katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi Mma-2018. I osa

Date: 2020-07-11 03:23

lokakuu mystic, lahja, joka päättyy Halloween. Siksi, kuten mikä tahansa muu kuukausi lokakuussa (ainakin sen ensimmäisen puoli) paljon pelottava, yliluonnollinen ja paranormaaleja. Ottaa, esimerkiksi, teleadapt romaaneja "piinaava" ja "Kevyt kuin höyhen". Ja älä unohda "Yliluonnollinen", se ei ole peruttu. Pelko on kovettunut naurusta, niin välissä kauhu, komediat, joista kannattaa mainita "Camping". Fanit Luoja-Mad men-Matthew Weiner täytyy kiinnittää huomiota antologia "Romanovien", ja fanit avaruusseikkailu on Lääkäri, Joka uuden Ajan Herra. No, moderni versio "Lumottu", jossa uusi noidat valmis taistelemaan pahoja henkiä.

maanantai, 1. lokakuuta
"Naapuruston" (CBS) – söpö kaveri (Max Greenfield) Keskilännestä, muutti perheensä kanssa Los Angelesiin, jonka asukkaat eivät ole erityisen iloisia siitä, että "uusia tulokkaita", mukaan lukien niiden lähin naapuri Kelvin (Cedric "Viihdyttäjä"). Komedia.

"Happy together" (CBS) – Jake (Damon Wayans Jr.) ja Claire (amber Stevens) noin kolmekymmentä, he ovat naimisissa ja väsynyt rutiini. Pari alkaa muistaa hänen reipas nuoriso, varsinkin kun naapurustossa ratkaistaan nuori nouseva pop-tähti. Toinen Komedia.

torstai, 4. lokakuuta
"Star Trek: Vaelluksia Lyhyt: Runaway" (CBS Kaikki Access) – vaikka fanit scifi-sarja "Star trek: löytö" odottaa vapauttamaan toisen kauden, CBS All Access on laatinut neljä lyhyttä jaksoa, joka keskittyy tiettyjä merkkejä. Ensimmäinen episodi "Runaway" on tuttu katsojat Tilly (Mary Wiseman), Sarah (Doug Jones) ja Harry Mudd (sade Wilson), ja antaa myös aloittelija – Kraft, jonka tehtävänä on suorittaa Aldis Hodge.

sunnuntai 7. lokakuuta
"Doctor Who" (BBC) – se vihdoin tapahtui: uuden Ajan Herra oli "lääkäri". Mitä odotat numeroa 13? Ne, jotka halusivat, jo tuttu seuraava inkarnaatio ulkomaalainen matkailija on Joulun episodi "kaksi kertaa". Uusi johtaa kirjailija sarjan Chris Chibnall kuvataan Kolmastoista Lääkäri suorituskykyä näyttelijä jodie Whittaker niin uskomattoman elossa, lämmin, hauska ja energinen luonne, tulla ystävä, joka matkustaa maailmankaikkeuden perimmäinen unelma. Näyttelijä Mandeep Gill, joka pelaa yksi seuralaisista Lääkäri, yasmin Khan sanoi, että energia Tohtori Whittaker on samanlainen energia Tohtori Matt Smith. Joten 11 kausi sisältää 10 jaksoa, ja ensimmäistä kertaa sen historian show tulee lähettää sunnuntaisin, ei lauantaisin.

perjantai, 12. lokakuuta
"Romanovit" (Amazon) – kolme mannerta, seitsemän maata, kahdeksan kerrosta – yksi perhe? Loistava Matthew Weiner otti pois omasta script-sarja-antologia ne, jotka pitävät itseään jälkeläisiä Romanov perheen. Valettu on upea.

"Kevyt kuin höyhen" (Hulu) – kymmenen sarja Trilleri elementtejä kauhu viisi ystävää-Teini-ikäiset päättävät pelata "Kevyt kuin höyhen, jäykkä kuin Lauta" ja leikillään keksivät eniten synkkä tyypit of death. Se on hauska, mutta sen jälkeen kun yksi kerrallaan tytöt alkavat kuolla juuri sellaisena kuin se oli kuvattu huono-onninen osapuolen. Loput "uneksija" shokissa ja niin pian kuin mahdollista selvittää, kuka ja miksi tappaa heidät. Sarja perustuu ensimmäinen kirja trilogiasta, Zoe Aarsen.

"Haamuja hill house" (Netflix) - erikoistunut kauhu-ominaisuus Mike Flanagan otti tv-kauhu, joka perustuu romaaniin Shirley Jackson "haunting". Vuonna sarja, events center ovat veljiä ja sisaria, jotka varttui talossa asuttu aaveita. Nyt aikuisia, he joutuvat yhdistämään edessä yhteinen tragedia ja lopuksi käsitellä menneisyyden haamut, joista jotkut ovat olemassa vain heidän päänsä, kun taas toiset voivat todella elää talossa kukkulalla. Joukossa lyijy näyttelijät Michelle Huisman, Carla Gugino ja Timothy Hutton.

sunnuntaina, lokakuuta 14
"Camping" (HBO) – pakkomielle harhat yleinen ohjaus Katherinen (Jennifer garner) haluaa juhlia 45. syntymäpäivää miehensä (David Tennant) luonnossa. Mutta kun olet hauskaa kolme ripustimet ja kaikkein lempeä sisar Catherine, viikonloppu muuttuu taistelu naiset vastaan naiset ja avioliitot läpäistävä palo. Plus karhut. Puolen tunnin Komedia, kaikki ovat tervetulleita, juomat talon puolesta. Oli Affleck luonteesta puhelun, näet, että raikas ilma olisi selvin päin, mitä luulet?

"Charmed" (CW) – rethinking suosittu 2000-luvulla-sarjassa "Charmed" on tuttu tarina: kolme sisarta kuoleman jälkeen hänen äitinsä löytää yliluonnollisia voimia. On käynyt ilmi, että ne – taikaiskusta, voimakas noita voimalla Kolme. Rintama ne voittaa demonit ja suojella viattomia. Fanit alkuperäisen ssa on varmasti mielenkiintoista nähdä, mitä moderni versio keskimmäinen sisko on lesbo; nuorin on lahja aavistus on kyky telekinesis; nimet kaikki kolme siskoa alkaa "M" ja "P", ja, tietenkin, valettu uusi sarja on enemmän erilaisia etnisiä termejä. Rooli sairaanhoitaja suorittaa melonie Diaz (Mel), Sarah Jeffrey (Maggie) ja Madeleine sekä Mentok (Macy).

lokakuussa 2018 uusi vuodenajat, muun palaamassa sarja "criminal minds" (03.10), "the Man in the high castle" (05.10), "van Helsing" (05.10), "Z Nation" (05.10), "Walking dead" (07.10), Flash (09.10), Musta salama (09.10), "Riverdale" (10.10), "Supernatural" (11.10), "Supergirl" (14.10), "Nuoli" (15.10).

2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019 | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Paras elokuvia Jumala | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.