling. (xen04158602)

"Viikingit" (Historia)


- meillä Ei ollut 2019 aloittaa, koska kynnyksellä ilmestyi ensimmäinen pettymys lopullinen jaksot viides kausi "Viikingit" (ja koko kaudella Yleensä) sisällä. Tammik. Tietenkin, sarja voisi olla antanut paljon, onko ruudulla, juoni käänteitä, mielenkiintoisia hahmoja yhdistettynä erinomainen toimii ja ohjaa toteaa. Valitettavasti ei ole ensimmäinen, toinen, ja kolmas. Ja se on kaikki maustetaan uskomaton venyttää niin luonnonkaunis, ja lähtö-sarjassa. Ajattele, kauden viisi alkoi jo marraskuussa 2017. Ei ihme, että ajan mittaan unohtaa nimet monet sankarit pystyvät jopa hardcore-fanit.Vielä ärsyttävämpää on, lopussa tarina, yleisö odottaa edelleen mainoskampanjan luovat aktiivisesti vihjasi juonittelua ja laajuus, pystyy taistelevat outshine jopa yksi fantasy-sarjan "a Song of ice and fire". Mutta lopulta kaikki toiminta, jatkaa pysähtyvän yhteen paikkaan vuodenajan keitetty alas kaksi taisteluja, joista useimmat olivat joko yli-tai minimoitu. Mutta jos lisäät hitaasti tappaa käsikirjoituksen hahmot ja inhottava peli Alicia Agnese, kuudes ja viimeinen kausi, et voi edes odottaa tai tehdä se niin innokkaasti, että ennen. (MiB)

"Game of thrones" (HBO)


Puhuessaan tärkeimmät pettymyksiä lähtevän 2019, se on mahdotonta kiinnittää huomiota lopussa "Game of thrones", joka teki jopa heidän uskollisimmat fanit laittaa allekirjoitus vetoomuksen siitä, reshooting kahdeksas kausi. Ja vaikka viimeinen sarja on huomattava määrä virheitä, juoni reikiä ja muita ongelmia käsikirjoitus, tärkein syy tällaiseen viileä asenne yleisöltä ja kriitikoilta on, että heidän odotuksensa eivät yksinkertaisesti ole tavannut. Oikeudenmukaisuus, tähän ansaan sarja on ajanut itsensä rimaa liian korkealla edellisen vuodenaikaa.Nyt voit mielivaltaisesti pitkä aika pahoitella sitä, että jotkin tapahtumat piti käydä näin ja toiset näin, mutta joka tapauksessa vähätellä laatu toimivat, Johtajat ja taide Johtajat, Ramin Javadi, joka antoi meille yksi ikimuistoisimmista ääniraitoja vuoden, ja osuus loput luova tiimi, koska "Game of thrones" on ollut, ja on edelleen kaikkein kunnianhimoinen sarja television historiassa. Ja niille, jotka olivat pettyneet siihen, mitä hän näki, ehdottaa odottamaan uusia kirjoja - toivoa verenvuoto-sydän katkeransuloinen finaali ei ole vielä kuollut. (MiB)

"The Punisher" (Netflix)


maailmankaikkeuden Puolustajien Netflix on virallisesti päättynyt. Oli onnistumisia ja epäonnistumisia, kuitenkin, toinen kausi "the Punisher" voi olla yksiselitteisesti katsoa toiseen luokkaan. Suurin ongelma tässä on sama kuin eniten jatko-osia onnistuneen franchising – hyödytöntä. Frank castle on täysin paljastanut ensimmäisen kauden, hänen linja, Billy Russo lopulta tulla looginen dramaattinen tulos, saavuttaa emotionaalinen huippu. Toisen kauden rakenteelliset osat line sankari ja konna lähes loppuun saakka, ja valitettavasti molemmat linjat epäonnistui täysin. Ensimmäinen Frank castle suojaa nuori tyttö pahiksia. Samanlainen juoni ja niin täysin lyöty, ja luojat älä kokeile tätä on yleensä toimitettava, vaikka takaisin ja kemia toimijoiden välillä on heikko. Frank castle hahmo saa mielenkiintoista kehitystä, ja John Bernthal vain pysyy koko kauden ankarasti katso kameraan. Billy Russo on sama kaikille niille kamppailee amnesia (omaperäisyys todella kuoli ollenkaan), suhde lääkärin kanssa ja kerää hänen jengi.Katso tämä, lievästi sanottuna, ei ole hauskaa, lisäksi, näyttelijä, Ben Barnes selvästi tuntuu epämukavalta. Itse kauan odotettu viimeisen rivin kaksi vanhoja ystäviä osoittautui turhaan, vastenmielinen, naurettavaa, pettymys. Voimakkaasti vakiintuu vuonna toisen kauden "Daredevil", Tuomari John Bernthal meni heikko, joka muistuttaa enemmän viime epäonnistui mukautukset kuin ensimmäisen kauden TV-show, huom. (Andrey253)

