katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2)

Date: 2020-07-11 03:17

toisella puoliskolla. helmikuuta 2020 on kaksi komedioita osallistuu kuuluisia näyttelijöitä, historiallinen mini-sarja sisällissodan yhdysvalloissa, uusi Amazon draama, jossa al Pacino ja Logan Lerman, sekä sarja kasvaa Netflixistä. Älä missaa toisen kauden "Muunnettu hiili" vanha sankari on uusi elin, ja jatkaa tarinaa Saul Goodman.

sunnuntai, helmikuu 16


"Lintu on armollinen Herra" (Showtime) – ensi-ilta mini-sarja, joka perustuu romaaniin James Mcbriden "Lintu on Herra, armollinen." Toiminta tapahtuu aattona sisällissota ja edeltävistä tapahtumista, nimeltään Verinen Kansas (yhteenotot pohjoisen asukkaat ovat maanviljelijöitä ja etelän). Historia silmin orja poika Oniona, olivat osa valikoituja miesten seurassa-abolitionisteja, jota johti kuuluisa taistelija orjuuden John brown (Ethan hawke).

17. helmikuuta, maanantai


"sota perheet" (TNT) - uusi komediasarja kertoo isistä kaksi perhettä, parhaita ystäviä, jotka pelataan Egor Beroev ja Alexander Robak. Kuten kaikki ihmiset, he ovat heidän salaisuuksia, mutta ne ovat tarkoitettu tulla totta, kun niiden lapset päättävät mennä naimisiin. Me odottaa, anarkia, kuten "Katkera"? Yleinen tuottaja vakuuttaa, että se on hauska, mutta samaan aikaan ja koskettava, koska sarja on Komedia, kun koko perhe. Työskennellyt hankkeen tekijöille ja tuottajille toinen perhe hit "Ivanov-Ivanov." Ja en usko, että palkka on ainoastaan miehiä. Toinen puoli päähenkilöt, Olga Medynich ja Svetlana Kolpakova, on myös valmis paljon yllätyksiä.

"Filatov" (STS) - Johtaja "Painovoima", "Invasion" ja muita saavutuksia kansallisten elokuva otti ja näytteli komediasarja, ja jopa tärkein rooli! Tässä mahdotonta uskoa, kunnes näen itseni, mutta se on totta: Fjodor Bondarchuk soittaa gynekologi uusi Komedia sarja STS. Vakuuttunut siitä, star Fedor tuottajien Vyacheslav Murugov ja Anton Fedotov, joiden kanssa hän on tuottanut uuden kauden "Kitchen" ja on saattanut vaikuttaa luova tuottaja "Kiss!". Koska Ohjaaja ja kirjailijoita hankkeen suurimmassa määrin merkittävä, mutta juoni on mielenkiintoinen. Se on rakennettu noin gynekologi suorittaa Bondarchuk, joka etsii uutta rakkautta, kun hänen vaimonsa jätti hänet. Mikä ei ole niin helppoa, kun... No, tiedät mitä teet työksesi gynekologit.

perjantai, 21 helmikuu


"Metsästäjät" (Amazon) – ei vielä tilaajia Amazon sanoa hyvästit "Man in the high castle", kuten he tapaavat uuden draama taistelu Natsismia vastaan. New York, 1977. Kirjava miehistö, joka tunnetaan nimellä hunter, raidat vanhempi Natsi virkamiehet, joka onnistui välttämään rangaistusta ja elävä keskuudessa Amerikkalaisia. Metsästäjät mennä verinen asia tuoda Natsit oikeuteen ja suistaa heidän uusia suunnitelmia luoda Neljännen Valtakunnan yhdysvalloissa. Tärkein rooli draama suoritetaan al Pacino ja Logan Lerman.

keskiviikko, 26. helmikuuta


"en pidä siitä" (Netflix) – jos sinulla on tarpeeksi "Sex education" "13 syytä miksi" ja muut TV-sarja kasvaa Netflixistä, joten tässä on uusi genre "- draama, Komedia, fantasia, science fiction". Niin, valokeilassa - Sidney (Sophia Lillis) - teini-ikäinen tyttö voittaa ja koettelemuksia lukion, vaikeuksia perheessä, ymmärrystä kehittyvien seksuaalisuus, ja yhdessä salaperäinen supervoimia, alkoi herätä syvällä sisällä hänen. Hänen outo ystävä soittaa Wyatt Oleff, kollegani "Se". Sarja perustuu samannimisen graafinen romaani Jonathan Entwistle, kirjoittaja toinen suosittu sarjakuva "loppuun ***maailmassa." Sarjan puolen tunnin, mainostaa, mielessä et, niin pian kuin voit.

helmikuussa 2020 uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Muukalainen" (16.02), "criminal minds" (19.02, viimeinen kausi), "Star wars: clone Wars" (21.02), "Better call Saul" (23.02), "Muokattu hiili" (27.02).

American cinema vastaan Universal studios | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Paras elokuvia Jumala | Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Paras elokuvia hait | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira kehitys opit ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.