katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi tammikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:30

joten, hyvät naiset ja herrat, Uusi vuosi kolkuttaa meidän... näytöt! Jopa vaatimaton uutuuksia tammikuuta on jotain nähdä – on tarinoita muukalaisista ja nuorilla, ja siitä, murhat ja dekkarit etsivät heitä. Palauttaa Punisher ja kreivi Olaf, Gallagherit ja ylivoimaisesta esteestä. Elämä jatkuu.

torstai, tammikuu 3

"Star trek: Shortsit" (Escape Artist CBS Kaikki Access) – Harry Mudd (sade Wilson) palaa hänen vanhoja temppuja – varastaa, ja tekopyhyyttä, ja on epävarmassa asemassa Aluksella vihollisen laivan, taas huijata.

tiistai, 8. tammikuuta

"Project Blue book" (Historia) – juoni pyörii sci-Fi-sarja – salaisen tutkimuksen liittyvät Ufot suoritetaan yhdysvaltojen ilmavoimat yhdessä astrofyysikko ja UFO-tutkija Joseph Allen As (Aiden Gillen) vuonna 1950-1960-luvulla viime vuosisadalla.

Sunnuntai, 10 tammikuu

"Perhe" (CBS) – ihailijoita Nina Dobrev, älä missaa uusi Komedia hänen osallistuminen.

perjantaina, tammikuuta 11

"Sex education" (Netflix) on Brittiläinen Komedia-draama osallistuminen Gillian Anderson rooli äiti-seksologi ja Asa Butterfield rooli hänen hankala poika neitsyt.

sunnuntaina, tammikuuta 13

"True detective" (HBO) – kolmas Luku kokoomateoksessa Nika Pizzolatto odottaa toivoa ja huomio ne, jotka pitivät ensimmäisen kauden ja pidin toisella. Mitä voimme oppia tuotanto kolmannen kauden hälyttävä seuraavasti: Pizzolatto välinpitämättömiä muille (jopa ammatti) lausunto; Jeremy Saunier, joka oli ampua kolme ensimmäistä jaksoa kuvattiin ja vain kaksi "yhdistetty", piilossa takana konflikti ammunta aikataulut, jotka olivat todella luova eroja Pizzolatto.rohkaisevana sitä, että ammunta sarjassa käytiin Fayetteville, Arkansas, jossa Pizzolatto vietti neljä vuotta opiskelua Yliopistossa. Hän sanoo, että hän sävelsi uuden tarinan, kuvitellen juuri tähän paikkaan, ja kuten tiedämme, kirjailija rikoksen antologia kertoa hyvä tarina vain silloin, kun se tuo heille henkilökohtainen. Tärkein rooli voitti Oscar oli Maharshal Ali – hän kutsuttiin rooli toisen suunnitelman, koska ajatus, että päähenkilö oli valkoinen. No, katsotaanpa.

maanantaina, tammikuuta 14

"Uudestisyntyminen" (Fox) - uusi draamasarja elementtejä kauhu perustuu kirjan trilogian Justin Cronin "Uudestisyntyminen". Salaisuus tutkijat medical center "Project Noah" kokeilemalla vaarallinen virus, joka voi parantaa lähes minkä tahansa sairautta, mutta joka samalla voi tuhota koko ihmiskunnan. Lopulta, ihmiset on kohdattava häikäilemätön rotu olentoja, jotka johtuvat kokeilu.

Tiistai, tammikuu 15

"Roswell, nm" (CW) – toinen teleadapter, tällä kertaa tunnettu sarjan kirjoja "Koulun Roseville" Melinda Metz. Palattuaan hänen native Roseville, tytär laittomien maahanmuuttajien huomaa, että hänen teini-ikäinen rakkaus – tuntematon, piilossa hänen uskomaton kyky koko elämäni. No, ja sitten alkaa draama, science fiction ja mysteeri.

keskiviikko, tammikuu 16

"Tappava luokan" (Syfy) – turhautunut koditon teini Marcus Arguello (Benjamin Wadsworth) on legendaarinen koulu, joka palvelee ensimmäisen luokan tappajat. Kaveri haastava omat moraaliset periaatteet, armoton opetussuunnitelma, erilaisia ryhmiä ja teini ongelmia – kaikki tämä jännittyneisyys. Sarja perustuu samannimisen sarjakuva Rick Remender, ja Remender osallistui sen mukauttamiseksi ssa. Tuottajien ja showrunners Jännitys/Trilleri/teini draama ovat Russo veljekset.

Sunnuntai, tammikuu 20

"Musta maanantai" (Showtime) – uusi Komedia Showtime katsojat (riippuen iästä) kertoo, tai muistuttaa sinua tapahtumista, annettu 19 päivänä lokakuuta 1987, päivä tunnetaan nimellä "musta maanantai", kun siellä oli suurin pudotus Teollisuuden indeksi Dow Jones, joka johti romahdus pörssissä. Tänä päivänä kukaan ei voi sanoa tarkalleen, mikä aiheutti romahduksen. Versio Showtime, se voi olla joukko ulkopuolisia, jotka "tehty" rikas aristokraattien wall street.

maanantai, tammikuu 28

"joku päivä hän tummentaa" (TNT) – tositapahtumiin perustuva minisarja kertoo Eläimistö Hodel (Intia Isley), teini-ikäinen tyttö, jonka äiti hylkäsi hänet vauvana. Eläimistö nousi, yrittää käsitellä tietämättä, historia niiden alkuperä. Eräänä päivänä hän tekee löydön, joka muuttaa kaiken päälaelleen. Fauna alkaa tutkia salaisuuksia menneisyydestään, hän auttaa toimittaja (Chris pine). Yhdessä he hyökkäsivät jäljillä surullisen gynekologi, Tohtori George Hodel, joka oli käytäntö, Los Angeles. Tämä mies oli mukana monissa likainen tekoja liittyy Hollywood-kuuluisuuksia, ja voisi olla mukana yksi korkean profiilin murha joka ei koskaan ratkaista. Johtaja mini-sarja – Patty Jenkins.

tammikuussa 2019 seuraavat muun palaavat suositun sarjan uuden kauden: "lemony Snicket: 33 onnettomuutta" (01.01), "Gotham" (03.01), "Star trek: discovery" (17.01), "How to get away with murder" (17.01), "the Punisher" (18.01), "Shameless" (20.01), "Ylivoimainen este" (23.01).

20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Sarja. Uusi Dec 2018 | Vallankumous Venetsia | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Oscar-2019: Veto musta | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.