"Maan I" (Netflix)


Autio, ensi silmäyksellä, saari, ryhmä herää rannalla vieraita ja monia salaisuuksia, että pidät jungle tämän saaren. Kuulostaa kovin tutulta, ei se? Jos sinulla on mielessä Ponnahtaa ylös yhdistysten kanssa "Pysyä hengissä", niin tiedät, että se on Yhdistys, koska se on hengentuote kuuluisa Eide Damon ja JJ Abrams on antanut ohjeita ja inspiraation luojat sarjan "Maa I". Mutta ongelmia on, vaikka kaikki heidän toiveitaan, he eivät voi edes tulla lähelle edellä mainittuja kumppaneita. Ymmärtää syy kaikki tämä rumuus, ei pitkälle etsimään. Tässä pää on vain inhottavaa skenaario, joka on kilometrin päässä kantaa toissijainen, ja taso tyhmyys on kuin kuvaus.Kysymyksiin "Mitä?" "Miten?" "Miksi?", on mukanasi koko katselu. Juonittelua, ainoa asia, joka voisi tarttua, on kaatuu, kun pari jaksoa, ei potkut jopa yleisö. Joten älä unohda erittäin hauska vuoropuhelut, jonka taso voisi kilpailla "Huone" Tommy Viso. Mutta tämä on vain kärki. Alas alla ja mitä näemme? Ja näemme korostuu eri trendit aiheita, jotka vaihtelevat kotimaan väkivalta ja häirintä, ja päättyen feminismi, jossa suurin osa yleisöstä on melko väsynyt. Kaikessa tässä kaaoksessa, säästävät vain pieni määrä jaksoja ja niiden lyhyt kesto. Katso tämä, tietenkin vain jos et ehdottomasti ei ole mitään tekemistä. (Scream 4)

"Liian vanha kuolla nuorena" (Amazon)


Nicolas Winding Refn, kun omistaja "Golden palm" Cannesin elokuvajuhlilla parhaan Ohjaajan, lopulta kiinni erämaassa omaa luovuuttaan, ja multi-osa muodossa on vain pahentanut narsistinen tavalla sen lavastus. Et voi ottaa pois, ja eivät halua, taitoa, jolla hän paljastaa jokaisen kehyksen. Neon kuvia, niin kylmä ja varovainen, se on mahdotonta katsoa pois.Mutta yli visuaalista juhlaa Refn antaa katsojalle kaivaa merkitys, mitä hän näki, joka suurella todennäköisyydellä ei yksinkertaisesti ole olemassa. Tehdä mitään, sarja kestää ikuisuuden ja hiljainen kuvamateriaalia, joskus venyttely jopa viisi minuuttia vain myötävaikuttaa siihen, että kaikki lopulta jotain. Ehkä joku sanoo noin Refn on poikkeuksellinen lahjakkuus, mutta jos luulet, että hän suojelee koska luulin, että mielekäs taukoja ja perverssi fetissejä, voit olla väärässä. (OlegD)

Tekijät: Angelina xen04158602, MiB, Andrey253, Scream 4, OlegD

Sarja 2019.

20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising | Sarja. Suurin pettymys 2018 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Klikkaa Mikki hiiri | Paras teini elokuvia | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä kehitys tiede ja tekninen , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.