katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:17

ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 uusia tuotteita, ehkä ole paljon, mutta ne kaikki kierre. Kaksi komedioita ja kolme sarja, kiehtovia tarinoita.

sunnuntai, Maaliskuu 1


"Viesti toisesta maailmasta" (AMC) – ensimmäinen kausi antologia luotu Jason Segel, jossa hän on tuottaja, ohjannut ensimmäisen jakson ja johtaa näyttelijä. Tarina perustuu dokumenttielokuva "Instituutti" 2013, kertoo pelin "Naiivi Institute", joka tapahtuu vaihtoehtoisessa todellisuudessa, San Francisco. Sarjan kohtaus on Philadelphia: ryhmä tavallisia ihmisiä, törmää palapeli, piilossa verhon takana jokapäiväistä elämää. Lopulta he ymmärtävät, että mysteeri on paljon suurempi kuin he voisivat kuvitella. Toisen jakson kymmenen sarja-draama julkaistaan seuraavana päivänä, 2. päivänä Maaliskuuta. Sarja myös tähdet andré Benjamin, Richard E. Grant, Sally field ja Tara Barr.

maanantai, Maaliskuu 2


"kaavittu pois" (FX) – uusi Komedia paljon tulostumattomien sanoja, jotka suorastaan heittää sankari Martin Freeman, Paul, kommunikoida heidän alaikäisiä lapsia. Hänen vaimonsa Ellie (Daisy haggard) ei ole niin emotionaalinen, se tärkeää pitää elossa. Sarja vaikeuksista ja iloista vaaliminen lapsia, jotka voi rakastaa enemmän kuin mitään muuta, ja sen jälkeen viisi minuuttia unelmani on kuristaa se.

torstai 5. Maaliskuuta


"Kehittynyt" (Hulu) - sci-Fi-mini-sarja kuvattiin oman käsikirjoituksen, Alex garland, yksi tunnetuimpia teoksia, joka "auto" ja "Annihilation". Toiminta tapahtuu yhtiön ohjelmistojen kehittäminen "Amaya", joka pitää salaisuuksia luonteesta ihmisen olemassaolon. Insinööri Lily (ja Sonoa Mizuno) tutkii katoamista, ja mahdollisesti murhasta hänen poikaystävänsä, epäillä hänen salainen Osasto yritys Devs. Sarja myös työssä Nick Offerman, Alison pill, Zack Grenier ja muiden toimijoiden kanssa.

perjantai, 6. Maaliskuuta


"Uskomattomia tarinoita" (Apple TV ) on uusi antologia kauhu, draama, Komedia, seikkailu, science fiction, perustuu samannimisen TV-sarja, jonka Steven Spielberg 1985, esittää tavallista hahmoja, jotka kuuluvat maailman ihme, mahdollisuuksia ja mielikuvitusta. Spielberg, osallistuvat uudelleen, sanoi, että "Uskomattomia tarinoita" tutkia "tavallisten ihmisen etsi merkitys", ja että yksi jaksot kertoo lentäjä Toisessa maailmansodassa, joka matkustaa läpi ajan.

tiistai, 10. Maaliskuuta


"Juuret" (STS) - tähti "Keittiö", kaikkien suosikki juoksupoika mark Bogatyrev palasi STS uusi Komedia sarja, jossa ei ole Nazarov, ei Nagiyev, vetää huomiota. Bogatyrev korvata rooli: nyt hän on onnistunut pääoman top Johtaja, joka on palata hänen natiivi kaupunki, jossa hän jätti perheensä, tyttöystävänsä ja ystäviä. Niille, jotka koskaan mennyt pitkään, ja sitten palasi koteihinsa, tiedän miltä se tuntuu: se on vaikea kuvitella enemmän kiireellinen tilanne konflikti. Ja sitten on käsikirjoituksen kirjoittanut kirjailija "Opettaja". On syytä toivoa jotain todella arvokas.

ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "wild West" (15.03).

Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Kinganon. Elokuvat alkupuoliskolla. joulukuuta 2019 | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Batman Syksyllä | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony opetukset ja tekniikka , perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.