katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:34

se Osoitti, että helmikuu on vaikein henkisesti ja fyysisesti kuukaudessa. Tallenna tilanne auttaa eturyhmien, samanhenkisiä ihmisiä, joita yhdistää yhteinen tavoite. TV-ryhmä tietää - siksi lähes kaikki helmikuuta hankkeiden painopiste ja ei ole kovin yhtenäinen joukkue. Valitse mieleisesi ja liittyä!

perjantai, helmikuu 1


"Elämä nuket" (Netflix) – haluatko aattona Groundhog Day naispuolinen versio "Groundhog Day" ja hahmo nimeltä Nadia? Kiitos! Netflix on dramaattinen Komedia Natasha Lionn, jossa hänen hahmonsa kuolee aika ajoin huono-onninen osapuolen juhlia omaa syntymäpäivää. Vähintään kahdeksan jaksoa kestää selvittää, mikä kuvio se, jos. Päätellen perävaunu, paljon kirosanoja."Tappaminen aakkoset" (Amazon) – teeskennellä, että ensi-ilta mini-sarja on yksi kaikkein kuuluisin romaaneja Agatha Christie pidettiin 26. joulukuuta ja 1. helmikuuta. Joten, rooli maailman kuuluisa etsivä kolmiosainen TV-show, tällä kertaa soitti John Malkovich. Katsotaan, onko hän voisi loistaa kirkkaammin hänen peli David Suchet, Alfred Molina ja Kenneth leseet.

"Kansanperinnettä" (HBO Go/HBO Nyt) – antologia kauhu luoma Singaporelaisen kirjailija ja Ohjaaja Eric Hu. Kaikki kuusi sarjaa kuvattiin eri Johtajien ja perustuu suosittu Aasian myytti ja kansallinen kansanperinne kauhutarinoita.

tiistaina 12 Helmikuu
"Ihme työntekijöitä" (TBS) – pettynyt ihmiskuntaan, Jumala (Steve Buscemi) päättää tuhota Maapallon. Enkelit alin linkki, Craig (Daniel Radcliffe) ja Elisa (Geraldine Viswanathan), on kaksi viikkoa aikaa tehdä ihmeen, joka olisi pakottanut Jumala muuttaa mielensä. Komedia, joka perustuu romaaniin Simon rikas.

perjantaina, helmikuuta 15


"Akatemian "sateenvarjon"" (Netflix) ensi-ilta elokuva mukauttaminen samannimisen graafinen romaani Gerardin tavalla ja Gabriel BA. Synopsis supersankari blockbuster lukee: "lokakuussa 1989, ilmestyi neljäkymmentä-kolme vauva. Yllättävää kyllä, niiden äidit – vieraita toisilleen – aattona ei ollut raskaana. Seitsemän lasta hyväksyi sir Reginald Harrison, teollisuusmies miljardööri, joka on luonut Akatemian "sateenvarjo", jossa hänen "lapset" ovat koulutettuja pelastaa maailman. Mutta ei kaikki meni mukaan suunniteltu. Jossain vaiheessa perhe hajosi, ja joukkue lakkautettiin. Kun uutinen äkillinen kuolema Hargreaves, kuusi entiset jäsenet joukkue – Luther (Comobj), Diego (Kraken), Allison (Kuulo), Klaus (Session), Vanja (Valkoinen viulu) ja Poika (Numero Viisi) – yhdessä paljastaa salaperäinen kuolema heidän adoptiovanhemmat isänsä. Voit tehdä sen helposti – ne ovat kaikki vahva ja itsenäinen persoonallisuus, ja jokaisessa on yliluonnollisia. Ja sitten on uhka Maailmanlopusta." Joukossa luojat TV-show, kokenut toverit: Steve Blackman, Jeremy Slater, ja tavalla kuin tuottaja ja-konsultti."doom patrol" (DC Universe) toinen osa ihmisten kokemuksista tulee lähelle – noin joukkue supersankareita DC comics spin-off "Titans". Ensimmäistä kertaa jäsenet "Kohtalokas partio," ilmestyi neljäs episodi "the Titans", ja nyt April Bowlby (Elastinen Nainen), Brendan Fraser (Robotman) ja Matt bomer (Negatiivinen Henkilö) toistaa niiden roolit. Joukkue johti tiedemies Niles Caulder, aka Päällikkö (Timothy Dalton), mukana on myös Hullu Jane (Diane Guerrero). Kaikki neljä ovat saaneet supervoimia seurauksena onnettomuudet kuolemaan johtaneet onnettomuudet, joka teki heistä hylkiöitä yhteiskunnassa. Ja nyt nämä luopiot yhteisiä pyrkimyksiä pelastaa maailman tuholta. Sen jälkeen, kun kaikki, joku tarvitsee... vaikka kukaan ei kysy!

"toisin todistetaan" (Fox) – oikeudellinen draama – usko – on myös joukkue, mutta tällä kertaa johdossa on nainen. Peloton ja kova asianajaja Madeline Scott (Rachelle Lefevre), yhdessä associates uudelleen tutkittava asia, jotta vapauttaa viattomia, asettaa henkensä vaaraan. Tietenkin, vain, jotta he ei saada pois.

torstaina, helmikuuta 21


"PR-tyttö" (Pop) – kuuden tunnin dramaattinen Komedia, jossa Anna Paquin on johtava rooli. American Robin (Paquin) asuu Lontoossa ja toimii PR-palvelu. Hän voi muuttua karkkia kaikki karkkia ennen ollut. Robin specializiruetsya varten haravointi roskat, järjestää sen itsekäs asiakkaita. Samoin ray Donovanin, mutta hame. No, kuten tavallista, työtä – jotta yksityiselämässä – päinvastoin.

sunnuntaina, helmikuuta 24


"Viski Herrasmies" (ABC) – sarja on ilmoitti kuin draama, mutta päätellen perävaunun, tämä on todellinen Komedia. Perhe emotionaalinen erittely FBI-agentti chase (Scott Foley) on esitetty kumppani on CIA: n agentti Francesca Trowbridge (Lauren Cohan). Yhdessä he pelastaa maailman, toisiaan, tasapainottaa reunalla rakkauden-seura. Huomannut? – Joukkueen uudestaan ja uudestaan maailman pelastuksen puolesta.maanantaina 25 Feb


"Enemy within" (NBC) – aiemmin loistava CIA: n agentti, ja nyt kaikkein pahin petturi Amerikan historiassa, Eric Shepard (Jennifer carpenter) on elinkautinen vuonna maksimaalisen turvallisuuden vankilassa. FBI-agentti will Keaton (Morris chestnut) on pakko kääntyä Eric apua – on halunnut erityisen vaarallinen rikollinen, ja kukaan ei tunne häntä paremmin kuin hän. Keaton ei ole helppo luottaa petturi kotimaa, mutta kiinni vakooja ne olisi tullut yksi.

älä unohda "Walking dead", joka palaa 10. helmikuuta toisen puolet yhdeksäs kausi.

Paluu tuhlaajapoika Gunn | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | Paras elokuvia epidemia | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Elokuva. Odotukset 2019. | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä kehitys opit ja tekniikka , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.