katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:17

ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 uusia tuotteita, ehkä ole paljon, mutta ne kaikki kierre. Kaksi komedioita ja kolme sarja, kiehtovia tarinoita.

sunnuntai, Maaliskuu 1


"Viesti toisesta maailmasta" (AMC) – ensimmäinen kausi antologia luotu Jason Segel, jossa hän on tuottaja, ohjannut ensimmäisen jakson ja johtaa näyttelijä. Tarina perustuu dokumenttielokuva "Instituutti" 2013, kertoo pelin "Naiivi Institute", joka tapahtuu vaihtoehtoisessa todellisuudessa, San Francisco. Sarjan kohtaus on Philadelphia: ryhmä tavallisia ihmisiä, törmää palapeli, piilossa verhon takana jokapäiväistä elämää. Lopulta he ymmärtävät, että mysteeri on paljon suurempi kuin he voisivat kuvitella. Toisen jakson kymmenen sarja-draama julkaistaan seuraavana päivänä, 2. päivänä Maaliskuuta. Sarja myös tähdet andré Benjamin, Richard E. Grant, Sally field ja Tara Barr.

maanantai, Maaliskuu 2


"kaavittu pois" (FX) – uusi Komedia paljon tulostumattomien sanoja, jotka suorastaan heittää sankari Martin Freeman, Paul, kommunikoida heidän alaikäisiä lapsia. Hänen vaimonsa Ellie (Daisy haggard) ei ole niin emotionaalinen, se tärkeää pitää elossa. Sarja vaikeuksista ja iloista vaaliminen lapsia, jotka voi rakastaa enemmän kuin mitään muuta, ja sen jälkeen viisi minuuttia unelmani on kuristaa se.

torstai 5. Maaliskuuta


"Kehittynyt" (Hulu) - sci-Fi-mini-sarja kuvattiin oman käsikirjoituksen, Alex garland, yksi tunnetuimpia teoksia, joka "auto" ja "Annihilation". Toiminta tapahtuu yhtiön ohjelmistojen kehittäminen "Amaya", joka pitää salaisuuksia luonteesta ihmisen olemassaolon. Insinööri Lily (ja Sonoa Mizuno) tutkii katoamista, ja mahdollisesti murhasta hänen poikaystävänsä, epäillä hänen salainen Osasto yritys Devs. Sarja myös työssä Nick Offerman, Alison pill, Zack Grenier ja muiden toimijoiden kanssa.

perjantai, 6. Maaliskuuta


"Uskomattomia tarinoita" (Apple TV ) on uusi antologia kauhu, draama, Komedia, seikkailu, science fiction, perustuu samannimisen TV-sarja, jonka Steven Spielberg 1985, esittää tavallista hahmoja, jotka kuuluvat maailman ihme, mahdollisuuksia ja mielikuvitusta. Spielberg, osallistuvat uudelleen, sanoi, että "Uskomattomia tarinoita" tutkia "tavallisten ihmisen etsi merkitys", ja että yksi jaksot kertoo lentäjä Toisessa maailmansodassa, joka matkustaa läpi ajan.

tiistai, 10. Maaliskuuta


"Juuret" (STS) - tähti "Keittiö", kaikkien suosikki juoksupoika mark Bogatyrev palasi STS uusi Komedia sarja, jossa ei ole Nazarov, ei Nagiyev, vetää huomiota. Bogatyrev korvata rooli: nyt hän on onnistunut pääoman top Johtaja, joka on palata hänen natiivi kaupunki, jossa hän jätti perheensä, tyttöystävänsä ja ystäviä. Niille, jotka koskaan mennyt pitkään, ja sitten palasi koteihinsa, tiedän miltä se tuntuu: se on vaikea kuvitella enemmän kiireellinen tilanne konflikti. Ja sitten on käsikirjoituksen kirjoittanut kirjailija "Opettaja". On syytä toivoa jotain todella arvokas.

ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "wild West" (15.03).

Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Elokuva. 2018 | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa 2) | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira ontogeneesi tiede ja tekninen , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.