katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusia kohteita. elokuuta 2018

Date: 2020-07-11 03:34

elokuussa 2018 ja pelottaa, ja nauraa, ja pakko kehittää analyyttisiä taitoja. Intian mini-sarja "ghoul" sukeltaa kauhu, tumma animoitu Komedia aikuisille "Pettymys" ei petä, poliittinen Trilleri "Jack Ryan" cheer, "Shark tornado 6" tekee katto, ja uusi vuodenaikaa "Syntisiä" ja "Mr. Mercedes" rasittaa gyrus. Ja kuten tavallista: älä unohda tarkistaa viimeinen kappale.

lauantai, 1 elokuu
"Syntinen" (USA Network) – niille, jotka ensimmäinen kausi rikos draama tuli maku, voit nauttia täydellinen toinen kausi ja uusi rikos. Että on, "Syntinen" mini-sarja kuljettaa yli osaksi sarjassa. Vanha rakenne pysyi bill Pullman, joka jatkaa pelata etsivä Harry Ambrose. Uusi johtaja Ambrose tulossa kotiinsa kaupunkiin tutkimaan murhaa kaksi vanhemmat sitoutunut niiden yksitoista-vuotias poika (Elisa Hoenig). Pääosissa Carrie Coon, Tracy Letts, Natalie Paul ja Hannah brutto.

maanantai, 6. elokuuta
"Sänky 49" (AMC) – päähenkilö uusi AMC-draama (vaikka perävaunu on erittäin hauska) Isä (Wyatt Russell), entinen surffari ja kiusaaja, ojitusten liiketoimintaa hänen isänsä. Kohtalo johtaa Dada kynnyksellä pilaantunut talon myyjä on lvi Ernie (Brent Jennings), joka on myös Veljeskunnan jäsen ja oli nimeltään Erinomainen Ritari. Veljeskunta ottaa Dada syliinsä ja lupaa hänelle meri halpaa olutta, helppo toveruus ja lupaus, että pian salaisuudet alchemy voi — tai ei — palata häntä hänen menettänyt idyllinen elämä.

maanantai, 10 elokuu
"Kaikki Washingtons" (Netflix) - legenda hip-hop Joey AIDS (Joseph Simmons, perustaja group Run-D. M. C.) päättää eläkkeelle, jolloin hänen vaimonsa Justine (Justine Simmons) mahdollisuus kokeilla esitystoiminnan. Nyt Joey näyttää jälkeen kotiin ja tuo jopa neljä lasta. Komediasarja, jos joku ei ymmärrä.

"Kyltymätön" (Netflix) – se näyttää Houston on ongelmia. Uuden sarjan streaming-palvelu on noin lukiolainen Patty (Debbie Ryan), kärsivät liikalihavuudesta, ja samaan aikaan ja vainon paha ja laiha luokkatoverit, jopa ennen sen ensi-ilta aiheutti myrskyn kansalaisten mieliä. Tulevassa draama Patty ei vain kiusaa, mutta osuma leukaan. Kesän lomat tyttö vahinkoa ei voinut pureskella ja voi vain juoda, laihtunut ja saanut kauniimpi ansiosta valmentaja (Dallas Roberts). Ja tässä taivaallinen Patty voitokkaasti palaa tehdä todellista kauhua ex-rikoksentekijöiden. 24. heinäkuuta, yli 100 tuhatta ihmistä allekirjoitti vetoomuksen peruuttaa osoittavat, syyttäen häntä tetramiini.

perjantai, elokuu 17
"Pettymys" (Netflix) – käsikirjoittaja "Futurama" ja "the Simpsons" Matt Groening on varattuna fanit tumma komedioita uusi animaatiosarja noin seikkailuista prinsessa-alkoholisti Bean, hänen elf kumppani Elfo, samoin kuin hänen "henkilökohtainen demoni" Lucy. Toiminta tapahtuu keskiaikainen Kuningaskunta Dreamland.

sunnuntaina, elokuuta 19
"Shark tornado 6" (Syfy) – lopullinen elokuva kuuluisa franchising tekee lopun hain Orgiat. Loput ainoa ihminen Maan päällä, fin (Ian Zieringin) yritän muuttaa aika-avaruuden jatkumossa, tappaa Alkuunsa syntyminen ensimmäisen sharknado. Tulee meidän sankari voittaa dinosaurukset, keskiajan ritarit, Natsit, estää tuhoaminen ihmiskunnan, tiedämme hyvin pian.

perjantai, elokuu 24
"Syytön" (Netflix) – kahdeksan tunnin draama elementtejä science fiction ja fantasia co-tuotanto iso-BRITANNIASSA ja Norjassa. Kaksi teini rakastunut, kesä-ja Harry, ajaa pois kotoa. Heidän yllätyksekseen, he alkavat harjoittaa joitakin ihmisiä, mutta kesäkuussa huomaa hänen outoja kykyjä – hän voi muuttaa ulkonäköä. Yksi tärkeimmistä tehtävistä – guy Pearce.

"Gul" (Netflix) streaming-palvelu on Intian mini-sarja, yhteinen tuotanto Blumhouse Productions ja Phantom-Elokuvia. Kolmen osa kauhu-Trilleri, toiminta tapahtuu kauko sotilastukikohta, jossa todisteita saapuu tärkeä vanki. Kuitenkin, se tulee pian epäselvää, kuka haastattelee: vanki jotenkin aiheuttaa vartijat avaavat häpeällisimpiä ja järkyttävää salaisuuksia.

torstai, elokuu 30
"Yksi Dollari" (CBS Kaikki Access) – tässä dramaattinen Trilleri kertoo, mitä tapahtuu pienessä Amerikkalainen kaupunki jälkimainingeissa teollisuuden lasku, jossa kääntämällä yhdeltä toiselle omistajalle yhden dollarin setelin kokoaa yhteen ryhmään osallistuvien henkilöiden joukko järkyttävää murhaa. Miten dollarin seteleitä ja kuvakulma jokaisessa jaksossa maalata kuvan moderni Amerikkalainen kaupunki, jossa on syvä luokka-ja kulttuurierot.

perjantai, elokuu 31
"Jack Ryan" (Amazon) – streaming palvelua, ilmeisesti veti onnellinen lipun, joilla on hyväksytty huhtikuussa 2016 roolista CIA: n analyytikko Jack Ryan ja John Krasiński. Tasan kaksi vuotta myöhemmin, Krasiński luonut villitys poistamalla dramaattinen Trilleri "Hiljainen paikka", ja on ollut merkittävä rooli siinä. Nyt, tämä se on varmasti houkutella kahdesti huomiota sarjan. Muuten, poliittinen toiminta on jo uusittu toinen kausi.

elokuussa 2018 uusi vuodenajat, muun paluu sarjan "Better call Saul" (06.08), "Get Shorty" (12.08), "Pelaajat" (12.08), "Mr. Mercedes" (22.08), "Ozark" (31.08).

Paras video pelejä Dec 2018 | Paras elokuvia Joulun ja uudenvuoden | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy" | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 25-28 huhtikuu 2019 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Lopulta Pedot, tai miksi esiosa "Harry Potter" tuomittu

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen instituutti, perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.