katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa

Date: 2020-07-11 03:04

perinne on sen hurmaa, monille ne ovat majakka meri vilske. Siksi iloita tavallista Sep erilaisia TV-ohjelmia – uusia ja vanhoja – ja suunnitelma katselu etukäteen. Taas perinteisesti, Sep, aikataulu TV Premier on ainakin kahteen osaan.

tiistaina 4. syyskuuta
"Mayat." (FX) – neljä vuotta sen jälkeen, kun "Sons of Anarchy" Kurt Sutter esittelee uuden rikos draama, joka etenee samassa universumissa kolme vuotta myöhemmin. Viettänyt aikaa ez Reyes (J. D. Pardo) aikoo liittyä kerhoon "Mayat" ja kostaa huumekartelli. Valettu, mukaan Sutter, on tarjolla todellinen vankila-aikaan, ihmiset: "Ei niin, että minulla oli valu vankilassa, mutta monet näistä toimijat tietävät sen omakohtaisesti, ja aitoja hahmoja on aina ollut minulle tärkeää".

"Tuomio night" (USA Network) – Premier kymmenen sarja kauhu perustuu samannimisen elokuvan. Valokeilassa muutama, ensi silmäyksellä, liity hahmoja, jotka täytyy selviytyä puhdistuksen aikana - 12 tunnin aikana, kun kaikki rikokset, mukaan lukien ilkivalta, murhia, tuhopolttoja ja varkauksia, oikeudellinen. Jokainen niistä on pakko varautua niiden ohi ja päättää, kuinka pitkälle hän menee hengissä tänä yönä.

sunnuntaina 9. syyskuuta
"Pahaa verta" (Lifetime) – Executive-tuottaja, Ohjaaja ja johtava mies Rob Lowe on uusi versio legendaarisen psykologinen kauhu 1956 Huono siemen. Elokuva Lowe on yksi isä, joka tuntee, että hänellä on kaikki hallinnassa. Kuitenkin, kun koulu, hänen tyttärensä, on tragedia, hän on lähemmin oman lapsen ja selvittää, mitä rooli hän pelasi tragedia. Ja, mikä tärkeintä, jotta seuraava draama.

"vain Leikkiä" (Showtime) – Jeff, aka Mr. Pickles, hän on Jim Carrey (mielestäni hieman pelottavaa uudella tavalla) – suosittu johtava lapseen, ja monta vuotta oli majakka, ystävällisyyden ja viisauden sukupolvien Amerikkalaiset lapset ja heidän vanhempansa, yhtäkkiä tajuaa, että elämä ei ole satua. Hänen perheensä – vaimo, kaksi poikaa, sisko ja isä saa hänet kokemaan todellinen kriisi ja se on sääli, ei tarinoita, ei satuja, ei ragdoll kertoa Jeff miten voittaa tämä musta kaistale. Ja hyväluontoinen isäntä alkaa "vuotaa katto", ja joskus spektaakkeli on hauska, ja joskus sydäntäsärkevä.

"Sinä" (Lifetime) – psykologinen Trilleri perustuu romaaniin Caroline Kepnes "Sinä" ja puhuu toimitusjohtaja kirjakauppa, Joe (Penn Badgly), joka on intohimoisesti rakastunut yksi vakituisesti shop, Guinevere (Elizabeth Lail). Käyttämällä modernia teknologiaa, Joe yrittää pakottaa tyttö vastaa hänelle. Kisa on jo uusittu toinen kausi.

12. syyskuuta
"American horror story" (FX) – kahdeksas Luku kokoomateoksessa kauhu "Apocalypse", koska se tunnetaan, on crossover välillä ensimmäisen ("murder House") ja kolmas ("Sapatti") kautta. Ryan Murphy onnistui palaamaan hankkeen Jessica Lange, ja sen kanssa useimmat toimijat, jotka näytteli nämä vuodenajat. Noidat, Antikristus, tuttuja ja uusia hahmoja, perinteinen puute traileri - kaikki juonittelut

maanantai, 14 syyskuu
"Ensimmäinen" (Hulu) – Luoja "house of cards" Beau Willimon päätti ottaa tauon politiikasta ja keskittyi avaruustutkimuksen. Draama sarja noin asuttaminen Mars kertoo, ensimmäinen ryhmä astronautit, heidän perheilleen ja tiimille käynnistää avaruusalus tutkimusmatkalla Marsissa. Pääosissa Sean Penn ja Natasha Macelhone.

ensimmäisellä puoliskolla. syyskuuta 2018 uusi vuodenajat, muun paluu sarjan "always Sunny In Philadelphia" (05.09), "Iron fist" (07.09), "Shameless" (ensimmäiset seitsemän jaksoa, 09.09), "Kakkonen" (09.09), "Hevonen Bodzek" (14.09).

Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Paras video pelit. marraskuuta 2018 | 2019 Sarja. Suurin pettymys (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-24 - 27. lokakuuta 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta | Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä kehitys opit ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.