katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2)

Date: 2020-07-11 03:19

outoa mutta totta – useimmat sarja, tulossa jälkipuoliskolla Maaliskuuta 2020, on kirjallisuuden lähde. Tyylilajit ovat erilaisia – vaihtoehtoinen historia, draama, Trilleri, fantasia, sarjakuva. Jokaiseen makuun ja väri. Ja lopuksi palauttaa "Ozarks" kolmannen kauden.

maanantai, Maaliskuu 16


"Juoni Amerikkaa vastaan" (HBO) – ensi-ilta käsikirjoitus David Simon ja ed burns (molemmat työskennelleet "Wire"), joka oli perustanut romaanin Philip Roth "Juoni Amerikkaa vastaan". Sarjassa vaihtoehtoinen versio tapahtumista: vuonna 1940, YHDYSVALTAIN presidentinvaalit voitti sankari-Aviator ja anti-Semite Charles Lindbergh. Hän tekee rauhan Adolf Hitler ja vähitellen kasvit maassa, ihanteita fasismi. Keskellä draama – Juutalaiseen perheeseen new Jerseyssä. Pääosissa TV-sarjassa näytellyt John Turturro, Winona Ryder, Zoe Kazan ja Morgan Spector.
Keskiviikko, Maaliskuu 18


"kaikkialla Ja kyteviä tulipaloja" (Hulu) – mini-sarja, joka perustuu romaaniin Celeste Ing, joka julkaisun (2017) kesti 13 viikkoa bestseller luettelo publishing house "New York Times". Joten, pieni idyllinen Shaker heights, jota hallitsee säännöt ja menettelyt ja tukevat Rouva Richardson (Reese Witherspoon). Mutta kun kaupungin tulee taiteilija MIA Warren (Kerry Washington), ja kipinä takana kipinä jalo palo sai alkunsa.

"kotimaa: Fort Salem" (Vapaamuotoinen) – ja taas, vaihtoehtoinen historia luotu tällä kertaa käsikirjoittaja Eliot Laurence. Valokeilassa – kolme nuorta noitaa, joka kulkee peruskoulutuksen torjua taikuutta maailmassa, jota hallitsevat naiset, missä USA: ssa pysähtyi vaino noitia, solmia aselepo heidän kanssaan 300 vuotta sitten.

perjantai, 20. Maaliskuuta


"letter to the king" (Netflix) – nuori ja innokas, että Tiuri (Amir Wilson) on edessään antiikin profetiat, taistelee maagisia voimia, menettää ja löytää satelliitit, mukana hänet eeppiselle matkalle, jonka tarkoituksena - pelastaa Valtakunnan. Teini-seikkailu, draama perustuu fantasia romaani Tonka Draht "Kirje kuningas." Jos et nähnyt ritarit, velhot, maagisia loitsuja ja muita keskiajan tarvikkeita, kuuden tunnin sarja palveluksessanne, arvon herrat ja neiti.

perjantai, 24. Maaliskuuta


"Neuvosto isät" (NBC) - Scott Perry (Tom Everett Scott) saa selville, että hänellä oli syöpä, hän ajattelee, että hänen lapsensa kasvaa ilman hänen apua ja neuvoja. Yhdessä vaimonsa Robin (Sarah Wayne Callis) ne taakseen kuusi ystäviä ja järjesti niin sanottu "Neuvoston isät", jotka osallistuvat lastensa koulutukseen. Sarja on innoittamana todellinen tarina kuvattu Bruce Feiler kirjassaan "Neuvosto isät".

torstai 26. Maaliskuuta


"257 syytä elää" (Käynnistä) - otsikko jo voimme sanoa, että se on jotain myönteistä, kohottavaa ja hieman räkäinen, mutta ei välttämättä huonolla tavalla. Et saa järkyttynyt, kun Pixar saat teary sinisilmäinen? Yleensä, olet oikeassa. Tarina kolmekymmentä vuotta nainen Eugene usean vuoden taistelun syöpää on voittaa. Näyttäisi siltä, tässä se toinen mahdollisuus, kaikki ovet ovat auki, elää ja olla onnellinen! Mutta ei. On käynyt ilmi, että elämää se vain ei tapahdu. Ja työ ei ole liimattu, ja kaveri heitti, ja käytetään hoitoon rahaa on raportoitava. Joten, kun Jack löytää hänen päiväkirja, jossa on 256 eri syistä edelleen elää, hän päättää tehdä juuri näin: elää rohkeasti, elää valoisa ja elää hauskaa.

perjantai, 27. Maaliskuuta


"vaeltava Queen" (Syfy) sci – Fi-Trilleri, joka perustuu sarjakuvaan, että Magdaleena Visaggio, kertoa Elis, rikollinen ja rakastaja kaivaa likaa. Kun hänen vanha ystävä lainattu Isaac antaa hänelle tietoa hänen kauan kadoksissa äiti, Classie pakko palata hänen rikki Kuningaskunta.

Toisella puoliskolla Maaliskuussa 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Ozark" (27.03).

Maailman elokuvia, kun Avengers | Tulevan 2019 vuosi! | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira kehitys tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.